Siemens A/S

Drømmer du om en arbejdsplads, hvor du…

kan være med i den teknologiske udvikling mod et bæredygtigt samfund, skabe innovative løsninger til gavn for fremtiden og udvikle dig inden for en global virksomhed med utallige muligheder? Så er du motiveret af det samme som os! Læs mere om vores arbejdsplads nedenfor.

I Siemens bliver du en del af et globalt fællesskab på omtrent 385.000 medarbejdere, fordelt på mere end 200 lande på verdensplan. Du bliver mødt med forventningen om at kunne navigere i at indtænke det globale perspektiv, selvom du sidder lokalt i Danmark, da vi er én stor enhed, der arbejder mod det samme. Som medarbejder bliver du udstyret med et solidt fundament for udvikling, der også sikrer dig mange lokale og globale karrieremuligheder i fremtiden.

Vi beskæftiger os med en lang række industrier og omfavner derfor en bred palette af mennesker og kompetencer. Vi løfter i fællesskab på tværs af forretningerne og sørger altid for at indtænke vores kerneværdier i alt vi laver, så vi kan leve op til at være innovative, fremragende og ansvarlige overfor vores kollegaer og kunder. Vi beskæftiger os inden for bl.a. infrastruktur, bygningsteknologi, energi og sundhedssektoren, og vi er frontrunners, når det kommer til at integrere digitalisering i dagligdagen.

130 år i Danmark and counting...

Siemens har været en medspiller i udviklingen af det danske samfund siden sidst i 1800-tallet. Fra den tidlige elektrificering og med løsninger inden for transport, sundhed, energiforsyning, bygninger og industri har vi været med til at skabe både teknologiske og bæredygtige gennembrud, der har medvirket til at udvikle det danske samfund til det, vi kender i dag.

Create a better #TomorrowWithUs

I Siemens leverer vi svarene på nogle af verdens mest komplekse spørgsmål og du kan derfor være sikker på, aldrig at komme til at kede dig hos os. Du bliver en del af vores store Siemens-familie, hvor vi hver dag bestræber os på at skabe en bæredygtig verden gennem teknologi – til gavn for os og de næste generationer.

Vil du være med?
Se vores ledige stillinger og læs mere om Siemens som arbejdsplads her.

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvem vi er?
Læs mere om Siemens og vores forretningsområder her.

Er du studerende?
Læs mere om dine muligheder som studerende i Siemens her.