Elinstallatør eller maskinmester til hovedstationsbygninger og grønne arealer

Kunne du tænke dig at arbejde med hovedstationsbygninger og vedligehold af grønne arealer? Og vil du være med til at sørge for strøm i kontakten hos vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster?

Du er topmotiveret for at lære og med din store interesse for bygninger og grønne arealer, så sørger vi for grundig oplæring.

Fordi vi arbejder med kritisk infrastruktur, så er vi en vigtig del af den grønne omstilling, og teknologien udvikler sig hele tiden. Det bliver derfor aldrig kedeligt, for din arbejdsdag bliver virkelig varieret.

Lars Nordgaard, din kommende leder

Nexel – vi er på opgaven

Vi bygger og varetager driften af forsyningsanlæg, der sikrer strøm til alle – på jobbet, i skolen og derhjemme. Læs mere om os på vores hjemmeside, du finder linket til højre på siden.

I Stations og Linjedrift

Bliver du en del af vores af et område, der brænder for elforsyning. Vi er 70 kolleger, der glæder os til at dele vores viden med dig.

I afdelingen for Planlægning får du 17 tætte kolleger. Det er os, der er står for drift og vedligehold på vores 216 hovedstationer samt alle 30-50 kV-kabler og luftledninger. Vi har sikkerhed helt i toppen af vores agenda, så her får du ordnede og trygge forhold.

Vær med til at holde elnettet i gang

Du bliver et vigtigt led i vedligeholdelsen af hovedstations bygningsmassen og grønne arealer.

Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi virkelig har brug for dine kompetencer for at nå i mål. Du vil få masser af frihed og fleksibilitet i din rolle – og mange spændende opgaver og tilsyn.

Lars

Dine arbejdsopgaver spænder altså bredt, fx:

  • Sikre vedligeholdelse af grønne arealer og hovedstationsbygninger iht. kontrakter
  • Bygningsinstallationer (El, VVS, ventilation)
  • Deltage i bæredygtighedsstrategi
  • Sikre, at stationshegn er intakte
  • Være med til at udarbejde projektideer for fremtidige opgaver
  • Varetage kundehenvendelser og tale med kunder i marken
  • Føre tilsyn med eksterne leverandører og lejere på vores hovedstationer
  • Fakturabehandling i forbindelse med udførte opgaver

Du bruger typisk halvdelen af din tid ude i marken, når du skal lave kontorarbejde, kan du benytte vores kontor i Virum eller flyverpladser i hhv. Ballerup og Haslev. Og hvis du har behov for at arbejde hjemmefra, er der naturligvis også mulighed for det.

Vi leder efter en kollega, der

  • er uddannet elinstallatør eller maskinmester
  • har interesse i hovedstationsbygningsdrift og arealvedligehold
  • kan varetage el-arbejdsleder- og holdleder rolle for opgaver på hovedstations områder
  • kan bruge af PC, SAP, Click og Office pakken i Microsoft
  • kommunikerer klart og præcist både mundtligt og skriftligt på dansk.
  • der har minimum kørekort B

Som person trives du med at være en del af et team og stiller gerne op, hvor der er brug for det. Det er vigtigt, vi hjælper hinanden og deler viden og erfaring.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.
Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen.

Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her.

Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Nordgaard på telefon 30 32 12 31.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Ansøgningsfrist: 05-05-2024

Vi stoler på dig, er fleksible og løser opgaverne sammen

Nexel drifter, vedligeholder og udbygger det østdanske elnet som leverandør til netselskaberne Cerius og Radius. Vi sørger for, at 2,5 millioner danskere har strøm i kontakten, når vi passer på de 44.000 kilometer elnet – hvilket er 4000 kilometer længere end jordens omkreds.

Hos os kan du se frem til et stærkt samarbejde, hvor vi får det bedste ud af hinandens fagligheder. Du mærker også hurtigt, at vi har tillid til hinanden, og derfor får du en høj grad af selvbestemmelse – også til at arbejde hjemmefra, hvis det passer dig bedst.


Nexel
Nexel - Steen Sundberg, montør
Nexel - quote

Jeg går tit i Nexel-tøj, også når jeg har fri. For jeg holder af mit arbejde, og jeg er glad, når jeg står op. Og så bliver det vel ikke meget bedre.

— Steen Sundberg, montør

Vil du læse mere om arbejdslivet hos Nexel?

Lær os at kende her