224 job matcher din søgning 224 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SMART Rekruttering
Indkøber/Ordrebehandler til handelsfirma i Herlev

SMART Rekruttering søger for Sørensen & Kofoed A/S

Er du klar på en afvekslende hverdag der byder på både indkøbs- og salgsrelaterede opgaver? Så er vi klar med et job i et friskt team.

Med base på kontoret i Herlev får du en masse spændende opgaver på tværs af salg og indkøb, og med dit smittende humør og konstruktive tilgang til arbejdet, bliver du hurtigt det stabile ”anker”, der som en blæksprutte kan navigere i flere funktioner.

Dine daglige opgaver er et miks imellem ordrebehandling, indkøb af lager- og specialvarer samt opfølgning på leverancer. Dine hjælpsomme kolleger tager sig af den tekniske rådgivning af kunderne, og på den måde bidrager alle til, at man samlet kommer i mål med opgaverne, og derfor er det heller ikke væsentligt om du på forhånd har kendskab til produkterne.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Søg information om virksomheden på www.skdk.dk

Jobindex
Netværksspecialist – styrk din faglighed blandt gode kolleger

Jobindex søger for Advania i Herlev

Vil du være med til at forme den måde, vi arbejder med HPE, Aruba og Fortinet på, inden vi bliver rigtig store på det danske marked?

Så kom med, mens vi vækster, og bliv en del af et team, hvor vi connecter lige så godt som vores netværk.

  ”Du bliver nummer 2 i teamet, der opsætter og supporterer netværk. Så du får masser af indflydelse. Og opgaver, der kun bliver endnu mere spændende,” siger netværksspecialist Simon.
Jobindex
Lemvigh-Müller A/S
Marketingkonsulent

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er du en dygtig kommunikator og kan du skabe gode kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler? Har du lyst til at være en del af et dynamisk team og arbejde med leverandør marketing? Så er det muligvis dig vi søger som vores nye Marketingkonsulent hos Lemvigh-Müller i Herlev.

Stillingen har fokus på at skabe og udvikle marketingkampagner i tæt samarbejde med vores leverandører. Fokus er B2B salg af produkter, løsninger og services på vegne af vores leverandører og i sammenhæng med Lemvigh-Müllers overordnede branding og positionering.

Konkret får du ansvaret for at eksekverer partner marketingstrategier og -planer med fokus på omnichannel marketing.

Lemvigh-Müller A/S
Dansk Sundhedssikring
Er du fysioterapeut, og kunne du tænke dig at arbejde med telefonisk rådgivning af forsikringskunder?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Har du lyst til at bringe både din kliniske erfaring og dine kommunikative kompetencer i spil? Så er du muligvis den kollega, vi søger til vores muskuloskeletale team.

Din hverdag vil bestå i at håndtere telefoniske kundehenvendelser samt sagsbehandling, der vedrører bevægeapparatet, samt at visitere dem videre til det helt rette behandlingsforløb.

Dansk Sundhedssikring
Jobindex
Backend-udvikler med interesse for frontend – og en iværksætter i maven

Jobindex søger for Flatpay ApS i Herlev

Har du erfaring med Java? Og vil du dyrke dit udviklertalent i en succesfuld startup, der i løbet af 1 år er gået fra 2 til 50 kolleger – og som stadigvæk vokser?

Så bliv en del af Flatpay-familien.

Hos os dykker du både ned i backend og frontend, og du bliver en del af en summende iværksætterkultur, hvor vi har samlet de bedste talenter ét sted.

”Her er ikke mange begrænsninger. Så du får mulighed for at prøve mange forskellige hatte af,” fortæller Peter Lüth, CTO og Founder.

Jobindex
Advania
IT-supporter – tag din karriere skridtet videre

Advania, Herlev

Har du lyst til at være en del af et fantastisk supportteam, hvor vi har hinandens ryg – både fagligt og personligt? Og kunne du tænke dig muligheden for intern videreuddannelse og karriereudvikling?

Hos Advania satser vi på folk i det lange løb, så her får du alle muligheder for at dygtiggøre dig inden for en af de hurtigst voksende brancher.

Advania
AFRY Wonderware Intouch ingeniør - med team-lead potentiale til AFRY i Herlev

AFRY, Herlev

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en Wonderware Intouch ingeniør der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for advanced automation.

Du vil indgå i teams på diverse infrastruktur- og produktions-IT-projekter hos kunder primært i Storkøbenhavn. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for den nyeste teknologi og arbejde sammen med forskellige fagdiscipliner.

Konkret vil du arbejde med:

 • konsulentopgaver og projekter inden for forskellige brancher design, programmering, kvalificering og idriftsættelse af automationsprojekter, hvor der kan indgå løsninger i Wonderwares
 • Application Server, Allen-Bradley Factory Talk eller lignende
Verifone Denmark A/S Sales Data Analyst

Verifone Denmark A/S, Herlev

Verifone is one of the world’s largest POS terminal vendors and a leading provider of payment and commerce solutions. We operate in more than 150 countries and employ nearly 6,000 people globally. Our steady growth has come organically, through a dedication to innovation and strategic partnerships, as well as from savvy acquisitions.

What you'll do

 • Contribute to the preparation of various ongoing periodic and ad-hoc sales and marketing reports in relation to our clients and sales activities
 • Cleansing, collecting and monitoring data held in our databases used to prepare sales reports and analytics
 • Ensuring consistency of reporting processes and that consistent data sources are being used across all of the reports and analytics being prepared
Nordic Bioscience A/S
Scientist for Data Quality and Validation

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Are you the type of person that wants to double-check details before you send an e-mail or a document out to your colleagues?

You will take an active role in analysing and reporting of quality control data, as well as authoring scientific publications from clinical studies on our proprietary biomarkers. You will also collaborate with the team in validating manual and automated biomarker assays, ensuring data integrity and compliance to generate accurate data-reporting of the highest quality to our many customers.

Nordic Bioscience A/S
Laborant til ELISA og automatiserede assays i vores Clinical Lab

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Er du en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret laborant, der trives i et GxP miljø? Nyder du at arbejde uafhængigt og struktureret i tæt samarbejde med dit team for at opnå resultater af høj kvalitet? Så er det dig, vi søger.

I Clinical Lab kan vi tilbyde et job, hvor du bliver en del af et stærkt miljø med fagligt dygtige kolleger og udstyr i verdensklasse. Du vil blive involveret i vores mange spændende opgaver, hvor du primært vil:

 • Køre ELISA og automatiserede assays
 • Organisere og QC-data
 • Håndtere af humane prøver og organisere vores frysere
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arval A/S Office Manager

Arval A/S, Herlev

Arval A/S is looking for a committed Office Manager to join a dynamic workplace.

Arval was established in 1989 as a specialist in full-service vehicle leasing for large international corporates, SMEs, and professionals.

You will be part of a dynamic company established in 2013 and we have experienced rapid growth in recent years. You will report to the Head of Business Transformation in Denmark, and support us all with a number of tasks related to front desk, telephony, facility management, office material, system updating and digital mail sorting service.

You will become part of a professional, dynamic work environment. The culture is action-oriented, and you will have the opportunity to influence and set the standard for your area.

KIApro ApS Er du vores kommende fysioterapeut i KIAPRO?

KIApro ApS, Herlev

Vil du være en del af et stærkt tværfagligt team - og motiveres du af at bruge dine kompetencer og din faglighed bredt? Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os!

Du vil som fysioterapeut i KIAPRO indgå i et tværfagligt team, hvor du sammen med dine kollegaer finder løsninger på helbredsproblemer, der har forhindret vores kunder i at udføre deres arbejde.

Vi er et mindre team med høj faglighed, godt humør, engagement og plads til forskellighed. Vi arbejder tværfagligt og dine arbejdsopgaver som fysioterapeut er primært udredning, udarbejdelse af træningsprogrammer, træning med kunder, kontakt til kolleger i netværk for at sikre, at de behandler vores kunder korrekt, vurdering af behov for ortoser mm.

Audiovox ApS Salgskonsulent – til vækstvirksomhed

Audiovox ApS, Herlev

Audiovox er i stor vækst og udvider vores salgsstyrke med en salgskonsulent til vores danske små og mellemstore kunder. Hvis du trives i tæt kontakt med både kunder og kollegaer – i en virksomhed, hvor kombinationen af engagement og resultater udgør skalaen for succes, kan du blive vores nye salgskonsulent.

Du har relevant erfaring i opsøgende B2B-salg. Du mestrer CRM og bruger CRM som et værdifuldt værktøj i din salgsproces. Du er selvmotiverende, har et stort personligt drive og et positivt mindset.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Grundig on-boarding med fuld oplæring
 • Et spændende job med mulighed for at påvirke egne fremtidsmuligheder
 • Konkurrencedygtig løn og en attraktiv provisionsordning
AFRY Validation Engineer

AFRY, Herlev

As an important part of our team you will work as Validation Lead / Project Quality Manager, with responsibility for leading, planning and executing validation activities.

You will have the opportunity to use your extensive knowledge within the area to advise in complicated quality matters. You will also be responsible for generating VMP, VP, FAT, SAT and IQ/OQ/PQ documentation and executing the associated tests.

An important part of the position is to communicate with a long range of stakeholders, both internally and externally. You will cooperate with both colleagues and customers to ensure the quality in our deliveries.

RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Arval A/S Mødebooker

Arval A/S, Herlev

Har du erfaring og brænder du for salg via telefonen?

Drevet af et passioneret og dygtigt team af mennesker, er Arvals mission at levere de bedste bæredygtige mobilitetsløsninger på flådemarkedet og at tilbyde et komplet sortiment af flådeleasingtjenester til vores kunder.

Til vores team i Herlev nær København søger vi en mødebooker, der vil bidrage til vores New Business Team. I rollen som mødebooker er der et stort potentiale for personlig udvikling og mulighed for en fremtidig karriere i Arval både nationalt og internationalt. Du bliver en del af vores Acquisition Team med reference til vores Acquisition Team Manager.

Lemvigh-Müller A/S
QA Engineer

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Drives du af at kvalitetssikre systemer indenfor ECOM, PIM og CRM, så er denne stilling måske det rette for dig.

Vi søger lige nu en QA Engineer til vores E-commerce og Product information Management team.

Dine opgaver vil primært omhandle følgende:

 • Test af systemer indenfor ECOM, PIM og CRM.
 • Tekniske tests af integrationer mellem de forskellige systemer, hvor der benyttes værktøjer som f.eks. Postman til at kvalitetssikre integrationer, før funktionerne nødvendigvis er udviklet.
 • Systemtest. Når alle komponenterne i en given leverance meldes klar, udføres der systemtest.
Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
ECOM IT-forretningskonsulent

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Er du en skarp og dynamisk ECOM IT-forretningskonsulent, som enten kender til SAP Commerce Cloud (Hybris) eller en anden e-commerce platform og har erfaring med større e-commerce implementeringer – så er du muligvis vores nye medarbejder.

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist og som er en fondsejet virksomhed, med 1400 ansatte.

Her bliver du en del af vores erfarne og kompetente IT-leveranceteam, hvor vi pt. opbygger markedets bedste B2B-løsning. Du bliver den primære rådgiver omkring løsningsdesign, herunder identificere begrænsninger og muligheder i at løse forretningsbehov med den valgte teknologi.

Lemvigh-Müller A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV