161 job matcher din søgning 161 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 161 resultater.
Dansk Sundhedssikring A/S
Faglig stærk psykolog med behandler- og rådgiverfunktion

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Har du stærke kompetencer indenfor terapi, og er du vant til selvstændigt at håndtere terapeutiske forløb? Motiveres du af at gøre en forskel for den enkelte, og drives du af at kunne bruge dine kompetencer alsidigt indenfor både sundhedsfaglige, administrative og udviklingsorienterede opgaver? Så kan du være den kollega, som vi leder efter.

Dansk Sundhedssikring A/S

I Dansk Sundhedssikring håndterer vi henvendelser fra medarbejdere, der via deres arbejdsplads har en Sundhedsforsikring. I tæt samarbejde med andre erfarne kollegaer får du anvaret for at rådgive, behandle og vejlede kunder, som henvender sig med psykiske problemstillinger.Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende:

 • Håndtere kundeopkald og sager med baggrund i forsikringsvilkår
 • Sikre psykologfaglig behandling i forhold til interne arbejdsprocedurer
Dansk Sundhedssikring A/S
Lemvigh-Müller A/SProject Manager Commercial Excellence

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Til vores industriforretning og med udgangspunkt fra kontoret i Herlev søger vi en dynamisk, kommerciel projektleder med god forretningsforståelse til at drive implementeringen af vundne udbud og projekter.

Du indgår i et stærkt partnerskab med dine kollegaer i Commercial Excellence afdelingen, og dit ansvar bliver at tage over, når udbuddene er vundet og skal eksekveres internt i Lemvigh-Müller og eksternt ift. opsætning af systemer og processer imellem kundernes systemer og vores systemer. Du varetager selvstændigt dine egne projekter, idet samarbejdet i teamet vægtes højt ligesom videndeling er en naturlig del af hverdagen.

Din rolle får fokus på eksekvering og implementering, og formålet er at sikre, at de projekter, vi sælger til vores industrikunder, forankres/håndteres/implementeres professionelt og gnidningsfrit på tværs af funktioner i Lemvigh-Müller. vores kunder.

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DeZignated ApSTeknisk Key Account Manager

DeZignated ApS søger for Betech A/S i Herlev

Kan du skabe merværdi for vores kunder? Dét er nemlig målet, vi sigter efter.

Vi søger en teknisk salgsprofil, der kan agere i krydsfeltet mellem vores nuværende og kommende kunder, med primær fokus på industrivirksomheder og i den samarbejdende rolle internt med resten af teamet. Betech A/S er producent og leverandør af komponenter og løsninger baseret på polymerer som gummi og silikoner, men også PTFE, TPE og PUR, grafit, aramidfibre.

Du får din egen kundeportefølje med fokus på større og mindre industrivirksomheder, som du vedligeholder og udvikler, samtidig med, at du sideløbende formår at etablere nye kunderelationer. Du rådgiver og vejleder kunderne i Betech A/S’ produkter og evner at inspirere dem med relevante løsninger, der matcher deres behov. Herudover er du i løbende dialog med den interne organisation, som du arbejder tæt sammen med omkring den enkelte kunde.

JKSAfdelingsleder

JKS søger for HYDROSCAND A/S i Herlev og Køge

Har du både et leder- og salgsgen, og trives du med at udvide din forretning?

Har du både et leder- og et salgsgen, og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Kunne du tænke dig at arbejde med styring af to kundemindede butikker med eget værksted, som består af bearbejdning og reparationer af industri- og højtryksslanger? Trives du med at udvide forretningen ved at have fingeren på pulsen i dine afdelinger og sammen med dit personale skabe vækst? Så er det dig, vi venter på!

JKS CAREER søger på vegne af Hydroscand A/S en afdelingsleder, der tager ejerskab for sin forretning. I tæt samspil med sælgere og teknikere formår du at skabe gode resultater i dine afdelinger. Hydroscand A/S er markedsførende inden for industri- og højtryksslanger, flowkomponenter og SlangExpress-service, og du kommer til at arbejde i en decentraliseret organisation.

Codeex ApSMarketing Manager

Codeex ApS, Herlev

- Til B2B-markedsføring af it-infrastrukturløsninger og relaterede it-produkter

Forstår du at bringe salg og marketing tættere sammen og skabe leadgenererende aktiviteter, der resulterer i nye kunder og øger salget til de eksisterende? Hos Codeex får du en unik chance for at påvirke markedet indenfor salg af it-infrastrukturløsninger og relaterede it-produkter.

Som en del af ledergruppen i Codeex og med reference til den administrerende direktør, får du ansvaret for at videreudvikle og implementere vores fremtidige marketingsetup. Vi arbejder aktivt med inbound marketing og leadgenerering, hvorfor det også forudsætter, at du mestrer denne disciplin med de nuancer dette indebærer.

De daglige opgaver består i at udforme og eksekvere vores marketingstrategi på tværs af digitale platforme, herunder website, sociale medier, e-mail m.v.

ECIT ServicesUdadvendt regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

ECIT Services, Herlev

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag med din egen kundeportefølje? Så er stilling som konsulent måske noget for dig.

Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, fordelt på mindre- og mellemstore virksomheder. Her hjælper du med hele eller dele af deres regnskabsfunktion.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Bogføring og afstemninger af finans-, debitor- og kreditormoduler
 • Kreditor- og debitorstyring
 • Afstemninger
Nordic Bioscience A/S
QA Scientist

Nordic Bioscience A/S, Herlev

We are looking for a QA Scientist to our small QA Team at Nordic Bioscience A/S. The position includes all aspects of compliance such as investigation, document review, document approval and closure of quality events including Deviations. We offer an exciting and challenging position in a science-driven company with 30+ years of experience.

Primary responsibilities:

 • Ensure compliance to and surveillance of regulatory requirements, including GMP/GCP, CAP, GDPR, local law, and Standard operating procedures
 • Develop and implement GMP/GCP improvement projects for systems/Instruments and procedures including SOPs, policies, forms, and tools
RD VVS ApSKloakarbejder

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de 3 afdelinger.

Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde indenfor VVS, El og Kloak.

Vi har rigtig travlt og søger derfor nye kollegaer til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af varierende kloakopgaver såsom: Ny kloak til f.eks. tilbygninger, udskiftning og reparation af defekt kloak, omfangsdræn, højvandslukke og meget mere.

Vi kan tilbyde:

 • En god arbejdsplads med rare kollegaer.
 • Et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem.
 • En alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver.
Azets Insight A/SSupportkonsulent til understøttelse af Danmarks førende lønløsning

Azets Insight A/S, Herlev

Har du forståelse for lønadministration og er du skarp til systemer? Så bliv en del af Azets og varetag et vigtigt område, hvor du får ansvar for support og kundeservice på Danmarks førende lønløsning!

Som supportkonsulent supporterer du både kunder og kollegaer primært inden for lønområdet. Vores kunder er fortrinsvis store virksomheder, som enten drifter lønnen selv via Epos Løn eller har outsourcet lønadministrationen til os. Opgaverne er mangeartede, med primært fokus på rådgivning og faglig sparring, men kunne derudover omfatte:

 • Rapporter og dataimport og -udtræk
 • Opdatering af lønarter og service packs
 • Afstemnings- og konteringsrettelser
 • Systemopdateringer
Azets Insight A/SSkarp Automation Developer

Azets Insight A/S, Herlev

Har du lyst at være med til at booste vores automation-team til nye højder? Vi er bagmændene bag tusindvis af automatiserede timer, har store ambitioner og sætter høje mål for vores fagområde.

Du bliver en del af et fleksibelt tværfunktionelt team, hvor forretningsværdi og kundefokus har højeste prioritet. Du vil bruge ca. 25-30% af din tid sammen med interessenter for at sikre, at vi sammen bygger de bedste produkter, så de passer til vores kunders behov.

Vi stræber efter at levere moderne og fremtidssikrede løsninger, som vores kunder vil få gavn af. Vi værdsætter tæt samarbejde teams og kolleger imellem, og arbejder med et fleksibelt mindset, som skaber de bedste løsninger.

Automatiseringsteamet sparrer, samarbejder og koordinerer løbende med de øvrige udviklere og stakeholders på tværs af hele Azets-koncernen. Vi arbejder i højeste gear med fokus på resultater og kvalitet.

Idrætsakademiet
Pædagoger med erfaring og lyst til at arbejde med unge med udadreagerende adfærd og udviklingspotentiale

Idrætsakademiet, Herlev

Vi har et par projekter, hvor vi søger en pædagog til 1:1 eller 1:2 støtte på unge med til tider udadreagerende adfærd og også masser af potentiale for udvikling og lyst til nye og andre veje.

i har brug for et par robuste pædagoger med en rolig facon og en god værktøjskasse til at arbejde med nogle af vores unge som kræver mere massiv støtte i hverdagen for at støtte trivsel og positiv udvikling. Der vil både være mulighed for timer i vores skole/dagbehandlingstilbud, vores satellit tilbud og også i ungdomsuddannelses afdelingen. Det meste af arbejdet vil være som 1:1 støtte på udvalgte unge.

Idrætsakademiet
Silvan A/S
Salgsleder

Silvan A/S, Herlev

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom opsøgende salg, rådgivning af kunder, opfølgning af projektsalg, vareopfyldning og optimering af varehuset, så det altid fremstår præsentabel.

Du vil komme i tæt kontakt med mange mennesker hver dag, det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og engageret og arbejder proaktivt. Du skal trives i et hektisk miljø med masser af udfordringer og kundekontakt. Derudover skal du sætte en ære i at levere den bedste service hver gang.

Din vigtigste opgave er at sikre en salgsklar butik samt at levere en altid kompetent salgs- og løsningsorienteret rådgivning, der sikrer kundernes succes med boligens projekter. Du vil få ekstra ansvar for åbne- og lukkerutiner, samt butikkens daglige drift ved fravær af anden leder.

Silvan A/S
Sentia Denmark A/S
Operation Engineer til 2. og 3. level support

Sentia Denmark A/S, Herlev eller Odense

Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger?

Som Operation Engineer kan du se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar. I Sentia arbejder vi tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som et team. Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel og på, at du som person udvikler dig løbende. Du vil derfor have gode karrieremuligheder.

Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i Service Desk samt vores kunder omkring deres løsninger ud fra DevOps-tankegangen og vi har stor fokus på Automatisering. Der vil derfor ofte være en tæt dialog mellem os og de partnere, kunderne har valgt til at udvikle deres løsninger, så Sentia sikrer at de udvikles med fokus på stabil drift.

Sentia Denmark A/S
Synoptik A/SGrafisk designer (barselsvikariat)

Synoptik A/S, Herlev

Vil du være med til at drive og udvikle det visuelle præg i Synoptik som grafisk designer? Så har du nu muligheden hos Danmarks førende optikerkæde, hvor du vil blive en del af et dedikeret og ambitiøst marketingteam.

Vi søger en kompetent grafisk designer med en fin kommerciel forståelse, der skal kunne kommunikere på tværs af alle kanaler og være stærk i eksekveringen.

Dine opgaver vil spænde vidt og kræver god forståelse for kundens ønsker og behov. Med udgangspunkt i godt samarbejde i afdelingen får du ansvaret for at drive opgaver igennem fra brief og frem til færdigt artwork.

GML-HR A/STeamleader Bid Management

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Herlev

Så har vi atter en super spændende stilling i Industriafdelingen i Lemvigh-Müller. Denne gang søger vi en Teamleder til vores Bid Management kontor. I rollen driver du udbudsprocesserne i tæt samspil med salgsorganisation og markedsorganisationen. Du sikrer et effektivt samarbejde og relevant vidensdeling med såvel nære enheder samt den øvrige værdikæde.

Som leder af vores Bid Management kontor bidrager du stærkt til, at Lemvigh-Müller bliver en attraktiv leverandør for vore industrikunder såvel nationale som internationale og sikrer, at de mest attraktive sager/kunder bliver prioriteret i pressede situationer. Du er proaktiv og arbejder struktureret med udbudsprocessen og sikrer løbende udvikling og optimering. I din rolle som leder sætter du teamet og sikrer, at de rigtige kompetencer er ombord.

GML-HR A/S
Vitec Datamann A/S
Er du bogholderen der ønsker at skifte til IT?

Vitec Datamann A/S, Herlev

Vi søger medarbejderen som vil være med til at skabe fremtidens supportteam til nyvognsforhandlernes IT-system, AutoVision, der blandt andet håndterer bogholderi, lager, værksted og vognsalg.

Som supporter i vores AutoVision-produkt skal du yde en høj faglig support telefonisk og pr. mail til forhandlernes bogholdere og regnskabsmedarbejdere.

Du skal derfor kunne kommunikere tydeligt, og ikke mindst være i stand til fagligt, at vurdere og prioritere, samt have datadisciplin. Da vi har tilgang af nye kunder, vil deltagelse i opstart og kursus for kunder også indgå – heri rejseaktivitet i det fynske og jyske af 1-3 dages varighed.

Vitec Datamann A/S
Sanos Clinic A/SLaborant/Bioanalytiker til klinisk forskning

Sanos Clinic A/S, Herlev

Sanos Clinic Herlev er en privat og dedikeret forskningsklinik. Klinikken åbnede i 2018 og blev for nyligt en division af Sanos Group, som blev etableret i sommeren 2020. I Sanos stræber vi efter at levere kliniske data af høj kvalitet i et innovativt videnskabeligt miljø og i tæt samarbejde med vores sponsorer indenfor biotek og medicinalbranchen.

Dine arbejdsopgaver som laborant/bioanalytiker vil være varieret og blandt andet inkludere følgende opgaver:

 • Blodprøvetagning
 • Behandling af prøver bl.a. præanalytisk håndtering af blodprøver, hæmatologiske analyser, lipid og glykose POCT, urinanalyser, biopsier og afføringsprøver
 • Udførsel af EEG
Dansk Sundhedssikring A/S
Er du vores nye skarpe Test Manager?

Dansk Sundhedssikring A/S, Herlev

Er du en erfaren Test Manager, som andre ser op til på grund af din dybe og brede testfaglighed? Har du mod på og evner til at sætte kvalitetssikring på dagsordenen i en virksomhed med vokseværk? Kan du drive udviklingen henimod modenhed i kvalitetssikring af systemer og projektleverancer, og evner du både at være fanebærer og spillende træner? Så er det netop dig, vi søger som vores kommende Test Manager.

Dansk Sundhedssikring A/S

Som Test Manager kommer du til at blive en del af IT-udviklingsteamet, der pt. består af 3 Tech Leads, og du kommer til at referere til IT-udviklingschefen. Vi arbejder ud fra et princip om, at ansvar for arkitektur, udviklingsmodel og -metode, udvikling, fejlrettelser og prioritering holdes internt i virksomheden, men at en stor del af vores udvikling bliver udført af eksterne partnere, både i ind- og udland.

Dansk Sundhedssikring A/S