29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ingeniørforeningen, IDA

Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og kontingent

København V

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste fagforening IDA og har du erfaring med debitorbogholderi? Du vil sammen med din nærmeste kollega komme til at udgøre IDAs debitorteam, hvor I i fællesskab vil få ansvaret for opkrævningen af bl.a. IDAs medlemskontingent.

IDA tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension, betalt frokostpause, flextid og ansættelse efter overenskomst med HK. Vi arbejder ”fri af tid og sted”, og du får mulighed for delvis selv at tilrettelægge din arbejdstid i det omfang, som opgaverne tillader.

Ingeniørforeningen, IDA
Visma e-conomic a/s

Customer Advisor til ekstraordinær kundeservice på telefonen

København V

Har du erfaring med kundeservice på telefonen, og motiveres du af at indgå i en drift med højt tempo, søde og hjælpsomme kollegaer, samt en masse skønne kunder, der gerne vil tale med dig?

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På planeten arbejder vi hver dag proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt.

Visma e-conomic a/s
BDO
Gem
BDO

Senior Manager/Director til M&A International Tax i København eller Aarhus

Hvis du brænder for International Tax og M&A og har lyst til at være en del af et skarpt team af konsulenter, så er det måske lige dig, vi leder efter.

Vi sørger naturligvis for en god og grundig onboarding, der tager hensyn til dine nuværende kompetencer og fremtidige mål, og fra første dag vil du opleve, at vi prioriterer sparring omkring dine opgaver og din udvikling højt.

BDO
Advised by I/S søger for DLR Kredit A/S
Gem
Advised by I/S

Analytiker med flair for at kommunikere

København V

Vi søger en skarp analytiker, der har mod på at arbejde med rating, investorrelation og bæredygtighed. Lyder det som noget for dig?

Til vores afdeling Rating, IR & Bæredygtighed søger vi en økonom, der kan hjælpe os med de mange opgaver, som er forbundet med at nå vores bæredygtighedsmål, fastholdelse af DLRs gode ratings samt at assistere i det løbende arbejde med at sikre data og oplysninger til direktion, aktionærpengeinstitutter og investorer.

Banedanmark

Projekt- og porteføljesupporter til IT- og netværksprojekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI Banedanmark bygger vi lige nu en ny IT-baseret signalteknologi til den danske jernbane – vil du være en del af vores spændende projekter?

Her bliver du et centralt omdrejningspunkt i de administrative opgaver, der knytter sig til projektaktiviteterne, og deres indvirkning på budget- og økonomisk kontrol.

Her prioriterer vi personlig trivsel og vi har respekt for, at din optimale arbejdsdag ikke altid er på kontoret fra 8-16. Du får derfor mulighed for at arbejde hjemme, have fleksible arbejdstider og i høj grad at planlægge dine egne arbejdsopgaver.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Økonom til udvikling af økonomistyring

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Har du interesse for økonomi og budgetter? Og er du god til at udvikle på økonomistyring?

Vi har gennemført et større udviklingsprojekt for styrelsens interne økonomistyring, hvor du vil være ansvarlig for at implementere som ét af dine ansvarsområder. Dette dækker bl.a. over brug af nyt tværstatsligt budgetsystem og udvikling og implementering af nyt koncept for opfølgning på løn og øvrig drift.

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Erfaren regnskabsmedarbejder

København V

Er du en erfaren regnskabsmedarbejder, som er i stand til at løse regnskabsmæssige problemstillinger selvstændigt? Sætter du en ære i at have ansvaret for små projekter og går du op i at levere høj kvalitet?

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og kompetente kolleger i et velfungerende og socialt team med godt humør, plads til alle og fokus på bolden.

Moment søger for Genmab A/S
Gem

Senior Associate Accounting Operations

Copenhagen

Are you passionate about biotechnology and quality assurance? Genmab is offering a great opportunity as a Senior Associate Accounting Operations

The Finance area of Genmab is growing and now looking for a Senior Accountant to join the Accounting Operations team in Copenhagen.

This is a key position within the Accounting Operations Teams and a great opportunity for an experienced, motivated, and ambitious accounting professional. You will be working in a highly motivated team of experienced finance professionals in an organization where we value innovation, determination, integrity, and teamwork.

BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

København, Kolding, Hirtshals, Frederikshavn

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Balder Danmark

Teamleder, Ejendomsadministration

København V

Som teamleder i Kundeafdelingen hos Balder har du et stort ansvar og stor frihed til at gøre en positiv forskel for mange mennesker. Du arbejder gennem dine medarbejdere med at sikre, at vores kunder (lejere) har et trygt og dejligt hjem, hvor tingene fungerer.

Du bliver en ud af 3 teamledere i kundeafdelingen og får ansvaret for 5-8 medarbejdere, som skal varetage ejendomsadministrationen på Balders ejendomme, så som udarbejdelse af forbrugsregnskaber, opkrævningskørsel, lejereguleringer, rykker- og ophævelsesprocedurer, inkassosager samt bogføring og diverse kontroller.

Københavns Kommune

Erfaren jurist eller økonom med kommerciel indsigt til Københavns Rådhus

København V

Kan du give et kommercielt blik på offentligt ejede virksomheder? Og vil du bidrage til at sikre og udvikle Københavns Kommunes økonomiske værdier?

Kontoret for Selskaber og Rettigheder i Økonomiforvaltningen søger en ny medarbejder til et stærkt team, hvor vi arbejder med de større selskaber, som Københavns Kommune er medejer af.

Vi søger en stærk profil til at løse opgaver i relation til økonomiske, juridiske og forretningsmæssige forhold i selskaberne. Det kan være alt fra etablering og drift til investeringer og omdannelser m.m.

Gem
Nykredit

Senioranalytiker med flair for data til afdelingen Modelinfrastruktur & Data i Kreditmodeller

København V

Som analytiker i Modelinfrastruktur & Data bliver du en del af et team, der sikrer Nykredits strategiske ønske om at drive en lønsom forretning ved at bruge kundedata og modeller.

Dine opgaver vil typisk være at:

  • opbygge og vedligeholde tabeller og datamarter til brug for modeludvikling og dataudveksling
  • sikre stabil drift af dagligt schedulerede datakørsler
Nykredit
Visma e-conomic a/s

Kunderådgiver med flair for regnskab og ekstraordinær service

København V

Har du styr på regnskab og ønsker du at benytte din faglige viden og kompetencer på en utraditionel måde? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning!

Som kunderådgiver vil du dagligt tale og skrive med vores mange kunder over telefon og mail, som har brug for kompetent rådgivning i vores regnskabsprogram e-conomic. Vi rådgiver og hjælper med alt lige fra sparring om løsninger og introduktion til nye moduler, til opsætning af Smart Pay eller tilbageførsel af en periodisering.

Visma e-conomic a/s
Gem
Nykredit

Er du vores nye kollega til Group Tax?

København

Har du kendskab til interne skatteforhold for store selskaber om fx selskabsbeskatning, transfer pricing, moms og lønsumsafgift, og har du vilje til at prioritere og løse opgaver, når de opstår?

Dine opgaver tager udgangspunkt i alt, der har med Nykredits egne skatteforhold at gøre og i væsentlighed består opgaverne af skat i årsrapporten, indgivelse af selvangivelser for sambeskatningen, Transfer Pricing samt momsforhold og lønsumsafgifter.

Nykredit
Gem
Nykredit

Start din karriere som Graduate i Data & Indsigter i Totalkredit

Kbh. V

Vil du accelerere din karriere fra første dag?

Som graduate i Data & indsigter skal du være med til at skabe indsigter og forretningsværdi med data, analyse og rapportering.

I Nykredit bliver du del af et struktureret og velafprøvet graduateforløb. Graduateforløbet varer i 10 måneder, og du vil under hele forløbet være fast tilknyttet afdelingen Data og Indsigter i Totalkredit. Vi kan love dig, at vi prioriterer din udvikling og dine muligheder.

Nykredit
Gem
DGI Byen

Regnskabskoordinator

København

Vi søger en dygtig og selvstændig regnskabskoordinator til at styrke vores økonomiafdeling, der har et digitalt mindset, og som har lyst til at være med i vores transformation, hvor vi arbejder hen imod nye systemer, nye arbejdsgange og processer med et digitalt mindset.

Stillingen er nyoprettet, og vi forventer, at du har lyst til at bidrage med din viden og erfaring og være ansvarlig for faktureringsprocessen og vores debitorer.

DGI Byen
Rigspolitiet

Talstærke kollegaer til analyser og strategisk økonomistyring

København V

Rigspolitiets Koncernøkonomi søger to faglige ambitiøse kollegaer, der har lyst til at arbejde med politiets økonomistyring på tværs af politikredsene og Rigspolitiet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra vurderinger af kredsenes økonomi og formidling af strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingerne følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse.

Temp-Team A/S

Struktureret og alsidig regnskabsassistent

København

Vi søger en dygtig, allround regnskabsassistent til en bred vifte af arbejdsopgaver i vores økonomiafdeling.

Er du en teamplayer og lægger vægt på en alsidig arbejdsdag med mangeartede arbejdsopgaver, er du måske vores nye kollega.

Arbejdsopgaverne vil være:

  • Kreditor-, debitor- og finansbogføring
  • Afstemning af udlæg og MasterCard
  • Øvrige afstemninger
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, erhverv

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du vild med Kredit, og forstår du kompleksiteten i erhvervsvirksomheder? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over erhvervsafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på kunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere udtræk af bevillinger fra vores erhvervsafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Erhverv.

Jyske Bank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV