309 job matcher din søgning 309 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sophion Bioscience A/S Lager- & logistikassistent søges til vores travle og ambitiøse supply chain afdeling

Sophion Bioscience A/S, Ballerup

Som lager- og logistikassistent vil du være gatekeeper for virksomheden med ansvar for effektiv koordinering af varemodtagelse og ekspedition af ordrer.

Jobbeskrivelsen er opdelt i operative og administrative opgaver, herunder aktiviteter relateret til varer ind og ud, lagerstyring, logistik og produktion.

Da vi er en hurtigt voksende virksomhed, vil stillingen for en dygtig og dedikeret medarbejder indebære gode muligheder for avancement.

Sophion Bioscience A/S Kvalitetsbevidst produktionstekniker

Sophion Bioscience A/S, Ballerup

Vil du være en del af et voksende team og spille en vigtig rolle i vores succesfulde ”best in class” produktion af elektromekaniske instrumenter til avanceret celleanalyse?

Som vores nye produktionsteknikker får du ansvaret for at sikre vores høje kvalitetsniveau og løbende forbedre det.

Vi gør vores bedste for at være en god virksomhed at arbejde for. Det skal være sjovt, tilfredsstillende og altid udfordrende at gå på arbejde.

Ballerup Kommune Social- og sundhedsassistent - teamkoordinator til team 6 i Hjemmeplejen

Ballerup Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel som teamkoordinator i hjemmeplejen?

Dine vigtigste opgaver

 • Skal kunne navigere i at sidde inde og køre ude
 • Skal arbejde hver 4. weekend
 • skal kunne have mange bolde i luften

Det får du hos os

 • En etableret hverdag i faste selvstyrende miniteams
 • En kollegagruppe der godt kan lide at grine sammen
 • En hjemmepleje hvor borgeren er i centrum
KMD A/S Delivery Director

KMD A/S, Ballerup

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

Som Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance til en af KMD’s største kunder.

Din opgave vil være at lede et team bestående af 4 ledere med hver deres ansvarsområde (IT Drift & Sikkerhed, IT-projekter, Applikation Operation og Test & Release management). Du vil således stå i spidsen for ledelsen af leverancen af både IT-drift og projekter. Her vil du bringe din viden om ledelse, teknologi og planmæssig eksekvering i anvendelse.

KMD A/S
EPOS
Junior Test Engineer - Software Test Automation (Student Assistant)

EPOS, Ballerup

You will become part of the software team in charge of handling communication with our headsets, speakerphones and video cameras on the PC side. You will be part of developing and maintaining the test automation system that tests all our different devices towards the PC applications in a cross-platform environment: Windows, MacOS, Linux and mobile.

Se video om EPOS som arbejdsplads Your focus will mainly be on implementation in our test automation frameworks for continuous testing within our ecosystem and developing and maintaining the test automation system in C++, Python and Groovy.

EPOS
Energinet
Studentermedhjælp søges til Energinet Gastransmission

Energinet, Ballerup

Energinet

Der er fart på den grønne omstilling, og hos Energinet har vi en helt central rolle i målet om en grønnere verden. Du har nu muligheden for at komme med på rejsen og bidrage til den grønne omstilling via vores mange grønne projekter i Energinet Gastransmission.

I afdelingen arbejder vi med:

 • Modtagelse og registrering af dokumenter i forskellige systemer
 • Tjek af Meta Data
 • Vedligehold af systemdata, eksempelvis Microsoft SharePoint
 • Opdatering af forskellige registre, hovedsageligt i Microsoft Excel
Energinet
PIECES
Salgsassistent Ballerup

PIECES

Drives du af at yde god kundeservice og opnå KPI’er? Elsker du mode? Og vil du være med til at yde den bedste service for vores kunder? Så er en stilling i PIECES måske lige noget for dig.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste oplevelse når de besøger vores butik. Dette gør du igennem din positive og relationsskabende personlighed samt interesse for mode og salg, hvor du forstår at bruge de nyeste trends og inspirerer vores kunder gennem din egen stil.

KMD A/S Implementeringskonsulent KMD Opus Debitor

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

KMD er i gang med at udvikle næste generation af IT-løsninger, der hver dag hjælper det offentlige Danmark med at optimere ressourceforbruget, så tiden kan bruges på borgervendte kerneydelser.

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Vi søger en ny medarbejder, der har erfaring med Opus Debitor eller er motiveret og disponeret for hurtigt at tilegne sig en stærk faglig indsigt i det.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • Implementere vores løsninger hos nye og eksisterende kunder
 • Undervise og levere konsulentydelser såvel online som fysisk hos kunden
 • Omsætte kundens behov og krav til faglige ydelser, som har nytteværdi for kunden
KMD A/S
Velliv Technical Service Provider

Velliv, Ballerup

Nu har du muligheden for at blive en del af Vellivs velfungerende IT-udviklingsafdeling, hvor dagligdagen både er præget af spændende opgaver, høj grad af tillid og stor medbestemmelse. 

Du bliver en del af et nyt team på tre kolleger, og sammen skal I sikre den tekniske forankring af en række leverandørløsninger. Fælles for disse løsninger er, at support, vedligehold og videreudvikling er sourcet til en eller flere af Vellivs leverandører.

Du kommer til at samarbejde tæt med de to øvrige kolleger i teamet, og selvom I får hver jeres primære ansvarsområde, kender I hinandens områder så godt, at I kan dække hinanden af i dagligdagen.

Trepko A/S Service-/rejsemedarbejder til international virksomhed

Trepko A/S, Ballerup

Trepko A/S søger en service-/rejsemedarbejder til at varetage service og trouble shooting af pakke- og fyldemaskiner i fødevareindustrien.

Jobbet indebærer både administrativt kommunikation og planlægning med kunder, samt en del rejseaktivitet indlands og ikke mindst udlands.

Med et særdeles moderne produktionsapparat og innovative produkter er Trepko ikke blot den største, men også den ledende aktør indenfor sit område.

Tryg Forsikring A/S
Erfaren og gennemslagskraftig leder til PMO, Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Til Nordens største forsikringsselskabs største forretningsområde, Privat Danmark, søger vi en leder med pondus, gennemslagskraft og struktur.

Som leder af vores PMO, får du ansvaret for 10 kompetente medarbejdere, med ambitioner om at sikre god og effektiv fremdrift på vores centrale strategiske projekter. Det er både projekter der er forankret i Privat-delen af forretningen, men også projekter der går på tværs af organisationen. Som leder af PMOet i Trygs Privatforretning, vil du blive en del af vores Development Excellence område.

Tryg Forsikring A/S
Miracle42
Microsoft systemadministrator

Miracle42, Ballerup

Til vores Hosting infrastruktur team i Ballerup, søger vi en Microsoft Systemadministrator, som kan styrke vores team indenfor implementering, opgradering samt optimering af vores kunders IT-platform. Sammen med dine kollegaer i afdelingen er du med til at sikre, at vores kunder udnytter deres Microsoft produkter bedst mulig.

Som Microsoft Systemadministrator i Miracle 42 vil du have stor indflydelse på planlægning af dine opgaver og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændig og ikke er bange for at tage fat. Skulle du få brug for det, så er der et netværk omkring dig, som står klar til at hjælpe.

Miracle42
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Benny Johansen & Sønner A/S Kontorassistent til VVS-firma

Benny Johansen & Sønner A/S, Ballerup

Vi søger en glad og motiveret kontormedarbejder til vores erfarne team.

Vi er en stor VVS- og Ventilationsforretning med 30 år erfaring, som har brug for flere hænder til de daglige opgaver. Vi servicerer mange forskellige kunder, fra store medicinalfirmaer, til boligselskaber og meget andet!

Du kommer til at have en afvekslende dag, hvor dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Planlægning af arbejdsopgaver for montører, herunder 2-3 egne montører
 • Ordrebehandling, herunder fakturering i Ordrestyring.dk
 • Telefon- og kundebetjening/service
Danske Torpare Økonomi- og IT-konsulent

Danske Torpare, Ballerup

Danske Torpare er interesseorganisation for ca. 8.000 danske familier, som dyrker drømmen om Sverige. Enten fordi de har et fritidshus på den anden side af Øresund, eller fordi de ønsker sig et.

Vores skattede medarbejder er blevet rekrutteret til en lederstilling og derfor søger vi en ny økonomi- og IT-konsulent til foreningen. 

Vi tilbyder dig et fleksibelt fuldtidsjob til en løn, som svarer til din erfaring og kompetencer.   

Ballerup Kommune Familieplejekonsulent til socialafsnittet

Ballerup Kommune

Har du lyst til at blive en del et fagligt stærkt, engageret og initiativrigt familieplejeteam? Vi søger en kollega der vil være med til at rekruttere plejefamilier og opdyrke et bredt kendskab til plejefamilier og institutioner.

I familieplejen har vi fokus på at sikre, at de børn og unge der i kortere eller længere perioder af deres liv har behov for at bo et andet sted, eller være i aflastning, oplever at de bliver hørt og inddraget i processen samt oplever stabile forløb. Vi arbejder på det bedste match mellem barn/ung, anbringelsessted og biologisk familie.

Vi er optaget af at yde den bedst mulige hjælp til de borgere, der har behov for det. Det gør vi gennem dialog, inddragelse og tværfagligt samarbejde.

Ballerup Kommune To rådgivere til Socialafsnittet i Center for Børne- og Ungerådgivning med særlig viden om kriminalitetsområdet

Ballerup Kommune

Vi søger 2 dygtige og ambitiøse rådgivere som har særlig viden inden for kriminalitetsområdet, som kan indgå i vores tryghedsskabende indsats overfor unge der er eller er i risiko for at blive kriminelle.

Du skal være med til at sikre, at der i samarbejde med de unge og familier bliver udarbejdet brugbare ungefaglige undersøgelser og handleplaner, så målene for de unges udvikling opnås.

Særligt for disse to stillinger er, at der også arbejdes med udarbejdelse af UKN oplæg og at man samarbejder tæt med SSP, gadeteam, politi og de andre medarbejdere som indgår i den samlede tryghedsskabende indsats i Ballerup Kommune.

Ballerup Kommune Sagsbehandler til afgørelser om støtte til køb af bil samt kropsbårne hjælpemidler til Afgørelser og Hjælpemidler

Ballerup Kommune

Vi søger en medarbejder, som trives i en alsidig og varierende arbejdsdag. Det Sagsbehandlende Team har løbende fokus på kompetenceudvikling og faglig opkvalificering. Du skal kunne indgå i et team, som håndterer mange forskellige opgaver.

Dine vigtigste opgaver

 • Sagsbehandlende sekretær for Bilstøttenævnet, blandt andet
 • Udfærdige afgørelser på ansøgninger om støtte til køb af bil efter serviceloven § 114
 • Statistik indberetning til Danmarks Statistik
 • Sagsbehandling af klager og aktindsigt herunder borgmester- og politikerhenvendelser
Fonden Grantoftegaard
All round-medarbejder til økologisk landbrug

Fonden Grantoftegaard, Ballerup

Brænder du for det grønne og har du lyst til at gøre en forskel for folk på kanten af arbejdsmarkedet?

Grantoftegaard søger en ny medarbejder med en relevant jordbrugsfaglig eller håndværksmæssig baggrund, som vil være med til at skabe gode og trygge arbejdsfællesskaber for unge med særlige behov og borgere i beskæftigelsesforløb.

Din daglige gang vil være på vores økologiske landbrug i Ballerup, hvor vi dyrker grøntsager og naturpleje, samt opkvalificerer og uddanner folk på kanten af arbejdsmarkedet. Du vil primært blive tilknyttet vores Naturpleje, der bl.a. har ansvar for vores dyrehold.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV