735 job matcher din søgning 735 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blade Test Centre A/S (BLAEST)
Teknisk Assistent

Blade Test Centre A/S (BLAEST), Aalborg

Hos Blaest udfører vi styrketest af vindmøllevinger som et led i den typeafprøvning, der sker, inden nye vingetyper kommer på markedet.

Blaest søger en dygtig kollega, der har lyst til at hjælpe på tværs af vores teams. Det kan være til at løse opgaver relateret direkte til vingetest, men i mindst lige så stort omfang opgaver, der relaterer sig til vedligeholdelse af vores systemer, metoder og processer. Opgaverne kan f.eks. være inden for ajourføring af projektplaner, vedligeholdelse af data for testudstyr, opdatering af kvalitetsstyringsdokumenter, udarbejdelse af brugermanualer, etablering og arkivering af teknisk dossier for CE-mærkninger, tegningsdokumentation og vedligeholdelse af hjemmeside.

Blade Test Centre A/S (BLAEST)
Gem
& friends Ingeniør til energiscreening

& friends søger for Sustain Solutions ApS

Vi søger en dygtig og erfaren ingeniør eller tilsvarende teknisk baggrund med erfaring indenfor rådgivning om tekniske installationer i byggeriet.

Sustain er specialiseret i at klimaoptimere ejendomme og udvikle den infrastruktur, der er nødvendig for at realisere klimamålene. Deres mål er at gøre den grønne omstilling enkel for deres kunder.

Som Ingeniør har du erfaring med at udføre og lede energiscreening af bolig- og erhvervsejendomme og sikre, at mulige energibesparelser identificeres, kvantificeres og prissættes. Du bringer din tekniske viden i spil indenfor ventilation, varme og køl.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Technical Project Manager – 3D, Layout and Space Management

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Come join us and take part in the green energy transition. We are currently looking for a Technical project manager to join our team and be part of further developing our business to establish BWSC as a strong partner for green energy players.

You will be one of our inhouse specialists within our engineering organisation, working with all aspects of space management on new plants as well as servicing existing plants.

Experience from the energy sector is a big plus, but not a requirement.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk ingeniør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job inden for energi og procesanlæg, i fuld fart inden for den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft?

Som mekanisk ingeniør bliver du ansvarlig for mekanisk design. Du kommer til at varetage all-round plant engineering, trouble shooting, tværgående koordinering med andre ingeniørdiscipliner samt leverandører og kunder. Du vil typisk arbejde med følgende områder inden for mekanisk engineering:

 • Rørdesign og PID-diagrammer
 • Specifikation og indkøb af rør, fittings, ventiler og udstyr
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk Procesingeniør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job inden for energi og procesanlæg i fuld fart inden for den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft? Har du stor erfaring inden for den termodynamiske verden og dens udfordringer? Vil du trives med at arbejde i en international, voksende og dynamisk virksomhed med base nord for København? Så er du måske den rette kandidat til dette job.

Du har nu som Mekanisk Procesingeniør mulighed for at blive en del af vores Engineering og Plant Support-afdeling og være en del af en virksomhed med klare ambitioner.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Technical Project Coordinator, Green Energy Solutions

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Come join us and take part in the green energy transition. We are currently looking for a Technical project coordinator to join our team and be part of further developing our business to establish BWSC as a strong partner for green energy players.

Our first projects within power-to-hydrogen are well underway and the next are in the pipeline. We need more people onboard across several disciplines to leverage our ambitions within delivery of green hydrogen plants in Denmark and beyond.

You will be one of our inhouse specialists within green energy solutions. Dependent on your areas of interest and experience, focus may be on specific parts of the solutions (with a start in Power-to-hydrogen).

LT Automation A/S
Service Automation Engineer

LT Automation A/S, Aalborg

Til snarlig tiltrædelse søger LT Automation A/S en Service Automation Engineer, som kan bidrage til at holde vores specialiserede automationsløsninger velkørende.

Du vil være ansvarlig for at skabe overblik hos kunden i tilfælde af driftsafbrydelser, koordinere med relevante ressourcer fra LT Automations hovedkvarter med henblik på at løse opgaven samt være ansvarlig for implementering af opdateringer og opgraderinger af softwareløsningen samt dokumentation herpå.

Du kommer på besøg på forskellige kundelokationer såvel i Danmark som lejlighedsvist i udlandet.

LT Automation A/S
Jobindex
Teknisk sælger søges inden for B2B-salg til industrien

Jobindex søger for PETRO-CHEM A/S

”Du skal søge det her job, hvis du har erfaring med teknisk salg, vil sælge kvalitet, du kan stå inde for, og kan se fordelene ved at være en del af en mindre virksomhed, hvor du får stor indflydelse,” fortæller din kommende chef, adm. direktør Peter Lenthe.

Som teknisk sælger får du ansvar for at rådgive om og sælge vores produkter, primært til nye kunder, men også til eksisterende inden for industrisegmentet. Dit fokus er derfor at identificere og forstå kundernes behov, rådgive dem samt skabe nye muligheder for ekstra salg.

Mere præcist kommer du til at:

 • få salgsansvar for egne kunder
 • rådgive om smøretekniske spørgsmål
 • identificere nye kunder og vækstområder
 • skabe vækst i den eksisterende kundemasse
 • deltage i de fælles skandinaviske salgsaktiviteter.
Jobindex
O.L. Seals A/S
Måletekniker/maskintekniker/kvalitetsmedarbejder

O.L. Seals A/S, Helsinge

O.L. Seals råber ikke højt om vores evner, men her på vores fabrik i Helsinge er vi rigtig dygtige inden for vores felt – og det vil vi blive ved med at være! O.L. Seals 2027 strategi er ambitiøs, og du skal være en del af denne rejse.

Med reference til den kvalitetsansvarlige og med en bred berøringsflade ud i alle afdelinger i produktionen, i de administrative processer, samt i produktudvikling, søger vi en dygtig maskintekniker/måletekniker/kvalitetsmedarbejder til at:

 • Gennemføre målinger og udarbejdelse af certifikater.
 • Udvikle måleprogrammer på vores DeMeet 400 til nye produkter.
 • Fremstille CAD-tegninger i Inventor, i tæt samarbejde med vores applikationsingeniør og vores salgsteam.
O.L. Seals A/S
Newtronic ApS
Intern sælger til tekniske produkter

Newtronic ApS, Horsens

Har du en stor interesse for design og rådgivning inden for tekniske løsninger?

Ønsker du at bruge din tekniske forståelse i dit arbejde?

Så kom og bliv en del af Newtronic – til vores kontor i Horsens søger vi en intern teknisk sælger, der trives med tekniske problemløsninger og forstår vigtigheden af god kundeservice.

I samarbejde med virksomhedens interne konsulenter varetager du de daglige opgaver, så vi sammen kan udvikle gode løsninger inden for elvarme, følere, automatik, samt køleprofiler og termisk ledende materiale.

Det er ofte komplekse udfordringer, men vi arbejder for at gøre processen så ukompliceret og transparent som muligt for vores kunder.

Newtronic ApS
VM Kompensator A/S
Teknisk support

VM Kompensator A/S, Bække

Har du en teknisk baggrund og erfaring med Inventor og har du lyst til at koble det sammen med daglig kunde- og leverandørkontakt samt at supportere vores interne funktioner. Så har vi jobbet til dig

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en virksomhed i vækst, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for forretningen. VM Kompensator, en del af DENSIQ Group, giver dig klare retninger, mål og mulighed for at udvikle og levere de nødvendige processer og værktøjer. Nogle gange vil du blive udfordret, men vi tror på, at dette vil få dig til at vokse. Og hvis du vokser, vokser vores forretning i overensstemmelse hermed.

Gem
CBRE GWS Denmark ApS
Critical Services Technician

CBRE GWS Denmark ApS, Ballerup

Vi søger en Critical Services Tekniker med en stærk teknisk, administrativ & kommunikativ profil til at indgå i vores Datacenter Team.

Du tilbydes en attraktiv stilling, hvor du med reference til Critical Services Supervisor vil deltage i den daglige drift af kontor områder samt datacenter fyldt med tekniske løsninger, alt i samarbejde med dine kollager og nærmeste leder.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver indenfor ventilationsanlæg, køleanlæg, el-installationer og Nødstrømsanlæg (Generator, UPS)

CBRE GWS Denmark ApS
Diatom a/s Produktchef

Diatom a/s, Hvidovre

Der søges en person med salgserfaring indenfor BTB og lyst til at arbejde med tekniske produkter til den danske elektronikproduktion. Du får salgsansvaret for nogle polymere produkter (limning, indstøbning) fra store internationale leverandører.

I samarbejde med kollegaer og leverandører kommer du til at arbejde med nogle spændende forespørgsler fra kunderne. Nogle forespørgsler kræver koordinering og struktur og andre er forespørgsler der kan afhjælpes med at sende kunden nogle simple data.

Der er løbende træning i anvendelse af produkterne sammen med folk fra hele Europa, så du får hurtigt skabt dig et internationalt netværk. Flere forespørgsler omhandler andre af vores produkter, så du kommer også til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i selskabet.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Business Development Manager – Kedelservice

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Kunne du tænke dig at arbejde med salg af service-, moderniserings- og opgraderingsopgaver af kedelanlæg i Skandinavien?

Som Business Development Manager vil du i en tempofyldt hverdag aktivt stå for BWSC’s kedelservicesalg og identificere både kunder og forretningsmuligheder. Konkret vil dine ansvarsområder bl.a. være:

 • Identificere kundeemner og serviceforretningsmuligheder inden for den nordeuropæiske og skandinaviske region
 • Aktivt opdatere vores CRM-system ift. det nordeuropæiske og skandinaviske marked
 • Vedligeholdelse af forholdet til kunder, forretningspartnere og andre interessenter samt udvidelse af vores netværk i regionen
Beritech A/S Mechanical Engineer

Beritech A/S, Aalborg

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en alsidig hverdag præget af godt tempo og stort engagement. For den rette person er der desuden stor mulighed for at sætte sit aftryk på udviklingen på området - i en forandringsvillig og ambitiøs virksomhed.

Vi garanterer en spændende og varieret hverdag, hvor du bliver involveret i mindre som større projekter i tæt dialog og sparring med dine kollegaer – og ikke mindst med kunden.

Dine primære opgaver bliver blandt andet inden for

 • Design og konstruktion af anlæg
 • Produktionsmodne tegninger
 • Opfølgning af igangsatte opgaver
Gem
Hilti Danmark A/S
Field Engineer

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Som Field Engineer i Hilti får du ansvaret for proaktivt at opbygge et tæt samarbejde med vores største kunder i Jylland og på Fyn, og for at hjælpe dem med at optimere løsninger til deres forretning med udgangspunkt i Hiltis mange produkter og services.

Som Field Engineer i Hilti skal du

 • Opbygge og vedligeholde relationer til dine rådgivende ingeniørkunder
 • Hjælpe med at få Hiltis løsninger implementeret i kundernes designspecifikationer
 • Assistere dine kolleger i salg med tekniske løsninger på byggepladserne
 • Præsentere Hiltis produkter og services for dine kunder
Scantruck A/S
Mekaniker til værkstedet i Ringsted

Scantruck A/S

Scantruck A/S

Reparationer, servicering og klargøring af hovedsagligt Manitou og Komatsu maskiner. Arbejdet vil primært ske på vores værksted i Ringsted. Du vil indgå i vores team på pt. 5 værkstedsmedarbejdere.

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag på vores moderne værksted blandt dygtige, fleksible og motiverede kolleger i en dynamisk virksomhed, hvor vi forventer det samme af vores medarbejdere, som vores kunder forventer af os, nemlig førsteklasses service.

Desuden gode muligheder for både efteruddannelse og personlig udvikling.

Scantruck A/S
GEA Process Engineering A/S
Technical Assistant

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Would you like to work with global technical projects?

As a technical assistant at GEA, you will support an international team of colleagues from around the world on technical projects, planning and coordinating processes using systems and software such as Pax, Bluestar and Microsoft Project.

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads

“Perfect if you’re looking to make good use of your planning skills and challenge your IT skills in an international environment spiced with many different languages and cultural impressions.” – Poul Erik Christensen, Senior Manager of Project Execution.

You will work closely with the project managers and project engineers in the department as you provide them with assistance in various projects.

GEA Process Engineering A/S
MAN Energy Solutions
Senior Business Developer

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Do you want to be a part of the Digital business at MAN Energy Solutions?

As a Business Developer, you will be:

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads
 • An important partner in transforming our strategy into products and services
 • Working together with a wide range of experts in each of their fields to identify and scope digital products
 • Monitoring and evaluating market trends and customer drivers, and continuously adapt the portfolio and pipeline of new products
MAN Energy Solutions
Polytech A/S Project Manager for product development projects

Polytech A/S, Herning

Are you an ambitious and experienced Project Manager, who can look ahead, create a common vision, and ensure a motivated project team and satisfied customers? Then you might be the Project Manager we are looking for to take part in our exiting journey.

At Polytech, we improve the durability and performance of wind turbines. Founded in 1994, we are front-runners in wind power innovation and a trusted partner to major players in the wind industry.

Polytech offers this exciting position in a dynamic company working towards the green transition in collaboration with the major players in the wind industry.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV