58 jobannoncer matcher din søgning 58 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Analytisk stærke fuldmægtige til vidensudvikling

København K

Har du lyst til at forbedre vidensgrundlaget på socialområdet og gøre en forskel for nogle af samfundets mest sårbare? Og kan du se dig selv arbejde helt tæt på det politiske maskinrum? Så er det måske dig, vi leder efter i kontoret for Mål, Data og Incitamenter i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement.

Du får en arbejdsdag, der er præget af udvikling og projekter, og hvor du ikke altid ved, hvad der sker i morgen. Hos os får du ansvar og indflydelse på dine opgaver og tæt faglig sparring. Udviklingsinitiativerne sker i tæt dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere, hvor du både vil blive udfordret fagligt og kan bringe dine kompetencer i spil.

Social-, Bolig- og Ældreministeriet
Dansk Erhverv

Regnskabsansvarlig til spændende stilling

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsDansk Erhverv bliver større og tiltrækker nye brancheforeninger.

Vi søger derfor en engageret og selvstændig regnskabsansvarlig til en fuldtidsstilling med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Finansbogføring
  • Debitor- og kreditorbogholderi

Du får frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø.

Dansk Erhverv
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Consultant - Finance, Insurance, Pension

Copenhagen

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdspladsWe are seeking a Strategy Consultant with strong knowledge of the insurance, finance, or pension industry to join our team in Denmark. In this role, you will perform different activities in our client engagement where we support them in achieving their ambitions.

The Consulting practice at Cognizant helps clients to reimagine, redefine, and transform their businesses through addressing, people, process, and technology. We bring unparalleled levels of insight, innovation, and delivery velocity to help our clients become digital leaders and enable them to create disruption within their industry.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Green Power Denmark

Økonomiassistent

København K

Vi søger en økonomiassistent, som har lyst til at være en del af en stabsfunktion, der bakker op om kampen for et Danmark, der kører på grøn strøm, og som har lyst til at udvikle sig fagligt i en organisation med et fantastisk arbejdsmiljø og et støttende team.

Du kommer bl.a. til at deltage i implementering af BC365 som nyt ERP-system samt af Intempus tidsregistreringssystem og Continia Expence Management m.fl.

Vi er både fleksible med, hvornår vi møder ind, ligesom vi også aftaler sammen, hvornår vi arbejder hjemme, hvis vi har brug for det.

Danske Rederier

Skarp debitor- og kreditorbogholder

København K

Kan du effektivt håndtere debitoropfølgningen i en større organisation, herunder sikre en fortsat dialog og det gode samarbejde med medlemmer og andre vigtige samarbejdspartnere? Gør du en dyd ud af at få behandlet fakturaer korrekt i samarbejde med dine kollegaer og inden for rette tid, så betaling kan ske rettidigt?

Du bliver en værdifuld del af vores velfungerende team og arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab og godt arbejdsmiljø.

Danske Rederier
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab

Forretningsudviklingskonsulent

København K

Se video om Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Kan du lede tværgående projekter uden at miste overblikket? Og vil du være med til at lave kommercielle markedsanalyser og arbejde med forretningsudviklingsinitiativer på tværs af vores forretningsområder?

Som forretningsudviklingskonsulent har du et blik for udvikling af klienter og nye forretningsområder. Du indgår i et mindre team, der består af dig og to forretningsudviklingskonsulenter. Du får stort ansvar med mulighed for indflydelse på stillingen og dine opgaver favner bredt.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Grundejernes Investeringsfond

Business Controller

København K

I GI’s kontrolenhed ”Konto” har vi brug for endnu en kollega, der kan bidrage til og tage ansvar for, at vi når vores mål om gennemgang af ca. 600 regnskaber om året.

Afdelingen består af ni medarbejdere med forskellig faglig baggrund, som alle arbejder målrettet for at bidrage til at få løst opgaverne effektivt gennem samarbejde med en positiv tilgang til nye opgaver i et uformelt arbejdsmiljø.

Grundejernes Investeringsfond
Grant Thornton

Revisortrainees til karrierestilling

København Ø, København K, Hillerød eller Viby Sjælland

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Advokatfirmaet Kahlke I/S

Medarbejder til dødsbobehandling, fondsadministration og bogholderi

København K

Du kommer særligt til at beskæftige dig med dødsboer og fonde samt hjælpe vores advokatbogholderi i den faste bogholders ferie.

Vi forventer, at du er fagligt dygtig, glad, en holdspiller og at du kan arbejde selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med både dødsbobehandling og fondsadministration, men har du alene erfaring med et af disse områder, vil vi hjælpe dig med kurser og intern undervisning.

Vi har masser at lave, men vi bestræber os på, at stemningen midt i travlheden er hyggelig med mange sociale aktiviteter.

DAY BIRGER et MIKKELSEN

Økonomiassistent

København K

Som økonomiassistent hos os bliver du en del af virksomhedens daglige administration, og du vil få ansvaret for egen portefølje af opgaver, samtidigt med du vil indgå i et samarbejde med virksomhedens CFO.

Vi tilbyder en stilling hvor du får indflydelse og ansvar for egne arbejdsopgaver samt et hold af engagerede, dygtige og glade kollegaer. Vi går op i at have et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os at finde den rette til stillingen. Derfor åbner vi også op for muligheden for at stillingen kan være både fuldtid men evt. også deltid.

Dansk Sygeplejeråd

Digitalt indstillet økonomimedarbejder med erfaring i regnskabsprocessen fra A-Z

København K

Behersker du processerne i et regnskabsteam og har du kendskab til hele regnskabsprocessen fra start til slut? Har du lyst til og mod på at arbejde datadrevet og kan se muligheder i digitale teknologier?

Du bliver en del af afdelingen Økonomi & Faciliteter, hvor du får 18 gode kollegaer. Vi varetager organisationens centrale opgaver vedrørende budget, prognoser, regnskab, ledelsesinformation, politiske sagsfremstillinger samt driften og udviklingen af vores bygninger. Derudover håndterer vi økonomiopgaven for en række faglige selskaber og tilknyttede virksomheder/organisationer.

Dansk Sygeplejeråd
Accountor Denmark A/S søger for Nordic Hospitality Partners Denmark A/S
Gem
Accountor Denmark A/S

Regnskabsmedarbejder søges til nyoprettet stilling hos Nordic Hospitality Partners Denmark A/S i hjertet af København

Som regnskabsmedarbejder vil du spille en central rolle i at hjælpe NoHo Partners Denmark med at nå deres ambitioner. Du vil have ansvaret for det daglige all-around bogholderi i distributionsselskabet, Triple Trading ApS.

Her kan du sætte dit eget præg og bruge dine kompetencer fra tidligere stillinger. Udover at have et tæt samarbejde med Business Controlleren, vil du også skabe stærke relationer til deres drift. På sigt vil stillingen blive udvidet med mindre controlling opgaver og inddragelse i finansprocesserne til mellemlederne i restaurationsselskaberne og dets eksterne bogholderi.

Gem
DOMIBUS

Regnskabsansvarlig søges til ejendoms- og advokatkontor

København K

Vi er en velrenommeret virksomhed indenfor ejendomsadministration og juridisk rådgivning.

Vi søger nu en erfaren og dygtig regnskabsansvarlig, der kan bringe vores finansielle operationer til næste niveau.

Har du en baggrund som revisor, regnskabsansvarlig eller controller, og måske erfaring med advokatbogholderi, så er du måske den, vi leder efter.

Finanstilsynet

Medarbejdere til tilsynet med markedet for kryptoaktiver og betalingstjenester

København K

Bitcoin, blockchain, decentral finans og stablecoins fylder i stigende grad i diskussionen om fremtidens finansielle markeder. Vil du fordybe dig i disse koncepter og spille en afgørende rolle i at udvikle og drive tilsynet med et spændende og dynamisk område? Og vil du også bidrage til tilsynet med betalingstjenester?

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Analytiker til registeranalyse i Center for Analyse og Struktur

København K

Har du lyst til at bidrage til det analytiske grundlag for politikudviklingen på børne- og undervisningsområdet? Og kan du bringe dine analytiske kompetencer i spil både ved udarbejdelse af registerbaserede analyser og i den løbende ministerbetjening mv.?

Så har du muligheden for at komme helt tæt på den politiske dagsorden i Børne- og Undervisningsministeriet og præge politikken på området gennem analyser, videns- og evidensopbygning.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Dansk Flygtningehjælp

Finance Officer

Copenhagen

Are you service minded and ready to support when your colleagues need a hand?

In the Shared Support Hub we support a wide range of programmatic teams with finance and grants management tasks. Your main duties and responsibilities will be:

  • Daily posting of journal entries and other ad hoc bookkeeping tasks
  • Assist with budget preparation – project budgets, master budget and annual budgets
  • Ensure data and transactions are properly recorded and entered into the accounting system
Finanstilsynet

IT-revisor til tilsyn med den finansielle sektor

København K

Vil du være ekspert i IT-lovgivning og IT-sikkerhed i den finansielle sektor? Vil du samtidig være med til at sikre, at de danske finansielle virksomheder kan modstå cyber- og informationssikkerhedstrusler – og dermed i sidste ende beskytte den finansielle stabilitet?

Din vigtigste opgave bliver at udføre IT-inspektioner i Danmarks største banker, datacentraler mv. sammen med dine kolleger. Inspektionerne rapporteres til den øverste ledelse i virksomhederne, og konklusionerne offentliggøres.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S

Debitorbogholder

København K

Vi søger en alsidig og engageret regnskabsassistent til håndtering af By & Havns debitorer.

Du vil indgå i regnskabsafdelingen, der består af 8 personer, hvoraf bogholderiet består af 4 personer.

I By & Havn er samarbejde, faglighed og sammenhold er i højsæde. I dagligdagen vil du få berøring med en stor del af By & Havns ca. 170 medarbejdere og på alle niveauer.

Skatteministeriet

It-revisor – Skatteministeriets Koncernrevision

København K.

Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for it-revision i en anden sammenhæng end blot revision?

Du vil få en bred opgaveportefølje, hvor du sammen med dine kollegaer løser en række vigtige opgaver indenfor områderne informations- og it-sikkerhed, compliance samt generelle it-kontroller og applikationskontroller. Det gør du dels gennem udførelsen af revisioner/undersøgelser og pre-audit, og dels gennem ydelsen af rådgivning og assistance til departementet og koncernens styrelser på udvalgte it-områder.

Skatteministeriet
ROCKWOOL Fonden

Økonom med interesse for forskning i immigration

København K

ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed og Københavns Universitet søger en metodestærk økonom med interesse for forskning i immigration.

Vil du være med til at styrke forskningen i, hvordan statsborgerskab påvirker indvandreres integration? Og vil du arbejde i et etableret forskningsmiljø som ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed og samarbejde med forskere fra Københavns Universitet?

Vi tilbyder en 2-årig fuldtidsstilling med mulighed for forlængelse samt mulighed for at bidrage til samfundsrelevant forskning, samtidig med at du udvikler dine faglige kompetencer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV