1komma5
København

Danmarks førende solcellevirksomhed søger salgskonsulent

1KOMMA5° Danmark

Er du en passioneret og målrettet sælger, der brænder for at opnå sine mål? Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er førende inden for solenergi og grøn teknologi? Så er dette din chance!

Hvem er vi?

1KOMMA5° Danmark er en del af den tyske unicorn, 1KOMMA5°, der er Europas hurtigst voksende cleantech-virksomhed. 1KOMMA5° Danmark er det tidligere Viasol A/S, der siden 2011 har været leverandør af solcelleløsninger. Nu er vi blevet Europas førende energi- og softwareproducent, hvor vi, som totalentreprenør, leverer solcellepaneler, intelligent energistyring med Heartbeat, invertere, batteribanker, ladestandere og varmepumper – altså alt, hvad man skal bruge for at gøre sin husstand grøn.

I vores B2C afdeling, som du kan blive en del af, oplever vi stadig høj vækst i omsætning år til år, såvel som i antallet af medarbejdere. Derfor udvider vi igen vores salgsteam og søger den rette person, der kan bidrage til yderligere udvikling.

Om stillingen

Som salgskonsulent hos 1KOMMA5° rådgiver og hjælper du kunder med aktivt at komme i gang med den grønne omstilling, ved en investering i solenergi, til gavn for både den enkelte kundes økonomi, såvel som miljøet.

De private kunder henvender sig direkte til os og efterspørger tilbud og vejledning. Derfor vil arbejdsopgaven være at tale med varme leads og ikke kold kanvas salg. Kunderne er dermed også positivt indstillet på at blive rådgivet hele vejen igennem deres beslutningsproces.

Vi tilbyder en høj løngaranti og høj provision uden loft samt sjove og motiverende konkurrencer undervejs.

Dine arbejdsopgaver

  • Telefonisk rådgivning og salg af solcelleanlæg til private
  • Udarbejdelse af tilbud og købsaftaler
  • Kontinuerlig udvikling af salg og forretning
  • Opbyggelse af egen kundeportefølje

Dine kvalifikationer

  • Salgserfaring - med bevis for tidligere resultater
  • Udadvendt, serviceminded, selvstændig og struktureret
  • Kendskab til MS Office inkl. Excel
  • Kommunikatorer, der kan lytte opmærksomt til kundens behov og effektivt formidle, hvordan det tilbudte produkt opfylder disse.
  • Taler og skriver godt dansk

Kontoret ligger i København NV, tæt på Nørrebro St. og Metro. Her har vi et ungt og uformelt miljø på kontoret, med korte beslutningsveje. Du vil have en direkte indflydelse på væksten i form af salg og samtidig sætter vi pris på, at du kan være med til at påvirke den daglige gang på kontoret med gode ideer og input.

Hos 1KOMMA5 prioriterer vi medarbejdertrivsel og engagement højt. Derfor foregår arbejdsdagen med baggrundsmusik, en god madordning til alle medarbejdere og muligheden for bordfodbold eller bordtennis, hvis man har brug for en pause. Om fredagen er der ofte fredagsbar med øl eller champagne

Det er i sig selv et mål for os at motivere og fastholde vores medarbejdere, da vi ser det som en naturlig investering, at udvikle medarbejdernes kompetencer og samtidig sørge for at det er både sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Vi har succes med dette, hvilket blandt andet kan ses på, at vi stort set ikke har haft opsigelser blandt ansatte gennem tiden.

Vi håber at du vil være en vigtig del af fremgangen hos 1KOMMA5° og kan blive en integreret del af vores videre udvikling.

Ansættelse

Hurtigst muligt.

Stillingsopslaget udløber 01. juni 2024, men vi ansætter så snart vi har de rigtige kandidater på plads.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send venligst CV og ansøgning til jobhosviasol@1KOMMA5.dk. Mærk ansøgningen ”Salgskonsulent til solcellevirksomhed – fuldtid”.

1KOMMA5°- Hejrevej 39, 2400 København NV, Tel: +45 7020 7474, Mail: info@viasol.dk.