37 jobannoncer matcher din søgning 37 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Accountor Denmark A/S søger for one.com
Gem
Accountor Denmark A/S

Proaktiv og ambitiøs Financial Controller søges til one.com, en international virksomhed med domicil tæt på Hovedbanegården

Er du klar til nye og spændende faglige udfordringer i et af de førende koncernselskaber i Europa inden for administration og salg af domæner, webhoteller og e-mail?

Du vil bl.a. stå for controlling af rapporteringspakker fra udenlandske datterselskaber i forbindelse med månedsrapportering.

Du får stor grad af selvstændighed, medindflydelse samt en bred kontakflade en bred kontaktflade på tværs af afdelinger og landegrænser.

Accountor Denmark A/S søger for one.com
Gem
Accountor Denmark A/S

Regnskabsmedarbejder med fokus på kreditorer søges til one.com, en international virksomhed med domicil tæt på Hovedbanegården

København V

Vil du arbejde med kreditorbogholderi i en international kontekst? Kan du holde styr på flere selskaber?

Som Financial Accountant får du ansvar for bogholderiet i Danmark, Sverige samt flere holdingsselskaber. Du får stor grad af selvstændighed, medindflydelse samt rigtig gode udviklingsmuligheder. Du får en bred kontaktflade på tværs af afdelinger og landegrænser.

Du bliver en del af et dynamisk Finance Team med et stærkt fællesskab, hvor sparring og samarbejde vægtes højt. Med reference til VP of Accounting and Tax vil du indgå i et team bestående af fire controllere.

Boligforeningen AAB

Erfaren projektcontroller

København V

Vil du være med til at sætte en højere standard for økonomiopfølgning i vores byggeprojekter?

En stor del af dit arbejde består af samarbejde og formidling af økonomi til både byggefagligt uddannede projektledere og afdelingsbestyrelser, som består af frivillige beboere. Du er derfor med til at formidle økonomi på alle niveauer, når du fremlægger regnskaber for større og mindre forsamlinger.

Vi hører meget gerne dine inputs og gode idéer. Du får derfor rig mulighed for at være med til at optimere vores arbejdsgange.

- Hans Nygaard, chefcontroller
Boligforeningen AAB
Boligforeningen AAB

Projekt- og afdelingscontroller søges til Boligforeningen AAB

København V

Som projektcontroller hos AAB sætter du meningsfuld handling bag din økonomiske faglighed. Du vil være med til at gå forrest for at forhindre økonomiske overskridelser af vores byggeprojekter, så vi undgår huslejeforhøjelser for vores beboere.

Som projektcontroller består en stor del af dit arbejde af samarbejde og formidling af økonomi til både byggefagligt uddannede projektledere og afdelingsbestyrelser, som består af frivillige beboere. Du er derfor med til at formidle økonomi på alle niveauer, når du fremlægger regnskaber for større og mindre forsamlinger.

Boligforeningen AAB
Gem
Nykredit

Senioranalytiker til udvikling af økonomisystemer i Group Finance & Investments

Kbh. V

Er du interesseret i at være med til at videreudvikle Nykredit? Er du både handledygtig og god til at samarbejde?

Du har nu mulighed for at blive en del af denne spændende rejse, hvor videreudvikling, optimering, procesforbedringer og datakvalitet står øverst på agendaen i vores arbejde med fortsat at udnytte OneStreams mange funktionalitetsmuligheder.

Nykredit
Banedanmark

Proceskonsulent til optimering af økonomistyringsprocesser

København V

Som proceskonsulent vil du blive ansvarlig for, i tæt samarbejde med forretningen, at koordinere og facilitere kortere eller længere forløb, hvor de administrative processer kortlægges, opdateres og optimeres.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dit mål er at sikre fremdrift gennem procesfaglig støtte og rådgivning, sikre god service til den enkelte procesejer og struktureret forløb, hvor ansvar, roller og opgavefordeling er tydelig for alle.

Banedanmark
Gem
Jyske Bank

Operations & Innovation Officers til Kundekendskab/KYC Privat med fokus på drift

København V

Vil du være en del af indsatsen i Jyske Bank og være med til at sikre god kvalitet på hvidvaskområdet, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af den daglige drift, hvor du indgår i udførelsen af driftsopgaver med primær fokus på de gentagne kundekendskabsprocesser (EDD/ODD) på privat og Private Banking kunder.

Jyske Bank
DI Dansk Industri

Konsulent til DI Ejendom – en ny erhvervspolitisk platform i Dansk Industri

København V

Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig. DI Ejendom er en erhvervspolitisk platform for ejendomsvirksomheder, der beskæftiger sig med investering, udvikling og drift af fast ejendom.

Som konsulent for DI Ejendom skal du i tæt samarbejde med DI Ejendoms branchechef udvikle en nyetableret forening i DI, som har udviklet sit strategiske grundlag.

Gem
Nykredit

Seniorspecialist til implementering og modellering af markedsdata i Nykredit Wealth Management

København

Brænder du for data og i særdeleshed markedsdata. Har du forståelse statisk data, referencedata samt prisdata? Vil du være en del af et fagligt udviklende miljø som dagligt sætter standarderne for Nykredit koncernens markedsdata?

Som en del af Market Data-teamet i Nykredit Wealth Development bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit.

Nykredit
Visma e-conomic a/s

Kundeservice superhelt til Danmarks største regnskabsprogram

København

Brænder du for kombinationen af regnskab og ekstraordinær kundeservice, og har du samtidig flair for at videreformidle brugen af et komplekst system? 

Planet WOW er navnet på vores kundesupport, hvor vi hver dag bestræber os på at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På Planet WOW brænder vi for at hjælpe vores kunder med e-conomics mange muligheder og løsninger - og for at skabe ekstraordinær service, der får vores kunder til at tænke “WOW”.

Visma e-conomic a/s
Ingeniørforeningen, IDA

Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og kontingent

København V

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste fagforening IDA og har du erfaring med debitorbogholderi? Du vil sammen med din nærmeste kollega komme til at udgøre IDAs debitorteam, hvor I i fællesskab vil få ansvaret for opkrævningen af bl.a. IDAs medlemskontingent.

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension, betalt frokostpause, flextid og ansættelse efter overenskomst med HK. Vi arbejder ”fri af tid og sted”, og du får mulighed for delvis selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, som opgaverne tillader.

Ingeniørforeningen, IDA
Visma e-conomic a/s

Customer Advisor til ekstraordinær kundeservice på telefonen

København V

Har du erfaring med kundeservice på telefonen, og motiveres du af at indgå i en drift med højt tempo, søde og hjælpsomme kollegaer, samt en masse skønne kunder, der gerne vil tale med dig?

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På planeten arbejder vi hver dag proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt.

Visma e-conomic a/s
BDO
Gem
BDO

Senior Manager/Director til M&A International Tax i København eller Aarhus

Hvis du brænder for International Tax og M&A og har lyst til at være en del af et skarpt team af konsulenter, så er det måske lige dig, vi leder efter.

Vi sørger naturligvis for en god og grundig onboarding, der tager hensyn til dine nuværende kompetencer og fremtidige mål, og fra første dag vil du opleve, at vi prioriterer sparring omkring dine opgaver og din udvikling højt.

BDO
Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S
Gem
Advised by I/S

Analytiker med flair for at kommunikere

København V

Vi søger en skarp analytiker, der har mod på at arbejde med rating, investorrelation og bæredygtighed. Lyder det som noget for dig?

Til vores afdeling Rating, IR & Bæredygtighed søger vi en analytiker, der kan hjælpe os med de mange opgaver, som er forbundet med at nå vores bæredygtighedsmål, fastholdelse af DLRs gode ratings samt at assistere i det løbende arbejde med at sikre data og oplysninger til direktion, aktionærpengeinstitutter og investorer.

Banedanmark

Projekt- og porteføljesupporter til IT- og netværksprojekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI Banedanmark bygger vi lige nu en ny IT-baseret signalteknologi til den danske jernbane – vil du være en del af vores spændende projekter?

Her bliver du et centralt omdrejningspunkt i de administrative opgaver, der knytter sig til projektaktiviteterne, og deres indvirkning på budget- og økonomisk kontrol.

Her prioriterer vi personlig trivsel og vi har respekt for, at din optimale arbejdsdag ikke altid er på kontoret fra 8-16. Du får derfor mulighed for at arbejde hjemme, have fleksible arbejdstider og i høj grad at planlægge dine egne arbejdsopgaver.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Økonom til udvikling af økonomistyring

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Har du interesse for økonomi og budgetter? Og er du god til at udvikle på økonomistyring?

Vi har gennemført et større udviklingsprojekt for styrelsens interne økonomistyring, hvor du vil være ansvarlig for at implementere som ét af dine ansvarsområder. Dette dækker bl.a. over brug af nyt tværstatsligt budgetsystem og udvikling og implementering af nyt koncept for opfølgning på løn og øvrig drift.

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Erfaren regnskabsmedarbejder

København V

Er du en erfaren regnskabsmedarbejder, som er i stand til at løse regnskabsmæssige problemstillinger selvstændigt? Sætter du en ære i at have ansvaret for små projekter og går du op i at levere høj kvalitet?

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og kompetente kolleger i et velfungerende og socialt team med godt humør, plads til alle og fokus på bolden.

Moment søger for Genmab A/S
Gem

Senior Associate Accounting Operations

Copenhagen

Are you passionate about biotechnology and quality assurance? Genmab is offering a great opportunity as a Senior Associate Accounting Operations

The Finance area of Genmab is growing and now looking for a Senior Accountant to join the Accounting Operations team in Copenhagen.

This is a key position within the Accounting Operations Teams and a great opportunity for an experienced, motivated, and ambitious accounting professional. You will be working in a highly motivated team of experienced finance professionals in an organization where we value innovation, determination, integrity, and teamwork.

BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

København, Kolding, Hirtshals, Frederikshavn

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Balder Danmark

Teamleder, Ejendomsadministration

København V

Som teamleder i Kundeafdelingen hos Balder har du et stort ansvar og stor frihed til at gøre en positiv forskel for mange mennesker. Du arbejder gennem dine medarbejdere med at sikre, at vores kunder (lejere) har et trygt og dejligt hjem, hvor tingene fungerer.

Du bliver en ud af 3 teamledere i kundeafdelingen og får ansvaret for 5-8 medarbejdere, som skal varetage ejendomsadministrationen på Balders ejendomme, så som udarbejdelse af forbrugsregnskaber, opkrævningskørsel, lejereguleringer, rykker- og ophævelsesprocedurer, inkassosager samt bogføring og diverse kontroller.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV