162 jobannoncer matcher din søgning 162 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Strømberg Bad A/S

Norsktalende kundeservicemedarbejder

Herlev

Kan du give branchens bedste service, og kunne du tænke dig at blive en vigtig del af en virksomhed i vækst?

Som salgs- og kundeservicemedarbejder bliver du en vigtig del af et yngre energisk team. Din fornemmeste opgave bliver at øge salget til vores kunder, fra butikker, vvs-installatører og grossister, gennem et højt fagligt og professionelt niveau.

Vi tilbyder en spændende og varieret fuldtidsstilling, hvor du får mulighed for at præge din hverdag samt egne ansvarsområder og gode udviklingsmuligheder.

Ballerup Kommune

Nye kollegaer søges til vores 1:1 tilbud

Herlev

Vil du være med til at sikre en struktureret hverdag, meningsfulde aktiviteter og de bedste udviklingsmuligheder for vores beboere?

Vi er et højt specialiseret tilbud for voksne med autismespektrumforstyrrelser (ASF), funktionsnedsættelser og tillægsdiagnoser.

 • På Stokholtbuen sikrer vi dig en god introduktion til arbejdspladsen, som medvirker til, at du hurtigt opnår viden og tryghed omkring arbejdet med vores beboere
 • Beboerne er forskellige, og har derfor forskellige behov. Du skal kunne se bag deres adfærd, og hjælpe dem med at fastholde strukturen
Easy-Admin ApS søger for Nordliv Byg A/S
Gem
Easy-Admin ApS

Byggeleder/byggekoordinator

Herlev

Er du erfaren byggeleder eller byggekoordinator, kan du bevare overblikket, og trives du med ansvar?

Vores speciale er kontorrenoveringer, og vi beskæftiger os også med byggerier for kommuner, institutioner og virksomheder.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. beregninger samt planlægning, koordinering, tidsstyring og aftaleforhold. Vi tilbyder en arbejdsplads med stærkt sammenhold og masser af humor.

Dansk Sundhedssikring

Bliv fysioterapeut på en ny måde

Herlev

Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at tale i telefon og trives du med den rådgivende del af fysioterapien?

Se video om Dansk Sundhedssikring som arbejdsplads

Du bliver en del af et af vores muskuloskeletale teams, der er specialiserede i bevægeapparatets problematikker – og som hver dag arbejder efter sundhedsfaglig evidens og de nationale kliniske retningslinjer, når vi hjælper vores kunder videre til behandling. Vi elsker at tale i telefon med vores kunder og gør det i ca. 80 % af vores arbejdstid – du vil derfor hver dag få muligheden for at hjælpe et stort antal kunder, som oplever sundhedsfaglige udfordringer.

Dansk Sundhedssikring
GE HealthCare Denmark

Senior Test Engineer

Herlev

Join GE HealthCare to help perform transducer integration on our next-generation ultrasound scanners and further develop our test tools and laboratories.

As our new Senior Test Engineer, your typical tasks will include measurements of sound pressure, acoustic power, thermal characteristics, image performance and other transducer properties.

You will take part in hands-on work while also playing a key role in maintaining and further developing our transducer integration processes and two laboratories.

GE HealthCare Denmark
Herlev Gymnasium og HF

Vil du være pedel på Herlev Gymnasium & HF?

Herlev

Vi har ca. 350 elever og 50 ansatte og kommer til at vokse yderligere frem til sommeren 2025. Som pedel på Herlev Gymnasium & HF indgår du i et stærkt arbejdsfællesskab med en assisterende pedel og med skolens øvrige ansatte.

Arbejdsopgaver:

 • Praktiske ad hoc-opgaver, som du selv har blik for
 • Udførelse af mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver ude og inde på bygninger og grønne områder
 • Medskaber af fremtidens bæredygtige Herlev Gymnasium & HF – både miljømæssigt og økonomisk
Danish Trade ApS

Lagerchef

Herlev

Har du mod på nye udfordringer i en hurtigt voksende nordisk virksomhed, som du får en central position i opbygningen af?

Danish Trade ApS søger en dygtig og praktisk orienteret lagerchef, der trives i en afvekslende stilling, hvor regulært lagerarbejde kombineres med daglig ledelse. Det er vigtigt, at du er bevidst om, hvornår der er brug for at gå forrest og få løst opgaverne på gulvet, og hvornår de administrative opgaver skal løses.

Du vil have det overordnede ansvar for lageret og den daglige drift. Du vil lede et team på 4 lagermedarbejdere og du vil arbejde tæt med vores indkøber for at sikre optimal drift af lageret.

Academic Work søger for Dräger A/S
Gem
Academic Work

QEHS-ansvarlig

Herlev

Er du en leder med ekspertise inden for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed? Trives du i et dynamisk miljø, hvor du kan omsætte komplekse direktiver til operationelle handlinger?

Vi søger nu en passioneret Quality, Environment, Health, and Safety Manager til Drägers nordiske team. Hvis du har erfaring med at lede i et regulatorisk krævende miljø, og hvis du brænder for at sikre højeste standarder inden for teknologi, så er dette din mulighed for at gøre en forskel.

Ansøg i dag, og vær med til at forme fremtiden for teknologi for livet!

Academic Work
Coffee by Storm ApS

Vi søger en juniortekniker til vores kontor i Herlev

Er du nysgerrig på teknik og mekanik, og kunne du tænke dig at arbejde med verdens mest avancerede espressomaskiner?

Arbejdsopgaver

 • Udføre kalkfilterskift hos vores kunder primært i Storkøbenhavn
 • Du vil blive afløser på vores lager i ferieperioder mv.

Vi tilbyder et job i en mindre virksomhed i udvikling, hvor der stilles krav om høj professionalisme og faglighed, men hvor der også er plads til højt humør og et godt fællesskab.

Gem
Imerco

Regnskabsassistent til Imercos hovedkontor

Herlev

Drømmer du om at blive en del af en spændende virksomhed, og har du flair for tal og Excel? Så har du nu muligheden for at blive en del af Imercos regnskabsafdeling.

Til vores regnskabsafdeling på Imercos hovedkontor i Herlev søger vi en ny kollega til en fast stilling på 37 timer. Du vil indgå i et team på 12 engagerede medarbejdere og vil komme til at sidde med forskellige opgaver inden for regnskab.

Imerco
Gem
Imerco

Bliv regnskabselev hos Imerco A/S

Herlev

Drømmer du om at blive en del af en spændende virksomhed og har du flair for tal og Excel. Så har du nu muligheden for at blive en del af Imercos økonomiteam hvor du får 12 engagerede kollegaer.

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skole og uddannelse. Du vil komme omkring alle områder i regnskabsafdelingen.

Imerco
Colosseumklinikken Danmark ApS

Lønspecialist - Colosseum Tandlægerne Danmark

Herlev

Nu har du chancen for at blive en vigtig del af et stærkt og motiveret team i en virksomhed, som arbejder for at være den fagligt førende tandlægekæde i Danmark, så vi kan give patienterne bedre tandsundhed og højere livskvalitet.

I din nye rolle, vil du få det overordnede ansvar for virksomhedens lønadministration. Dine primære opgaver vil være at sikre, at lønprocesserne udføres korrekt og til tiden.

Colosseumklinikken Danmark ApS
CerCell A/S

Kvalitetsmedarbejder til kontrol af bioreaktorer (daghold)

Herlev

Vil du bruge din gode sans for detaljer til at kontrollere bioreaktorer, der bl.a. bruges til vacciner? Trives du med et stort ansvar og en varieret hverdag i arbejdet med specialiserede produkter?

Som vores nye kvalitetsmedarbejder bliver du en del af kvalitetsafdelingen. Her kommer du primært til at arbejde i renrum, hvor du ved din egen arbejdsstation skal slutkontrollere bioreaktorer. En mindre del af din hverdag kommer til at foregå i indgangskontrollen, hvor du kommer til at kontrollere komponenter fra eksterne leverandører. Derudover vil der også kunne komme arbejdsopgaver i andre afdelinger, da vi er en mindre virksomhed hvor alle hjælper hinanden.

CerCell A/S
Bravida Danmark A/S

Afdelingschef til VS-afdeling

Herlev

Er du en erfaren leder med en solid teknisk baggrund? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk?

Vi er en solid, lokalt forankret afdeling med et godt sammenhold. Som leder for afdelingen bliver det din opgave at koordinere og lede vores arbejdsopgaver med fokus på rettidig levering, høj kvalitet og økonomisk ansvarlighed.

Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kollegaer, der allerede nu står klar til at tage godt imod dig.

Bravida Danmark A/S
Herlev Privatskole

Lærer til matematik i udskolingen pr. 1/8

Herlev

Kan du se dig selv i nøgleord som ansvarlighed, selvstændighed, gensidig respekt samt nære, humanistiske værdier, traditioner og et tæt kollega- og forældresamarbejde? Så har vi jobbet til dig!

Du er uddannet lærer eller tilsvarende og kan undervise i primært matematik, men også gerne idræt og/eller biologi og evt. andre fag.

Du vil komme til at arbejde sammen med en synlig ledelse og dygtige, engagerede, hjælpsomme og glade kollegaer, hvor du har stor indflydelse på planlægning og udvikling af egen praksis.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Ballerup Kommune

Nattevagt til Stokholtbuen

Herlev

Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 25-75 år med autismespektrumforstyrrelser og andre følgehandicap - herunder mental retardering.

Som nattevagt får du en helt unik chance for at sikre, at vores dejlige beboere får den bedste nat med ro og hvile, så de trives og har det godt.

Arbejdet som nattevagt byder på intenst, relationelt og nærværende samvær med vores beboerne, der har omfattende behov for støtte og tryghed for at kunne opretholde balance i deres nervesystem.

  Coor Service Management A/S

  Teknisk specialist til kritisk infrastruktur

  Herlev

  Med base i København H. bliver du en del af et landsdækkende team på 4 specialister og fungerer som vores kunders tekniske rådgiver og specialist. I får ansvar for 15 særlige lokationer, som kræver din viden inden for eksempelvis kritisk infrastruktur, kritisk- og datacenter drift, nødgeneratorer, UPS-anlæg, vagtcentraler, serverrum, køl, brandanlæg og lignende.

  Som medarbejder hos os bliver du tilbudt fuldt udrustet firmabil (gulplade) ligesom du får smartphone, computer, tablet, og alt hvad du ellers skal bruge i din arbejdsdag. Og så kommer du selvfølgelig ind i et hold af dygtige kolleger, der nyder at dele ud af deres faglige viden.

  Coor Service Management A/S
  Synoptik A/S

  Category Coordinator

  Herlev

  Du kommer blandt andet til at være ansvarlig for at

  • Implementere nye produkter i sortimentet i samarbejde med Supply Chain Operations
  • Udvikle Synoptiks glas og kontaktlinsekategorier og sørge for kommunikation, guidelines og koncepter til vores butikker

  Vi tilbyder bl.a. en stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor fagligheden er i top, og hvor du selv kan være med til at sætte dit præg.

  Kolonihaveforbundet

  Regnskabsassistent til det bedste økonomiteam

  Herlev

  Kan du jonglere med tal, bilag og fakturaer, men samtidig have et smil på læben?

  Vi mangler en dygtig og selvstændig regnskabsassistent, der kan være med til at skabe endnu mere værdi for vores 40.000 medlemmer.

  Din dagligdag vil udover almindelige økonomiopgaver bestå af mailkorrespondance i forsikringsportalen samt opkrævning af fx haveleje og kontigent.

  Kolonihaveforbundet

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

  Opret CV