201 job matcher din søgning 201 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 201 resultater.
Accountor Denmark A/SStærk kommunikativ regnskabsmedarbejder

Accountor Denmark A/S søger for Team Olivia i Herlev

Som regnskabsmedarbejder hos Team Olivia får du en alsidig arbejdsgang i en spændende organisation indenfor handicaphjælp, sundhedsløsninger og sociale indsatser med beliggenhed i Herlev.

Stillingen omfatter indhentning og vedligeholdelse af data og oplysninger for BPA-ordninger (Borgerstyret personlig assistance). Dette skal understøtte en smidig og servicepræget håndtering overfor borgere, medarbejdere og kommuner samt valide og opdaterede data i forhold til løn- og faktureringsprocessen. En naturlig stor del af jobbet er således at skabe gode relationer og tage ansvar for service og kommunikation både internt og eksternt.

Progressive A/SSenior Cloud-infrastrukturkonsulent

Progressive A/S, Herlev

Vi søger en central person til vores kundeteam på en kunde, som opererer i detailbranchen, med et strategisk fokus på anvendelse af IT, som gør, at kunden har et komplekst og omfangsrigt IT-setup. Du bliver kundens primære konsulent og indtager dermed en vigtig rolle i Progressive.

Som Cloud-infrastrukturkonsulent kommer du til at implementere, drive og vedligeholde udvalgte løsninger inden for infrastrukturområdet, ligesom du bliver ansvarlig for design, arkitektur og for den tekniske del af løsningsimplementeringen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for to områder:

 • Infrastruktur, og herunder drift og vedligehold af udvalgte løsninger, O365-opsætning og drift, design og arkitektur overordnet ansvar for løsningsimplementering.
 • En række integrationer til miljøet fra en meget lang række af teknologier anvendt med stor spændvidde i kompleksitet.
GratisalForretningsorienteret IT-projektleder med potentiale som Product Owner

Gratisal, Herlev

Motiveres du af projektledelse, konceptudvikling og styring af hundredvis af igangværende delprojekter, og brænder du for at udvikle Gratisal, hvor vi løbende har tilgang af spændende kunder, masser af produktudvidelser og begyndende internationalisering.

Vi har fokus på intuitive brugerorienteret løsninger, som flytter grænserne for hvad der er muligt. Du får fingeren på pulsen og bliver en vigtig del af udviklingen af Gratisal.

En væsentlig del af dine opgaver vil være projektstyring af de mange forskellige projekter i Gratisal samt daglig ledelse af vores udviklingsteam, så du i samarbejde med vores CTO og CEO danner rammerne for fremtidens lønsystem og brugeroplevelser.

DAB
Ejendomsserviceteknikerelev

DAB

Herlev almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en engageret og pligtopfyldende ejendomsserviceteknikerelev til boligafdelingerne i Herlev almennyttige Boligselskab med 2.094 lejemål fordelt på tre ejendomskontor.

Som ejendomsserviceteknikerelev skal du indgå som en del af et team blandt de øvrige ejendomsfunktionærer på ejendomskontoret, som står for den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingerne.

Uddannelsen som ejendomsservicetekniker tager i alt 3 år og 3 måneder inklusiv et grundforløb på i alt 20 uger samt efterfølgende 5 skoleperioder på i alt 25 uger. Der er også mulighed for at starte i selskabet efter endt grundforløb. Hvis du starter efter endt grundforløb er uddannelsestiden ca. 2 år og 9 måneder. Du vil komme rundt i både store og små boligafdelinger, hvor du vil blive oplært i de relevante funktioner.

DAB
DAB
Ejendomsassistent - vikar

DAB, Herlev

Herlev almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger to vikarer i seks måneder som ejendomsassistent 37 timer ugentligt, i perioden 1. juli til 31. december 2020, til samdriften med boligafdelingerne Lille Birkholm I & II, Kildegården, Omsorgscentret Hjortespring samt Lille Birkholm Ældreboliger med 824 boliglejemål.

Du vil indgå i et team, som er ansvarlig for at yde en positiv og god service overfor beboerne, og hvor du sammen med dine kolleger vil varetage den daglige drift og vedligeholdelse af afdelingerne i samdriften. Du vil få skiftende arbejdssteder mellem afdelingerne.

I dit arbejde skal du

 • Vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
 • Sørge for affaldshåndtering og rengøring af øvrige områder
 • Deltage i glatførebekæmpelse og snerydning om vinteren, også udenfor normal arbejdstid
DAB
Koncerncentre
Vicedirektør til byg- og driftsherrefunktion i en af Danmarks største ejendomsporteføljer

Koncerncentre, Herlev

Vil du være ansvarlig for at videreudvikle og sætte retning for bygherre- og driftsorganisationen i Region Hovedstadens Center for Ejendomme?

Trives du med at være en aktiv del af den øverste chefgruppe?

Så er du måske vores nye vicedirektør, der skal bidrage til at binde byggeri og drift sammen.

Som vicedirektør bliver du en del af den øverste chefgruppe i Center for Ejendomme og får ansvaret for to enheder: Enheden Byg og Renovering med ca. 80 medarbejdere, og p.t. mere end 300 byggeprojekter på regionens hospitaler, virksomheder og centre, samt enheden Drift og Teknik med over 400 medarbejdere, der arbejder med drift og indvendig/udvendig vedligehold, teknisk udskiftning, udendørsområder (inklusiv parkering og haveanlæg) samt teknisk/driftvagt.

Koncerncentre
ECIT ServicesUdadvendt regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

ECIT Services, Herlev

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag med din egen kundeportefølje? Så er stilling som konsulent måske noget for dig.

Du bliver en del af et regnskabsteam med mange erfarne medarbejdere, hvoraf nogle er controllere og resten er regnskabskonsulenter. Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, fordelt på mindre- og mellemstore virksomheder.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Bogføring og afstemninger af finans-, debitor- og kreditormoduler
 • Kreditor- og debitorstyring
 • Afstemninger
KONE A/S
Project administrator

KONE A/S, Herlev

The Project Administrator supports the Project Manager by performing project management tasks. These include monitoring and maintenance of the project financial forecast as well as correct posting of actuals.

What will you be doing?

 • Support Project Manager with all tasks not requiring decision-making and help to maintain the project plan
 • Support Project Manager and Supervisor with the customer correspondence, getting approvals and signatures on time, preparing documentation for the right stakeholders and ensuring that all documentation is available when needed and correctly archived
 • Be responsible for collecting information for Project Manager’s decision making
KONE A/S
Carl Ras A/S
Finansiel controller

Carl Ras A/S, Herlev

Vores Økonomi- og regnskabsafdeling er inde i en spændende udvikling, hvor vi bl.a. er i gang med at sikre ensartethed og struktur i koncernen, og vi søger derfor en finansiel controller til en nyoprettet fuldtidsstilling.

Som finansiel controller bliver din primære opgave at sikre ensartethed på tværs af alle selskaber i koncernen samt at skabe struktur og transparens. Du bliver en vigtig sparringspartner på områder indenfor regnskab, skat, moms og selskabsret, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at assistere med den finansielle rapportering, herunder:

 • Effektiv, korrekt og strømlinet månedslukning af P/L og balance
 • Udarbejdelse af månedsrapportering herunder vedligehold, automatisering og videreudvikling
 • Controlling og afvigelsesforklaring i koncernens selskaber
Carl Ras A/S
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Administration (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt database-server og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med databaser og Microsoft SQL.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 22. juni online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud-services, samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Udvidet Excel-kursus - Lær de avancerede funktioner i Excel (start 6. juli i Herlev)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at kende de avancerede funktioner i Excel, så du kan anvende Excel rationelt og professionelt til avancerede analyser og regnearksopgaver.

Det forudsættes at du dagligt arbejder med Excel og har den grundlæggende viden om programmet, der kan opnås på Excel for begyndere.

På kurset gennemgår vi:

 • Brugeropsætning.
 • Kæder mellem projektmapper og konsolidering mellem projektmapper.
 • Flere funktioner og indlejrede funktioner.
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Excel VBA-kursus for controllere og analytikere (start 6. juli i Herlev)

Jobindex Kurser

På dette 2-dages kursus tager vi udgangspunkt i deltagernes konkrete problemstillinger og der kodes praktiske eksempler, som illustrerer de forskellige aspekter i Excel.

Kurset henvender sig til erfarne Excel-brugere, der i forbindelse med bearbejdning og omformning af f.eks. økonomiske data er nået til et punkt, hvor:

 • "almindelig" Excel til tider ikke helt slår til.
 • de selvlærte færdigheder i VBA trænger til en afpudsning.
 • trivielle tilbagevendende opgaver bør automatiseres.
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Excel-kursus for økonomifunktionen (start 6. juli i Herlev)

Jobindex Kurser

Målsætningen med dette kursus er at give viden og inspiration til at anvende Excel til optimeret løsning af daglige opgaver, herunder opbygning af formularer, afstemninger, budgetter, opfølgning, periodisering, samt foretage analyser og talbehandling.

Kurset henvender sig til medarbejdere i økonomifunktionen, og giver disse indblik i en række af Excels indbyggede funktioner og faciliteter til brug i økonomiarbejdet.

Dette kursus er for dig, som ønsker at blive bedre til regnskabsopgaver, herunder budgetopbygning/-opfølgning, periodisering, registreringer, rapportopsætning m.m. ved brug af Excel.

Jobindex Kurser
Koncerncentre
Økonomikonsulent til Center for Ejendommes økonomienhed

Koncerncentre, Herlev

Brænder du for at videreudvikle den økonomiske styring i en kompleks og betydningsfuld organisation samtidig med, at du varetager den løbende økonomiopfølgning for ét af Center for Ejendommes største områder?

Har du lyst til på sigt at indgå i et styrket partnerskab med forretningen i væsentlige økonomispørgsmål?

Du vil indgå i et økonomiteam på 15 personer, der varetager CEJ's opgaver vedrørende budgettering, controlling, økonomiopfølgning og ledelsesinformation og løbende udvikling af økonomiområdet. Økonomiteamet er en del af Staben.

Koncerncentre
Progressive A/SExecutive Application Manager

Progressive A/S, Herlev

Vi søger centrale medarbejdere til et kundeteam for en ny kunde i Progressive. En kunde som vi – grundet kundens størrelse, omdømme og måde at understøtte sin forretning på via IT – har meget store ambitioner for samarbejdet med. Som centralt medlem af kundeteamet, vil du få stor mulighed for at præge og bidrage til etablering af et fantastisk partnerbaseret samarbejde mellem kunden og Progressive.

I jobbet som Application Manager vil du få ejerskab af og livscyklus ansvar for samtlige kundens applikationer, der består af standard applikationer, brancheløsninger, tilpassede applikationer samt skræddersyede applikationer til kunden udviklet af tredjeparter, og der vil være en høj grad af samarbejde med både tredjeparts- og underleverandører. I et stort og komplekst applikationslandskab har du ligeledes ansvar for kundens integrations­platform.

CareMatch ApS
Personlig assistent til administrative opgaver for headhunter

CareMatch ApS, Herlev

– deltidsjob for studerende

Vi søger en selvstændig og systematisk assistent, der har struktur og pertentlighed til at støtte vores headhunter i administrative opgaver.

Dit arbejdsområde med at sikre et højt skriftligt og administrativt niveau, er af rigtig stor betydning for os og vores kunder. Du vil blive en del af vores team, som rekrutterer og headhunter ledere og personale til vores kunder på Sjælland.

Dine opgaver vil primært være følgende:

 • Administrative opgaver
 • Lave forslag og redigere stillingsannoncer
 • Lave tidsplaner og materiale til rekrutteringsprocesser
CareMatch ApS
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 29. juni i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 29. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 29. juni online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkommen. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser