362 job matcher din søgning 362 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Rejsekort & Rejseplan A/S
Får du energi af at koordinere og sikre effektive processer? Så kan du blive vores nye Projektleder

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Hvis du er erfaren i koordinering og at holde styr på processer, kan du blive vores nye projektleder hos Rejsekort & Rejseplan A/S. Vi er på vej i en ny retning med vores projekt- og forretningsudvikling, og vi leder lige nu efter en projektleder med stor koordineringsevne, motivation, struktur og lyst til at skabe gode resultater. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

Som Projektleder skal du være med til at sikre, at vi når i mål med vores projekter inden for de aftalte deadlines og budgetter med det aftalte indhold og optimal ressourceanvendelse. Dit primære fokus kommer til at ligge inden for projektledelse og koordinering. Et par dage om ugen vil dine opgaver være af mere administrativ karakter samt ad hoc-opgaver for din nærmeste leder.

Rejsekort & Rejseplan A/S
Dansk Video Center A/S
AV-/Video-projektleder og intern sælger til DVC i Søborg

Dansk Video Center A/S

Har du erfaring indenfor salg og/eller udlejning af AV-udstyr, kan vi muligvis tilbyde dig et job i vores afdeling i Søborg.

Vi søger en medarbejder, der er god til kundekontakt, med relevant teknisk baggrund, og samtidig er en dygtig sælger, som kan arbejde selvstændigt, deltage i kundemøder og udforme tilbud på salg og udlejning af AV-udstyr til konferencer og møder. Du vil indgå i vores team af dygtige AV-fagfolk, som dagligt betjener vores erhvervskunder med levering og montering af AV-udstyr.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

 • Salgsarbejde
 • Projektledelse og live afvikling
 • Udformning og fremsendelse af tilbud og ordrer
Dansk Video Center A/S
European Energy A/S
PV Design Manager, EPC

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities in a green company in rapid growth? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to build utility scale PV projects?

The right candidate is expected to have a wide experience on the design of PV Utility Scale Solar plants, supervising but also playing a creative role on the design of the solar farms from early stage, on development phase with preliminary, planning layout, and finally being responsible for the construction design and relevant documentation.

European Energy A/S
Toyota Financial Services Danmark A/S
Financial Controller

Toyota Financial Services Danmark A/S, Søborg

Til Toyota Financial Services Danmark A/S søger vi en selvstændig og kompetent financial controller til en ansvarsfuld stilling i et dynamisk miljø.

Virksomheden består af en salgs- og marketingorganisation på 15 personer og har desuden et tilknyttet team på otte-ti personer hos Jyske Finans A/S, som tager sig af den daglige kontraktbehandling og bogholderi. Toyota Financial Services Danmark A/S er en selvstændig del af Toyota-koncernen og er placeret sammen med Toyota Danmark A/S i Søborg. Der et tæt samarbejde mellem de to selskaber.

Du vil fungere som sparringspartner for vores Finance Manager og får ansvaret for centrale dele af økonomistyringen. Du får en central rolle i driften og udviklingen af vores forretning og vil skulle hjælpe med at understøtte resten af organisationens forståelse for det talmæssige.

Toyota Financial Services Danmark A/S
Rejsekort & Rejseplan A/S
Har du erfaring med kontraktstyring og forhandling? Så kan du blive vores nye Contract Manager

Rejsekort & Rejseplan A/S, Søborg

Vil du være med til at sikre, at vi får mest muligt ud af vores kontrakter hos Rejsekort & Rejseplan A/S? Vi søger lige nu en Contract Manager, som skal sikre, at vi kontinuerligt professionaliserer og optimerer vores kontraktstyring.

Den overordnede opgave er at professionalisere vores contract management. Vi er godt på vej, og du skal hjælpe os med at blive endnu skarpere på det. Du kommer til at arbejde tæt sammen med juristerne i Kontrakt & Compliance, hvor du skal være med til at sikre optimale vilkår i og udnyttelse af vores kontrakter – det kan fx være opfølgning på leverancer eller prisen på en ændringsanmodning.

Dine primære opgaver bliver:

 • opfølgning på kontrakter
 • at bistå dine kollegaer i kontraktforhandling med leverandører
 • at holde vores kontraktstyringssystem (Pactius) opdateret og dokumenteret
Rejsekort & Rejseplan A/S
Comit A/S
IT-supporter til Servicedesk

Comit A/S, Søborg

Comit er en IT-virksomhed i vækst, hvor du som medarbejder får rig mulighed for faglig udvikling og indflydelse på de daglige opgaver. Vi oplever en stigende interesse for vores services, produkter og kompetencer, som henvender sig til virksomheder i alle størrelser. Vi har travlt, og søger derfor en IT-supporter til vores Servicedesk.

Du vil fungere som første kontaktpunkt i vores Servicedesk, når der skal ydes it-support til vores kunder. Ved it-driftsforstyrrelser skal du sikre, at kunden hurtigst muligt får genetableret normal drift.

Comit A/S
Dansk Video Center A/S
Tekniker med fokus på moderne AV-udstyr

Dansk Video Center A/S, Søborg

Er du vant til at betjene lyd-, lys- og videoudstyr, og kan du give god service, når du sætter udstyr op for vores kunder?

Dansk Video Center A/S

Du kommer til at arbejde med det nyeste udstyr – noget af det udvikler vi selv – når du sætter lyd, lys og billede op for ministerier og nogle af Danmarks største virksomheder. Det gør du i en stilling, hvor du primært arbejder i dagtimerne og tæt sammen med andre teknikere før, under og efter produktionerne.

På en typisk produktion arbejder du sammen med 2-3 kolleger. Du ved hvem lang tid i forvejen, for lige så snart opgaven kommer ind, booker vi den i vores online kalender. Derfor kan du typisk se lang tid i forvejen, hvornår du skal arbejde.

Dansk Video Center A/S
Securitas A/S
Bliv vores næste lager- og værkstedsmedarbejder i brand-afdelingen

Securitas A/S, Søborg

Vil du være, hvor det sker? Der hvor du er en uundværlig del for kollegaer og kunder? Kunne du tænke dig et job, hvor din faglige viden indenfor brandsikringsudstyr er alpha omega, og du hver dag kan gøre en forskel ved at skabe sikkert brandudstyr for vores kunder? Så er du måske vores næste kollega.

Hos os er du sikret en varieret hverdag, hvor der løses mange forskelligartede og til tider kritiske opgaver. Du vil kunne se frem til opgaver såsom:

 • Varemodtagelse
 • Forsendelse
 • Trykprøvning og fyldning af brandslukkere
 • Monteringshjælp til udekørende kolleger, når det ”brænder på” (i Storkøbenhavn/på Sjælland)
Securitas A/S
Jyske Bank
Bankrådgiver med fokus på investering

Jyske Bank, Furesø, Lyngby og Søborg

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor primært investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

I din rolle er fokus på at opsøge nye forretningsmuligheder og primært indenfor investering. Du får dygtige kolleger, som brænder for at yde personlig rådgivning og har rådgivning som deres spidskompetence. I det daglige arbejder vi ud fra en ansvarsfordeling, som giver dig mulighed for at holde mest mulig fokus på opsøgende aktiviteter, mens kolleger varetager den videre dialog.

Jyske Bank
European Energy A/S
Commercial Asset Manager, German Team

European Energy A/S, Søborg or Hamburg/Germany

Would you like an exciting career with a high degree of personal development and trusted responsibilities in a green company in growth? Would it motivate you to be working with commercial aspects of our operating assets? And are you honorable about your work? Then you might be our new colleague!

We are looking for a German-speaking Commercial Asset Manager to join our motivated team.

As our new Commercial Asset Manager, you will coordinate and handle all commercial aspects in relation to the operation and asset management of the solar and wind assets in Germany and work in close collaboration with the rest of our German team. You will get the opportunity to assist in the further development of our asset management function and create solid long-term customer relationships.

