523 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

523 jobannoncer

Gem
Vestforbrænding

Ledningsmester til Fjernvarme Drift og Vedligehold

Glostrup

Vi søger en ledningsmester, som kan være med til at optimere og sikre vores arbejde med drift og vedligehold af Vestforbrændings nuværende og kommende fjernvarmenet.

Dine vigtigste opgaver er at sikre, at vores fjernvarmenet altid er driftsklart, og at alle opgaver inden for vedligehold udføres hurtigt og effektivt.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, erfarne kolleger, højt humør og teamånd. Du tilbydes en lønpakke, der matcher kravene til stillingen med en attraktiv pensionsordning.

Vestforbrænding
Gem
Dansk Sprinkler Teknik A/S

Erfaren projektleder til brandsikring

Odense S

Vi søger en erfaren projektleder med byggeteknisk erfaring, som skal planlægge og udføre projekter inden for sprinkler- og brandsikringsanlæg og være med til at minimere udviklingen af ildebrande i Danmark og Norden.

Vi forestiller os, at du er uddannet vvs-installatør, maskinmester, ingeniør, konstruktør eller tekniker.

Vi tilbyder bl.a. fleksible arbejdstider.

Dansk Sprinkler Teknik A/S
Varberg Management ApS søger for C.F. Nielsen A/S
Gem
Varberg Management ApS

Konstruktør

Bælum

Kollegerne er fantastiske, produkterne er verdensklasse, trivslen er høj og udviklingen går rigtig godt. Vi har dog en ledig licens til Inventor, som der står dit navn på.

Primære arbejdsopgaver:

  • Konstruktion og videre udvikling af firmaets produkter
  • Udføre test, tilpasninger samt indkøring af maskiner og anlæg

Du vil nyde en uformel og positiv atmosfære sammen med ambitiøse og dygtige kolleger.

Mark & Wedell A/S, Ingeniør- og Handelsfirma

Export Sales Engineer

Kvistgård

Would you like to become a key employee with Mark & Wedell A/S? We offer our employees a combination of a great working environment, international focus and an exciting product portfolio.

We are looking for a result oriented and experienced Export Sales Engineer, focusing our international customers. The sales channels are directly to End Customers, EPC’s or through local sales agents. A travel requirement of approximately 30 days/year is expected.

Tornbjerg Schou ApS søger for Rolf Schmidt Industriplast A/S
Gem
Tornbjerg Schou ApS

Konstruktør

Kolding

Kvalitet, kompetente kolleger, en solid position på markedet og en klar vision om fremtiden kombineret med en kultur, der er drevet af værdibaseret ledelse - lyder det som en virksomhed for dig, og er du motiveret af kundekontakt, salg og rådgivning?

Dine opgaver spænder bredt fra afklarende dialog med salg og produktion, beregning og tegning af projektgrundlag til endelig konstruktion og dokumentation - så trives du med ansvar og indflydelse, spændende udfordringer og fokus på kvalitet, er denne stilling den helt rette for dig.

Gem
Caverion A/S

Project Manager til spektakulært nyt hovedsæde i København

Se video om Caverion A/S som arbejdspladsVil du være med til at levere Design & Build-projekter i Nordeuropas største teknikentreprenørvirksomhed? Og vil du spille en nøglerolle som Project Manager med fokus på teknologi, bæredygtighed og kundetilpassede services i en ny og allerede ikonisk bygning i centrum af København?

Du skal bl.a. stå for ledelse af tværfaglige projekter i tæt samarbejde med vores driftsteam og kunden, projekt- og økonomistyring samt analyse og udvikling af energieffektiv drift og bæredygtige løsninger.

Caverion A/S
Gem
Dynatest A/S

PTA Engineer

Ballerup

Are you a dedicated PTA Engineer passionate about working with every aspect of production and project management?

Se video om Dynatest A/S som arbejdsplads

Your primary objective is to ensure that daily operations consistently meet all requirements. This role involves a significant level of task assessment, focusing on prioritization and planning to ensure the team can effectively perform and meet deadlines.

Dynatest A/S
Gem
TORMAX Danmark A/S

Konstruktør, Give

Vi søger en entreprenant og serviceorienteret konstruktør, som kan projektere, konstruere og dokumentere kundespecifikke projekter indenfor automatiske dørsystemer.

Du har lyst til at sætte dit personlige præg i en mellemstor virksomhed, hvor du med dit overblik og din kreativitet kan bidrage til at skabe løsninger af høj kvalitet og være med til at sikre levering af kundeprojekter og fortsætte udviklingen af vores dørsystemer.

TORMAX Danmark A/S
Gem
Element Logic Denmark

Technical Sales Consultant

Odense C

Se video om Element Logic Denmark som arbejdsplads

Vi søger en erfaren og dynamisk Technical Sales Consultant med ekspertise inden for salg, intralogistik og lagerautomationsløsninger med styrke indenfor software. Dette er en spændende rolle, hvor teknisk dygtighed møder forretningsforståelse og salg.

Din opgave vil være at forstå behov, finde løsninger og være den, der kontaktes, når teknologispørgsmål særligt indenfor vores softwareprodukter opstår hos potentielle kunder.

Element Logic Denmark
Gem
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Mechanical Design Engineer

Brande

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

For our Hub Department within the Technology organization, we are looking for a skilled colleague.

You will be responsible for driving component development through the complete engineering value chain in a project team operated under the agile mindset.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
Power Stow A/S

Field Service Technician (ca. 50/50 rejsetid)

Er du faglært tekniker og har du erfaring med el-tekniske installationer samt mekanik? Har du lyst til at rejse ud og servicere kunder i hele verden? Så har du her muligheden for at kombinere dine ønsker hos Power Stow, da vi vækster og udvikler vores forretning løbende.

Vi er derfor på udkig efter faglærte teknikere, der har lyst til at rejse verden rundt og opgradere vores udstyr.

Som Field Service Technician hos Power Stow vil du være ude at rejse ca. halvdelen af tiden, og den resterende tid vil du være i vores produktion i Gadstrup.

Power Stow A/S
Gem
TORMAX Danmark A/S

Teknisk Produktchef

TORMAX Danmark A/S har været på markedet i mere end 45 år, og er i dag markedsleder med to afdelinger og en fabrik. Til vores hovedkontor i Give søger vi en dygtig og entreprenant kollega som vores nye tekniske produktchef

Som vores tekniske produktchef er du ansvarlig for produktudviklingen på vores karruseldørs- og buede skydedørssystemer, både ved nye produktintroduktioner samt mindre produktændringer.

Du vil blive en del af et ambitiøst team, der karakteriseres af en uformel omgangstone. Vi arbejder som et samlet team, med vores kerneværdier som grundsten; Åbenhed, tillid, partnerskab, kundefokus og effektivitet.

TORMAX Danmark A/S
Gem
MAN Energy Solutions

Operatør til Assembly Line MAN 175D

Frederikshavn

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Brænder du for mekanik suppleret af veldokumenteret samlingsproces af markedets mest avancerede High speed motorer?

Er du kvalitetsbevidst og interesseret i en hverdag, der byder på faste processer, hvor du bliver grundigt vejledt igennem opgaven, samt god trivsel og sund arbejdsmiljø?

Er du auto- eller lastvognsmekaniker, skibsmontør eller har en anden lignende uddannelse, så er det lige dig, vi har brug for.

MAN Energy Solutions
Temp-Team A/S søger for Scan-Speak A/S
Gem
Temp-Team A/S

Er du PTA med fokus på løsninger og optimering?

Videbæk

Er du passioneret omkring at optimere produktionsprocesser og bringe tekniske løsninger til live? Vil du være med til at drive innovation i en virksomhed, der er verdensførende inden for højttalerteknologi?

Dine primære opgaver vil være:

  • Yde teknisk support til produktionen.
  • Anskaffe og implementere nyt produktionsudstyr.
  • Optimere produktionsudstyr og -processer for at forbedre effektiviteten.
Gem
DTU, Danmarks Tekniske Universitet

PhD scholarship in Resilient Renovations: Balancing Immediate and Long-term Climate Impacts in Building Energy Efficiency – DTU Construct

Kgs. Lyngby

This PhD project aims to develop site-specific strategies for climate adaptation and energy reduction in building renovations. The core objective is to create adaptive, energy-efficient renovation utilizing simulation-based techniques to predict energy use under future climate scenarios and evolving building uses.

Your tasks will include researching novel methods for representing and maintaining building data to enable multiple urgent agendas in the building industry, specifically to create safer, less costly, and more sustainable buildings.

Gem
LOGSTOR Denmark Holding ApS

Projektleder til R&D

Løgstør

Har du lyst til at arbejde som projektleder i en international produktionsvirksomhed, og søger du et udfordrende job med gode udviklingsmuligheder, hvor du kan være med til at udvikle og implementere løsninger til fremtidens grønne omstilling, så er du måske vores nye projektleder?

I denne rolle bliver du en vigtig del af forestående projekter vedrørende produkt-, procesudviklings- og optimeringsopgaver.

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Haas-Meincke A/S - Part of Bühler Group

Head of Automation

Skovlunde

Your main task will be to lead the execution of control systems for advanced baking solutions, high-end machinery, tunnel ovens and all related equipment for our customer projects.

Tasks

  • Plan and develop the execution of design of PLC and HMI control systems for oven lines
  • Oversee the overall quality of automation solutions.

Benefits include attractive salary package and pension scheme.

Career søger for Bravida
Gem
Career

Køletekniker

Aalborg

Er du uddannet køletekniker, og sætter du en ære i god kundeservice? Vil du samtidigt arbejde for en virksomhed, der vægter udviklingsmuligheder og frihed under ansvar højt?

Som køletekniker hos Bravida vil du arbejde meget med køleanlæg og varmepumper inden for komfortkøl, men du vil samtidigt opleve en varierende hverdag, hvor du også vil varetage opgaver inden for kølemontage, service samt fejlfinding.

Gem
Aalborg Portland

Mechanical Supervisor til Aalborg Portland

Aalborg Øst

Fabrikken i Aalborg er et af verdens største enkeltstående anlæg for produktion af cement, hvorfor du, som vores nye Mechanical Supervisor, kan se frem til en spændende og varieret hverdag med faglige udfordringer og godt teamwork.

Du vil være ansvarlig for planlægning, koordinering og udførelse af det daglige mekaniske vedligehold i produktionen.

Aalborg Portland
Gem
DTU, Danmarks Tekniske Universitet

PhD scholarship in Mechanically Active 3D Bio-printed Tissue Models – DTU Health Tech

Kongens Lyngby

Are you interested 3D printing, living tissue models and materials engineering?

DTU Health Tech is now offering a PhD scholarship within design and fabrication of complex microdevices for culture and maturation of 3D tissue muscle tissues derived from stem cell sources.

Human tissue models based on stem cells provide new means for studying human health and disease in the lab. These systems may ultimately reduce the cost of drug development and accelerate biomedical research in general, yet consistent tissue fabrication, maturation and monitoring remains a key challenge. Multi-material 3D printing has recently emerged as a powerful tool for addressing these challenges.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV