220 jobannoncer matcher din søgning 220 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Darios Truffles ApS

Operations Associate

Søborg

Dario's Truffles er førende leverandør i Norden af de fineste trøfler, og vi betjener et eliteklientel, herunder toprestauranter og eksklusive detailbutikker.

I rollen som Operations Associate vil du være ansvarlig for daglig kundekontakt, lagerstyring, inklusiv ordrehåndtering og levering af vores produkter for at sikre den bedst mulige kundeoplevelse.

Med fleksible arbejdstider tilbyder denne fuldtidsstilling en balanceret tilgang til arbejde og privatliv samtidig med, at den giver rigelige muligheder for karrierevækst.

Darios Truffles ApS
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Ferrosan Medical Devices A/S

SAP Master Data Specialist

Søborg

Do you want to be a part of Process Support in a company with a unique impact on global healthcare?

You will be coordinating SAP production master data activities throughout the organization in order to achieve safe and predictable product implementation, maintenance, and decommissioning.

Here you will not only get to impact the production and development of our products; you will also have every opportunity to develop and grow your own skills.

Gem
Orifarm

Specialist, Regulatory Affairs (Temporary Position)

Odense S and Søborg

As Regulatory Affairs Specialist, you will be responsible for lifecycle management of products manufactured at Orifarm’s own manufacturing sites. Therefore, you will collaborate closely with colleagues across functions, such as chemists, formulation specialists and co-workers within Quality, Supply Chain, Manufacturing and Sales.

Further, your main responsibilities include to:

  • Gather information and documentation for variation applications
  • Update dossier sections
Orifarm
Semler Gruppen

Kunderådgiver til landsdækkende kundecenter hos Semler Gruppen

Søborg

Vil du have chancen for at blive en del af en aldeles fremragende arbejdsplads, hvor vi yder en fantastisk kundeservice og samtidig vægter det sociale utrolig højt? Er du udadvendt og serviceminded, så er muligheden her nu!

Du vil blive en del af en stor veletableret organisation med mange gode kolleger, velordnede forhold og en lang række personalegoder udover en løn som er overensstemmelse med dine kvalifikationer, og en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring.

Semler Gruppen
ISS Facility Services A/S

Vi søger en engageret og serviceminded mødetjener til vores globale hovedkontor, Søborg

Brænder du for at yde service på højt niveau? Har du erfaring med mødeservice, og bliver du motiveret af at skabe gode kundeoplevelser?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som mødetjener vil du spille en central rolle i at skabe en positiv og professionel atmosfære for vores kunder og gæster. Vi serverer alt fra morgenmad til 2-retters frokostanretninger samt mødeforplejning.

Dette foregår på et højt gastronomisk og kreativt niveau. Som medarbejder i mødeservice bliver du ansvarlig for at servicere vores mødecenter samt servere ved særlige arrangementer.

ISS Facility Services A/S
Ferrosan Medical Devices A/S

Facility and Maintenance Technician

Søborg

Do you want to be a part of Technical Support in a company with a unique impact on global healthcare? Here you will not only get to impact the production and development of our products; you will also have every opportunity to develop and grow your own skills.

You will work closely together with engineers, technicians, and facility to ensure maintenance of the whole site and coordinate with various internal and external stakeholders to keep our buildings and production facility up to date and in compliance. Overall, you are the go-to-person in all matters related to facility.

Gem
Cbio A/S

Scientist (maternity leave temp), cell-based immunotherapies

Søborg

Are you enthusiastic about developing next generation cell-based immunotherapies that bring new hope to late-stage cancer patients?

You will help the R&D team in a 6-months temporary position as one of our coworkers is on maternity leave, and will help the team with a possibility for further extension.

We are looking for a person experienced in immune oncology or related area with documented practical experience in cell culture and flow cytometry.

Canon Danmark

Debitor Specialist

Søborg

Se video om Canon Danmark som arbejdsplads

Er du erfaren debitor specialist med flair for tal og Excel? Så er du måske vores nye kollega!

Du får ansvaret for en pulje af vores kunder for at sikre rettidig betaling, og en passende kredit for at minimere tab.

Vi garanterer, at du får en inspirerende hverdag i et uformelt miljø, med masser af udfordringer og spændende opgaver – på en arbejdsplads med en særlig kultur.

Canon Danmark
ISS Facility Services A/S

Vi søger en engageret og serviceminded møde- og konferencetjener til vores hovedkontor

Søborg

Brænder du for at yde service på højt niveau? Har du erfaring med møder og konference, og bliver du motiveret af at skabe gode serviceoplevelser?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Vi søger en engageret og serviceminded konferencetjener til vores team. Som konferencetjener vil du spille en central rolle i at skabe en positiv og professionel atmosfære for vores kunder og gæster. Vi serverer alt fra morgenmad til 2-retters frokostanretninger samt mødeforplejning.

Dette foregår på et højt gastronomisk og kreativt niveau. Som medarbejder i vores serviceteam bliver du ansvarlig for at levere høj service i vores konferenceafdeling, samt ved særlige arrangementer.

ISS Facility Services A/S
Politiets Efterretningstjeneste

Jurastuderende til Juridisk Afdeling i PET

Søborg

Vi tilbyder en stilling som studentermedhjælper i Juridisk Afdeling, hvor du vil skulle løse en række tværgående juridiske opgaver i tæt samarbejde med afdelingens jurister og øvrigt personale.

Arbejdet i Juridisk Afdeling giver dig praktisk erfaring med arbejdet indenfor forvaltningsretten, da du bl.a. vil komme til at arbejde med konkret sagsbehandling i sager om sikkerhedsgodkendelse. Herudover vil du opleve at varetage og behandle sager om bødeforlæg, erstatningssager og forskellige andre ad hoc-opgaver.

Gem
Bygma

HR Business Partner

Søborg

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vil du være med til at bringe HR-afdelingen endnu tættere på forretningen i en af Danmarks mest succesfulde virksomheder inden for salg og distribution af byggematerialer?

Som vores nye HR Business Partner bliver du en nøglespiller i vores HR-indsatser i direkte reference til Bygma Gruppens HR-direktør. Dine opgaver bidrager til at støtte og styrke forretningen.

Bygma
GEA Process Engineering A/S

Økonomielev

Søborg

Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads

Som økonomielev hos GEA får du desuden også ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en fast vejleder, der hjælper dig godt fra start og introducerer dig til firmaet og dine nye kolleger.

GEA Process Engineering A/S
Politiets Efterretningstjeneste

Netværks- og/eller firewallspecialister i PET

Søborg

Som netværks- og/eller firewallspecialist i PET kommer du til at bidrage til vores mål om at skabe et IT-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og de bedste og mest moderne teknologier er midlet til at arbejde effektivt - og dermed være et skridt foran fjenden.

Du vil få en central rolle som netværks- og/eller firewallspecialist i sektionen Core Infrastruktur, som er en del af kernen i vores IT-organisation. Du kommer til at bidrage til PET’s IP-sikkerhed, og indgå i den gruppe, som arbejder med design, udvikling, implementering og administration af netværk og firewalls, samt en række andre særlige sikkerhedsløsninger på infrastrukturområdet.

Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver - kom med på holdet i Jyske Bank med en 4 eller 5 dages arbejdsuge

Lyngby

Motiveres du af at yde give kunderne den bedste oplevelse så de virkelig føler, at vi mener det når vi siger at, ”vi vil have den højeste kundetilfredshed blandt landets banker”? Vi giver dig fleksibilitet til, at du kan vælge, om du vil arbejde 4 eller 5 dage om ugen og fleksibilitet til at have ml. 32 eller 42 timer.

Dine vigtigste opgaver bliver at:

  • Yde personlig rådgivning til privatkunder
  • Være opsøgende og imødekommende
Jyske Bank
Rejsekort & Rejseplan A/S

CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S

Søborg

Har du erfaringer med implementering af komplekse it-programmer? Er du en erfaren retningsskabende leder med stærke sociale og relationelle kompetencer, der kan motivere og inspirere? Er du stærkt og konstruktivt kommunikerende både i medgang og modgang? Og har du stamina, humoristisk sans og tålmodighed?

Så er du måske ny CEO til Rejsekort & Rejseplan A/S.

Rejsekort & Rejseplan A/S
Lån & Spar Bank

Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Søborg

Søborg

Har du et højt drive og vil du være en del af en afdeling med stort vækstpotentiale? Og trives du med en kundeportefølje med fokus på helhedsrådgivning?

Vi oplever stor kundetilgang, som kan mærkes i dagligdagen. Derfor søger vi en finansiel rådgiver til afdelingen, der kan give vores mange attraktive akademiske kunder fra Københavnsområdet en solid rådgivning.

Lån & Spar Bank
Gem
Convatec

Senior Marketing Manager Nordic, Advanced Wound Care

Søborg

The role of the Senior Marketing Manager, Nordic is to drive solution sales and brand awareness by a deep understanding of the market for Advanced Wound Care product. You and your team will deliver consistent, clear product messaging aligned with our global branding and strategy.

Key duties and responsibilities:

  • Inspiring an energetic culture of high-performance focus and sustained over achievement, through the HPT principles.
  • Strong and creative communication skills to provide clear direction throughout the layers of the marketing organization.
Convatec
Gem
Bygma

Salgstrainee

Er du god til at bygge relationer? Vil du lægge et stærkt fundament for din karriere? Bliv salgstrainee i Bygma

Se video om Bygma som arbejdsplads

Som salgstrainee hos Bygma bliver du uddannet i at rådgive byggeriets fagprofessionelle. Din læreplads bliver i en af vores forretninger landet over.

Vi har gode muligheder for videreuddannelse i vores eget Bygma Academy. Måske drømmer du om at blive leder, ekstern sælger eller specialist?

Bygma
Gem
NBCD A/S

Student Assistants for NBCD A/S within Clinical Operations

Søborg

Do you dream of working with pharma and research? Are you curious, service-minded, and envision yourself thriving in a dynamic research environment with varied tasks?

Then come join us as a student assistant and become part of a company, that operate at the forefront of international drug development research, where you'll have the opportunity to broaden your skillset, shape your own day and contribute to various projects.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV