522 job matcher din søgning 522 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 522 resultater.
Halsnæs KommuneEngageret matematik- og idrætslærer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Vores udskoling har fokus på at sikre et fagligt løft af de fagligt svageste, dette sker i samarbejde med UVM. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Vi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer. Du har blik for fællesskabet i klassen og i udskolingen, ligesom du er nysgerrig på din egen undervisning og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk.

Halsnæs KommuneDygtig tysklærer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Vores udskoling har fokus på, at sikre et fagligt løft af de fagligt svageste, dette sker i samarbejde med UVM. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Skolen har ca. 450 elever, engagerede medarbejdere og en ny ledelse af erfarne skoleledere. Vi har derfor fokus på, at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Vi skal bygge ny skole, som skal stå færdig i august 2022.

TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/IMatematiklærer til 10. klasse

TEXTILSKOLEN - Fri Fagskole S/I, Holte

Har du lyst til at undervise kreative og motiverede elever i 10.klasse, så er du måske vores nye kollega.

TEXTILSKOLEN er en Fri Fagskole for unge med designdrømme. Skolen har 65 elever og 12 faste medarbejdere og ligger i skoven ud til Vejle sø i Holte, nær Holte Station.

Vi søger en timelærer til at varetage den prøveforberedende undervisning i matematik i vores Design10.

Dansklærerforeningens Forlag A/SForlagsredaktør til ungdomsuddannelserne

Dansklærerforeningens Forlag A/S, Frederiksberg

Dansklærerforeningens Forlag søger en forlagsredaktør, der i samarbejde med forlagets redaktion og Husets andre ansatte kan udvikle de bedste udgivelser til danskfaget.

Som forlagsredaktør hos os er din opgave at udvikle og redigere udgivelser af høj faglig og didaktisk kvalitet til danskfaget, primært til ungdomsuddannelserne. Vi er et lille forlag, og du vil blive en vigtig del af alle processer og aktiviteter rundt om vores udgivelser.

Kommuneqarfik Sermersooq
Faglærer til værkstedet i Piorsaavik Nuuk/job-nr. 316/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq ønsker at styrke området omkring unge, primært i alderen 16-24 år med oprettelse af et Piorsaavik. Piorsaavik er værkstedslinjen i Majoriaq, hvor man kan vælge værksted eller køkken.

Vi søger 1 værkstedsfaglærer til værkstedet i Piorsaavik Nuuk med tiltrædelse 1. august 2020, eller efter nærmere aftale.

Primære arbejds- og ansvarsopgaver:

 • at modtage nye elever og være daglig arbejdsleder for unge på værkstedet
 • at registrere fremmøde og føre tilsyn med de unge
 • at oplære, vejlede og motivere de unge i overensstemmelse med deres individuelle behov og værkstedets overordnede mål
 • at være de unges overordnede på værkstedet
Kommuneqarfik Sermersooq
S/I FGU SønderjyllandTo lærere søges til S/I FGU Sønderjylland i hhv. Aabenraa og Haderslev

S/I FGU Sønderjylland

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Kan du tænke og gennemføre helhedsorienteret og praksisrettet undervisning til unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, og har du hjertet på rette sted? Så er det dig vi søger.

Vi søger på begge skoler lærere til undervisning i matematik og samfundsfag. Kan du ligeledes undervise i et eller flere af de andre FGU-fag, vil det kun være en fordel.

Du bliver del af en ambitiøs gruppe FGU-lærere, der med meget forskellige baggrunde har det fælles mål at skabe de bedste og mest trygge rammer for udfoldelse og læring for vores elever. Således er det vigtigt, at du aktivt involverer dig i skolens mange aktiviteter inden- og udenfor skolen.

Dine primære opgaver bliver udvikling og gennemførelse af undervisning i et miljø båret af relationsarbejde, praksisrettet og helhedsorienteret læring.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Tradium
Ny faglig underviser til industrioperatøruddannelsen

Tradium, Randers

Har du stor erfaring med planlægning og kvalitetssikring i industriproduktion og ved hvilke krav, det stiller til dygtige industrioperatører? Så er her en mulighed for, at du kan bringe din viden, erfaring og entusiasme i spil som ny kollega til underviserteamet på industrioperatørområdet.

Som underviser skal du sikre, at vore dygtige elever og kursister både får den rette teoretiske og praktiske viden og gode holdninger til faget. Du skal naturligvis forestå den daglige undervisning, ligesom du sammen med de øvrige engagerede undervisere i teamet indgår i planlægning af undervisningen samt deltager i udvikling af undervisningsmateriale og pædagogisk udvikling.

Du kommer til at undervise en mangfoldig målgruppe af elever og kursister i forhold til alder, personlig baggrund og erfaringer.

Tradium
Professionshøjskolen Absalon
To undervisere til fremtidens socialrådgivere søges til vores Campus i Roskilde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Har du erfaring med psykologi og socialt arbejde i praksis? Brænder du for at formidle din viden til de studerende på socialrådgiveruddannelsen? Har du eventuelt også erfaring, interesse og flair for fagkoordinering og administrative opgaver? Så er her måske en stilling for dig.

Vi søger to nye kolleger, henholdsvis til en fast og en tidsbegrænset stilling.

Som underviser brænder du for at undervise indenfor det psykologiske felt med kobling til socialt arbejde.

Som underviser og/eller koordinator vil din arbejdsdag kunne bestå af følgende opgaver:

 • Undervise fremtidens socialrådgivere.
 • Koordinere grunduddannelsen.
 • Et aktivt og spændende studiesocialt miljø.
Kommuneqarfik Sermersooq
Atuarfik Hans Lynge søger lærer/job-nr. 347/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Atuarfik Hans Lynge søger lærer, der kan undervise i mellemtrinnet: Naturfag og matematik

Atuarfik Hans Lynge er beliggende for enden af Nuuk by, i Qinngorput. Skolen ligger i et skønt naturområde med fjelde, vandfald og søer. Atuarfik Hans Lynge er en nybygget moderne skole, der blev taget i brug ved skolestart 2011. Skolen rummer alle undervisningslokaler samt moderne inventarer og IT-udstyr, som iPads og Apple tv.

Skolen har 1.-10. klasse, der køres i 2 og 3 spor. Der er p.t. 488 elever og 40 lærere.

Der er et velfungerende personale, et positivt og dialogbaseret skole & hjemsamarbejde, tydelig og synlig ledelse med gode forældre-samarbejdsrelationer i hverdagen.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Kangillinnguit Atuarfiat søger tidsbegrænset barselsvikar/lærer/job-nr. 356/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vi søger en barselsvikar som skal være holddelingslærer i mellemtrinnet primært i faget grønlandsk.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et udviklingsorienteret skolemiljø med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • En spændende stilling i et skolevæsen, hvor pædagogisk udvikling er i højsædet under den nye folkeskoleforordning og i en kommune, hvor skoleområdet har høj politisk prioritet samt god opbakning som ny lærer på skolen
 • Gode kollegaer i inspirerende teamsamarbejde
 • Gode muligheder for at præge og tilrettelægge opgaverne
Kommuneqarfik Sermersooq
Vestegnen HF & VUCTimelærere og uddannelsesmentorer til FVU, AVU, OBU og ERHVERV

Vestegnen HF & VUC, Albertslund og Rødovre

Pr. 15. august - eller snarest muligt derefter - søger Vestegnens HF & VUC timelærere & uddannelsesmentorer til FVU, AVU, OBU og ERHVERV

Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge og voksne på Vestegnen får en uddannelse og at mange får en videregående uddannelse.

Vi søger fleksible medarbejdere, der er udviklingsorienterede, og som gerne vil varetage undervisningen på skolens afdelinger i Albertslund og Rødovre såvel som på eksterne lokationer som eksempelvis private virksomheder, i boligsociale områder og på andre uddannelsesinstitutioner på Vestegnen, som vi samarbejder med.

Greve KommuneLærer til praktisk/musiske fag og DSA

Greve Kommune

Holmeagerskolen er beliggende ved Greve station, midt i Greve Kommune. Skolen danner til daglig ramme for ca. 750 børn fra 0.-9. klasse; heraf går ca. 260 børn i skolens SFO og ca. 120 børn i vores SFO2 for 3.-6. klasse.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag på en velfungerende skole med høj faglighed og stort engagement blandt medarbejdere, elever og forældre; hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø og øje for betydningen af tillid, glæde og udvikling. Der er højt til loftet og plads til masser af humor i alle lag, men samtidig er vi ambitiøse og målrettede i vores dagligdag.

Vi kommer til at mangle en lærer, der har lyst til at være en kreativ drivkraft i skolens undervisning i Håndværk og Design, som også kan lide at undervise i madkundskab og har flair for DSA.

Vordingborg KommuneDansk-, biologi-, og idrætslærer til Gåsetårnskolen, afdeling Iselinge

Vordingborg Kommune

Brænder du for læring, trivsel og faglig kvalitet? Vægter du samarbejde med børn, kollegaer, ledelse og forældre højt? Kan du lide at udvikle din egen praksis? Så kan Gåsetårnskolen, afd. Iselinge i Vordingborg Kommune være din kommende arbejdsplads.

Vi søger snarest muligt en læreruddannet lærer til en fuldtidsstilling, som kan varetage undervisning i dansk i indskolingen samt biologi og idræt på udskolingen på Iselinge-afdelingen.

Arbejdet indebærer et tæt og forpligtende samarbejde med kollegaer, forældre og ledelse. Det er derfor afgørende, at du vil være med til at skabe et stærkt teamsamarbejde og er i stand til at reflektere over din egen rolle i dette.

Vordingborg KommuneMatematik- og dansklærer til indskolingen på Gåsetårnskolen, afdeling Iselinge

Vordingborg Kommune

Brænder du for læring, trivsel og faglig kvalitet? Vægter du samarbejde med børn, kollegaer, ledelse og forældre højt? Kan du lide at udvikle din egen praksis? Så kan Gåsetårnskolen, afd. Iselinge i Vordingborg Kommune være din kommende arbejdsplads.

Vi søger snarest muligt en læreruddannet lærer til en fuldtidsstilling, som kan varetage undervisning i matematik og dansk i indskolingen på Iselinge-afdelingen. Du må også meget gerne have en kreativ åre med lyst til at undervise i håndværk og design og billedkunst.

Arbejdet indebærer et tæt og forpligtende samarbejde med kollegaer, forældre og ledelse. Det er derfor afgørende, at du vil være med til at skabe et stærkt teamsamarbejde og er i stand til at reflektere over din egen rolle i dette.

NEXT Uddannelse KøbenhavnSkolepraktikinstruktør til NEXT Business på eventkoordinatoruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Ballerup

Som instruktør og uddannelsesansvarlig for praktikelever på eventkoordinatoruddannelsen skal du være rollemodel og kunne motivere eleverne fagligt. Du skal koble den enkelte elev med praktikmålene på uddannelsen samt afholde samtaler med eleven om det faglige niveau. Du skal instruere og undervise i f.eks. projektstyring, ide- og konceptudvikling af events, udkast til reklamer og annoncer, pressekontakt, budgetter, sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med events, reklamationshåndtering, logistik og planlægning.

Du skal tilrettelægge deres uddannelsesforløb og løbende afholde evalueringer med eleverne. Du har ansvaret for registrering af elevernes fravær samt at vejlede om skolepraktikydelse og skolepraktikuddannelsen.

'

Du skal derudover hjælpe eleverne med at finde en elevplads og klæde dem på til at søge et job.

Norddjurs KommuneResultatorienteret eksamenslærere til DU1 og DU2 ved Norddjurs Kommunes Sprogundervisning

Norddjurs Kommune

Er du uddannet underviser i dansk som andetsprog? Har du erfaring som eksaminator og/eller beskikket censor på DU1 eller DU2? Har du en professionel tilgang til dine kursister, og kan du levere progression og resultater? Så er det måske dig vi søger som ny kollega?

Vi er et mindre sprogcenter med 15 ansatte og p.t. omkring 120 kursister på danskuddannelserne. Herudover udfører vi en række beskæftigelsesrettede indsatser for vores jobcenter, som vi organisatorisk er en del af.

Sprogundervisningens overordnede mål er at fremme selvforsørgelse, fremtidig jobmulighed og danskuddannelse.

Hillerød KommuneDSA-lærer til 10. klasseskolen Hillerød

Hillerød Kommune

På 10. klasseskolen er en stilling som DSA-lærer ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen består dels af undervisning i skolens basisklasse for flygtningeelever og elever fra europæiske lande og derudover en del støttetimer i dansk for to-sproget elever i skolens almenklasser.

Vi søger derfor en lærer, der er dygtig i dansk og fagområdet dansk som andetsprog.

Når du bliver lærer på 10. klasseskolen i Hillerød, vil du blive en del af et engageret lærerfællesskab, som skaber et anerkendende og samhørighedsskabende ungdomsmiljø og også giver eleverne et højt fagligt mestringsniveau til at kunne begå sig videre i deres ungdomsuddannelsesforløb.

Hillerød KommuneDansk- og matematiklærer til 10. klasseskolen i Hillerød

Hillerød Kommune

Har du lyst til at være med til at gøre nogle skønne unge mennesker helt klar til at tage en ungdomsuddannelse? Er du dygtig til matematik og dansk? Kan du lære fra dig på kreative måder? Har du fokus på undervisningsdifferentiering? Og kan du måske noget helt særligt, som du kan berige vores skole med?

Så læs endelig videre!

Vi søger pr. 1. august eller snarest derefter en fuldtidslærer til fastansættelse.

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM)Pædagogisk konsulent til ungdomsuddannelsesområdet

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM), Randers

Vil du være med til at skabe trivsel og gode undervisningsmiljøer for elever på ungdomsuddannelserne? Så er du måske DCUMs nye pædagogiske konsulent.

DCUM søger en pædagogisk konsulent, der kan bidrage til centrets mangeartede opgaver og projekter på ungdomsuddannelsesområdet (erhvervsskoler og gymnasier).

I stillingen kommer du til at bidrage til centrets igangværende og forestående aktiviteter, som bl.a. omfatter STEM-projekter, uddannelse af Undervisningsmiljørepræsentanter (UMR) og et nyt erhvervsskoleprojekt om trivsel, motivation og lyst til læring.