European Energy A/S
AGC Biologics A/S
Lagermedarbejder til varemodtagelse (aften)

AGC Biologics A/S, Søborg

Om jobbet Denne stilling indeholder en dobbelt-funktion, da du både skal modtage indkomne vare i vores varemodtagelse og derefter plukke vare fra vores lager til brug i produktionen.

En naturlig del af GMP/GDP er at alle er med til at holde orden og ryddelighed på vores lagre, modtage og udpakke vare samt stille disse på hylder, pakke på paller til forsendelse til eksternt lager, scanne varer ind og ud på lager, allokere varer for optimering af reolplads samt fjerne varer inden de udløber. For at sikre at vi er i kontrol med vores varelager vil alle fysiske flytninger af produkter være støttet af en elektronisk flytning i vores IT System.

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Procurement Professional, indirect spend

AGC Biologics A/S, Søborg

Do you thrive in a fast-paced environment? Are you interested in a role, where your position is crucial to AGC´s success and strategy in moving the business forward? If so, then this new role as our Procurement Specialist will be just right for you.

Principal responsibilities:

 • Ensure negotiation, purchase orders and control of indirect services and equipment to our facility.
 • Serve as system administrator for purchase requisition and purchase orders.
 • Lead procurement activities for services and equipment in Copenhagen
 • Achieve optimal total cost of ownership while mitigating supplier risk and project deadlines
AGC Biologics A/S
Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
Skal du være Elis’ nye forretningsanalytiker/Business Analyst?

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen) , Søborg

Har du en analytisk tilgang til arbejdsopgaver? Er du motiveret af selvstændigt at skulle gennemskue komplicerede problemstillinger og trives du med afvekslende opgaver på tværs af flere forskellige discipliner indenfor corporate finance? Hvis du kan sige ja til ovenstående, er du måske vores nye Business Analyst.

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

I Elis har vi hjemtaget en opgave fra vores franske moderselskab, og denne opgave skal vi have skabt en stabil proces omkring. Derefter skal de komplicerede afregningsmodeller vedligeholdes og struktureres så de til enhver tid er pålidelige, uantastelige såvel som transparente.

Her bliver dine opgaver at skulle varetage finansiel rapportering på en af koncernens juridiske kontrakter, samt at opstille en struktureret afregningsmodel. Der sættes derfor krav til evner med data analyse samt gode kundskaber i at opstille samt formidle data.

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
Politiets Efterretningstjeneste Ambitiøs faglig koordinator til kontraspionage i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle som teamleder i PET’s kontraspionageafdeling. Du bliver en del af PET’s Center for Kontraproliferation, der blandt andet arbejder med ulovlig anskaffelsesvirksomhed og trusler forbundet med udenlandske direkte investeringer (FDI).

FDI er et område i rivende udvikling og med stor politisk bevågenhed. FDI-teamet har til opgave at afdække og vurdere, om direkte udenlandske investeringer i Danmark udgør en trussel mod Danmarks sikkerhed.

Som faglig teamleder af centrets FDI-indsats kommer du til at være med til at tegne PET’s indsats på området og vil i høj grad få mulighed for at påvirke udviklingen af arbejdsgange og opgaveløsningen.

Politiets Efterretningstjeneste Skarp AC-generalist til leverance-team i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle i en velfungerende sektion med fokus på godt arbejdsklima. Sektionen er den tværgående enhed i Kontraspionageafdelingen med ansvar for afdelingens leverancer og udarbejdelse af strategiske tværgående analyser. Som en del af leverance-teamet vil du skulle understøtte afdelingschefen, og du vil få samarbejdsrelationer på tværs af hele huset, ikke mindst i egen afdeling, hvor du vil få en bred og dyb kontaktflade.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du vil få til opgave at stå for sagsbehandling, herunder sikre, at der ydes relevant, korrekt, rettidig ledelsesbetjening, og at efterretningsprodukter lever op til vores høje kvalitetskrav.

Politiets Efterretningstjeneste Dygtige og engagerede kontraspionageanalytikere til PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle som analytiker i PET’s Kontraspionageafdeling, hvor du vil bidrage med operative og strategiske analyser vedrørende kinesisk spionage, påvirknings- og indflydelsesaktivitet i Danmark og Rigsfællesskabet. Som analytiker vil du derudover bidrage til måludpegning og til fremdriften i PET’s efterretningsoperationer og øvrige efterretningsindsatser på området i et meget tæt samarbejde med en række af PET’s operative centre og eksterne partnere.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du bl.a. kommer til at beskæftige dig med all-source analyse og får en bred kontaktflade med centrale nationale og internationale samarbejdspartnere.

Politiets Efterretningstjeneste Ambitiøs sektionsleder til PET’s Kontraspionageafdeling

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle i en velfungerende sektion med fokus på godt arbejdsklima. Sektionen er den tværgående enhed i Kontraspionageafdelingen.

Som sektionsleder har du det overordnede ansvar for ledelse og drift af sektionen. Sektionen udarbejder strategiske analyser, samtidig med at den også kvalitetssikrer, styrer og koordinerer hele afdelingens leverancer. Du fungerer som sparringspartner for sektionens medarbejdere og har tæt løbende kontakt med både de operative centre og afdelingschefen.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver og gode muligheder for at udvikle sektionen og egen lederrolle. Du vil skulle bidrage til en god sagsstyring og fordeling af opgaver i sektionen samt understøtte afdelingschefen i forhold til strategisk og administrativ ledelsesunderstøttelse.

Politiets Efterretningstjeneste Dygtige og engagerede efterforskere til kontraspionage i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vil du bidrage til at imødegå spionagetruslen fra fremmede stater?

Vi tilbyder en central rolle som efterforsker i PET’s Kontraspionageafdeling, hvor du vil bidrage med efterforsknings- og politifaglige dispositioner i forhold til at drive efterretningsoperationer i en kontraspionagekontekst.

Vi arbejder på efterretningsoperationer og -sager om kinesisk spionage, påvirknings- og indflydelsesaktivitet i Danmark og Rigsfællesskabet. Som efterforsker vil du skulle bidrage til fremdrift og korrekt dokumentation af efterforskningsskridt.

MT Højgaard Holding
Controller til Koncernøkonomi med fokus på ESG og Bæredygtighed

MT Højgaard Holding, Søborg

Vil du være med til at opbygge MT Højgaard Holding-koncernens ESG- og EU-taksonomi-rapportering samt deltage i Koncernøkonomi’s øvrige opgaver?

Funktionen er nyoprettet, og du vil få en vigtig rolle med implementeringen af ESG- og EU-taksonomi setuppet for controlling-funktionen, som skal understøtte udviklingen af ESG-data og rapporteringssystemet. Du skal medvirke i defineringen og udviklingen af ESG KPI’er (inklusiv EU-taksonomi) for hele organisationen, og du vil komme til at arbejde med en bred vifte af interessenter, især med vores bæredygtighedsteams, HR-organisationer og økonomiafdelinger i hele MT Højgaard Holding-koncernen.

Derudover vil du også komme til at være en del af afdelingens øvrige opgaver, som f.eks. udarbejdelse af kvartals- og årsrapporter og diverse analyse- og controller-opgaver.

AGC Biologics A/S
Master Planner, Manufacturing

AGC Biologics A/S, Søborg

Are you passionate about providing innovative solutions to complex challenges so that advanced medicine can be manufactured for the patients? Join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

We are seeking a structured and analytical Master Planner with experience preferably within API production planning or other areas within the pharmaceutical industry. AGC Biologics is a Contract Manufacturing Organization (CDMO) with facilities in Denmark, Germany, Italy, Japan and USA and with customers from all over the world. We have more than 30 nationalities employed and the daily language is English.

AGC Biologics A/S