9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Siemens A/S

Teknisk Remote Supporter til CTS/BMS-området

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBrænder du for at gøre en forskel og arbejde i grænsefladen mellem IT og bygningsautomatik? Og vil du kombinere din tekniske forståelse med dine stærke kommunikative evner?

Opgaverne som Remote Supporter er meget varierende, men du kan primært se frem til at:

  • Løse kunders CTS server, netværk og anlægstekniske problemer via remote-opkoblinger
  • Håndtere hotline-kald fra kunder
  • Udføre 1. level intern teknisk support til medarbejderne i Smart Infrastructure
Siemens A/S
Moment søger for Toms
Gem

Vedligeholdelsetekniker med el-baggrund

Ballerup

Vi søger en dygtig vedligeholdelsestekniker med en EL-teknisk baggrund til TOMS beliggende i Ballerup. Som en anerkendt producent og leverandør af kvalitetsprodukter, tilbyder vi en dynamisk arbejdsplads med spændende og alsidige opgaver samt gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Der er ledige stillinger BÅDE på DAGHOLD ELLER AFTENHOLD, så skriv i din ansøgning, hvilken af stillingerne du er interesseret i.

Du og dit team har nøgleroller på virksomheden. Det er jer i teamet, der sørger for maskinerne i produktionen, fungerer og kører hele tiden, både ved nedbrud af maskiner og gængs vedligehold.

Adding Engineering ApS

Area Sales Manager Ingeniørydelser – Energi, Proces, Pharma og Grøn omstilling – til vores kontorer i henholdsvis Ballerup & Vejle

Du får en spændende og dynamisk dagligdag med kontakt til interessante virksomheder, der efterspørger Adding Engineerings ydelser. Dine fremtidige opgaver:

  • Varetage salget til eksisterende og nye kunder
  • Planlægge, forberede og gennemføre kundemøder

Vi tilbyder gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning m.m.

Adding Engineering ApS
Siemens A/S

Projekttekniker CTS/BMS til kunder i pharmaindustrien

Ballerup

Du vil blive en del af et team på 21 specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udviklingen af nye produkter.

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsDu skal bl.a. etablere og driftssætte nye anlæg i samråd med projektleder, så de opfylder kravspecifikationer til gavn for vores kunder samt opgradere eksisterende systemer.

Siemens A/S
Sophion Bioscience A/S

Elektromekaniske montører til produktion i dagtimerne - Qube og QPatch

Ballerup

Har du en god teknisk forståelse? Og går du op i kvalitet og sætter en ære i dit arbejde?

Sophion udvikler og producerer udstyr til automatisering af videnskabelige eksperimenter. Dine opgaver vil bl.a. være samling af vores store modeller QPatch og Qube, som består af både mekaniske og elektriske komponenter, der skal monteres nøjagtigt.

Vi er en god social arbejdsplads med en positiv og uformel omgangstone.

BSH Hvidevarer A/S

Servicetekniker søges til vores interne værksted

Ballerup

Service og reparation af Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau og Constructa produkter indenfor hvidevarer (vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe, kogeplader, ovne mm.).

Hovedvægten i denne stilling vil være placeret på mindre husholdningsapparater, som er alt fra håndmiksere, køkkenmaskiner, støvsugere og espressomaskiner.

Dog, vil man hjælpe hinanden på tværs af teamet, så det vil også betyde, at man skal kunne arbejde med de store produkter, som beskrevet i parentesen ovenfor.

Gem
Nexel A/S

Elinstallatør eller maskinmester til hovedstationsbygninger og grønne arealer

Kunne du tænke dig at arbejde med hovedstationsbygninger og vedligehold af grønne arealer? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster?

Du er topmotiveret for at lære og med din store interesse for bygninger og grønne arealer, så sørger vi for grundig oplæring.

Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret.

Lars Nordgaard, din kommende leder
Nexel A/S
Gem
ABB A/S

Technical Sales Support Specialist inden for lavspændingsmateriel

Ballerup

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Vi lover dig et spændende og afvekslende job i en førende virksomhed der gør en forskel for bæredygtighed og innovation.

Dine ansvarsområder

  • Yde teknisk rådgivning til vores kunder og sikre, at de får bestilt de rigtige komponenter til deres løsning
  • Samarbejde med interne afdelinger, herunder ABB’s fabrikker, for at finde de bedste løsninger til kunderne
  • Bistå med løsning af kunders udfordringer – herunder gennem kundebesøg
Siemens A/S

Application Engineer

Aarhus V eller Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBliver du drevet af at yde teknisk rådgivning og være en vigtig del af den videre salgsproces overfor både eksisterende og potentielle kunder? Og motiveres du af at skabe resultater, der kræver en langsigtet og tålmodig indsats samtidig med at have dit eget ansvarsområde?

Til vores Pre-sales funktion i Siemens Digital Industries division søger vi en selvstændig Application Engineer med en god teknisk baggrund. Du kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø i tæt samarbejde med vores dygtige ingeniører og teknikere.

Siemens A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV