236 jobannoncer matcher din søgning 236 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Er du vores nye teamleder i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse?

Ballerup

Har du erfaring med statslig økonomistyring og har du lyst til at prøve kræfter med ledelse?

Som teamleder for anlægsområdet er dit primære ansvar at drive opgaverne i teamet og sikre høj kvalitet i det teamet leverer. Samtidig får du også ansvaret for dine egne områder, som bl.a. bliver, at:

 • Holde løbende kontakt til en række samarbejdspartnere på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
 • Have ansvar for opfølgning på en række områder
 • Optimere de nuværende processer og forme nye processer på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Robert Bosch A/S

Tekniker til Bosch Mobility Aftermarkets supportteam

Ballerup

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer?

Vores tekniske team inden for Mobility Aftermarket, arbejder dagligt med teknisk support til vores kunder på forskellige værksteder i Norden. Vi søger nu yderligere en dygtig tekniker med interesse i at supportere vores kunder med deres tekniske udfordringer.

Vi tilbyder et attraktivt job i en virksomhed der vægter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet højt.

Topdanmark Forsikring

Team Lead til Maintenance & Support team

Ballerup

Er du drevet af at løse problemer og skabe bedre oplevelser for både interne og eksterne kunder? Synes du samtidig det lyder interessant at være med til at forme det fremtidige drifts set-up på Topdanmarks nye kernesystem?

Vi har brug for dig, der kan vise vej og indføre ITIL principper og processer med henblik på at styre gennemstrømningen af løsninger af fejl i teamet - og forbedre teamets performance. Du vil have et stort råderum til at forme måden, vi går til opgaverne på.

Topdanmark Forsikring
DAB
Gem
DAB

Varmemester

Ballerup

Ballerup almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en varmemester til boligafdelingerne Lindebo, Dalvænget, Grantoften, Søtoften samt Grantoftens institutioner med 1.437 boliger. Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingerne.

I dit arbejde skal du blandt andet

 • Tilrettelægge og sikre gennemførelsen af planlagte vedligeholdelsesopgaver på vores mange varmecentraler og boliger i boligafdelingen, samt beboerservice, rådgivning og vejledning
 • Tilsyn og renhold i varmecentraler, udføre mindre reparationer på anlæg herunder ventilation, såsom filterskift og lettere rengøring, sundhedskontrol af brugsvand og udslamning
DAB
Struers ApS

Lønbogholder – tag ansvar for vores lønfunktion

Ballerup

Se video om Struers ApS som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at præge lønområdet i en international og markedsførende nichevirksomhed, hvor gode kolleger venter på at tage godt imod dig?

I denne nyoprettede stilling kommer du tæt på hele organisationen som en central del af vores veletablerede økonomifunktion.

Vi prøver løbende at skabe mere effektivitet, kvalitet og værdi i vores opgaver. Lønområdet er også hele tiden under udvikling, og det betyder, at du kan være med til at nytænke en nøglefunktion her.

- Mette Ploug, Finance Manager
Struers ApS
Siemens A/S

Student Worker

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsSiemens Xcelerator Ecosystem is at the forefront of digital transformation, offering cutting-edge solutions that drive innovation and efficiency across industries.

You will be an integral part of the team coordinating this ecosystem, actively contributing to the expansion and utilization of the Siemens Xcelerator marketplace.

By collaborating with partners and leveraging digital tools, you will be an important part of our aim to create seamless onboarding experiences and drive value for our customers.

Siemens A/S
Siemens A/S

Financial controller

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsEr Excel og SAP dine bedste venner, når det kommer til at jonglere med data og opnå nøjagtige resultater? Så er dette din chance for at skabe en betydningsfuld indvirkning som en del af vores dynamiske team!

Vi søger en udadvendt og engageret Financial Controller, der brænder for at levere førsteklasses økonomisk styring og analyse. Som vores nye teammedlem vil du spille en central rolle i vores succes ved at arbejde tæt sammen med vores ledelsesteam og bidrage til at sikre en sund og stabil økonomisk drift.

Siemens A/S
CGI Danmark A/S

Microsoft Dynamics365 CE Senior Arkitekt til spændende projekter

Tranbjerg og Ballerup

Vil du arbejde for en af de dygtigste partnere indenfor Microsoft 365CE? Har du erfaring med at drive større komplekse IT-løsninger indenfor CE-området?

Du får medansvar for at videreudvikle vores kompetencer, offerings og leverancemodel indenfor D365CE. Du vil få en ledende rolle i vores D365CE-projekter, og derigennem også få ansvaret for at drive – og uddelegere – til et team af kolleger, ligesom du vil få et medansvar for , presales aktiviteter og vidensdeling både nationalt og internationalt.

CGI Danmark A/S
Fujitsu A/S

Customer Success Manager

Ballerup, Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Du bliver bindeleddet mellem kunderne, og de leverede services, som både sikrer, at vores kunder har de rigtige løsninger, samt at deres forretningsmæssige udfordringer håndteres professionelt.

En stor del af din tid bruges ude hos kunderne, hvor dit ansvar bl.a. inkluderer at:

 • Sikre kundernes nuværende og fremtidige succes med brugen af ESDH-systemet eDoc
 • Forberede og drive driftsmøder samt status- og styregruppemøder
Fujitsu A/S
Fujitsu A/S

Forretningsspecialist til eDoc-afdeling

Ballerup, Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Du repræsenterer forretningen og produktet, og du vil i samarbejde med kunderne og vores udviklingsteams spille en stor rolle i udviklingen af ESDH-systemet eDoc.

Ansvarsområder er bl.a at omsætte produkt- og forretningsidéer fra kunderne til konkrete løsningsdesigns i samarbejde med udviklingsteamet.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde hjemmefra 2-3 gange ugentligt sammen med en attraktiv lønpakke.

Fujitsu A/S
Ballerup Kommune

Administrativ sagsbehandler til Pension

Ballerup

Vil du være en del af et team, hvor der er højt til loftet, let til grin og et fantastisk arbejdsmiljø?

Dine vigtigste opgaver

 • Administration af pension
 • Behandling om almindelig og udvidet helbredstillæg jf. Pensionsloven
 • Personlige tillæg som løbende- og enkeltydelse jf. Pensionsloven

Du bliver en del af et ydelsesteam med 17 engagerede kolleger. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø med daglig sparring i en uhøjtidelig tone – det skal være sjovt at gå på arbejde.

Gem
KMD A/S

Senior Developer

Ballerup

Vil du være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Senior Developer.

Som Senior Developer bliver du en del af vores team i Ballerup, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med nogle af de løsninger vi leverer til Udviklings og Forenklingsstyrelsen under Skatteforvaltningen.

KMD A/S
Siemens A/S

Client Manager Enterprise Business EMEA

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsYou will be the driver for accelerated and sustainable growth of SI RSS and SI portfolio within Solution and Services, and with selected key customers, mapping out key decision makers, identifying their pain points, implementing the necessary strategy to increase revenue and sales.

You will have extensive knowledge on the customer's specific strategy, needs and business environment which will enable you to create opportunities for SI RSS portfolio, including qualified sales leads generation - cross border & cross BU.

Siemens A/S
Region Hovedstaden

Sektionsleder til 1-1-2 AMK-Vagtcentralen

Ballerup

Klar til at tage styringen på vores nye og moderne AMK-Vagtcentral og være med til at holde Region Hovedstadens hjerte af akuthjælp i gang? Hos os redder vi ikke kun liv - vi gør det med stil!

Som sektionsleder på vores AMK-Vagtcentral vil du spille en afgørende rolle i ledelsen af vores dygtige team af sygeplejersker samt teamet for akut patienttransport og bidrage til udviklingen af vores præhospitale indsats. Din indsats vil være med til at sikre, at vi altid leverer den bedste service til borgerne i Region Hovedstaden.

Region Hovedstaden
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S

Account Manager

Ballerup

Vi søger en nu dygtig Account Manager, der med sit personlige drive og høje engagement selvstændigt formår at opsøge og drive projekter. Du får ansvar for at opsøge nye relevante virksomheder for løbende at udvide din kontaktflade samt udvikle samarbejde med eksisterende kunder.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Selvstændig bearbejdning og udvikling af nye og eksisterende kunder
 • Etablere og selvstændigt drive egen pipeline
 • Følge kunden fra start til slut i salgsprocessen
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Gem
Statens IT

Infrastruktur- og løsningsarkitekt

Ballerup, Sønderborg eller Aarhus

Som arkitekt hos Statens It kommer du vidt omkring i din faglighed. Du vil designe store og små it-løsninger til danske myndigheder, og du vil være med til at løse nogle helt essentielle og samfundskritiske projekter og opgaver.

Hos Statens It er paletten af kunder lige så alsidig som de løsninger vi leverer, og du kommer rundt i hele din faglighed på spændende projekter, hvor du udtænker praktiske løsninger, der skal i brug her og nu. Du bliver del af en spændende organisation, som løfter en vigtig samfundskritisk opgave og du kommer til at være med, der hvor løsningerne skabes.

Topdanmark Forsikring

Data Scientist til udvikling af machine learning-modeller

Ballerup

Vil du være vores nye data scientist til udvikling af modeller inden for machine learning (ML)?

I Topdanmarks afdeling for data science har vores team siden 2017 arbejdet med udvikling af ML-modeller primært inden for fritekst og billedmodellering.

Lidt om hvordan vi arbejder:

 • Vi er typisk 1-3 data scientists på et projekt, alt efter projektets størrelse, og hvor i processen projektet er.
 • Vi har ansvaret for hele processen, fra udvælgelse af projektet i samarbejde med forretningen, til klargøring af data, træning af modeller, produktionssætning af modellen, vedligeholdelse og videreudvikling.
Topdanmark Forsikring
Gem
EG A/S

Konsulent til EG Bolig

Aarhus N eller Ballerup

Motiveres du af spændende opgaver, og ser du dit næste job i en stor international softwarevirksomhed i rivende udvikling?

Som konsulent vil du fungere som specialist på it-løsningen, hvilket gør dig til en indsigtsfuld sparringspartner for vores kunder, når vi skal sikre en vellykket implementering og forankring af systemet, som er skræddersyet til kundens unikke behov.

Dit arbejde vil primært foregå ude hos vores kunder, men der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejdsplads på de dage, hvor du ikke er ude hos kunderne.

Gem
BASF A/S

Procesoperatør

Ballerup

Hos BASF skaber vi kemi for en bæredygtig fremtid. Vi kombinerer økonomisk succes med miljøbeskyttelse og social ansvarlighed. De ca. 110.000 ansatte i BASF-koncernen arbejder for at bidrage til succes for vores kunder, som man finder i de fleste brancher og i næsten ethvert land over hele verden.

BASF A/S Ballerup har gennem årene ved konstant innovation udviklet en proces, som er helt unik. Vores produkter anvendes hovedsageligt til fødevare-, kosttilskud- og medicinalindustrien. Vi beskæftiger ca. 160 medarbejdere, vi savner nu dig og din gode personlighed til at gøre en forskel sammen med dine rigtige dygtige kollegaer.

BASF A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV