100 jobannoncer matcher din søgning 100 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Café Bjerget og Bjergstuen A/S

Manager

København NV

Som manager har du ud over almindelig tjenerklargøring og -værtsrolle også ansvar for vagtplaner og bookinger i vores lille restaurant.

Vi forventer, du altid vil tage imod vores kunder med smil og overskud, og at du kan have mange bolde i luften.

Arbejdstiden vil være varierende i tidsrummet 10-20. Der er weekendarbejde ca. hver anden weekend.

Københavns Politi

Jurastuderende søges til Lokalpolitienheden

København NV

Københavns Politi søger flere studentermedhjælpere (stud. jur.) til sagsbehandling af sager i forskellige afdelinger i kredsen.

Som studentermedhjælper i Københavns Politi får du et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Arbejdet giver praktisk erfaring, hvis du læser strafferet, straffeproces m.v.

Dit arbejde som studentermedhjælper hos os vil primært bestå af:

  • Afgørelse af straffelovs- og særlovssager
  • Gennemgang af sagsreol og verser lister
  • Visitation og oprettelse af anmeldelser
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
1komma5

Danmarks førende solcellevirksomhed søger salgskonsulent

København

Er du en passioneret og målrettet sælger, der brænder for at opnå sine mål? Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er førende inden for solenergi og grøn teknologi? Så er dette din chance!

Se video om 1komma5 som arbejdsplads

Som salgskonsulent hos 1KOMMA5° rådgiver og hjælper du kunder med aktivt at komme i gang med den grønne omstilling, ved en investering i solenergi, til gavn for både den enkelte kundes økonomi, såvel som miljøet.

Vi tilbyder en høj løngaranti og høj provision uden loft samt sjove og motiverende konkurrencer undervejs.

1komma5
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Københavns Kommune

Lærer til Utterslev Skole

København NV

Som lærer hos os skal du være med til at sikre, at eleverne hver dag møder ind til en skoledag, hvor de trives, lærer og udvikler sig.

Til det kommende år søger vi en dansk- og engelsklærer. Kan du derudover undervise i Håndværk og Design eller Natur og Teknologi, skal du ikke tøve med at sende en ansøgning.

Du bliver en del af et årgangsteam på 5 lærere. Teamsamarbejdet er en stor del af hverdagen på vores skole, og du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med dit nye team.

Glarmestre Snoer og Sønner A/S

Projektleder til Glas og Alu

København NV

Vi søger en ambitiøs projektleder, som kan styrke og udvikle vores glas- og alu-divisioner samt indgå i vores ledelsesteam på tværs af vores tre divisioner.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

  • Projekt- og økonomistyring
  • Ressourcestyring; herunder sagsstyring og mandskabshåndtering
  • Opsøgende kundekontakt

Udover et spændende og udfordrende job i en virksomhed med fokus på høj faglighed, vil du opleve en arbejdsplads, hvor værdigrundlaget og det sociale kit er på plads.

Glarmestre Snoer og Sønner A/S
WWF Verdensnaturfonden

Projektleder til dansk natur (genopslag)

København

Vil du være med til at gennemføre vigtige naturprojekter i Danmark? Motiverer det dig at blive del af en global NGO, der arbejder nationalt og internationalt med projekter, policy, partnerskaber m.m.?

Vi har høje ambitioner for dansk natur og ønsker at spille en afgørende rolle i det fremtidige arbejde for at beskytte og genoprette dansk natur bedst muligt. Derfor satser vi massivt på at udvikle konkrete indsatser, der i samarbejde med virksomheder, organisationer og myndigheder skal bevare og genoprette dansk natur.

Vi tilbyder en plads på holdet i en stærkt videnstung sektion, med godt kollegaskab.

NEXT Uddannelse København

Arbejder du som folkeskolelærer og underviser i fysik/kemi, og har du mod på nye udfordringer inden for ungdomsuddannelserne? Så læs videre her!

København NV

På NEXT Uddannelse København søger vi lige nu en underviser til procesoperatøruddannelsen, der vil være med til at uddanne elever til fremtiden.

Vi søger derfor folkeskolelærere, som er uddannede inden for fysik/kemi, og som er interesserede i at undervise en ældre elevgruppe, som har foretaget et bevidst valg om at uddanne sig inden for procesindustrien.

Som underviser på NEXT Industri får du frie rammer ift. din opgaveløsning og fleksible rammer ift. din arbejdstid, så du selv vil få indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag.

Asta Fonden

Medarbejder søges til at varetage pædagogiske opgaver i barselvikariat

København NV

Asta Lærkevej er et selvejende aktivitets- og samværstilbud for voksne mennesker med betydelig nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsniveau. Vi søger en kollega til at varetage pædagogiske og praktiske opgaver i hverdagen for de ca. 35 borgere, der benytter vores dagtilbud.

Vi kan tilbyde at du kommer til at indgå i et velfungerende og behageligt team med faste kollegaer, 33 timer ugentligt samt gode arbejdstider, der hovedsageligt ligger i tidsrummet kl. 8-15 mandag til fredag.

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Copenhagen

The company Optum CE is looking for a highly motivated and experienced C++ software developer with good experience in developing applications for Windows.

You will be part of our development team, which already has several highly skilled developers. The team works according to the principle of a simplified special corporate Scrum, with great flexibility and freedom in terms of responsibility, where there is always room for compromise and your opinion will always be heard.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Wissenberg A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I

Løn- og Regnskabsansvarlig – Rådgivende Ingeniører

København NV

Vil du være en del af en partnerdrevet virksomhed, hvor medarbejdertrivsel er i centrum? Har du erfaring inden for løn- og regnskabsområdet samt en struktureret og serviceminded tilgang til arbejdet? Så er dette jobmuligheden for dig!

Wissenberg A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med 100 medarbejdere, som tilbyder rådgivning og projektledelse inden for alle faser af byggeriet. Vi prioriterer fællesskab og har en familiær kultur, hvor samarbejde og højt serviceniveau vægtes højt. Vi holder til i nyistandsatte lokaler ved Nørrebro Station.

Københavns Kommune

Socialfaglig koordinator til Botilbuddet Grøndalsvænge

København NV

Brænder du for udvikling og implementering af socialfaglige tiltag? Kan du med dit nærvær og tværgående overblik for hele botilbuddet facilitere socialfaglige emner for dine pædagog- og sundhedsfaglige kolleger?

Grøndalsvænge har livsglade og unikke beboere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse.

Vi tilbyder bl.a. et grundigt introforløb og fokus på trivsel og arbejdsmiljø.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
fsb
Gem
fsb

Driftsleder til driftsfællesskab Bispebjerg

København NV

Kan du holde mange bolde i luften – samtidig med at du er smilende og nærværende?

Er du ambitiøs og handlekraftig, brænder du for planlægning af driftsopgaver og beboerservice, og kan du se dig selv indgå i udviklingen af et af fsb’s største driftsfællesskaber?

Vi søger en stabil og ordentlig leder, der vil prioritere samarbejdet med driftsfællesskabets 22 ejendomsfunktionærer højt igennem nærværende og respektfuld ledelse.

fsb
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Køkken & Hjem A/S

Deltids-butikssælger søges til Køkken & Hjem, Isenkram i City2 og Nørrebro Bycenter

København NV, Taastrup

Ser du en udfordring i at være med til at fastholde vores positive vækst som en seriøs leverandør af udstyr til de danske køkkener og hjem, så er det måske dig, vi har brug for som timelønnet deltidssælger.

Timetallet er fleksibelt (10-15 timer ugentligt) og tilrettelægges løbende for en periode ad gangen. Det forventes at man er indstillet på at hjælpe hinanden i teamet ved spidsbelastninger/ferier m.m.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV