11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lemvigh-Müller A/S

Lønkonsulent med engagement

Herlev

Er du vild med løn- og tidsadministration og det at gøre en forskel? Så er det måske dig, vi mangler i vores lønteam. Vi er et lønteam med 5 engagerede medarbejdere, som sætter en ære i at servicere vores kollegaer på en professionel og ordentlig måde.

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1.350 ansatte, som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet.

Lemvigh-Müller A/S
Brunata a/s

Nordic Business Controller

Herlev

Vil du være med til at drive den grønne omstilling gennem intelligente bygninger, boliger og byer?

Brunata er på udkig efter en Nordic Business Controller, som er en central rolle, hvor opgaverne er mangeartede og varierede. Vi konsoliderer vores nordiske finansopgaver i Danmark, og din rolle bliver primært at fokusere på vores selskaber i Norge og Sverige.

Stillingen er nyoprettet, men opskriften på succes bliver at genbruge meget af den proces, der allerede findes for Danmark. Vi søger dig, som selvstændigt kan drive processerne, og har lyst til at udfordre dig selv i denne nye rolle.

Brunata a/s
Gem
GEOSYD A/S

Bogholder (25 timer) – administrativ medarbejder

Herlev

Søger du en alsidig hverdag omgivet af søde kollegaer og tal?

Stillingen er nyoprettet internt i virksomheden, så du får mulighed for sætte dit eget præg på stillingen. Der vil være en stor grad af selvstændigt arbejde, så du får mulighed for at tilrettelægge meget af arbejdsdagen og ugen selv.

- Puk Østergaard, personale- og administrationschef
GEOSYD A/S
Azets Insight A/S

Udekørende lønkonsulenter

Odense, Herlev eller Risskov

I denne rolle vil du opleve en hverdag, der aldrig står stille. Du vil blive mødt af forskellige problemstillinger og kunder, som gør dit arbejdsliv spændende og uforudsigeligt. Så hvis du er typen, der elsker en god udfordring, kan skabe orden i kaos og finde smarte løsninger, så er dette din scene.

Du bliver en nøglefigur i kundens team for en tid, og sidder fysisk ude hos kunden og bidrager med din ekspertise inden for Epos Løn, Lessor eller Perspektiv. Men du er aldrig alene, for hos Azets sætter vi pris på teamwork og fællesskab, også når du er ude hos kunder. Du vil altid have et netværk af dygtige kolleger bag dig, som står klar til at tilbyde sparring og support.

Azets Insight A/S

Lønkonsulent med erfaring i projektledelse

Herlev

Du får en vigtig central rolle i krydsfeltet mellem projektet, kunden og forretningen, hvor du binder ressourcer, behov og projekter sammen. Du kommer til at arbejde strategisk med løn og HR, og bidrager dermed aktivt til både kunder og forretning.

Vi tilbyder sund frokost, god kaffe, frugt og fredagsmorgenmad. Vi har motionsrum, massage- og rabatordninger og en aktiv personaleforening, som afholder mange sociale arrangementer, som bidrager til trivsel og fællesskab. Derudover har vi selvfølgelig en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Azets Insight A/S

Bliv Lønkonsulent hos Azets – og kom helt i front

Odense eller Herlev

I rollen som Lønkonsulent hos os, vil du få indsigt i lønprocesser hos flere forskellige virksomheder, og du vil få din egen kundeportefølje og etablere et bredt netværk af interne og eksterne interessenter.

Når du træder ind ad døren hos Azets, mærker du straks, at du er velkommen, og vi tager os rigtigt godt af vores medarbejdere.

Vi tilbyder sund frokost, god kaffe, frugt og fredagsbrunch. Vi har motionsrum, massage- og rabatordninger og en aktiv personaleforening, som afholder mange sociale arrangementer, som bidrager til trivsel og fællesskab.

Profilpartners søger for G.A. Hansen
Gem
Profilpartners

Bogholder til alsidig stilling på nedsat tid

Herlev

Dit primære ansvarsområde bliver alle opgaver vedrørende økonomi og regnskab for et dansk selskab samt et holdingselskab.

Da du sidder alene i bogholderiet, kommer du til at sidde med alle de gængse opgaver inden for området. Debitor- og kreditorstyring, alm. bogføring, afstemninger, likviditetsstyring, lønninger m.v.

Du vil desuden have stor mulighed for at forme din måde at arbejde på samt din arbejdsdag i øvrigt.

Gulvcenteret.DK ApS

Bogholder – hold styr på tallene hos en grossist i vækst (evt. deltid)

Herlev

Trives du i rollen, som den der går forrest og skaber overblikket, og motiveres du af en skiftende arbejdsdag med opgaver af forskellig karakter?

Du kommer til at dække alle aspekter af bogholderiet i Gulvcenteret, når du bl.a. dykker ned i løn, debet og kredit. Samtidig kommer du også til at zoome ud på de mere praktiske opgaver, som fx planlægning af personalearrangementer.

For os er det vigtigt, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Det betyder, at vi næsten altid går hjem med et smil på læben – for vi er tætte i teamet – og så har vi det godt både socialt og fagligt.

Flatpay ApS

Erfaren regnskabsmedarbejder som ansvarlig for debitorbogholderiet (AR Specialist)

Herlev

Som bogholder hos os vil du få ansvaret for vores debitorstyring samt og afstemning af relaterede balanceposter. Derudover vil der være enkelte opgaver relateret til håndtering af løb. Vi sætter kundetilfredsheden i højsæde, og din vil være præget af et tæt samarbejde med vores kundesupport samt vores sælgere og selvfølgelig dine kollegaer i finansteamet.

Flatpay er mere end bare arbejde. Vi tror på at fremme en levende og sjov arbejdskultur, hvor vores ambitiøse kollegaer kan trives. Vores mål? At skabe den næste unicorn direkte fra Danmark. Som en del af vores team bliver du en af +230 passionerede kollegaer, der er dedikerede til at gøre en forskel i den finansielle verden.

Gem
Imerco

Regnskabsassistent til Imercos hovedkontor

Herlev

Drømmer du om at blive en del af en spændende virksomhed, og har du flair for tal og Excel? Så har du nu muligheden for at blive en del af Imercos regnskabsafdeling.

Til vores regnskabsafdeling på Imercos hovedkontor i Herlev søger vi en ny kollega til en fast stilling på 37 timer. Du vil indgå i et team på 12 engagerede medarbejdere og vil komme til at sidde med forskellige opgaver inden for regnskab.

Imerco
Colosseumklinikken Danmark ApS

Lønspecialist - Colosseum Tandlægerne Danmark

Herlev

Nu har du chancen for at blive en vigtig del af et stærkt og motiveret team i en virksomhed, som arbejder for at være den fagligt førende tandlægekæde i Danmark, så vi kan give patienterne bedre tandsundhed og højere livskvalitet.

I din nye rolle, vil du få det overordnede ansvar for virksomhedens lønadministration. Dine primære opgaver vil være at sikre, at lønprocesserne udføres korrekt og til tiden.

Colosseumklinikken Danmark ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV