14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Topdanmark Forsikring

Bæredygtighedskonsulent

Ballerup

Som bæredygtighedskonsulent har du to fokusområder: For det første bliver du ansvarlig for vores rapporteringer inden for blandt andet bæredygtighed, SBTi, CDP og TCFD mv.

Du følger op på vores strategiske målsætninger, indhenter og kontrollerer data, evaluerer resultatet og sætter ambitionsniveauet for de kommende år sammen med relevante samarbejdspartnere i hele organisationen.

For det andet bruger du dine kræfter på at udvikle organisationens indsatser for klima og miljø.

SPORTMASTER

Finance Assistant med interesse for debitorer

Ballerup

Har du erfaring med debitorer, og har du styr på detaljer?

Du bliver involveret i alle led i debitorstyringen med tæt samarbejde til kreditor og controlling. Debitor håndterer vores B2B-forretning, som i dette forår er på en spændende rejse med nyt brand og koncept og et moderne ordrestyringssystem.

Arbejdstiden er fleksibel, og der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Tryg Forsikring A/S

Forretningsorienteret Data Scientist

Ballerup

Vi søger en erfaren Data Scientist, der udover modellering, data og software kompetencer også evner og har lyst til et tæt samarbejde med forretningen omkring implementering og anvendelse af vores modeller, samt tilhørende benefit realisering.

Du vil være ansvarlig for en stor del af end-to-end arbejdet, fra problemformulering, opbygning af analyse datasæt, modellering, samt implementering og benefit opfølgning, herunder at designe, bygge og skalere machine learning algoritmer til processering og analysering af store data strømme.

Tryg Forsikring A/S
Gem
Statens IT

Økonomimedarbejder til Center for Projekter

Ballerup

Har du lyst til at understøtte og udvikle Statens It’s økonomistyring på projekter i Center for Projekter?

Vi søger en økonomimedarbejder, der kan varetage faste driftsopgaver, men også trives med udviklingsopgaver, idet vi kontinuerligt arbejder på at forbedre vores økonomiopfølgning på projekter samt processer og rapportering i forhold til projekter og ledelse.

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads med god mulighed for selvstændigt ansvar i løsninger af arbejdsopgaver. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og du kommer til at løse forskellige typer af opgaver.

Jobindex søger for BSH Hvidevarer A/S
Gem
Jobindex

Senior Accountant til førende virksomhed inden for husholdningsapparater

Ballerup
  • Har du lyst til at spille en vigtig regnskabsrolle i en førende global virksomhed, der gør livet lettere for tusindvis af kunder hver dag?
  • Kan du se muligheder i at være en del af en stærk kultur, hvor vi deler en vision om at skabe endnu større kundetilfredshed?
  • Og vil du have fleksible vilkår med mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en bred rolle, der fordeler sig over alle regnskabets discipliner for vores danske enhed.

Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende rolle, så du er hjemme i alle regnskabets discipliner, og du har evnerne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Er du interesseret?

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Udadvendt, nysgerrig og talstærk sagsbehandler til Økonomidivision i Ballerup

Ballerup

Vi leder efter en sagsbehandler til Cyber- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision, der vil være interesseret i at arbejde med opgørelser og beregninger af hvad det materiel og de ydelser som FMI leverer til koncernen koster.

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Udvikling af medarbejderne er meget i fokus, idet der lægges meget vægt på kompetenceudvikling via de opgaver man arbejder med samt supplerende uddannelser.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Nysgerrige og udadvendte controllere til Økonomidivisionen i Ballerup

Ballerup

Vi leder efter to controllere til Cyber- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision, der vil være interesseret i at arbejde med controlling inden for økonomiområder gældende for hele organisationen.

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Udvikling af medarbejderne er meget i fokus, idet der lægges meget vægt på kompetenceudvikling via de opgaver man arbejder med samt supplerende uddannelser. I særdelehed udvikling inden for anvendelse af SAP vil være i fokus.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Gem
Statens IT

Stærke profiler til at styre analyseopgaver

Ballerup

Har du lyst til at arbejde med strategisk analyse i forbindelse med større projekter og kundetransitioner inden for it-drift?

Statens It søger AC-medarbejdere til analyse og projektledelse af IT-projekter.

Dine opgaver indebærer:

  • at drive analyse både for de tekniske og økonomiske dele af projekter
  • at koordinere og samarbejde med mange andre områder i Statens It, Finansministeriets koncern og med resten af statsadministrationen
  • at projektlede den indsamling, kvalitetssikring og analyse af data, som indgår i forberedelsen af nye projekter og transitioner
Tryg Forsikring A/S

Portfolio Manager - lønsomhedsstyring, Tryg Forsikring

Ballerup

Vil du være en del af vores stærke Portfolio Management funktion i Tryg Privat DK og have ansvaret for at levere på og videreudvikle vores styring af lønsomhed og vækst?

Du har ansvaret for at udarbejde porteføljestrategien og risikoappetitten, og du monitorerer porteføljen, både via historisk og aktuel performance, men også via fremadskuende KPI’er, der er udgangspunktet for porteføljestyringen, hvorved du tager actions for at opnå resultater og løbende forbedringer.

Tryg Forsikring A/S
Forenede A/S

Group FP&A Controller til Forenede

Ballerup

Vil du være med til dagligt at gøre en forskel for hundredetusindevis af mennesker?

Vi tilbyder en nyoprettet stilling, hvor du som Group FP&A Controller vil spille en essentiel rolle i at levere gennemarbejdede tal, til både ledelsen og bestyrelsen i Forenede Koncernen.

Du vil blive en del af et dedikeret mindre finansteam bestående af to personer, der tager sig af bogføring, controlling og rapportering på koncernniveau. Du får en fast plads på vores nye og moderne kontor i Ballerup, og der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Struers ApS

Lønbogholder – tag ansvar for vores lønfunktion

Ballerup

Se video om Struers ApS som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at præge lønområdet i en international og markedsførende nichevirksomhed, hvor gode kolleger venter på at tage godt imod dig?

I denne nyoprettede stilling kommer du tæt på hele organisationen som en central del af vores veletablerede økonomifunktion.

Vi prøver løbende at skabe mere effektivitet, kvalitet og værdi i vores opgaver. Lønområdet er også hele tiden under udvikling, og det betyder, at du kan være med til at nytænke en nøglefunktion her.

- Mette Ploug, Finance Manager
Struers ApS
Siemens A/S

Financial controller

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsEr Excel og SAP dine bedste venner, når det kommer til at jonglere med data og opnå nøjagtige resultater? Så er dette din chance for at skabe en betydningsfuld indvirkning som en del af vores dynamiske team!

Vi søger en udadvendt og engageret Financial Controller, der brænder for at levere førsteklasses økonomisk styring og analyse. Som vores nye teammedlem vil du spille en central rolle i vores succes ved at arbejde tæt sammen med vores ledelsesteam og bidrage til at sikre en sund og stabil økonomisk drift.

Siemens A/S
Dynatest A/S

Økonomi- og regnskabsmedarbejder

Ballerup

Har du solid økonomierfaring og et ønske om det fulde regnskabsansvar i en global virksomhed?

Du vil få en meget selvstændig og central rolle, hvor du skal arbejde efter de fastlagte økonomiske retningslinjer, som der er vedtaget for Dynatest, og du vil arbejde tæt sammen med CEO og Director Business Excellence i Dynatest. Du får det fulde driftsansvar for virksomhedens regnskabsfunktioner i både Danmark og USA.

Dynatest A/S
Gem
Unit IT

Accountant

Middelfart eller Ballerup

Er du en dedikeret holdspiller med en indbygget sans for præcision og ansvarsfølelse? Drømmer du om at udforske verdenen af regnskab og fakturering i en spændende virksomhed?

Vi tilbyder et spændende og attraktivt job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du som del af et team skal planlægge din arbejdsdag, hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold, den gode hverdag og på at hjælpe hinanden.

Med base på vores kontor i enten Middelfart eller Ballerup, tilbydes en dynamisk arbejdsdag, der spænder over en bred vifte af opgaver, lige fra regelmæssige rutineopgaver til ad hoc-udfordringer.

Unit IT

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV