312 job matcher din søgning 312 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jespers Torvekøkken ApS Projekt- og udviklingskoordinator

Jespers Torvekøkken ApS, Søborg

Er du klar til at spille en nøglerolle i et lille, ungt og effektivt team?

Du skal supportere projektteamet med at drive beslutningsprocesser samt nedskrive og forankre de aftalte beslutninger i driften. Så hvis du har lyst til at arbejde med optimering, beskrivelse og forankring af forretningsprocesser indenfor f.eks. økonomi, kundeservice, salg eller produktion, så vil denne stilling være lige noget for dig.

Vi tilbyder professionelle og humørfyldte kolleger samt et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære hos os.

Falck Danmark A/S
Ambulance-Behandler eller Paramediciner til kombineret dag- og aftenvagt på station Gladsaxe

Falck Danmark A/S, Søborg

Nu har du muligheden for at køre 3-22 vagt på station Gladsaxe. Stationen er bredt sammensat med mange unge kræfter og et ungt miljø i en travl hverdag.

Som ambulanceredder hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Falck stiller det nødvendige udstyr til rådighed og sikrer høj faglighed via løbende træning. Vi bruger bl.a. standby-tiden til at øve færdigheder i forbindelse med skiftende scenarier, fordi vi ved, at udstyret kun er halvt så godt som personen, der bruger det.

Falck Danmark A/S
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Herlev

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted! Vores første prioritet er at opretholde en god service over for vores kunder.

Bygma
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
Züblin A/S Stud.jur. eller stud.HA(jur.) til Group Legal Counsel Denmark

Züblin A/S, Søborg

Ønsker du praktisk erfaring med juraen i en international entreprenørvirksomhed?

Vi tilbyder et spændende studiejob i et internationalt miljø på et højt fagligt niveau med mange forskelligartede jura-opgaver. Du vil indgå i tæt samarbejde med både advokaten og den anden studerende samt mange af ZÜBLINs øvrige medarbejdere.

En del af dine opgaver vil vedrøre entrepriseret, men du vil også komme til at arbejde med mange andre retsområder og problemstillinger, herunder f.eks. compliance forhold.

Terma A/S Integrated Logistics Support Engineer

Terma A/S, Lystrup or Søborg

Would you like to work with Integrated Logistics Support for mission-critical products and high-tech solutions? Join us and collaborate with dedicated and experienced colleagues across the organization to support our customers get the most out of their systems through the complete life span.

As a person, you are analytical and in control of details. But you also have a natural flair for and interest in understanding and shaping the overall direction and purpose. In addition, you are a great communicator who can visualize data and explain your input to people from different technical and cultural backgrounds.

European Energy A/S
Electrical Engineer, Power-to-X

European Energy A/S, Søborg or Støvring

Does it motivate you to be on the very frontline of the renewable energy business?

As Electrical Engineer you will have an important role and get the chance to work with some of the biggest PtX plants in an innovative department.

We prioritize our employees’ development. You will be enrolled in our People Development Program to ensure continuous learning and engagement.

European Energy A/S
European Energy A/S
Automation Engineer, Power-to-X

European Energy A/S, Søborg or Støvring

Does it motivate you to be on the very frontline of the renewable energy business?

In this position, you will find yourself in an environment with a big variation of interesting tasks with design, configuration and development of automation solutions to our PtX projects.

We prioritize our employees’ development. You will be enrolled in our People Development Program to ensure continuous learning and engagement.

European Energy A/S
Krüger A/S
Procesingeniør til renseanlæg og spildevandsprocesser

Krüger A/S, Søborg

Vil du være med til at designe fremtidens spildevandsanlæg, og har du ambitioner om at gøre en håndgribelig forskel for samfundet og klimaet?

Som procesingeniør hos os er dit overordnede mål at hjælpe kunderne med at udvikle fremtidens vandbehandlingsanlæg fra idé til færdigt anlæg - uanset om du optimerer et eksisterende anlæg eller er med til at udvikle et nyt.

Da vi er en del af den globale miljøkoncern Veolia, har du også dialog og samarbejde med vores udenlandske kolleger, og du får mulighed for at deltage i internationale projekter, særligt i Skandinavien.

Krüger A/S
Rejsekort & Rejseplan A/S
Vil du være med til at sikre professionel drift af IT-systemer? Så kan du blive vores nye IT-supporter

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Får du energi af at arbejde med vedligeholdelse og koordinering af IT-drift? Og vil du være med til at supportere driften af fremtidens digitale løsninger til kollektiv transport? Så kan du blive vores nye IT-supporter.

Vi leder lige nu efter en kollega til Rejsekort & Rejseplan A/S’ interne IT-team, hvor vi arbejder med at sikre, at vi driver vores IT-systemer sikkert og professionelt. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

Rejsekort & Rejseplan A/S
Jernpladsen a/s Metalmedarbejder søges

Jernpladsen a/s

Til vores metalhal søger vi en frisk og udadvendt person med et godt overblik.

Du er i modtagelsen, hvor du møder vores kunder, når de kommer ind for at sælge jern og metal. Du kontrollerer og opvejer, og giver besked til kontoret, om hvad og hvor meget der skal afregnes for.

Du kommer til at indgå i et team af dygtige og erfarne kollegaer, der vil sørge, for at du få en god sidemandsoplæring i jern- og metalskrot. Det er en fordel, hvis du har truckkort men ikke en betingelse.

Vi vil se frem til endnu en kollega, der er mødestabil og som vil dele sin hverdag med os.

Gem
SearchKompagniet Strategic Business Operations Coordinator (interim – maternity leave replacement)

SearchKompagniet recruiting on behalf of Olympus Danmark A/S in Søborg

Come join us as our Strategic Business Operations Coordinator, for an 18-month maternity leave replacement, with the main objective to manage our sales enabling activities as part of the Sales Team in Olympus Danmark A/S, a world leading MedTech company.

You will be part of a high-performance oriented Sales Team and play an active role in managing customer faced key selling activities, demo equipment with the Sales Team to drive business enablement towards our internal as well as external stakeholders.

We offer a competitive compensation plan, which include pension payments and private healthcare insurance because we care about you also when you are not at work.

Gladsaxe Kommune Nysgerrige kollegaer (pædagoger og social- og sundhedsassistenter) til Gladsaxe Handicaptilbud

Gladsaxe Kommune, Søborg

Det er ikke afgørende om du er nyuddannet eller erfaren. Målgruppekendskab er en fordel, men ikke en betingelse, da vi sørger for en meget grundig introduktion til målgruppen samt den narrative tilgang og metoden LA2.

Botilbuddets værdimæssige afsæt er, at borgeren, uanset handicap og ressourcer, er i fokus, med udgangspunkt i de rehabiliterende principper. Vi vægter alle aspekter af borgerens liv. Det betyder, at du skal være med til at sørge for at give borgerne tilbud om et sundt og værdigt liv, at de får mulighed for at leve et så selvstændigt liv som muligt, og ikke mindst at de modtager varierede tilbud om aktiviteter i det sociale fællesskab.

T. Hansen Gruppen A/S
Souschef til Søborg

T. Hansen Gruppen A/S

Som medarbejder hos thansen kan du forvente udfordringer i en organisation, hvor det ofte går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og et godt arbejds klima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Som Souschef vil du fungere som Butikschefens højre hånd ligesom du vil assistere i den daglige drift af butikken på lige fod med de øvrige medarbejdere. Herudover skal du tage over på Butikschefens opgaver, når denne ikke er til stede.

T. Hansen Gruppen A/S
Silicom Denmark A/S IT-Supporter

Silicom Denmark A/S, Søborg

Har du en stor interesse for IT-teknologi, og vil du arbejde i en virksomhed med mange dygtige ingeniørkolleger?

I denne stilling får du en dynamisk hverdag med forskellige opgaver.

Dine primære opgaver:

  • Løsning af åbne problemer i vores systemer
  • Identificering af problemer, samt proaktiv support for vores brugere
  • Håndtering af anmodninger af investering i nyt udstyr

Frynsegoder og fordele: Sundhedsforsikring via PensionsSelskabet, frisk frugt på hver etage, mulighed for at arbejde hjemmefra ind i mellem og mere.

MT Højgaard A/S
Tilbudsleder til vandbygning

MT Højgaard A/S, Risskov, Søborg, Fredericia eller Esbjerg

Har du lyst til at være med på et fagligt stærkt hold med branchens bedste sammenhold og hvor frihed under ansvar er en kerneværdi? Vi skal bruge en fagligt dygtig og udviklingsorienteret profil til en position som tilbudsleder i vandbygning, da vores nuværende kollega, Per, går på velfortjent pension.

Din tid vil du fordele på dels eget kalkulations- og tilbudsarbejde og dels intern koordinering og faglig ledelse af teams. Nogle projekter vil du komme til at løse selvstændigt, mens de større og tværfaglige udarbejdes sammen med afdelingens øvrige projektfolk, der også selv udarbejder tilbud.

Jobindex Engageret Miljømedarbejder

Jobindex søger for Beck & Jørgensen A/S i Søborg

Miljø og bæredygtighed fylder mere og mere i vores produktion, hos vores kunder og i samfundet generelt. Derfor søger vi en medarbejder til afvekslende kemi og/eller bæredygtighed/miljøopgaver til vores miljøafdeling i Gladsaxe.

Stillingen som miljømedarbejder er nyoprettet i miljøafdelingen, der er placeret på samme lokation som R&D, produktion, administration og topledelse. Vi tilbyder således den rette kandidat et job i en lille organisation, hvor der er kort vej fra idé til beslutningstager.

Ammongas A/S German speaking Sales Engineer

Ammongas A/S, Søborg

Would you like to build your career in an innovative company focusing on a sustainable and green future? Then join Ammongas as our new Sales Engineer!

You will be part of the sales team, which consists of 4 colleagues working closely together with our project team to tailor the best technical solutions to our customers.

As our new Sales Engineer you can look forward to the following main tasks:

  • You will be the trusted advisor for our customers understanding their needs and working out the best solutions.
  • Creating and maintaining customer relationships.
  • Follow up on customers and ongoing projects.
GEA Process Engineering A/S
Shipping assistent

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Kunne du tænke dig at arbejde i en global virksomhed, og drømmer du om stabilitet og en daglig arbejdsdag indenfor normal arbejdstid?

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads Til vores Shipping & Logistics afdeling i Søborg søger vi nu en shipping assistent, der vil indgå i en spændende projektverden, hvor målet er faglig stolthed, kvalitet i det vi bringer videre, levering til tiden og et højt serviceniveau.

Som shipping assistent hos GEA får du en meget varieret hverdag og ansvaret for flere opgaver inden for import- og eksportprocesser.

GEA Process Engineering A/S
Semler Mobility Retail A/S
Salgsassistent til Semler Mobilitys Storkundekontor

Semler Mobility Retail A/S, Søborg

Vil du være en del af et dedikeret og stærkt team, hvor du har en supporterende rolle?

Som salgsassistent er din primære opgave at assistere storkundekontorets salgskoordinatorer med dokumenthåndtering i forbindelse med salg til B2B i ind- og udland samt til vores egne forhandlere i Danmark.

Det kunne bl.a. være at scanne og fremsende registreringsattester til vores eksportkunder og rykke for svar hos forhandlerne samt importørerne, når de mangler at sende attesterne.

Semler Mobility Retail A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV