12 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

12 jobannoncer

Gem
Studievalg Danmark

Studie- og karrierevejleder med opgaver på Lolland og Falster

Har du lyst og kompetencer til at vejlede unge og voksne om valg af uddannelse og karriere?

Som studie- og karrierevejleder i Center Sjælland får du ansvaret for vejledning på en række ungdomsuddannelser, samt unge og voksne uden for ungdomsuddannelserne. I samarbejde med hver skole udarbejder du en plan for din kollektive, gruppevise og individuelle vejledning for skoleåret.

Vi tilbyder et job, hvor du arbejder med vejledningsdidaktik sammen med kolleger, for at de unge og voksne, vi vejleder, til stadighed opnår kompetencer til at håndtere overgange og valg af uddannelse og karriere gennem hele livet.

Studievalg Danmark
Gem
Professionshøjskolen Absalon

Timelærer til pædagoguddannelsen

Nykøbing F. og Vordingborg

Vi søger dig, der har erfaring fra pædagogisk praksis og indsigt i pædagoguddannelsens opbygning til en treårig stilling som timelærer.

Hver eneste dag arbejder vi med at uddanne fremtidens pædagoger i hele Region Sjælland og for at gøre nuværende pædagoger dygtigere.

Som timelærer på pædagogernes grunduddannelse skal du planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen inden for mange forskellige faglige områder. Der vil både være opgaver på grundfagligheden samt indenfor de tre specialiseringer – dagtilbud, skole/fritid og social/special.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Ambitiøs og kreativ underviser til pædagoguddannelsen

Vordingborg og Nykøbing F.

Har du faglige kompetencer inden for krop, bevægelse og sundhedsfremme, og også gerne inden for natur og udeliv? Center for Pædagogik i Vordingborg søger en adjunkt eller lektor til at give vores studerende de bedste forudsætninger for at møde praksis efter endt uddannelse.

Dine underviseropgaver ligger primært på pædagoguddannelsens grunduddannelse, hvor undervisningen tilrettelægges og evalueres både i et modulteam og i et faggruppeteam, hvor man samarbejder om at udvikle kvaliteten.

Gem
Professionshøjskolen Absalon

Erfaren og fagligt kompetent underviser til barselsvikariat på pædagoguddannelsen

Vordingborg og Nykøbing F.

Center for Pædagogik i Vordingborg og Nykøbing Falster søger en adjunkt eller lektor til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsens grunduddannelse.

Som barselsvikar på pædagoguddannelsen skal du tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen inden for forskellige faglige områder på grunduddannelsen. Du kommer til at indgå i et modulteam og faggruppeteam, hvor I samarbejder om at planlægge og gennemføre undervisningen, samt evaluere den.

Gem
Nykøbing F. Realskole

Engageret udskolingslærer

Nykøbing F.

Vi er en privat grundskole i hjertet af Nykøbing Falster. Vi har 440 elever fra 0.-9. klassetrin. Realskolen er kendetegnet ved fokus på høj faglighed og trivsel for den enkelte elev.

Du er uddannet lærer og kan undervise i faget engelsk. Hvis du har undervisnings-kompetencer i et eller flere af følgende fag: dansk, matematik, tysk, billedkunst samt håndværk og design, vil vi se det som en gevinst for skolen.

Vi tilbyder et åbent, varmt og trygt arbejdsmiljø samt et arbejde, hvor du vil opleve, at du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Underviser i UX og Content på Multimediedesign

Nykøbing F

Vi søger en underviser, der ser det som en spændende udfordring at formidle UX og Content til vores Multimediedesign-studerende. Du har lyst til at omsætte komplekse problemstillinger til motiverende undervisning i samarbejde med dine kollegaer.

Du har spidskompetencer indenfor:

  • Content Creation til SoMe og digitale platform
  • Brugeroplevelser
  • UI- og UX-design
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Engageret underviser til 10. klasse

Nykøbing F

Lærer med vægt på fremragende faglig ekspertise og stærke relationskompetencer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Faglærer til automekanikeruddannelsen

Nykøbing F

Autouddannelsen på CELF søger pr. den 1. august 2024 en faglærer mere til mekanikeruddannelsens grundforløb og hovedforløb.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Gymnasielærere

Nykøbing F

Vi er et fagligt og socialt solidt gymnasium, der søger flere engagerede og kvalificerede gymnasielærere til at undervise på EUX, HHX og HTX i...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Grundfagslærer til Læringscenter

Nykøbing F

Læringscentret søger pr. den 1. august 2024, en dygtig grundfagslærer, der ønsker at undervise på de tekniske erhvervsuddannelser hvor...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Logopæd med interesse for afasi og dysartri

Nykøbing F

Vi søger en engageret logopæd til vores logopædteam på CHR.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV