186 job matcher din søgning 186 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 186 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Dräger Danmark A/S
Sales Support Representative

Dräger Danmark A/S, Herlev

Dräger in Denmark are looking for an engaged and motivated employee to join us at Customer Service, Safety who would like to work with technical support, order management and follow up our customers internally and externally.

You will be part of a professional and independent team who is often first point of contact for our customers. Advising, quoting and order processing is some of the main tasks.

We offer a great and dynamic working environment and colleagues with high product and industry knowledge. We work with quality products with good reputation in the market. We provide training program and on-boarding processes. We offer competitive wage conditions and good insurance and pension schemes.

Dräger Danmark A/S
Carl Ras A/S
Kundechef til offentlige kunder

Carl Ras A/S, Herlev

Brænder du for krydsfeltet mellem strategi, kunderelationer og resultat? Har du et stærkt, velfunderet kommercielt mindset, stor erfaring med kunder i den offentlige sektor og har du lyst til at være en del af en vinderkultur hvor tempoet er højt og ambitiøst?

Vi har brug for en stærk kundechef der kan sætte sig i spidsen for videreudviklingen af den vækst vi oplever i den offentlige sektor. Du får derfor stor indflydelse på den fremtidige strategi for segmentet, og på at opfylde vores ambitioner indenfor offentlige kunder. Alt sammen som en del af et stærkt salgsteam i en udpræget vinderkultur.

Carl Ras A/S
Carl Ras A/S
Senior kunderådgiver til offentlige kunder (B2G)

Carl Ras A/S, Herlev

Vil du være en del af en veletableret dansk- og familiejet virksomhed, som er blandt Danmarks absolutte bedste arbejdspladser, og vil du være en del af vores fortsatte vækst hos offentlige kunder (B2G)?

Som senior kunderådgiver har du tilknytning til vores afdeling i Herlev, din arbejdsdag foregår dog på landevejen hos vores kunder. Du bliver en del af et stærkt salgsteam på fem kolleger, der rådgiver vores kunder i den offentlige sektor i Hovedstaden og på Sjælland, og som arbejder tæt sammen med kolleger i hele landet. I Carl Ras er livet som kunderådgiver frigjort.

Hos Carl Ras bliver du en del af en virksomhed, hvor du kan drive din karriere til nye højder. Der bliver lyttet til dig, og vi sørger hele tiden for at udvikle dig fagligt og personligt gennem blandt andet et internt salgstræningsforløb.

Carl Ras A/S
Accountor Denmark A/SBliv robot trainee

Accountor Denmark A/S, Herlev

Er du frisk på at prøve nye ting, og holder du af en dag, der ikke ligner den i går? Er du klar på at lære noget af alt det, som mange andre skal læse sig til? Og vil du gerne kickstarte din personlige udvikling og skabe en karrierer indenfor robot trainee, så læs med her!

I Accountor Danmark A/S søger vi den bedste robot trainee. Vi er Nordeuropas største konsulentvirksomhed indenfor løn, økonomi- og regnskab. I Danmark er vi 100 medarbejdere med kontor i Herlev og Herning. Vores værdier respekt, tillid, mod og fremtid er forankret i vores hverdag.

Bliv robottrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor robotteknologi. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetsikkeret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

  • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
  • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
  • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Lemvigh-Müller A/S
Digitalt interesseret kontorelev til marketingsafdeling

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Interesserer du dig for digital udvikling, og er du en haj til det med sociale medier? Så er det dig, vi søger som ny elev i vores marketingsafdeling. Du vil blive en del af et stort marketingsteam der arbejder på at levere online kundeoplevelser i verdensklasse. Du får kendskab til forskellige dele af online markedsføring samt forskellige it- og marketingsredskaber.

Du behøver ikke at have praktisk erfaring med marketing, så længe du er motiveret til at lære og dygtiggøre dig. Når du føler dig klar, får du et stort ansvar for de opgaver, du kommer til at sidde med til daglig.

Vi tilbyder en hverdag i en stor marketingsafdeling hvor det er muligt at omdanne teoretisk viden til praktisk kunnen blandt gode og engagerede kollegaer.

Lemvigh-Müller A/S
EMRI A/SIngeniør til EMRI’s Udviklingsafdeling

EMRI A/S, Herlev

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med store containerskibe, mega yachter, krydstogtsskibe, så har EMRI alle udfordringerne til dig.

Opgaverne indeholder alle faser af design, fra kravspecifikation til idriftsætning, samt support af eksisterende installationer.

Du har en bachelor eller kandidat indenfor svagstrøm, mekatronik, eller lignende.

Du har lyst til at arbejde med design af elektroniske systemer, lige fra udlæg af printkort, design af mekanik, til færdige produkter og komplette systemer.

Vi forventer, at du er fleksibel og omhyggelig og sætter en ære i dit arbejde samt at du taler og skriver flydende dansk og engelsk, da størstedelen af vores kundebase er udenfor landets grænser.

NEXT Uddannelse KøbenhavnMurerinstruktør til NEXT Praktikcenter i Herlev

NEXT Uddannelse København

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

I praktikcentret agerer vi praktikvirksomhed for de lærlinge, som endnu ikke har fundet en læreplads. Vores opgave er både at understøtte lærlingenes faglige udvikling, men også at hjælpe dem med at komme ud i en traditionel murervirksomhed.

Antallet af lærlinge kan variere mellem 0-10 hen over året, og når alle lærlinge er ude i aftaler, skal du hjælpe med at tømrerlærlingene får lærerpladser. Når der er murerlærlinge i praktikcentret, skal du instruere dem i mureropgaver og understøtte deres søgning af læreplads. Som instruktør står du også for forberedelse, koordinering og planlægning af opgaverne.

Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Lemvigh-Müller A/S
Handelselever til indkøbsafdeling – Herlev

Lemvigh-Müller A/S

Er du udstyret med et personligt drive, godt humør og en god portion nysgerrighed?

Så er det måske dig, vi søger til en elevplads i vores indkøbsafdeling. Du vil blive introduceret til og arbejde med alle aspekter af en indkøbsproces og samtidig opbygge gode samarbejdsforhold med vores leverandører, gennem direkte kontakt.

Du får et stort selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med, så du skal være parat til at tage udfordringerne op, selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en hverdag i højt tempo, gode kollegaer og plads til at du kan udvikle dig både fagligt og personligt gennem praktisk brug af den viden du opnår i dit skoleforløb.

Lemvigh-Müller A/S
Herlev KommuneGl. Hjortespringskole søger lærer til vores skoledagbehandlings afdeling Villaen

Herlev Kommune

Vi er på udkig efter en ny dygtig kollega til vores indskolingselever.

Gl. Hjortespringskole er Herlev Kommunes specialpædagogiske udviklingscenter. Vi varetager specialundervisning i Herlev, og vi bidrager med viden og sparring til de alm. folkeskoler i Herlev, som en del af den forebyggende indsats, der støtter elever til at blive i normalområdet.

Rammen for Villaen er 12 ansatte i to selvstyrende teams med fleksibel planlægning. I Villaen er der pt. plads til 14-16 elever. Der afholdes jævnligt konferencer, teammøder, personalemøder og supervision. Der er et tæt samarbejde med forældre og dette vægtes højt.

Vi søger en dygtig lærer, som trives i interaktionen med elever og gerne har erfaring med behandlingsarbejdet og specialundervisning.

JN Group Kolding A/SFinancial Controller (20 timer om ugen)

JN Group Kolding A/S, Herlev

Med baggrund i ønsket om ansættelse af en strategisk tænkende økonom, som kan tilføre vores virksomhed yderligere kompetencer søger vi en deltids Financial Controller til vores afdeling i Herlev.

Som financial controller skal du i samarbejde med afdelingschefen planlægge, koordinere og styre økonomien i virksomhedens projekter, herunder sædvanlige arbejdsopgaver som bogføring og afstemning.

Vi kan tilbyde dig ansættelse i en ung dynamisk entreprenørvirksomhed i rivende udvikling, baseret på en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor din trivsel går hånd i hånd med en udfordrende hverdag i en teamorienteret kultur med gode og stabile arbejdsforhold.

Accountor Denmark A/SMålrettet løntrainee

Accountor Denmark A/S, Herlev

Bliv løntrainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor løn. Hos Accountor får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde et godt og kvalitetssikret arbejde, som skaber værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Som løntrainee hos Accountor får du fra starten et stort ansvar og tildeles dine egne ansvarsområder. Du vil hurtigt komme til at arbejde med egne kundeopgaver. Du skal derfor være parat til, at håndtere flere forskellige kunder og på sigt fungere som lønkonsulent. Du vil blive en del af et engageret, dynamisk og fagligt stærkt team, som er klar til at tage godt imod dig. Du vil få støtte og coaching af engagerede kollegaer, samtidig med at du vil få tildelt en erfaren medarbejder som din buddy, der sikrer dig en god oplæring og start i dit nye job.

GML-HR A/S
JAVA udvikler

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Herlev

Lemvigh Müller tror på, at kontinuerlig styrkelse af og investering i den strategiske digitale rejse er en vigtig konkurrenceparameter. Derfor bestræber de sig på at anvende nyeste og 'best of breed'-teknologi.

Nu sætter de alle sejl til i implementeringen af et omfattende og forretningskritisk commerce-projekt indenfor en af de førende commerce-platforme på markedet: SAP Commerce Cloud. Og det er her, du kommer ind i billedet:

Som Lemvigh Müllers nye udvikler vil du få mulighed for at udvikle kreative omnichannel-løsninger, som skaber synergier på tværs af salgskanalerne, til fordel for kunder og Lemvigh-Müller selv. Platformen vil omsætte for flere milliarder kroner årligt.

GML-HR A/S
Kloakmester/Anlægsgartner Frank PedersenServicemedarbejder/gartner søges

Kloakmester/Anlægsgartner Frank Pedersen, Herlev

Vi søger en frisk person til at servicere vores ejendomme i Storkøbenhavn. Det drejer sig om renhold, hækkeklip, plantearbejde, sten-/flisearbejde.

Vores firma ligger i Herlev. Du får Storkøbenhavn som arbejdsplads.

Uddannelsespapir er ikke et must. Selvlærte handyfolk er meget velkomne.

Kloakmester/Anlægsgartner Frank PedersenAnlægs- og rørfolk søges

Kloakmester/Anlægsgartner Frank Pedersen, Herlev

Vi søger friske rørarbejdere og anlægsfolk til at indgå i vores team, af engagerede medarbejdere. Vi har haft de ansattes trivsel på arbejdspladsen som hovednøgle i nu 12 år, da vi kan se, at det er med til at skabe en god arbejdsplads med rummelighed og dybde.

Vores firma ligger i Herlev. Du får Storkøbenhavn som arbejdsplads.

Uddannelsespapir er ikke et must. Selvlærte handyfolk er meget velkomne.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

  • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
  • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
  • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S