13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Q-Park Operations Denmark A/S

Regnskabsmedarbejder

Søborg

Vi søger en passioneret og resultatorienteret bogholder, der leverer kvalitet og præcision uden at gå på kompromis med hastigheden.

Vi tilbyder ikke kun et job, men work/life balance, hvor du kan trives. Du vil opleve frihed under ansvar, muligheder for personlig og faglig udvikling, socialt samvær på tværs af afdelingerne samt en konkurrencedygtig løn inklusive pensions- og sundhedsordning.

Opgaverne koordineres med dine økonomikolleger og din chef, og der er gode muligheder for at få indflydelse på sammensætningen af arbejdsopgaverne.

Politiets Efterretningstjeneste

Økonomiassistenter til PET’s Regnskabssektion

Søborg

Vi tilbyder dig en rolle som økonomiassistent i en sektion, hvor du bidrager til at udvikle teamets opgaver og understøtte alle PET’s medarbejdere med fakturaer, tjenesterejseafregninger og anlæg.

Vi er i gang med en spændende proces, hvor regnskabet skal hjemtages til PET. Dette involverer, at hele bogholderiet overdrages fra Rigspolitiet til PET. Du bliver derfor en del af udviklingsprocessen i etableringen af en ny regnskabssektion med alle bogholderiopgaver in house.

Kompetent søger for Toyota Danmark A/S
Gem
Kompetent

Senior Financial Controller

Søborg

Er du klar til at sætte dit præg på finansverdenen inden for en af bilindustriens mest anerkendte virksomheder?

I denne centrale rolle i Finance & Accounting-teamet bliver du en væsentlig bidragsyder og en drivende kraft inden for dine ansvarsområder. Dit bidrag vil være afgørende og bidrage til at skabe merværdi i tæt samarbejde med andre afdelinger med det overordnede formål at forbedre virksomhedens finansielle præstation og understøtte operationelle såvel som strategiske målsætninger.

Kompetent
MT Højgaard A/S

Lønkonsulent

Søborg

Sammen med tre andre erfarne lønkonsulenter bliver du en del af et stærkt team, som håndterer alle de lønrelaterede opgaver. Jeres primære opgave er at sikre korrekt behandling af løn til MT Højgaard Danmarks 1600 funktionærer og timelønnede.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job med mulighed for indflydelse og for at arbejde bredt og selvstændigt med arbejdsopgaverne.Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dialog, samarbejde, udvikling og indflydelse er væsentlige nøgleord – med et fokus på, at arbejds- og privatliv passer sammen.

Canon Danmark

Debitor Specialist

Søborg

Se video om Canon Danmark som arbejdsplads

Er du erfaren debitor specialist med flair for tal og Excel? Så er du måske vores nye kollega!

Du får ansvaret for en pulje af vores kunder for at sikre rettidig betaling, og en passende kredit for at minimere tab.

Vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag i et uformelt miljø, med masser af udfordringer og spændende opgaver – på en arbejdsplads med en særlig kultur.

Canon Danmark
ROI Consulting ApS søger for Artelia
Gem
ROI Consulting ApS

Forretningssekretær

Vipperød, Søborg eller Kalundborg

Forretningssekretær til vores hurtigvoksende forretningsområde Process Engineering Pharma.

Vi vækster fortsat og har brug for kompetent støtte til forretningschefen, hvor du samtidig vil være bindeled til den øvrige organisation.

Du vil komme til at arbejde med rigtig mange afvekslende og spændende opgaver, der spænder over flere fagdiscipliner og afledt kræver, at du af natur er nysgerrig og samtidig kan holde mange bolde i luften på én gang

Ferrosan Medical Devices A/S

Finance Business Partner

Søborg

Do you want to be a part of our Group Finance team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly growing company, ready to invest in you.

In this role you will be the Finance Business partner for Quality Management and Research & Development supporting the VP’s and their management team, providing sparring and analysis to support their decision process.

(Senior) Business Partner

Søborg

Are you energized by connecting the dots between data, people, and strategy?

Global Forecasting Lead

Søborg

Are you excited by understanding market dynamics of our product portfolio and assessing the impact of strategic decisions and initiatives?

Senior Business Partner

Søborg

Do you want to drive change and sustain a value driven Data Science organisation?

Global Portfolio Strategy Associate Director

Søborg

Do you have a strategic and analytical mindset?

Senior Global Pricing Manager/Lead

Søborg

Are you passionate about developing pricing strategies?

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV