60 jobannoncer matcher din søgning 60 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Flygtningehjælp

International Business Controller

Copenhagen

The purpose of the position is to provide proactive financial controlling related to DRC’s projects, along with the necessary operational support to our country offices, such as informing and advising on financial risks.

The Department of Finance, Supply Chain and Risk (FRISC) consists of more than 70 colleagues divided into 4 divisions. You will be part of the Business Controlling Section, under the Operational Finance Division, that consists of 12 dedicated Business Controllers working together as partners to our DRC Operations in over 40 countries.

Økonomistyrelsen

Finansministeriets Koncernøkonomi søger dygtig controller til den regnskabsmæssige koordinering af ministerområdet

København K

I controllingteamet i Koncernøkonomi er vores vigtigste opgave at sikre, at regnskabet er retvisende hver måned, kvartal og år. Herudover lægger vi vægt på, løbende at arbejde med, hvordan vi kan effektivisere og målrette vores controlling bedst muligt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone og et højt fagligt niveau. Vi har et stort og systematisk fokus på kontorets samlede udvikling såvel som den enkeltes faglige udvikling og performance.

Moment søger for Monies A/S
Gem

Chief Accountant til smykkeproducent

København

Kan du varetage det selvstændige ansvar for økonomi og regnskab? Og har du modet til at være visionær og tænke stort?

Efter flere år med vækst søger Monies en ansvarsfuld og innovativ Chief Accountant, der kan være med til at professionalisere økonomiafdelingen samt udleve ambitionerne om forsat vækst og udviklingen af e-commerce.

Med direkte reference til Sara Warming, administrerende direktør, bliver du som Chief Accountant i Monies, ansvarlig for opgaver vedrørende virksomhedens økonomi, regnskab og daglige bogholderi. Derudover vil du medvirke til at Monies opnår sine strategiske målsætninger om fremtidig succes, ved at være proaktiv og nysgerrig på forretningen og produkterne.

Økonomistyrelsen

Finansministeriets Koncernøkonomi søger ambitiøse og talstærke økonomipartnere

København K

Har du lyst til at arbejde i en af statens bedste økonomienheder? Så skal du søge jobbet i Finansministeriets Koncernøkonomi, hvor vi lige nu søger nye økonomipartnere. Vi søger både nyuddannede og erfarne profiler.

Du kommer til at arbejde med forskelligartede opgaver herunder:

  • Budgetlægning- og opfølgning for udvalgte forretningsområder i en økonomipartnerfunktion og den samlede økonomi
  • Bidrage til ledelsesrapporteringen ved de måneds- og kvartalsvise budgetopfølgninger
  • Udføre analyser til brug for ledelsesrapporteringen eksempelvis forbrugsmønstre, ressourceudnyttelse, mv.
Global Fashion Agenda

Controller

Copenhagen

We are looking for a skilled and experienced Controller to meticulously oversee and manage all financial aspects related to our ongoing work as a non-profit multi-stakeholder initiative.

If you are a results-oriented finance professional looking for an exciting opportunity to make an impact in the intersection between fashion and sustainability, we invite you to apply for the controller position now.

Lån & Spar Bank

Kreditspecialist til kreditområdet

København K

Besidder du evnen til at se muligheder i vanskelige situationer? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer for at finde de rette løsninger?

Som kreditspecialist bliver du ansvarlig for at kreditvurdere og bevilge engagementer samt rådgive og sparre med vores kundevendte kolleger.

I samarbejde med dine kolleger, er det dit ansvar at sikre, at boniteten i bankens udlånsportefølje opretholder sin høje kvalitet.

Lån & Spar Bank
Tegnestuen Vandkunsten A/S

Regnskabsmedarbejder

København K

Vi søger en regnskabsmedarbejder, der kan være med til at styrke tegnestuens økonomifunktion. Du skal arbejde tæt sammen med vores økonomichef, som p.t. varetager regnskabsfunktionen alene.

Vi kan tilbyde et fagligt socialt engageret arbejdsfællesskab, mange søde kolleger og en dejlig arbejdsplads!

Stillingen er en deltidsstilling på 25 timer om ugen.

Skatteministeriet

Nyuddannet fuldmægtig eller analytisk dygtig konsulent til koncernstyring i Skatteministeriets departement

København K.

Vil du være med til at videreudvikle og styrke opfølgningen på departementets interne økonomi samt varetage tværgående styrings- og analyseopgaver?

Kontoret søger en eller flere medarbejdere, der trives med en bred portefølje af opgaver inden for økonomistyring, regnskab og analyser. Du kan bl.a. forvente at arbejde med følgende områder:

  • Løbende opfølgning på departementets samlede økonomi på ca. 400 mio. kr., herunder udgifts- og månedsopfølgninger
  • Budget- og bevillingssager i forhold til departementets område, herunder bidrag til finansloven mv.
Skatteministeriet
Gem
Jeudan A/S

Regnskabsassistent

København K

Er du en ildsjæl, der har styr på alle de daglige opgaver, som skal håndteres i en regnskabsafdeling? Sætter du en ære i, at dine opgaver bliver løst med høj kvalitet og inden for deadline? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som regnskabsassistent, hvor der er rig mulighed for at være med til at drive udviklingen i teamet.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed, hvor forretningsudvikling og kunderne er i fokus.

Jeudan A/S
Danfoss A/S

Payroll Manager, Northern Europe (ID ID: 37682)

Nordborg, Kolding, Silkeborg, København

Are you ready to take on the role of Regional Payroll Manager, overseeing end-to-end Payroll & Time services? Are you passionate about streamlining processes and enhancing system architecture? If your answers are yes and you are a dedicated people leader, we invite you to consider our exciting new opportunity at Danfoss.

You will be responsible for the transfer of local payroll set-ups in the countries in the region into the EMEA HR Services organization. You will establish and lead the new regional payroll & time team and be overall responsible for all end-to-end payroll and time processes, reporting, audits, and compliance reviews.

Social-, Bolig- og Ældreministeriet

Analytisk stærke fuldmægtige til vidensudvikling

København K

Har du lyst til at forbedre vidensgrundlaget på socialområdet og gøre en forskel for nogle af samfundets mest sårbare? Og kan du se dig selv arbejde helt tæt på det politiske maskinrum? Så er det måske dig, vi leder efter i kontoret for Mål, Data og Incitamenter i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement.

Du får en arbejdsdag, der er præget af udvikling og projekter, og hvor du ikke altid ved, hvad der sker i morgen. Hos os får du ansvar og indflydelse på dine opgaver og tæt faglig sparring. Udviklingsinitiativerne sker i tæt dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere, hvor du både vil blive udfordret fagligt og kan bringe dine kompetencer i spil.

Social-, Bolig- og Ældreministeriet
Dansk Erhverv

Regnskabsansvarlig til spændende stilling

København K

Se video om Dansk Erhverv som arbejdspladsDansk Erhverv bliver større og tiltrækker nye brancheforeninger.

Vi søger derfor en engageret og selvstændig regnskabsansvarlig til en fuldtidsstilling med tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Finansbogføring
  • Debitor- og kreditorbogholderi

Du får frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø.

Dansk Erhverv
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Consultant - Finance, Insurance, Pension

Copenhagen

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdspladsWe are seeking a Strategy Consultant with strong knowledge of the insurance, finance, or pension industry to join our team in Denmark. In this role, you will perform different activities in our client engagement where we support them in achieving their ambitions.

The Consulting practice at Cognizant helps clients to reimagine, redefine, and transform their businesses through addressing, people, process, and technology. We bring unparalleled levels of insight, innovation, and delivery velocity to help our clients become digital leaders and enable them to create disruption within their industry.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Green Power Denmark

Økonomiassistent

København K

Vi søger en økonomiassistent, som har lyst til at være en del af en stabsfunktion, der bakker op om kampen for et Danmark, der kører på grøn strøm, og som har lyst til at udvikle sig fagligt i en organisation med et fantastisk arbejdsmiljø og et støttende team.

Du kommer bl.a. til at deltage i implementering af BC365 som nyt ERP-system samt af Intempus tidsregistreringssystem og Continia Expence Management m.fl.

Vi er både fleksible med, hvornår vi møder ind, ligesom vi også aftaler sammen, hvornår vi arbejder hjemme, hvis vi har brug for det.

Danske Rederier

Skarp debitor- og kreditorbogholder

København K

Kan du effektivt håndtere debitoropfølgningen i en større organisation, herunder sikre en fortsat dialog og det gode samarbejde med medlemmer og andre vigtige samarbejdspartnere? Gør du en dyd ud af at få behandlet fakturaer korrekt i samarbejde med dine kollegaer og inden for rette tid, så betaling kan ske rettidigt?

Du bliver en værdifuld del af vores velfungerende team og arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab og godt arbejdsmiljø.

Danske Rederier
Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab

Forretningsudviklingskonsulent

København K

Se video om Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Kan du lede tværgående projekter uden at miste overblikket? Og vil du være med til at lave kommercielle markedsanalyser og arbejde med forretningsudviklingsinitiativer på tværs af vores forretningsområder?

Som forretningsudviklingskonsulent har du et blik for udvikling af klienter og nye forretningsområder. Du indgår i et mindre team, der består af dig og to forretningsudviklingskonsulenter. Du får stort ansvar med mulighed for indflydelse på stillingen og dine opgaver favner bredt.

Bruun & Hjejle Advokatpartnerselskab
Grundejernes Investeringsfond

Business Controller

København K

I GI’s kontrolenhed ”Konto” har vi brug for endnu en kollega, der kan bidrage til og tage ansvar for, at vi når vores mål om gennemgang af ca. 600 regnskaber om året.

Afdelingen består af ni medarbejdere med forskellig faglig baggrund, som alle arbejder målrettet for at bidrage til at få løst opgaverne effektivt gennem samarbejde med en positiv tilgang til nye opgaver i et uformelt arbejdsmiljø.

Grundejernes Investeringsfond
Grant Thornton

Revisortrainees til karrierestilling

København Ø, København K, Hillerød eller Viby Sjælland

Vi søger nyuddannede fra HHX, STX, finansøkonom eller tilsvarende.

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Traineeforløbet åbner mange døre. Du får erfaring med mange facetter af virksomhedsdrift og -økonomi og en unik viden, som du kan skrive på CV’et, og som giver dig jobsikkerhed og mulighed for udstationering i udlandet, hvis det har din interesse.

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Grant Thornton
Advokatfirmaet Kahlke I/S

Medarbejder til dødsbobehandling, fondsadministration og bogholderi

København K

Du kommer særligt til at beskæftige dig med dødsboer og fonde samt hjælpe vores advokatbogholderi i den faste bogholders ferie.

Vi forventer, at du er fagligt dygtig, glad, en holdspiller og at du kan arbejde selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med både dødsbobehandling og fondsadministration, men har du alene erfaring med et af disse områder, vil vi hjælpe dig med kurser og intern undervisning.

Vi har masser at lave, men vi bestræber os på, at stemningen midt i travlheden er hyggelig med mange sociale aktiviteter.

DAY BIRGER et MIKKELSEN

Økonomiassistent

København K

Som økonomiassistent hos os bliver du en del af virksomhedens daglige administration, og du vil få ansvaret for egen portefølje af opgaver, samtidigt med du vil indgå i et samarbejde med virksomhedens CFO.

Vi tilbyder en stilling hvor du får indflydelse og ansvar for egne arbejdsopgaver samt et hold af engagerede, dygtige og glade kollegaer. Vi går op i at have et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os at finde den rette til stillingen. Derfor åbner vi også op for muligheden for at stillingen kan være både fuldtid men evt. også deltid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV