50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 50 resultater.
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
Nordic Sugar A/SMaskinmester

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F

Til Nordic Sugar Nykøbing søger vi en dygtig maskinmester med en stærk teknisk profil til vedligehold, vedligeholdelsesudvikling samt produktion.

Som maskinmester bliver du en del af vores inspirerende tekniske miljø på 15 personer, der altid er klar til sparring og vidensdeling, hvor hovedparten er maskinmestre og ingeniører. Dit hovedansvarsområde i mellemkampagnen bliver at være daglig leder for ca. 10 medarbejdere i vores sukkerhus og fordampning. Her er de primære opgaver vedligehold af områdets udstyr, medarbejderudvikling samt at deltage i projekter når der installeres nyt udstyr. Herudover vil du være en aktiv spiller i forhold til at optimere vores vedligehold gennem brug af RCM, PM og SAP.

I kampagnen vil du indgå i gruppen af vagtholdsledere, der har ansvaret for produktion og vedligehold på de enkelte vagthold og er derfor fleksibel mht. arbejdstider.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Kirkens Korshær
Dygtig varmestueassistent søges 33 timer ugentligt

Kirkens Korshær, Nykøbing F.

Kirkens Korshær Lolland og Falster leder efter en dygtig varmestueassistent til Varmestuen i Nykøbing F.

Kirkens Korshærs varmestue i Nykøbing F. er en voksende og levende arbejdsplads med en konstant udvikling og tæt og godt samarbejde med både kommunen, andre frivillige foreninger og alt sammen til gavn for udsatte borgere på Lolland og Falster. Fællesskabet er den bærende kraft og alle voksne over 18 år er velkomne til at spise sammen, tage bad, vaske tøj, deltage i aktiviteter m.m. Varmestuens brugergruppe er primært socialt udsatte, misbrugere, psykisk sårbare og ensomme.

Vi søger dig, der har erfaring med og en holdning til at arbejde på det sociale område, ligeledes kan du:

 • Skabe ro og kan have overblik i en hektisk hverdag.
 • Være tovholder på og deltage i mange daglige og praktiske gøremål.
 • Kan tale med brugerne og være både inddragende, anerkendende og tålmodig.
Normal A/SNykøbing F. - Butikschef søges

Normal A/S

Vi tilbyder dig et unikt job som butikschef. I NORMAL er der nemlig højt til loftet og faktisk også ret langt til siderne. Hos NORMAL har butikschefen stor handlefrihed og træffer selvstændigt beslutninger angående vareeksponering, salgsoptimering mv.

I NORMAL driver vi effektive butikker med højt varetryk og tilhørende aktivitetsniveau. Som butikschef sidder du sjældent stille og du skal trives i en hverdag med fuld fart på. Vi har fokus på kunderne, medarbejderne og hele indkøbsoplevelsen.

Vores ambition er, at kunderne får en indkøbsoplevelse i særklasse - hver gang. Det vil sige nye varer, spændende oplæg og overraskelser ved hvert besøg. Vores fokus på kunderne og butiksstandarden går hånd i hånd med glade medarbejdere, som både har ansvar, sammenhold og udviklingsmuligheder.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Miljø- og FødevareministerietFunktionsleder til skov, natur og miljøovervågning

Miljø- og Fødevareministeriet, Nykøbing F.

Har du lyst til faglig ledelse? Kan du tage ansvar for god forvaltning og økonomistyring? Er du god til at koordinere opgaver og få grupper til at lykkes?

I Miljøstyrelsen Storstrøm er en stilling som funktionsleder ledig pr. 1. oktober 2020. Du vil blive funktionsleder for spændende og sammenhængende opgaver på skov- og naturområdet samt dække styrelsens tværgående sekretariat for styring af opgaverne under det nationale overvågningsprogram for vandmiljø og natur (NOVANA).

Du bliver konkret funktionsleder for ca. 12 teamorganiserede medarbejdere – alle AC-medarbejdere.

Som funktionsleder skal du varetage de faglige ledelsesopgaver i forhold til følgende: Administration og tilskud efter skovloven, Natura 2000-planlægning, NOVANA-naturovervågning, aktuelt to LIFE-projekter samt generelle stabsopgaver som arbejdsplan, budgetstyring m.m. på tværs af NOVANA.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Nordic Sugar A/SArbejdsleder

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F

Til Nordic Sugar Nykøbing søger vi en engageret, ansvarlig og fleksibel Arbejdsleder med ansvar for vedligehold af bygninger, pladser og veje på fabrikkens område.

Som Arbejdsleder med ansvar for vedligehold af bygninger, pladser, grønne arealer, bassiner og veje bliver du en del af vores inspirerende tekniske miljø på fabrikken, der altid er klar til sparring og vidensdeling, hvor hovedparten er ingeniører og maskinmestre. Du vil derudover skulle planlægge og koordinere vores skibsleverancer samt sikre logistikken omkring vores olie- og melassebeholdning.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold herunder pensionsordning og sundhedssikring. Vi har en god kantine samt en sports- og kulturforening. Omgangstonen er åben og uformel. Vi har fokus på udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK i Nykøbing Falster

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, fællesskab, gode kollegaer og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor der er mulighed for ansvar, hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Nykøbing F. - Butiksmedarbejder UNDER 18 år til dagtimer
Vi har hele tiden travlt og stiller derfor krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere.
Normal A/S, Nykøbing F
Normal A/S
Børnehuset Grønnegården søger uddannet pædagog.
Børnehuset Grønnegården søger uddannet pædagog.
Børnehuset Grønnegården - Nykøbing F, Nykøbing F
Jobcenter
Bliv vagtansvarlig Social og Sundhedsassistent i aftenvagt på Doktorparken
Er du faglig stærk og interesseret i at gå foran, har du mulighed for at blive vagtansvarlig.
Doktorparken, Nykøbing F
Jobcenter