284 job matcher din søgning 284 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Key account manager til Danmarks største medie- og eventhus

Jobindex A/S søger for Computerworld i Herlev

Som key account manager hos Computerworld vil du sammen med dine kollegaer i salgsafdelingen få ansvaret for at sælge events til vores kunder. Du vil fokusere på IT-konferencer, som er et af Computerworlds største forretningsområder.

Du får din egen kundeportefølje, som skal vedligeholdes, men jobbet kræver også, at du selv opsøger nye kunder – så nogle dage ringer du kold canvas.

Vi forestiller os, at vores nye kollega har et særpræget huntergen, en god forretningsforståelse og et godt kendskab til IT-branchen. Derudover ser vi gerne, at du bl.a.:

 • har et par års erfaring med B2B-salg og kundemøder.
 • er en erfaren bruger af Office-pakken – og især PowerPoint – så du selv kan udarbejde dine egne salgsoplæg til kunderne.
Lemvigh-Müller A/S
Key Account Manager til Marine- og Transportsektoren

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er én af dine forcer at skabe langvarige relationer med dine kunder, og sætter du en stor ære i at være med til at fastlægge og drive salget i forhold til at skabe og sælge strategiske løsninger? Drives du af at arbejde op mod en gruppe af kunder med et globalt udsyn og det at kunne udvikle marine- og transportclusteret til nye højder?

Som vores nye Key Account Manager får du til ansvar at udtænke og udvikle salgsstrategien, både hos vores nuværende – og potentielt kommende kunder indenfor marine og transport.

Hovedfokus være på at drive og udvikle de store kunder og segmentet gennem en værdibaseret tilgang. Her vil det at finde de rette interessenter og beslutningstagere være en vigtig del af jobbet, samtidig med, at du sørger for at afdække og balancere alle deres behov. Du skal dermed kunne skræddersy og tilbyde den mest optimale løsning.

Lemvigh-Müller A/S
Ivoclar Vivadent
Dental Lab/Clinical Product Specialist

Ivoclar Vivadent, Herlev

Rollen indbefatter bl.a. at:

 • Sælge og supportere Ivoclars produkter i Danmark i samarbejde med vores etablerede forhandlernet og i samarbejde med din anden danske Ivoclar-kollega
 • Pleje eksisterende kontakter og give dem løsninger skræddersyet til deres behov
 • Øge salg og markedsandel ved at foretage markedsanalyser, skabe muligheder og nå nye kunder

Du kommer også til at afholde produktseminarer, kurser og events samt at give feedback relateret til markeds- og salgsudvikling såvel som konkurrenter, så organisationen kan reagere effektivt på markedsændringer.

Ivoclar Vivadent
Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S
Financial Controller

Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S, Herlev

Vil du være med til at skabe tryghed for vores samarbejdspartnere og arbejdsstyrken på det danske arbejdsmarked? Og drives du af at bidrage til dette gennem økonomisk rapportering og statistisk data?

Hos os får du muligheden for at bidrage til den igangværende konsolidering og professionalisering af vores finansielle processer samt udvikling af de IT-systemer, der understøtter opgaveløsningen i vores Finansteam.

Dine arbejdsopgaver:

 • Månedlige afregninger til samarbejdspartnere.
 • Kontrol af månedlige datafiler.
 • Afstemning mellem bank og systemer.
 • Udbetaling af skattepligtige ydelser gennem lønsystem.
Coor Service Management A/S
HR Studentermedhjælper med flair for administrative opgaver

Coor Service Management A/S, Herlev

Er du studerende, og ønsker du at kickstarte din karriere inden for HR? Så har du nu muligheden for at blive en del af Coor, som er en af Nordens førende Facility Management virksomheder med over 11.000 medarbejdere i norden og over 4000 medarbejdere i Danmark.

Vi søger en Studentermedhjælper, der sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, og som har lyst til at tage ansvar for en bred palette af administrative og koordinerende HR-opgaver.

Coor er i konstant udvikling, så vi kan garantere, at du får stor mulighed for at styrke dine kompetencer til din videre karriere. Hvis du derfor er i gang med din bachelor eller kandidatuddannelse inden for HR, bliver du nødt til at søge jobbet. Vi har brug for DIG.

Coor Service Management A/S
Sharp Business Systems Danmark A/S
Account Manager

Sharp Business Systems Danmark A/S, Herlev og Skanderborg

Kan du se dig selv være en del af et topprofessionelt salgsteam?

Det går faktisk ret godt hos Sharp, og vi leder efter dygtige sælgere til at blive en del af vores team i København og Aarhus. Hvis du har evnen til at opbygge stærke relationer med kunder og opbygge din egen succes ved at gøre kunderne succesrige, kan dette være dit drømmejob!

Dit hovedansvar bliver at drive salget af Sharps løsninger med fokus på Smart Office i Danmark. Du skal administrere, udvikle og styrke forholdet til eksisterende kunder samt identificere og bearbejde nye potentielle kunder, for at skabe ny forretning.

Du er ansvarlig for hele salgsprocessen, fra at booke møder, rapportere aktivitet i vores CRM-system, udvikle og præsentere løsninger, udarbejde og forhandle tilbud, underskrive aftaler med kunderne og sikre implementering i samarbejde med service og support teamet.

Sharp Business Systems Danmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lemvigh-Müller A/S
Dynamisk Business Controller

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er du vores nye forretningsorienterede sparringspartner, som brænder for at omsætte analyser til indsigt og handling? Vil du være med til at sikre, at vi skaber mest mulig værdi i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, og drives du af et højt tempo, muligheder og personlig udvikling? Hvis svaret er ja, søger vi hos Lemvigh-Müller dig som vores nye Business Controller.

Med base i Herlev vil du blive den daglige og tætte sparringspartner og support til vores salgssegment El samt til HR, og du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på vores udvikling og være en vigtig sparringspartner for forretningsområderne.

Din hverdag vil indeholde både operationel dag-til-dag sparring, ad hoc-analyser samt analyser i forbindelse med business cases, månedsrapportering, forecasting og løbende KPI-opfølgning. Du vil derfor få vigtige roller både som dygtig formidler og som konstruktiv og proaktiv sparringspartner.

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Key Account Manager til OEM, Maskinbyggersegmentet

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Kolding

Er én af dine forcer at skabe langvarige relationer med dine kunder, og sætter du en stor ære i at være med til at fastlægge og drive salget i forhold til at skabe og sælge strategiske løsninger? Drives du af at have internationale kunder og udvikle et kundesegment til nye højder og samtidig være en del af et ambitiøst ComEx & KAM team sammen med 12 andre dygtige kolleger, så er jobbet som Key Account Manager til OEM-Maskinbyggersegmentet hos Lemvigh- Müller måske netop noget for dig! Stillingen vil være tilknyttet en af vores lokationer i enten Herlev eller Kolding.

Som vores nye Key Account Manager får du til ansvar at udtænke og udvikle salgsstrategien, både hos vores nuværende - og potentielt kommende kunder indenfor OEM, Maskinbyggersegmentet.

Du bliver en del af et uformelt, stærkt og selvkørende salgsteam, hvor vi hele tiden søger salget og succeserne.

Lemvigh-Müller A/S
Herlev Kommune Kan du lede et af vores mellemtrin videre i fælles retning på Kildegårdskolen i Herlev?

Herlev Kommune

Vi søger en stærk afdelingsleder til at tage del i vores udviklingsambitioner med at sikre alle elever og medarbejdere stærke sociale og faglige fællesskaber.

Vi arbejder netop nu med skolens udviklingsplan for de kommende fire år (på tværs af folkeskolerne i Herlev Kommune), hvor vi hos os bl.a. har fokus på en systematisk pædagogisk tilgang i alle vores årgangsteam – en indsats du vil være med til at implementere.

Du bliver en del af et ledelsesteam, som er optaget af at løfte i flok og spille hinanden gode. Alle ledere har enten lærer- eller pædagogbaggrund, og vi vægter samarbejde på tværs af fagligheder rigtig højt. Vi er i alt seks ledere i teamet: To ledere for indskoling og SFO, to ledere for mellemtrin og klub (hvoraf en er souschef), én leder for udskolingen, samt en skoleleder.

Azets Insight A/S Ambitiøs og kundeorienteret Junior HR-konsulent

Azets Insight A/S, Herlev

Azets søger en ambitiøs og kundeorienteret junior HR-konsulent, der har kompetencerne og drivet til at videreudvikle karrieren inden for et professionelt konsulenthus i stor vækst.

Vi oplever stigende efterspørgsel på rådgivning og serviceydelser inden for generel HR, juridisk HR, global mobility og international skatteret.

Opgaverne er meget varierende og spænder bredt lige fra udarbejdelse og rådgivning inden for ansættelseskontrakter, pension, opsigelser, administration af kundekartotek, opfølgning på kundetilfredshedsundersøgelser til rådgivning om beskatning af f.eks. personalegoder, forskerordning, RUT, opholdstilladelse og mange andre interessante opgaver.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

betterpeople A/S Salgssupporter

betterpeople A/S søger for Labflex A/S i Herlev

Har du blik for høj kundeservice og besidder gode kommunikationsevner samtidig med, at du trives med at skabe din egen hverdag? Motiveres du af at arbejde med frihed under ansvar, gøre en forskel og have et tæt samarbejde med store internationale virksomheder? Så er du muligvis den salgssupporter, vi søger.

Som salgssupporter bliver dine primære arbejdsopgaver at skabe og koordinere det tværfaglige samarbejde. Herunder opfølgning på tilbud, udarbejdelse af løsninger samt tilbudsgivning. Foruden dette vil du skulle ordrebehandle og være i tæt dialog med nogle af landets største arkitekthuse og koordinere med blandt andet supply- og logistikafdelingerne samt de salgsansvarlige. I samarbejde med BIM-temaet vil visualisering til tilbudsgivning også være på dagsordenen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Pack Tech A/S Barselsvikariat i vores indkøbsafdeling – Periode; snarest muligt frem til 31.07.2023

Pack Tech A/S, Herlev

Har du lyst til at være en del af vores administrative team og har du flair for tværkulturel kommunikation? Så er du måske den, vi søger.

Pack Tech A/S er en mellemstor international virksomhed, der har eksisteret siden 1946. Virksomheden er specialiseret i udvikling og salg af emballageløsninger til produkter inden for hus, have og industri, samt skønhed og personlig pleje.

Som barselsvikar i vores indkøbsafdeling i Pack Tech A/S får du en nøglefunktion med en bred kontaktflade til alle andre funktioner. Det menneskelige aspekt er den bærende kraft i Pack Tech, og virksomheden består af et team af dedikerede og dygtige mennesker, der alle brænder for at servicere virksomhedens kunder.

Infineon Technologies Denmark ApS Senior Application Engineer for Class-D Audio

Infineon Technologies Denmark ApS, Herlev

Do you have a strong affinity for audio topics – from amplification to power electronics and digital signal processing techniques? Are you looking for a new challenge that can emphasize your technical knowledge within class-D audio technologies while working on new products with customers? Then, we have the perfect challenge for you as a Senior Application Engineer for Class-D Audio in Herlev!

As an Application Engineer for Class-D Audio, you will have the opportunity to work on interesting R&D and technical development projects where you will put into practice your ideas and know-how. Additionally, it will allow you to be involved in marketing topics and act as a technical expert by providing technical customer support on a daily basis.

JYSK
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Herlev

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Deputy Store Manager.

JYSK

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.

JYSK
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
OTIS A/S
Kundeservicemedarbejder/Dispatcher til elevatorbranchen

OTIS A/S, Herlev

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse en kundeservicemedarbejder/Dispatcher til vores kundeservicecenter OtisLine i Herlev, hvor vi håndterer alle henvendelser fra kunder og brugere af vore elevatorer - heriblandt opkald via vores alarmer i elevatorerne.

Otis

Hovedopgaverne vil være:

 • Telefonomstilling
 • Modtagelse/videregivelse af udkald
 • Tilbagemelding til kunder
OTIS A/S