BSH Hvidevarer A/S
Ballerup
Jobindex søger for BSH Hvidevarer A/S

Senior Accountant til førende virksomhed inden for husholdningsapparater

  • Har du lyst til at spille en vigtig regnskabsrolle i en førende global virksomhed, der gør livet lettere for tusindvis af kunder hver dag?
  • Kan du se muligheder i at være en del af en stærk kultur, hvor vi deler en vision om at skabe endnu større kundetilfredshed?
  • Og vil du have fleksible vilkår med mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen?

BSH Hvidevarer A/S er en del af BSH Home Appliances Group. I Norden og i Baltikum arbejder 720 medarbejdere med salg, markedsføring og service af husholdningsapparater. Vores varemærker består af Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff og Constructa. Med intelligent teknik, unikt design og produkter med størst mulig betjeningskomfort, så inspirerer BSH kunder i hele verden. Vi er en stor international koncern med en årsomsætning på over 10 milliarder euro. www.bsh-group.com.

Spil en nøglerolle for vores danske enhed

Som vores nye kollega kan du se frem til en bred rolle, der fordeler sig over alle regnskabets discipliner for vores danske enhed.

Dine ansvarsområder omfatter blandt andet:

  • håndtering af alle relevante regnskabsprocesser, herunder bogføring, samt aktiv deltagelse i både måneds- og årsafslutninger
  • skatterapportering og tæt samarbejde med vores eksterne revisorer under udarbejdelsen af årsrapporter
  • rapportering af GAAP og IFRS
  • ansvarlig for lokal dokumentation ved revision/audit
  • håndtering af anlægsaktiver
  • kontrol af balancekonti.

Derudover er du ansvarlig for skatte- og momsopgaver, herunder kontakt med lokale skattefagfolk og samarbejde med vores skatteansvarlige for Nordeuropa.

Gode vilkår og sociale kolleger

Du bliver en del af vores nordiske regnskabsteam, men du får din hverdag på vores danske kontor i Ballerup. Vi sørger for, at du får adgang til en omfattende sundhedsforsikring og en pensionsordning – med vores pensionsordning bidrager vi med 11 %, mens du selv betaler 4 %.

Hos os har vi en kultur, der virkelig skiller sig ud med fokus på kundetilfredshed og balance mellem arbejde og fritid. Og så har vi det godt sammen.

Anne Herskov, HR Business Partner

Erfaring fra en lignende rolle

  • Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende rolle, så du er hjemme i alle regnskabets discipliner, og du har evnerne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.
  • Du har kendskab til de danske moms- og skatteregler.
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med SAP, men ellers er du hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du både selvstændig og en teamplayer, og du har, ligesom dine kolleger, dit gode humør med på arbejde.

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Daniela Canfarotta på 72 45 96 04.

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link. Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du er interesseret i jobbet.

CV’er, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.