209 job matcher din søgning 209 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 209 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
EatHappy Danmark
Medarbejdere (Fuldtid/Deltid)

EatHappy Danmark, Søborg eller Frederiksberg

EatHappy åbnede for første gang dørene i Danmark i 2019, og det har lige siden været vores mål at give danskerne adgang til lækker frisklavet sushi i supermarkeder. Vores mål er at bringe vores koncept ud til hele Danmark. Samt inspirere til godt humør, god service og lækker frisklavet sushi.

Hvad jobbet indebærer:

 • Du behøver ikke at have erfaring med at lave sushi, men du skal være indstillet på at lære det og efterleve vores koncept til fulde.
 • Du yder en aktiv service over for vores kunder, og kan fortælle dem om vores produkter og koncept.
 • Du kan lide at arbejde som en del af et team og løfter din del af arbejdet.

Vi ønsker at tilbyde vores medarbejdere gode muligheder for at avancere og samtidig styrke deres individuelle kompetencer.

EatHappy Danmark
Q-Park Operations Denmark A/SSalgssupporter - 37 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Søborg

Vi søger en serviceminded og detaljeorienteret administrativ medarbejder med virkelige gode IT-kundskaber, til vores Salgssupport team på 3 personer. Du skal hurtigt kunne sætte dig ind i vores mange IT-systemer og procedurer, samt trives med at arbejde i et højt tempo. Du skal være superbruger i Office pakken, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft Dynamics, CRM og Navision.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Servicering af vores kunder i den daglige drift
 • Telefonisk, skriftlig og personlig hjælp, råd og vejledning til vores kunder
 • Opdatering og vedligehold af div. Kundedatabaser
Canon Danmark
Key Account Managers - NewBizz og til eksisterende kunder

Canon Danmark, Søborg

Vil du etablere og udvikle samarbejdet med mellemstore virksomheder på Sjælland - primært Københavnsområdet?

Vi søger engagerede og erfarne NewBizz Key Account Managers og Key Account Managers til Direct Sales til vores kontor i Søborg. Vi lægger meget vægt på at finde kandidater, som udover at være vellidte og kompetente også drives af at skabe resultater og bytte relationer.

INDSÆT FIRMANAVN

Din opgave bliver at få etableret og udviklet salget af vores løsninger gennem flere forskellige salgskanaler. Som NewBizz Key Account Manager skal du starte med at opbygge din egen kundebase, som Key Account Manager vil du få nogle faste kunder, men der vil også være en nykunde-andel.

Som Key Account Manager vil du få ansvaret for hele salgsprocessen, der via dialog og grundig analyse skaber grundlag for udarbejdelse af en business case samt præsentation af en samlet løsning, der skaber værdi for vores kunder.

Canon Danmark
BEKEY A/S
Ambitiøs Account Manager til salgsafdeling

BEKEY A/S, Søborg

Vi vækster og vi er ambitiøse! Derfor har vi i Bekey brug for flere dygtige og engagerede medarbejdere i salgsafdelingen. Har du gode kommunikationsevner og trives du med opsøgende telesalg? Motiveres du af at optimere performance og kan du skabe resultater gennem andre? Så er du måske vores nye Account Manager.

BEKEY A/S

Du tilbydes et selvstændigt job som account manager, hvor du i tæt samarbejde med en ekstern partner og interne medarbejdere opsøger både nye, potentielle og nuværende kunder via telefonen og fysiske møder.

Dine primære opgaver er at kontakte ejerforeninger og ejendomsadministratorer for at sikre tilladelse til at driftsafdelingen kan installere Bekeys produkter. Du deltager aktivt i det opsøgende salg, og samtidig har du det daglige ansvar for at drive og nå de ugentlige KPI'er på opgangstilladelser.

BEKEY A/S
European Energy A/S
Modern Workplace Consultant

European Energy A/S, Søborg

Vi søger en ambitiøs og serviceminded Modern Workplace Consultant, som brænder for at arbejde med ny teknologi på Azure og Microsoft 365 platformen og som forstår at supportere brugerne med et smil på læben.

Du skal være servicemindet, udadvendt og trives med at jonglere fokuseret med mange opgaver ad gangen i en dynamisk verden. Du skal brænde for IT og de nye teknologiske muligheder som cloud-løsninger giver. Du får mulighed for at præge din egen hverdag og dine arbejdsopgaver i en lille IT-afdeling, hvor vi hjælper hinanden.

Arbejdsopgaver

 • System management på vores Azure cloud, WVD og Microsoft 365 platform
 • Automatisering af installation, vedligehold og drift af IT-miljø bl.a. InTune og AutoPilot
 • Videreudvikling af vores Azure cloud platform
European Energy A/S
JustcoolDeltidsmedarbejder

Justcool, Søborg

Vi søger en deltidsmedarbejder til vores butik i Søborg. Måske det er noget for dig.

Justcool er en lille hyggelige skateshop, som ligger centralt i Søborg, det har den gjort i 13 år. Vi har en stabil kundekreds og der kommer hele tiden nye til. Butikken har alt hvad en skater skal bruge og samtidig fungerer butikken som showroom for Justcool.dk.

Jobbet

 • Vejlede kunder i vores produkter som bl.a. er løbehjul, rulleskøjter, skateboards og skoletasker.
 • Du vil blive oplært i disse produkter, så du har den rette viden når kunderne skal betjenes.
 • Modtage varer i butikken fra vores lager i Holbæk.
 • Daglig rengøring og oprydning.
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til Salgsafdelingen - Gladsaxe

Lemvigh-Müller A/S

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Lemvigh-Müller A/S
ISS Facility Services A/S
Brænder du for at levere god IT-service?

ISS Facility Services A/S, Søborg

Så er det måske dig, vi mangler til et spændende og afvekslende job som IT Service Delivery Manager.

Som IT Service Delivery Manager gør du proaktivt dit bedste for at levere en god og stabil IT-service til dine ISS-kolleger i hele landet. Da IT også er et vigtigt element i serviceleverancen til vores kunder, er det vores fornemmeste opgave hurtigst muligt at få normaliseret driften, hvis der opstår udfordringer undervejs.

Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat, tager ejerskab og kommunikerer løbende og rettidigt med relevante stakeholders.

ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/S
Payroll Support Teamlead der brænder for procesoptimering og for at yde excellent service

ISS Facility Services A/S, Søborg

Har du ledererfaring fra en lønfunktion eller en service-/supportfunktion og er klar til at udvikle dig yderligere i lederrollen?

Til at understøtte Payroll Support-teamet med 7 medarbejdere, der håndterer henvendelser fra ledere og medarbejdere i driften og P&C, søger vi en dygtig leder til rollen som Payroll Support Teamlead.

Dine opgaver vil primært være følgende:

 • Ledelse og udvikling af Payroll Support-funktionen – herunder etablering af en supportstruktur, som understøtter de driftsmæssige behov
 • Ledelse af og sparring med medarbejderne i Payroll Support og udvikling af teamets faglige kompetencer
ISS Facility Services A/S
AGC Biologics A/S
Lean Partner for Biopharmaceutical Manufacturing

AGC Biologics A/S, Søborg

Are you ambitious, structured and yet innovative and do you want to become part of our lean journey, managing new lean initiatives across departments? Join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

We are looking for an experienced lean partner to support our growing number of improvement initiatives across different departments. In this newly established position, you will report and work with the head of Operational Excellence and Support. You will be a key player in leading Lean projects together with key internal stakeholders and possible external partners. As well as planning change management activities (ADKAR) and equip leaders facilitate the lean change.

AGC Biologics A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
AGC Biologics A/S
Technicians for Quality Control Bioassay team - Night shift

AGC Biologics A/S, Søborg

Do you want to be part of a new team within Quality Control? Do you enjoy working in evenings and nights? - And are you looking for an exciting job in an international and challenging environment where you can make a difference? Then come and join us in forming the new team to support the 24/7 manufacturing.

We offer you a position with lots of variation in your daily tasks, responsibilities and possibility to influence the deliveries in a growing global CDMO.

The main tasks will be the following:

 • Testing and review of stop/go samples
 • Batch release and stability testing and review by selected methods
 • Supporting tasks (e.g. buffer preparation)
AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Scientists for Quality Control Bioassay team - Night shift

AGC Biologics A/S, Søborg

Do you want to be part of a new team within Quality Control? Do you enjoy working in evenings and nights? - And are you looking for an exciting job in an international and challenging environment where you can make a difference? Then come and join us in forming the new team to support the 24/7 manufacturing.

We offer you a position with lots of variation in your daily tasks, responsibilities and possibility to influence the deliveries in a growing global CDMO.

As a scientist you will be part of this team. Your main responsibility area will be review and approval of analytical setups, thus delivery of scientifically sound and cGMP compliant analytical results. Initially the focus will be to perform into a team performing additional bioanalytical methods and chromatographic analysis i.e. HPLC.

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Sr. Compliance Scientist for Microbial Manufacturing

AGC Biologics A/S, Søborg

Are you experienced with the manufacturing of cell based products, do you want to work in a cGMP environment and are you looking for new opportunities for growth? Then this position could be something for you.

As a senior compliance scientist, you will take responsibility to ensure the manufacturing team compliance level is up to current cGMP requirement. You will support management and the team by managing, writing and reviewing cGMP documentation such as (but not limited to) SOPs, TEQs, DIRs and CAPAs. You will help your colleagues to perform investigation and troubleshooting (and document it properly).

Your responsibility will include participate and contribute to the improvement of the organization in general and microbial manufacturing in particular by participating and driving quality assignments and projects. Your role is key to contribute to the department goals for cGMP and KPIs.

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Senior Manager - Facility Management

AGC Biologics A/S, Søborg

We are looking for a manager to head up our facility management area. And when we have our new EUR 160 million Mammalian Manufacturing Facility ready in 2023 we will have further facilities to handle. AGC Biologics is in a period of rapid growth and you will play an important role in ensuring high quality facility management services and that our facilities look good all the time.

The responsibilities of the FM team covers:

 • Proactive building maintenance of our facilities including life cycle management to keep our facilities in good conditions. A significant part of our facility maintenance and repair activities are done by external companies coordinated by your team. Drive minor facility modification projects together with your team that does not require a project manager.
 • You will also have responsibility for larger facility upgrade projects in our current facilities.
AGC Biologics A/S
ROI Consulting A/SProject Manager

ROI Consulting A/S søger for LBP Engineering A/S i Søborg og Vipperød

LBP Engineering A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med en stærk, stabil vækst på 10% til 15% om året, som er kåret som Gazelle flere år i træk. Vi har kontor i både Søborg og Vipperød.

Vi forfølger vores vækststrategi og søger afledt endnu en dygtig Project Manager, der dokumenteret har erfaring med at kunne lede større komplekse byggeprocesser.

Dine arbejdsopgaver vil spænde over et stort ansvarsområde:

 • Lede og fordele projektarbejde, herunder styring af diverse fagdiscipliner
 • Opbygge solide relationer med kunder og samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af tilbud og udbud
Cloudeon
Senior Accountant

Cloudeon, Søborg

Du vil blive ansvarlig for håndteringen af alle kompensationsbetalinger, dvs. løn og betalinger, til hhv. ansatte og eksterne kundekonsulenter. Lønhåndtering inkluderer forberedelse af løn i lønsystemer i både Danmark og Litauen, herunder al lønafstemning, bogføring og administrativ opdatering af nødvendige stamdata i vores HR-system.

Du vil også blive ansvarlig for al kundefakturering, herunder indbetalinger og al finansrelateret kundedialog. Dette omfatter afstemninger af igangværende arbejder på vores projekter.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø med både mentorship og daglig sparring med to velkvalificerede kollegaer i Finans. Vi når vores mål ved at arbejde sammen, og det er vigtigt at du har evnen til at kommunikere tydeligt på både dansk og engelsk. Vigtigst af alt, så motiveres du i et miljø som værdsætter læring og vidensdeling.