232 job matcher din søgning 232 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sundhedssikring
Vil du være sundhedsfaglig rådgiver i vores Frontline?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Dansk Sundhedssikring

Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Brænder du for at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning, og vil du gerne gøre en forskel hver dag?

Så har du nu muligheden. Vi søger lige nu sygeplejersker med ortopædkirurgisk eller reumatologisk erfaring til at hjælpe vores mange forsikrede kunder.

Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Vigtigst af alt formår du at anvende dine faglige kompetencer og samtidig yde en god service til alle kunder uanset skadens omfang.

Dansk Sundhedssikring
Byggesagkyndig.nu ApS
Byggesagkyndig med flair for mennesker

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger lige nu en dygtig medarbejder til vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed, hvis mål det er at rådgive private husejere.

Brænder du for stor kundekontakt indenfor den private sektor, og ved du lidt om alt, men ikke alt om det hele? Så kan du gøre en synlig forskel for nuværende og kommende boligejere i vores sjællandske afdeling hos Byggesagkyndig.nu.

Din hverdag ligger i ret faste rammer, styret af vores målsætning om typisk 3 kundebesøg pr. dag. Du har samlet to timer til hvert kundebesøg, og indenfor denne tidsramme skal du lykkes med både at lytte, afstemme forventninger, undersøge, vurdere, skabe overblik, rådgive, anbefale handlingsplan, udarbejde et notat og ikke mindst skabe tryghed og sikre et smil i døren, når du kører.

Coor Service Management A/S
Engageret studentermedhjælper med godt grafisk øje og naturligt flair for it systemer - til virksomhed i rivende udvikling

Coor Service Management A/S, Herlev

Vil du være en del af en spændende og innovativ virksomhed, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af marketingopgaver, bl.a. grafiske opgaver, opgaver i vores CMS-system samt redigering af videoer? Så er du måske Coor´s nye studentermedhjælper. Du vil få mulighed for at komme med på en rejse i en af Nordens førende Facility Management virksomheder og samtidig få udviklet værdifulde kompetencer til din videre karriere.

Vi søger en engageret studentermedhjælper, som har mod på at tage ansvar, udvikle sig og skabe konkrete resultater i Nordens førende IFM-virksomhed. Som studentermedhjælper i Coors Kommunikations- og Marketingafdeling, kommer du til at arbejde med en bred vifte af disciplinerne indenfor marketing.

Coor Service Management A/S
Azets Insight A/SSkattekonsulent til Advisory team

Azets Insight A/S, Herlev

Har du erfaring med revision og brænder du for at rådgive kunder? Har du kendskab til skat og kan du rådgive kunder i dette? Så er du den vi søger!

Vi oplever en stigende efterspørgsel inden for økonomisk rådgivning til virksomheder og søger derfor en ambitiøs kollega til vores Advisory team, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder.

Som skattekonsulent er du ansvarlig for levering af rådgivningsprodukter til kunder, der kan spænde bredt fra mindre selskaber til børsnoterede virksomheder, i alle brancher, til større internationale koncerner. Opgaverne vil bl.a. omfatte opgavestyring, rådgivning inden for skattetekniske eller regnskabsmæssige områder, udarbejdelse af årsrapporter og skattehæfter, coaching af yngre konsulenter, review og meget andet.

Azets Insight A/SØkonomikonsulent med høje ambitioner

Azets Insight A/S, Herlev

Vil du være med til at præge fremtidens regnskabsbranche? Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og samtidig få en spændende karriere. Hos Azets får du et netværk med dygtige kolleger på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder og skabe succes sammen.

Azets søger en erfaren og struktureret økonomikonsulent til vores kontor i Herlev. Du har din faglige værktøjskasse i orden, besidder et stort kundehjerte og ønsker at være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes. Du har høje ambitioner til dig selv, og disse ambitioner vil vi gerne hjælpe med at indfri.

Arbejdsformen er teambaseret, og du får medansvar for at starte kunder op i drift og direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder.

Lemvigh-Müller A/S
Business Consultant til Procurement & Market Excellence

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Er du strateg, og brænder du for at være med til at skabe fremtidens måde at arbejde med strategisk indkøb og category management? Vil du være med til at udvikle kategoristrategier, der sikrer, at vi skaber mest mulig værdi, samtidig med at du kan definere, udvikle og implementere best in class procurement processer og værktøjer, der sikrer operational excellence, i samarbejde med dygtige kollegaer?

Lemvigh-Müller søger nu en Business Consultant til vores Procurement & Market Excellence team, der vil være del af den spændende rejse, vi er på!

Byggesagkyndig.nu ApS
Tilsynsekspert med byggefaglig baggrund til rådgivning af private husejere

Byggesagkyndig.nu ApS, Herlev

Vi søger nye dygtige medarbejdere til Sjælland som vil være en del af vores kontinuerligt voksende forretning, og vi vil meget gerne modtage en henvendelse og et CV fra dig.

Byggesagkyndig.nu er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed hvis mål det er at rådgive de danske private husejere. Vi er landsdækkende med hovedkontor i Hadsten, Jylland, og en sjællandsk afdeling med adresse i Herlev, samt en afdeling i Odense på Fyn. Vi er pt. 22 ansatte fordelt på de enkelte afdelinger.

Vores kunder er hovedsageligt private husejere, andelsforeninger og ejerforeninger, som primært finder os via vores hjemmeside.

Herunder er der naturligvis kunder der kommer fra anbefalinger direkte og/eller tilbagevendende kunder. Vores primære kontaktflade er via nettet, herunder igennem vores online kundeformular, samt telefonisk henvendelse og mails.

Jobindex A/S
Mødebooker

Jobindex A/S søger for XP Digital i Herlev

Kunne du tænke dig at udfordre dine talegaver?

Som mødebooker skal du skabe kontakt til nye potentielle kunder. Du bliver vores salgsteams vigtigste samarbejdspartner med ansvar for booking af New Business-møder og valideringer til vores CRM-system.

Idet al kommunikation med potentielle nye kunder foregår per telefon, er det vigtigt, at du har talegaverne i orden, kan overbevise og herigennem skabe et positiv indtryk af XP Digital. Du vil med jobbet som mødebooker være en særdeles vigtig brik i XP Digitals vækstambitioner, og du vil samtidig være med til at sikre, at flere mennesker får de rigtige løsninger.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Målrettet konsulent til salg af hjerte112-produkter

Jobindex A/S søger for Hjerte112 i Herlev

 • Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser og hvor motivation er drivkraften.
 • Kan du se fordelene ved selv af kunne forhandle med dine kunder, men samtidig at have back-up hjemmefra.
 • Vil du rådgive dine kunder ud fra et princip om at win/win er det rigtige resultat.
  ”Hver dag får 10 danskere hjertestop, så vores produkt redder liv. Vi arbejder målrettet på, at danske virksomheder, foreninger og institutioner opstiller flere hjertestartere og uddannes inden for førstehjælp," fortæller Direktør Jesper Stahl.

Som konsulent hos Hjerte112 sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Din primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Jobindex A/S
BK Medical
Biocompatibility Specialist

BK Medical, Herlev

We are looking for a Biocompatibility Specialist to join the Reprocessing and Biocompatibility team

As Biocompatibility Specialist you will perform the biological evaluation for BK Medical products, planning the activities, managing biological and chemical testing at contract laboratories, evaluating results, and writing the biological evaluation report. You will participate in R&D projects and support the registration of devices as the specialist on biocompatibility.

At our European headquarters in Herlev the work atmosphere is casual, and our organizational structure is flat. We have a good staff canteen focusing on health and variety, we have private health insurance and pension plans as well as social joint events and several staff clubs.

BK Medical
BK Medical
UX Designer

BK Medical, Herlev

Vi er et UX-team på tre personer, der søger det fjerde medlem i gruppen, som bl.a. skal være med til at udføre brugerinddragelse, design og kravspecifikation af de nye softwareløsninger til vores ultralyds-skannere.

Du vil komme til at deltage i den iterative designproces fra research, analyse, design, brugervalidering og kravskrivning til implementering og systemtest. Dette indebærer bl.a. følgende opgaver:

 • Konceptudvikling, interfacedesign, wireframes og mockups
 • Bygge prototyper til brugertests i Figma
 • Brugerinddragelse gennem research og validering af design ved brugertests
BK Medical
Sentia Denmark A/S
Ambitious Application Management Consultant

Sentia Denmark A/S, Herlev

Would you like to be part of an exciting transformation journey? Are you passionate about solving business problems with IT solutions? And are you analytical and enjoy engaging with clients, both on a strategic and technical level? Then you are the one we are looking for.

As our new APM Consultant you are product lead and head of the presale process on AppDynamics, while also functioning as the technical lead.

In this role, your responsibilities include:

 • Engaging in high-level client meetings
 • Present, demonstrate and deliver proof of value (POC) to potential new customers on SE level
 • Sharing your knowledge and working with components and concepts, problems with application, basic infrastructure, and issues that may prevent communication between hosts or applications.
Sentia Denmark A/S
Azets Insight A/SController til fremtidens regnskabsfunktion

Azets Insight A/S, Herlev

Vil du være med til at præge fremtidens regnskabsbranche? Vi vil gerne give dig de bedste muligheder for at nå dine drømme og samtidig få en spændende karriere. Hos Azets får du et netværk med dygtige kolleger på tværs af kontorer og landegrænser, der alle brænder for at gøre en forskel for vores kunder og skabe succes sammen.

Azets søger en erfaren controller til vores kontor i Herlev. Du har din faglige værktøjskasse i orden, besidder et stort kundehjerte og ønsker at være med til at drive Azets' fortsatte vækst og succes.

Azets er en international koncern, der tilbyder assistance inden for økonomi, løn, rådgivning og forretningstjenester. Vi agerer kundernes sparringspartner i alle økonomi- og regnskabsrelaterede forhold.

Ballerup KommuneSocial- og sundhedsassistent til Stokholtbuen

Ballerup Kommune

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet social og sundhedsassistent, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Du vil blive en del af et tværfagligt hus i rivende udvikling, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Compass Human Resources Group A/SDesign Engineer

Compass Human Resources Group A/S søger for Haarslev Industries i Herlev

You thrive working independently with your area of expertise, designing complex machines. You become a part of the engineering department for Haarslev Industries, situated in Herlev. You will work closely together with colleagues across the organisation to manufacture state-of the art turn-key processing plants.

Haarslev has based its Evaporation & Heat Exchanges department in Herlev, and for this department we are looking for a Design Specialist. The Department consists of three dedicated colleagues.

The position could be divided into sub-responsibilities like design & construction, production routing, improvement of existing products, approval/documentation, and communication.

Compass Human Resources Group A/S
Strømberg Bad A/SSalgs- og kundeservicemedarbejder

Strømberg Bad A/S, Herlev

Kan du give branchens bedste service, og kunne du tænke dig at blive en vigtig del af en virksomhed i vækst? Så er det måske dig, vi står og mangler til vores salgskontor i Herlev.

Til en af Skandinaviens førende leverandører af badeværelsesmøbler, badekar, bruseafskærmninger og tilbehør, søges en engageret og resultatorienteret salgs- og kundeservicemedarbejder med fokus på rådgivning og salg til virksomhedens kunder i Danmark og i Norge.

Som salgs- og kundeservicemedarbejder for Strømberg Bad A/S bliver du en vigtig del af yngre energiske team. Din fornemmeste opgave bliver at øge salget til vores kunder, fra butikker, vvs-installatører til nogle af landets allerstørste grossister, gennem et højt fagligt og professionelt niveau.

Strømberg Bad A/SLagermedarbejder

Strømberg Bad A/S, Herlev

Kan du give branchens bedste service, og kunne du tænke dig at blive en vigtig del af en virksomhed i vækst? Så er det måske dig, vi står og mangler til vores lager i Herlev.

Til en af Skandinaviens førende leverandører af badeværelsesmøbler, badekar, bruseafskærmninger og tilbehør, søges en fleksibel og ansvarsbevidst lagermedarbejder som her drive og er klar på en travl og udforende hverdag med varemodtagelse og plukning af varer til vores kunder i Norden.

Som Lagermedarbejder for Strømberg Bad A/S bliver du en vigtig del af et yngre energisk team.

PrimaCare A/SFysioterapeut til netværksvirksomhed i hastig vækst

PrimaCare A/S, Herlev

Har du fagligheden i orden og lyst til at arbejde med både sundhedsfaglige og administrative opgaver? Er du serviceminded, proaktiv og formår at drive stort som småt med en høj eksekveringsevne? Vil du være en del af en engageret og fremsynet virksomhed i udvikling, så kan du være den medarbejder, vi er på udkig efter.

I stillingen som netværkskoordinator vil du få et selvstændigt ansvar for at sikre høj kundetilfredshed, faglighed og kvalitet ift. samarbejdet med vores netværk af behandlere.

Du kommer til at spille en helt central rolle for vores fysioterapeutiske område – herunder at understøtte den daglige drift men også på sigt at procesoptimere og drive udviklingsaktiviteter indenfor det fysioterapeutiske netværk og sagsgange.

Progressive A/SSenior Infrastruktur Arkitekt

Progressive A/S, Herlev

Trives du i krydsfeltet mellem os som hosting leverandør, teknologi og kunder? Og har du faglig ballast og dyb teknisk viden inden for Windows, Azure og IT-infrastruktur? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Vi har derfor brug for en teknisk tung og erfaren Infrastruktur Arkitetekt, som kan deltage i hele processen fra design, opbygning, implementeringen over til drift og vedligeholdelse af udvalgte infrastrukturløsninger.

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan rådgive kunderne i forhold til valg af den rette infrastrukturløsning. Din fornemste opgave vil være at sikre, at vores kunders infrastrukturløsninger er de mest optimale, og tæt kundedialog vil også være en del af jobbet.