14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S

Regnskabsansvarlig

Ballerup

Bliv en del af vores dynamiske arbejdsmiljø, hvor vi sammen omdefinerer branchen. Vi er et team, der ikke er bange for at tage fat på opgaverne og knokle for succes. Lad os sammen skabe en karriere, som du kan være stolt af!

Som Regnskabsansvarlig vil du støtte virksomhedens finansielle funktioner, herunder bla. fakturering, håndtering af fakturaer, registrering af transaktioner og bistå ved udarbejdelse af rapporter og analyser.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S
Forenede A/S

Group FP&A Controller til Forenede

Ballerup

Vil du være med til dagligt at gøre en forskel for hundredetusindevis af mennesker?

Vi tilbyder en nyoprettet stilling, hvor du som Group FP&A Controller vil spille en essentiel rolle i at levere gennemarbejdede tal, til både ledelsen og bestyrelsen i Forenede Koncernen.

Du vil blive en del af et dedikeret mindre finansteam bestående af to personer, der tager sig af bogføring, controlling og rapportering på koncernniveau. Du får en fast plads på vores nye og moderne kontor i Ballerup, og der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Er du vores nye teamleder i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse?

Ballerup

Har du erfaring med statslig økonomistyring og har du lyst til at prøve kræfter med ledelse?

Som teamleder for anlægsområdet er dit primære ansvar at drive opgaverne i teamet og sikre høj kvalitet i det teamet leverer. Samtidig får du også ansvaret for dine egne områder, som bl.a. bliver, at:

  • Holde løbende kontakt til en række samarbejdspartnere på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
  • Have ansvar for opfølgning på en række områder
  • Optimere de nuværende processer og forme nye processer på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Struers ApS

Lønbogholder – tag ansvar for vores lønfunktion

Ballerup

Se video om Struers ApS som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at præge lønområdet i en international og markedsførende nichevirksomhed, hvor gode kolleger venter på at tage godt imod dig?

I denne nyoprettede stilling kommer du tæt på hele organisationen som en central del af vores veletablerede økonomifunktion.

Vi prøver løbende at skabe mere effektivitet, kvalitet og værdi i vores opgaver. Lønområdet er også hele tiden under udvikling, og det betyder, at du kan være med til at nytænke en nøglefunktion her.

- Mette Ploug, Finance Manager
Struers ApS
Siemens A/S

Financial controller

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsEr Excel og SAP dine bedste venner, når det kommer til at jonglere med data og opnå nøjagtige resultater? Så er dette din chance for at skabe en betydningsfuld indvirkning som en del af vores dynamiske team!

Vi søger en udadvendt og engageret Financial Controller, der brænder for at levere førsteklasses økonomisk styring og analyse. Som vores nye teammedlem vil du spille en central rolle i vores succes ved at arbejde tæt sammen med vores ledelsesteam og bidrage til at sikre en sund og stabil økonomisk drift.

Siemens A/S
Topdanmark Forsikring

Data Scientist til udvikling af machine learning-modeller

Ballerup

Vil du være vores nye data scientist til udvikling af modeller inden for machine learning (ML)?

I Topdanmarks afdeling for data science har vores team siden 2017 arbejdet med udvikling af ML-modeller primært inden for fritekst og billedmodellering.

Lidt om hvordan vi arbejder:

  • Vi er typisk 1-3 data scientists på et projekt, alt efter projektets størrelse, og hvor i processen projektet er.
  • Vi har ansvaret for hele processen, fra udvælgelse af projektet i samarbejde med forretningen, til klargøring af data, træning af modeller, produktionssætning af modellen, vedligeholdelse og videreudvikling.
Topdanmark Forsikring
Jobindex søger for BSH Hvidevarer A/S
Gem
Jobindex

Senior Accountant til førende virksomhed inden for husholdningsapparater

Ballerup
  • Har du lyst til at spille en vigtig regnskabsrolle i en førende global virksomhed, der gør livet lettere for tusindvis af kunder hver dag?
  • Kan du se muligheder i at være en del af en stærk kultur, hvor vi deler en vision om at skabe endnu større kundetilfredshed?
  • Og vil du have fleksible vilkår med mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en bred rolle, der fordeler sig over alle regnskabets discipliner for vores danske enhed.

Vi forestiller os, at du har solid erfaring fra en lignende rolle, så du er hjemme i alle regnskabets discipliner, og du har evnerne til at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Er du interesseret?

Tryg Forsikring A/S

Analytiker til Porteføljestyring i Skade Danmark

Ballerup

Ønsker du at være en central spiller i en afdeling med fokus på porteføljestyring og finansiel opfølgning, for at sikre stærke strategiske tiltag?

Som Porteføljeanalytiker hos os får du en central rolle, hvor du arbejder med analyse af benefitopfølgning og skadesudviklingen på tværs af Trygs danske skadesforretning.

Du vil understøtte strategiske beslutninger og initiativer på tværs af organisationen, ved at levere dybdegående analyser og strategisk vejledning.

Tryg Forsikring A/S
Dynatest A/S

Økonomi- og regnskabsmedarbejder

Ballerup

Har du solid økonomierfaring og et ønske om det fulde regnskabsansvar i en global virksomhed?

Du vil få en meget selvstændig og central rolle, hvor du skal arbejde efter de fastlagte økonomiske retningslinjer, som der er vedtaget for Dynatest, og du vil arbejde tæt sammen med CEO og Director Business Excellence i Dynatest. Du får det fulde driftsansvar for virksomhedens regnskabsfunktioner i både Danmark og USA.

Dynatest A/S
Gem
Unit IT

Senior Financial Controller

Middelfart eller Ballerup

Vil du være en nøglerolle i at optimere regnskabsafdelingens performance og samtidig udforske nye muligheder inden for controlling og økonomistyring?

Med reference til Unit IT’s CFO, vil dine ansvarsområder omfatte:

  • Ledelse og assistance ved den månedlige regnskabsaflæggelse i overensstemmelse med koncernprincipperne
  • Deltagelse i udarbejdelsen af den månedlige ledelsesrapportering med fokus på balance og pengestrømme
Unit IT
Topdanmark Forsikring

Analytiker - rapportering

Ballerup

Vil du have indflydelse på forretningskritisk niveau og være med til at bygge investeringsrapportering op?

Kravene til tal og rapportering er stigende. Det skal vi naturligvis være rustet til at håndtere, og det er her, at du kommer ind i billedet. Du vil drifte rapporteringen samt få medansvar for at opbygge den fremtidige rapportering.

Dine primære opgaver bliver:

  • Dataarbejde i forbindelse med regnskabsleverancer
  • Ansvarlig for solvens-skemaer
Topdanmark Forsikring
Siemens A/S

Payroll Specialist

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsEr du klar til at skabe en effektiv og strømlinet lønadministration? Vi søger en dygtig Payroll Specialist med fokus på SAP eller som brænder for at tilegne sig denne kompetence.

Hos os handler det om at arbejde smartere, ikke hårdere. Vi leder derfor efter en dedikeret person, der kan optimere vores processer og være den drivende kraft i forskellige projekter, herunder at have direkte kontakt med vores interne kunder.

Siemens A/S
Gem
Unit IT

Accountant

Middelfart eller Ballerup

Er du en dedikeret holdspiller med en indbygget sans for præcision og ansvarsfølelse? Drømmer du om at udforske verdenen af regnskab og fakturering i en spændende virksomhed?

Vi tilbyder et spændende og attraktivt job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du som del af et team skal planlægge din arbejdsdag, hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold, den gode hverdag og på at hjælpe hinanden.

Med base på vores kontor i enten Middelfart eller Ballerup, tilbydes en dynamisk arbejdsdag, der spænder over en bred vifte af opgaver, lige fra regelmæssige rutineopgaver til ad hoc-udfordringer.

Unit IT
EPICO-IT A/S

Økonomimedarbejder til ét af Danmarks største IT-konsulenthuse, EPICO-IT A/S

Ballerup

Er du EPICO’s Hos os bliver du en del af et fællesskab. Du får et stort ansvar, masser af udfordringer og nogle passionerede kolleger, der hver dag arbejder på at skabe, udvikle, markedsføre, promovere og sælge IT-konsulenter til alle vores større og mindre kunder i Norden og Europa.nye kollega, som skal med på vores rejse og bidrage til økonomiafdelingen?

Til økonomiafdelingen søger vi, en faglig stærk medarbejder som både kan agere holdspiller i afdelingen og samtidig arbejde selvstændig og detaljere orienteret i dagligdagen.

EPICO-IT A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV