190 job matcher din søgning 190 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 190 resultater.
Dalsten TandlægecenterKlinikassistentelev til topmoderne tandlægecenter

Dalsten Tandlægecenter, Søborg

Kom direkte i mesterlære på en af Danmarks mest moderne klinikker. Vi forventer meget af vores klinikassistenter og giver dem tilsvarende krævende og selvstændige ansvarsområder. Vi går derfor meget op i, at uddannelsen bliver optimal. Ansøgere med studentereksamen eller tilsvarende baggrund vil derfor blive foretrukket.

Vi arbejder i teamwork, og du vil komme til at arbejde sammen med både tandlæger og tandplejere.

Vi forventer af vores nye elev, at du er ambitiøs, målrettet, imødekommende med god patientkontakt, og at du kan lide at have travlt. Du kan som vores elev forvente at få kendskab til stort set alle behandlinger, der udføres på en tandklinik.

ISS Facility Services A/S
Payroll Systems Specialist

ISS Facility Services A/S, Søborg

Har du et skarpt øje for detaljer? Har du en faglig viden og erfaring indenfor løn og regnskab? Og får du et kick af at finde løsninger på komplekse systemudfordringer? Så er du måske vores nye kollega i Payroll Systems teamet, som er en del af vores lønafdeling.

Som Payroll Systems Specialist vil dine arbejdsopgaver primært bestå af:

 • Opsætning og vedligeholdelse af lønparametre i vores lønsystem KMD Perspektiv herunder konteringsregler og nye overenskomster
 • Analyse af fejl, test af rettelser samt dokumentation
 • Udtræk og rapportering af diverse nøgletal til ledere og kollegaer i lønafdelingen
ISS Facility Services A/S
Nord Ejendomsadministration ApSEjendomsadministrator

Nord Ejendomsadministration ApS, Søborg

Nord Ejendomsadministration ApS administrerer udlejningsejendomme, andelsbolig- og ejerforeninger. Vi er knap ti medarbejdere på kontoret.

Du vil få ansvaret for din egen portefølje af både andelsbolig- og ejerforeninger. Her er du ansvarlig for den daglige kontakt til foreningernes beboere og bestyrelser, for rådgivning og for økonomien. Det vil også være dit ansvar, at afholde bestyrelsesmøder og generalforsamlinger mv.

Vi har fokus på effektivisering af vores arbejde og forbedring af serviceydelsen for vores kunder. Det betyder, at vi er strukturerede og at vi ensretter vores arbejdsprocedurer på tværs af kontoret. Vi vidensdeler, optimerer de systemer vi arbejder i og er i stadig højere grad digitale.

Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Politiets EfterretningstjenesteDedikeret servicemedarbejder til Logistiksektion

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Ansøgeren skal primært beskæftige sig med væsentlige dele af PET´s vognpark og indkøb af kontorartikler- og inventar.

Du vil skulle deltage i dagligt at foretage indkøb, indhentning af tilbud, varemodtagelse og kontering af kontorartikler og udstyr til kontorer og bygninger. Du vil også dagligt skulle køre VIP-kørsel og post/kurérture.

Vognparken skal løbende vedligeholdes, og administration af reparationer og udskiftning i vognparken vil være en del af opgaverne.

Derudover ydes støtte til den resterende del af Logistiksektionen, blandt andet ved mindre flytteopgaver og logistisk støtte til PET´s løsning af forskellige kerneopgaver.

AGC Biologics A/S
Downstream Process Transfer Scientist

AGC Biologics A/S, Søborg

AGC Biologics is a leading global Contract Development and Manufacturing Organization, with a deep commitment to improving life quality by bringing new biopharmaceuticals to market. Because of our dedication to building and empowering our internal teams, AGC Biologics is an innovative leader in the industry with an extensive network of cGMP facilities in the US, Europe and Asia.

AGC Biologics continues to enjoy great success, with a steadily increasing number of projects – many of which are late stage development projects preparing for commercial launch. At the same time, we are handling many new and exciting customer projects and give support to processes already running in our GMP facility for clinical and commercial supply. With AGC Biologic´s increasing activities, we are looking for a new colleague within downstream process transfer.

AGC Biologics A/S
Bygma
Supporter med digitalt mindset til kundeservice

Bygma, Søborg

I Bygma får du indflydelse fra første arbejdsdag. Din viden er et vigtigt værktøj, når du skal udvikle stærke løsninger sammen med vores forretninger. Sådan hjælper du med at bygge Danmark.

Bygma

Din primære rolle bliver at indgå i kundeserviceteamet, og du skal være klar til at sikre den bedste service og support til vores private og professionelle kunder.

Du kommer til at:

 • yde den bedste kundeservice på mail og telefon til både private og professionelle kunder
 • behandle ordrer fra Bygma.dk
 • sikre rettidig fakturering

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Gladsaxe KommuneProgramleder for Sikringsområdet

Gladsaxe Kommune, Søborg

Er du en erfaren projektleder med særlig viden om sikring?

Som programleder for Sikringsområdet i Gladsaxe Kommune vil du få ansvaret for den tværgående koordinering af alt sikringsarbejde i kommunen og for centralisering af ansvaret for de sikringstekniske installationer.

Dine opgaver bliver

 • Strukturering af de tværgående sikringsaktiviteter, herunder kommunens sikringsstrategi og underliggende handlingsplaner, udarbejdelse af tekniske anvisninger og manualer, indkøbs- og serviceaftaler, etc. Investeringsstrategier og cost-benefit-analyser samt disponering af centrale midler til sikringsinstallationer Kommunale indbrudsalarmanlæg (AIA) og tv-overvågningsanlæg (TVO), det fælles adgangskontrolsystem (ADK) og for Rådhusets beredskabsplan (instruks/action cards)
Godenergi v/Jan DarvilleBliv elektriker i GodEnergi

Godenergi v/Jan Darville, Søborg

Vil du være med til at skabe den grønne omstilling? Vi er allerede godt i gang, og derfor skal vi bruge flere dygtige elektrikere til vores grønne rejse.

I GodEnergi er vi specialister i infrastruktur til el-transport, men vi er også dygtige til mange andre slags el-arbejde. Vi går op i at kombinere professionel kundehåndtering med godt håndværk, og vi arbejder ud fra en mission om at skabe nye ambassadører for den grønne omstilling, hver gang vi løser en opgave for en kunde.

I GodEnergi bliver du en del af en dynamisk virksomhed i vækst. Vi har et godt sammenhold, god stemning og højt til loftet. Du kan forvente en god firmabil samt godt værktøj og arbejdstøj. Vi er fleksible med arbejdstider, og vi giver god løn og vilkår.

Politiets EfterretningstjenesteJurist til HR

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Har du stor erfaring med HR jura, herunder særligt behandling af arbejdsskadesager, fortolkning, vurdering og forhandling af aftaler og juridiske regelsæt og behandling af performance- og disciplinærsager? Brænder du for at bringe dinr kompetencer og faglighed i spil i en organisation, som hver dag arbejder dedikeret for at skabe sikkerhed og tryghed i Danmark? Så er PET måske din næste arbejdsplads.

Som en del af HR er dine opgaver at sikre og understøtte, at PET kan løse sin opgave som national sikkerheds- og efterretningstjeneste indenfor rammerne af lovgivning, overenskomster og lokale aftaler.

Som specialist inden for HR jura vil du udover sagsbehandling af komplicerede enkeltsager også skulle arbejde med kontinuerligt at udvikle HR-området og enheden i samspil med de øvrige ansatte i HR.

CASA A/S
Business analyst til CASA projektudvikling, Øst

CASA A/S, Søborg

Motiveres du af at analysere data og udarbejde investeringsbudgetter, der skaber overblik? At arbejde struktureret og detaljeorienteret? Og ønsker du at være en del af et velfungerende team med dygtige kollegaer?

CASA søger en kandidat med økonomisk baggrund, som synes at ejendomsbranchen, og særligt ejendomsudvikling, virker spændende og udfordrende. Du skal indgå som en del af et mindre team, hvor der arbejdes med at identificere og analysere nye projektmuligheder indenfor både boliger og erhverv.

Dine ansvarsopgaver vil bl.a. være følgende:

 • Udarbejdelse af økonomiske modeller/"financial engineering" (bl.a. DCF, IRR) i forbindelse med akkvisitioner, investoraftaler samt løbende vurdering af projekterne
 • Understøtte teamet i forbindelse med analyser af bl.a. markedsdata samt due diligence processer
CASA A/S
BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Temponizer A/SErfaren PHP-programmør

Temponizer A/S, Søborg eller Grenaa

Temponizer A/S er i gang med en udvidelse af vores nuværende udviklingshold, hvor vi p.t. søger en erfaren PHP-programmør til en fuldtidsstilling til vores kontor i Søborg eller Grenå.

Udviklingsafdelingen står for at håndtere indkomne opgaver og vedligeholdelse af platformen, men er i den grad også med til at præge, hvordan opgaven skal udføres samt hvilke funktioner, der skal udvikles til systemet.

Din rolle hos Temponizer A/S

 • Du vil komme til at programmere forskellige opgaver, som løbende kommer ind fra kunder – disse udføres hovedsageligt i PHP, jQuery, MySQL samt HTML og CSS
 • Du vil indgå i udviklingsteamet og være med til scrum-møder
 • Du vil indgå i større opgaver, hvor planlægning og resultat hænger sammen
ProjectumContent Creator – Student Assistant at Projectum

Projectum, Søborg

If content is king, creating fantastic content is God! Projectum is looking for a part-time/student assistant with an interest in marketing and particularly in creating exciting and intriguing content.

During the last couple of years, Projectum has experienced a boost in business. The number of clients and employees has increased significantly and as a result we are looking into expanding our commercial efforts.

We are looking for a Content Creator who can help us increase our presence across our mix of digital channels.

You will become part of a small commercial team in our offices in Søborg and your job will be to vacuum our company and the market for all the knowledge available and turn it into exciting stories, blog posts, videos or any other creative medium and share it across our digital channels (web, SoMe, newsletter, video etc.).

Gladsaxe KommuneLærer til håndværk og design på Buddinge Skole

Gladsaxe Kommune, Søborg

Håndværks- og designlærer med hjerte for læring

Vi skal bruge en ny makker til vores 6. klasse-team, med håndværk og design og andre skolefag. Vi søger en innovativ og ambitiøs lærer der glæder sig til at indgå i teamsamarbejdet med både pædagoger og lærere. Teamet samarbejder om børnenes læring og trivsel.

Du er god til at skabe relationer, nysgerrig på det gode læringsmiljø, og ønsker at være med til at skabe en varieret og spændende hverdag for eleverne med læring i centrum. Som lærer i håndværk og design ser du nye teknologier og teknologiforståelse som en del af fagets opgave.

Zealand
Senior Scientist, Medicinal Chemistry

Zealand Pharma A/S, Søborg

Our Medicinal Chemistry Department in Copenhagen, Denmark, is seeking a highly talented and motivated medicinal chemist to join our team of successful peptide drug hunters.

In your new role, you will be a member of interdisciplinary, highly collaborative research teams, working to identify innovative peptide drugs.

Responsibilities includes helping us to:

 • Outline strategies and approaches to discover novel therapeutic peptides, design and prioritize target compounds and plan their synthesis.
 • Analyze complex data sets to generate structure-activity relationships and hypotheses for optimization.
 • Work with chemists at Zealand as well as with teams at CROs to advance your projects.
Zealand Pharma A/S
Lægerne Kildebakkegårds Allé I/SLægesekretær i almen praksis, 23,5 timer ugentligt

Lægerne Kildebakkegårds Allé I/S, Søborg

Vi er et lægehus i Søborg med 3 faste læger i kompagniskab, 2 sygeplejersker, 1 lægesekretær og 1 uddannelseslæge. Vi har ca. 4800 patienter. Vi søger en dygtig lægesekretær til at indgå i vores team.

Vi tilbyder:

 • En fast stilling som lægesekretær, hvor den primære funktion vil være telefonvisitation og desuden blandt andet blodprøvetagning og administrativt arbejde.
 • Et velfungerende og nutidigt lægehus.
 • Et tæt samarbejdende team, der udover dig består af 3 faste læger, 2 sygeplejersker og 1 uddannelseslæge
Østerbro Tømmerhandel ApSTrælastsælger til Søborg Tømmerhandel

Østerbro Tømmerhandel ApS

Vi søger en ekstra trælastsælger til vores afdeling i Søborg, som er en afdeling i rivende udvikling – godt beliggende i København med et stort kundegrundlag og tæt på centrale indfaldsveje – nemt og bekvemt for både kunder og medarbejdere. Vi har forrygende travlt – derfor er vi ivrige efter at få vores nye ekstra kollega til salgsteamet, som er vant til at løfte i flok og give kunderne 1. klasses service og rådgivning.

Hos Søborg Tømmerhandel er alle salgsmedarbejderne involveret i en bred vifte af opgaver i salget og serviceringen af kunderne – lige fra opsøgende salg, servicering af eksisterende kunder, vareindkøb og lagerstyring. Du bliver en del af et dygtigt og engageret team, hvor alle sætter en ære i at yde en god service og rådgivning til ALLE vores kunder – private og professionelle.

Præmal A/SSprøjtelakerer/industrilakerer søges til sprøjtelakering af varierende træemner

Præmal A/S, Søborg

Præmal Industrilakering A/S søger hurtigst muligt en sprøjtelakerer til specialværksted for sprøjtelakering af træemner.

Vi udfører opgaver for mange forskellige kunder i store og små mængder inden for primært træbranchen. Vi kan derfor tilbyde et udfordrende job med sprøjtelakering af alt fra møbler og inventar til forskellige bygningsdele i mange farver og overflader.

Har du bred erfaring med sprøjtelakering, er det en fordel, men det vigtigste er, at du er god til dit håndværk og ønsker at udføre arbejde i høj kvalitet.

Vi ønsker kun telefoniske ansøgninger. Er du interesseret, så ring til Stig Thorup på tlf. +45 40 54 77 77.