267 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

267 jobannoncer

Gem
Schneider Electric Danmark A/S

Service Sales Engineer

Ballerup

Your mission will be to develop Schneider Electric's market shares into the Digital Power segment. You will play a crucial role in driving service sales through understanding our Digital Power business model, identifying key opportunities and pursuing major projects within the zone.

As part of our team, you can expect:

  • Professional Growth
  • Innovative Environment
  • Work-Life Balance
Schneider Electric Danmark A/S
Gem
Robert Bosch A/S

Serviceminded salgskoordinator til Bosch Mobility Aftermarket

Ballerup

Du bliver en del af Bosch Mobility Aftermarket’s danske salgsafdeling, som du vil skulle supportere i en lang række opgaver. Du vil blive et vigtigt serviceorgan for hele vores danske salgsafdeling, hvorigennem du vil sikre en gnidningsløs gennemførelse af salgsprocesser.

I stillingen som salgskoordinator, vil de primære arbejdsopgave bl.a. strække sig over;

  • Daglig kontakt med grossister
  • Udarbejdelse af kontrakter og nettopriser samt prislister
  • Udvikling og optimering af sortimenter og markedsføringskampagner
Gem
Nexel A/S

Er du elinstallatør/maskinmester eller på vej til at blive det?

Ballerup

Så er her en mulighed for at færdiggøre din uddannelse hos os, samtidig med at du får en masse erfaring indenfor energi og højspænding.

Brænder du for at arbejde med opgaver som både er praktiske og tekniske, f.eks. idriftsættelse af målere til højspænding, test, fejlretning og programmering, og motiveres du af at bringe din teori fra studiet i spil samtidig med, du opbygger din viden og erfaring indenfor stærkstrøm?

Du vil arbejde i faggruppen af Målerspecialister med i alt otte kolleger og sørge for al drift og vedligehold af vores højspændingsmålere i vores hovedstationer samt hos eksterne kunder.

- Søren Brandbjerg, afdelingsleder
Nexel A/S
Gem
Nexel A/S

Er du den smed/pladesmed, der sætter pris på en bred opgavepalet?

Ballerup

Vil du være med til at gøre en forskel hver dag og sikre, at vores elnet er toptunet?

Du kommer rundt i elnettet på hele Sjælland (dog primært i hovedstadsområdet). Dine vigtigste opgaver vil altid være dem, der sikrer vores drift. Du planlægger selv din dag og der er sjældent to dage, der er ens.

Vi er ved at få en god sammentømret afdeling, hvor sikkerhed og respekt for hinanden er vores kerneværdier. Der ringes på kryds og tværs i løbet af dagen, når vi hjælper hinanden med it systemer og udveksler erfaringer mv.

- Carl-Johan Zwisler, afdelingsleder
Nexel A/S
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Faglig koordinator med IT-erfaring, der brænder for at optimere kundeservice inden for Forsvarets arbejdstidsregistreringssystem

Ballerup

Som koordinator for SAP HR sektionens kundesupport, vil du blive en del af et engageret kundesupport team.

Teamet varetager dagligt teknisk støtte til Forsvarets medarbejdere på arbejdstidsområdet, vedligeholder og optimerer arbejdstidsløsningen for herigennem at sikre drift, vedligeholdelse og videreudvikling af FPS kundesupport.

Dine primære opgaver består bl.a. i:

  • Ansvar for koordination og fordeling af kundesupport opgaver.
  • Ansvar for standardisering af brugerstøttens procedurer.
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Topdanmark Forsikring

Tech Lead - agil udvikling af Salesforce

Ballerup

Har du en god håndfuld års erfaring med hands-on IT-udvikling inkl. et par år med Salesforce? Kunne du samtidig tænke dig en absolut nøglerolle, hvor du er med til at sætte den teknologiske retning for den platform, som Topdanmark centrerer en afgørende del af forretningen omkring?

Dine primære opgaver bliver at:

  • Scope opgaver/projekter, ved at være med tidligt i processerne
  • Have en tæt dialog med Product Owner, de to andre Tech Leads og arkitekten
Topdanmark Forsikring
Gem
Siemens A/S

IT-Supporter

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsMotiveres du af at være i spændingsfeltet mellem teknik og mennesker, hvor du er det centrale bindeled mellem IT og forretningen? Er du god til at skabe overblik, og kan du yde en god service – også når tingene bliver lidt pressede?

Du skal bl.a. lave 1. og 2. level support, stå for indkøb og registrering af IT-udstyr og IT-onboarding og offboarding af kolleger, herunder oprettelse af brugere, rettigheder, opsætning af pc samt mobiltelefon m.m.

Siemens A/S
Gem
Ballerup Kommune

Pædagoger til UUC Maglemosen

Ballerup

Har du lyst til at være med på holdet på en ungdomsuddannelse og et aktivitetstilbud i god udvikling – og som er for unge med fysiske og psykiske udfordringer?

Vi får flere unge og søger derfor 1-2 pædagoger på 37 timer med ansættelse snarrest muligt.

Det får du bl.a. hos os

  • Et spændende, udfordrende og selvstændigt arbejde med mange udviklingsmuligheder
  • En organisation, der tilbyder og videreudvikler de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring for unge/brugere med særlige behov
Gem
Robert Bosch A/S

Fleet administrator to support the Nordics & Baltics

Ballerup

For our aftermarket department "Mobility Aftermarket", we are now looking for a Fleet Administrator to support our growing Fleet business in the Nordics & Baltics.

Some of your main tasks will be:

  • Training Bosch Car Service workshops in “Bosch Fleet Solution”-software
  • Support to workshop network & Fleet customers
  • Management of Fleet processes
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Jurist til forvaltningsret

Ballerup

Vi leverer juridiske produkter af høj kvalitet inden for bl.a. forvaltningsret, sundhedsret og særlovgivningen på Forsvarsministeriets område samtidig med, at vi har det sjovt. Vil du være med?

Vi tilbyder et job med ansvar fra start i en sektion kendetegnet ved høj faglighed, uden at du behøver at gå på kompromis med din work life-balance. Arbejdstiden er fleksibel, og du har mulighed for hjemmearbejde. Du har mulighed for at arbejde på deltid, hvis du ønsker det.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Energinet

Gruppeleder med solid erfaring indenfor arbejdsmiljøkoordinering

Ballerup

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vær med til at sikre arbejdsmiljø og sikkerhed i vores store anlægsprojekter. Du får en vigtig rolle som fagleder i gruppen og sikrer sammen med gruppelederkolleger og afdelingsledere faglig koordinering og samarbejde på tværs.

Du bliver gruppeleder for 6-8 arbejdsmiljø-koordinatorer og indgår sammen med tre gruppeleder-kolleger i et konsolideret gruppelederteam med højt fokus på sparring og videndeling.

Energinet
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Vi søger en kommunikations- og pressechef til Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup

Vil du være med til at forme og udvikle kommunikationen til Forsvarets medarbejdere og omverden?

Hos os får du en central rolle i at lede og udvikle vores kommunikationsindsatser. Et stort fokusområde i den kommende tid bliver at formidle den ambitiøse HR-strategi, som netop er vedtaget for Forsvarsministeriets område, herunder de mange konkrete initiativer, som kommer til at skabe en mere attraktiv arbejdsplads for medarbejderne.

Du er nærmeste leder for de seks medarbejdere i sektionen. Du fordeler opgaverne, sparrer med medarbejderne, afholder 1:1-samtaler og sikrer klare processer på tværs af FPS.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
CGI Danmark A/S

Projektleder til spændende IT-projekter

København Ø og Ballerup

Vidste du, at CGI udvikler og leverer IT-løsninger til den offentlige sektor? Vi søger en erfaren Projektleder, der vil være med til at sikre leverancer af moderne, digitale løsninger.

Som Projektleder vil du opleve høj faglighed i et agilt miljø med dygtige og dedikerede kolleger. Vi har et tæt samarbejde, hvor vi sidder sammen med kunden hver dag, og er tæt på dem der skal stå på mål.

– Birgit Fries, Director Consulting Services
CGI Danmark A/S
Gem
Ballerup Kommune

Sygeplejersker til fast aftenvagt i Hjemmesygeplejen

Ballerup

Drømmer du om stor selvbestemmelse, faglighed og gode sygeplejekolleger? Og kan du lide at arbejde om aftenen?

I aftenvagten fungerer den ene sygeplejerske som ansvarshavende, som er en funktion, alle oplæres i. Vi prioriterer, at kun de opgaver, som helt nødvendigt skal tages i aftenvagten, bliver lagt i aftenvagten, og derfor er I også et lille team af fire sygeplejersker om aftenen, som samarbejder om varetagelse af faste og akutte besøg.

Gem
Ballerup Kommune

To sygeplejersker til medstyrende team i dagvagt

Ballerup

Vi tilbyder mulighed for en afvekslende hverdag, hvor man også kan arbejde i klinik.

Vi har i de seneste to år arbejdet målrettet med medstyrende teams, faglig kvalitet og ansvar for borgerne. Vi oplever nu mange gevinster, deriblandt en langt højere kontinuitet hos borgerne og en øget arbejdstilfredshed hos medarbejderne.

Stillingerne er på 37 timer i dagvagt. Der er mulighed for et andet timeantal, hvis du ønsker det. Der planlægges med weekendvagt hver 4. weekend og et minimum af helligdagsvagter.

Gem
Ballerup Kommune

Pas/kørekortmedarbejder til Borgerservice

Ballerup

Brænder du for god borgerservice og trives i en omskiftelig hverdag? Vil du være med til at give vores borgere og virksomheder en god oplevelse, når de besøger rådhuset? Har du erfaring med at arbejde med pas og kørekort – så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et team med 5 engagerede kolleger. Vi lægger vægt på et stærkt fagligt miljø med daglig sparring i en uhøjtidelig tone – det skal være sjovt at gå på arbejde.

Gem
Forsvaret

Bliv HR-konsulent i Team Rekruttering ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup

Vil du være med til at rekruttere til Forsvarets civile stillinger, og bidrage til at styre Forsvarets diversitet og kapacitet?

Indrykket:
Gem
Forsvaret

Ernæringsassistentelev/ Gastronomelev (Cater) til FMI Ballerup, Forsvarets Kantiner

Ballerup

Så er du måske vores nye gastronomelev (smørrebrød og Catering) eller ernæringsassistentelev i Forsvarets Kantiner!

Indrykket:
Gem

Salgsassistentelev til Food - Ballerup

Ballerup

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.

Indrykket:
Gem

Teamleder til Food - Ballerup

Ballerup

Vil du styrke din lederprofil i en virksomhed, hvor vi er fælles om at levere høj kvalitet?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV