399 job matcher din søgning 399 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

S/I FGU Midt- og ØstsjællandTag del i et mindre undervisningsmiljø med høj trivsel

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Til vores FGU-skole i Faxe søger vi en kollega, der har lyst til at samarbejde i et lille lærerteam med et stort sammenhold. Sammen skaber vi praksisnære undervisningsforløb, der gør det sjovt for vores elever at komme i skole.

Har du en relevant uddannelse med faglige kompetencer til at undervise i matematik og naturfag? Kan du skabe motiverende læring i samarbejde med en kok og en dansklærer? Rækker din kreativitet ud over den klassiske tavleundervisning, så du kan se muligheder i, at vi har overtaget kantinedriften på Campus Faxe? Brænder du for at hjælpe unge mennesker godt på vej? Så kan du godt læse videre!

Vi tilbyder:

 • gode muligheder for at sætte dit præg på en fortsat ny uddannelsesform og undervisningspraksis
 • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • et stærkt fagligt og socialt fællesskab på en mindre skole med høj trivsel
Lille Egede Friskole S/IDygtig idrætslærer

Lille Egede Friskole S/I, Boeslunde

Lille Egede Friskole er Sjællands ældste friskole og således en skole med masser af traditioner og sammenhold. Vi har stort fokus på det gode skole- og børneliv, og vi vægter den faglige og den sociale trivsel ligeligt.

Vi søger en læreruddannet idrætslærer, som vil brænde for at undervise vores elever i idræt i 4. – 9. klasse sammen med en kollega - i alt 6 lektioner om ugen.

Du er også velfunderet i den teoretiske del og kan eventuelt føre eleverne til afgangsprøven i idræt i 9. klasse. Det vil være en fordel, hvis du også kan undervise i fag som historie og geografi. Der er desuden lagt nogle støttetimer i stillingen i indeværende skoleår.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • en velfungerende friskole med et godt ry og god søgning
 • dygtige og engagerede medarbejdere
 • motiverede elever samt en engageret forældregruppe og bestyrelse
Egedal Kommune
Afdelingsleder til kompetencecenter i Distriktsskole Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Har du lyst at indgå i et dynamisk team, hvor arbejde og fællesskab går hånd i hånd, så glæder vi os til at høre fra dig.

Vi søger en dygtig, nærværende, visionær og samlende afdelingsleder til Egedals Kommunes nyoprettede kompetencecenter for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Du vil få det overordnede ansvar for kommunens specialklasser, læsekompetencecenter, modtageklasse og læseklasser.

Stillingen er forholdsvis ny, og du får en unik mulighed for at være med til at udvikle Egedals Kommunes kompetencecentre, som er en central udviklingsopgave på skolerne og fælles i center for dagtilbud og skole.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Er du en dygtig teamplayer og værdsætter du kollegialt fællesskab så søger Distriktsskole Stenløse, afdeling Stengårdsskolen en matematiklærer til vores børnemiljø

Egedal Kommune, Ølstykke

Har du lyst til at være en del af et velfungerende team på Stengårdsskolen i Distrikt Stenløse? Så skynd dig at fremsende din ansøgning, der bliver rift om jobbet.

Dine arbejdsopgaver

 • Vi søger en læreruddannet med linjefag i matematik. Gerne med en vejlederuddannelse
 • Du vil få en kontaktlærerrolle
 • Deltagelse i møder med interne og eksterne samarbejdspartnere

Det drejer sig primært om at varetage matematik i vores 1. klasse og 3. klasse. Du vil blive en del af vores skovskole, hvor vi min. 1 dag om ugen flytter undervisningen ud af huset.

Egedal Kommune
Erhvervsakademi MidtVest
Lektor/adjunkt med stærk kommunikationsprofil søges til Erhvervsakademi MidtVest erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser i Herning

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest søger 1-2 undervisere som brænder for at videreformidle sine teoretiske og praktiske erfaringer inden for kommunikation, videnskabsteori, metode, projektledelse m.m. som vil være med til at uddanne fremtidens multimedie designere, digitale konceptudviklere, innovatører og forretningsudviklere, i et tæt samarbejde med et stærkt uddannelsesteam og det omgivende erhvervsliv. Så er du måske vores nye underviser.

I samspil med motiverede og fagligt dygtige kolleger, kommer du til at undervise studerende, som vægter deres studie og faglige udvikling højt. Du vil primært skulle undervise i fag inden for kommunikation, videnskabsteori, metode og projektledelse på vore fuldtidsuddannelser.

Aarhus Kommune
Er du Aarhus Kommunes nye erhvervsplaymaker?

Aarhus Kommune, Viby J

Vil du stå i spidsen for at styrke samarbejdet mellem skoler og erhvervsliv, så flere unge vælger en erhvervsuddannelse, og motiveres du af at arbejde i marken og få ting til at ske? Så er stillingen som Aarhus Kommunes erhvervsplaymaker måske noget for dig?

Stillingen er nyoprettet og resultatet af et prioriteret samarbejde på tværs af kommunen. Som erhvervsplaymaker skal du, med de unge i centrum, være bindeled mellem uddannelsesmiljøer og erhvervsliv og synliggøre karrieremuligheder, så de unge er klædt på til at træffe karrierevalg på et oplyst grundlag.

Som erhvervsplaymaker får du mange spændende kontaktflader samtidig med, at du selv er med til at skabe indholdet. Din opgave bliver at ’sætte varer på hylderne og strøm på ledningerne’ ved at skabe netværk, nye samarbejdsforbindelser og konkrete erhvervsrettede aktiviteter for elever i folkeskolen. Derfor er du god til at omsætte ideer til konkrete aktiviteter.

Gem
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til mekanikeruddannelsen - personvogn

Syddansk Erhvervsskole, Vejle

Er du en dygtig, erfaren mekaniker inden for personvognsområdet med styr på teknikker, teknologier, udstyr og et sikkert blik på den teori, der ligger bag? Og kan du begejstre andre for dit fag? Så er jobbet som underviser på Syddansk Erhvervsskole sikkert interessant for dig!

Autovidencenter Vejle på Syddansk Erhvervsskole søger inspirerende og fagligt erfaren personvognsmekaniker til job som underviser ved Danmarks største uddannelsessted for lastvogns- og personvognsmekanikere.

Du vil primært komme til at undervise vores elever på personvognsuddannelsens hovedforløb i den sidste del af deres uddannelse. Her når vi faglige niveauer, hvor det er særlig vigtigt, at du har indsigt i de tekniske discipliner.

Greve KommuneEr du fan af Albert Einstein, så kom og leg med os!

Greve Kommune

Krogårdskolen søger en uddannet naturfags- og matematiklærer til udskolingen

Vores 8. årgang har brug for en naturfags- og matematiklærer, som vil være med til at give eleverne nogle gode læringsoplevelser. Har du andre fag at byde ind med, så glæder vi os til at høre mere om dette.

Du føler dig hjemme i et fysiklokale, og kan indgå i et tværfagligt samarbejde mellem f/k, biologi og geografi. Du kan inddrage matematik i mange forskellige sammenhænge, så alle elever profiterer af din undervisning.

Vores fagteam i naturfag og matematik er fagligt velfunderet, og gør en dyd ud af at holde sig opdateret på fagene, hvor vi drøfter, udvikler og afprøver alt muligt - og helst sammen.

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM)Erfaren antimobbe-konsulent

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM), Randers

OBS! Kort ansøgningsfrist og løbende samtaler

Har du viden om mobning? Og vil du være med til at sikre et trygt undervisningsmiljø uden mobning for elever og studerende i grundskolen og på ungdomsuddannelser? Så er du måske DCUMs nye pædagogiske konsulent.

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) søger en konsulent, der kan stå i spidsen for centrets antimobbe-indsatser. Du skal være med til at udbrede og udvide centrets viden og materialer om mobning og være med til at styrke centrets netværk og position på mobbeområdet.

Denne opgave kræver viden om det fællesskabsrettede mobbesyn og indgående kendskab til forebyggelse og håndtering af mobning i praksis.

Du skal have lyst til og flair for at afholde kurser, oplæg og sikre en god dialog med landets uddannelsesinstitutioner, kommunale forvaltninger og øvrige interessenter.

ÆblegårdenLærer til Æblegårdens interne skole

Æblegården, Årslev

Æblegården er et socialpædagogisk opholdssted med intern skole.

 • På Æblegården bor der 10 behandlingskrævende børn fra 7-18 år.
 • Den interne skole har 12 pladser (de 3 pladser kan være dagelever).

Vi søger en uddannet lærer, der brænder for specialområdet med matematik som linjefag og ser gerne at du derudover har naturfagstonet din læreruddannelse.

Vores nye kollega vil indgå i vores lærerteam på fire lærere, hvor undervisningen varetages i et tæt tværfagligt samarbejde med stedets pædagoger, og hvor både lærere og pædagoger arbejder på tværs af skole- og opholdsdel.

Som lærer i vores interne skole, skal du være forandringsparat og kunne trives med, at elever kan indskrives jævnt hen over året i forbindelse med deres anbringelse på Æblegården og at planlægning løbende må justeres ift. den konkrete elevgruppe - deres problematikker og dagsform.

Hillerød KommuneSpeciallærer/inklusionsvejleder til Hillerødsholmskolen

Hillerød Kommune

Hillerødsholmskolen søger en ambitiøs og engageret speciallærer/specialpædagog med skoleerfaring og et inkluderende mindset. Stillingen ønskes besat fra 1. oktober 2021. Som udgangspunkt er stillingen på fuld tid.

Dine arbejdsopgaver vil fordele sig dels på undervisning i forbindelse med visiterede elever, dels på vejledning og AKT. På Hillerødsholmskolen har vi en aktiv kultur omkring det samskabende forebyggende arbejde, hvilket du også vil blive inddraget i.

Du skal løfte en række opgaver, der spænder fra generelle indlæringsvanskeligheder henover kommunikative udfordringer til specifikke diagnoseudfordringer. Du vil her være del af et større specialteam og skal indgå i et udviklende samarbejde med teamet.

Hillerød KommuneLærere til Hillerød Dagbehandlingsskole - afdeling Store Dyrehave Skole

Hillerød Kommune

Elever på Hillerød Dagbehandlingsskole bærer ofte på en tung rygsæk fra en lang rejse fyldt med udfordringer og dårlige oplevelser, både psykisk, socialt og familiemæssigt. Den bagage vil vi gerne løfte af de ømme skuldre, for vi fokuserer i stedet på de muligheder og det potentiale, som vi ved, at hver eneste barn og ung har. Hvis du vil være med til at hjælpe vores elever og familier med at komme godt videre i skolen og livet – har vi en spændende lærerstilling til dig!

Afdeling Store Dyrehave Skole, der er den ene af Hillerød Dagbehandlingsskoles to afdelinger, rummer i alt 26 elever fordelt i tre grupper – på mellemtrin og i udskolingen. Vi udvider fagrækken i næste skoleår og søger derfor flere uddannede lærere inden for følgende:

 • Udskolingens- og mellemtrinnets fagrække
 • Dysleksi og VAKS – herunder testning og opfølgning
Frederikssund Kommune
Fagkonsulent til makerspace - Genopslag

Frederikssund Kommune

Er du vores Chiefmaker til MakerVærket i Frederikssund?

Har du lyst og evner til at være med til skabe et unikt makerspace-miljø i samarbejde med erhvervsliv, grundskoler og ungdomsuddannelser? Vil du være med til at styrke børn og unges teknologiforståelse og sikre en bred forankring af maker-kulturen mellem grundskoler, ungdomsuddannelser og erhvervsliv? Så se her!

Som Chiefmaker er du frem for alt det tekniske orakel i MakerVærket, som sørger for at alle brugere af MakerVærket kan gå ombord i MakerVærkets teknologier. Chiefmakeren - og det superbrugerkorps, som du som Chiefmaker opbygger - sørger for at MakerVærkets teknologier altid virker. Derudover er det en klar fordel med solidt didaktisk indblik for hele målgruppen.

Frederikssund Kommune
Dygtige lærerkollegaer til udskolingen på Fjordlandsskolen

Frederikssund Kommune, Skibby

Kunne du tænke dig at arbejde på en skole med højt til loftet, luft og plads til at udvikle både eleverne og lærerne i et positivt og fællesskabsorienteret skolemiljø? Så er det måske dig, som skal være vores nye kollega!

Vi søger lige nu to nye lærere til vores udskoling med kompetencer indenfor særligt matematik og idræt.

Vi ønsker, at du brænder for din undervisning og dine fag, og så er du vild med at få børn og unge mennesker til at lykkes både personligt, socialt og fagligt. Du anerkender vigtigheden af at virke gennem et forpligtende teamsamarbejde og med et kollektivt ansvar for eleverne. Gennem engagement og personligt drive går du efter at skabe de bedste rammer for undervisningen og for elevernes personlige og faglige udvikling.

Efterskolen Ådalen og Åskolen - Friskolen I HørningeSportslærer til Efterskolen Ådalen snarest muligt

Efterskolen Ådalen og Åskolen - Friskolen I Hørning

Kan du få vores eSports-elever til at fokusere foran skærmen og også få dem til at lette sig fra gamerstolen? Brænder du for efterskolens alsidige opgaver og livsstil, og kan du tiltræde hurtigst muligt? Så er du den eSportslærer, vi søger.

Stillingen kan være både deltids- eller fuldtidsstilling, alt efter din fagkombination og din interesse. Det er en fordel, hvis du også kan undervise i matematik, og du er velkommen til at byde ind med andre fag.

Undervisningen i eSport centrerer sig om CS:GO. Målet i eSports-undervisningen er at styrke elevernes kompetencer i samarbejde, kommunikation og lederskab.

Hotel- og RestaurantskolenTillidsvækkende studievejleder med interesse for ungevejledning og -trivsel

Hotel- og Restaurantskolen, Valby

Har du evner og mod på at være den, der løser mange forskellige vejledningsfaglige opgaver på en skole i rivende udvikling? Brænder du for at hjælpe og vejlede unge gennem deres uddannelse? Og vil du samtidig være en del af et dygtigt vejledningsteam? Så er du måske Hotel- og Restaurantskolens nye studievejleder.

Som studievejleder på Hotel- og Restaurantskolen i Valby vil du spille en central rolle i vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi skaber en fagskole, der gennem stimulerende rammer og høje standarder medvirker til at højne det faglige niveau og styrke elevernes trivsel.

Som studievejleder vil du indgå i et team, hvor vi vægter tværfagligt samarbejde, faglig sparring, et godt socialt arbejdsmiljø og godt humør højt.

Gem
Kalundborg Kommune
Lærer til Tømmerup skole

Kalundborg Kommune

Tømmerup skole har brug for dig!

Er du en dygtig og engageret lærer? Formår du at skabe læring gennem relationer og har du fagligheden med dig? Hvis ja, bør du læse videre:

Tømmerup skole søger en lærer til et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Vi søger en kompetent og energisk lærer, der har ambitioner på alle børns vegne, til at træde ind i vores dygtige, og ambitiøse personalegruppe.

Kan du gøre en forskel for vores elever i fag som matematik, natur og teknik, idræt, engelsk, historie og kristendom, så skynd dig at sende en ansøgning til os.

Favrskov KommuneBarselsvikariat lærerstilling, Bavnehøjskolen i Hadsten

Favrskov Kommune

Bavnehøjskolen er en 0.- 6. klasses-skole beliggende naturskønt i Hadstens østlige udkant. Skolen er en aktiv og synlig del af lokalmiljøet bl.a. gennem samarbejde med lokale foreninger. Der går 290 elever på skolen, og der er ca. 35 ansatte. Skolen består af to afdelinger – indskoling og mellemtrin. Lærerne underviser som udgangspunkt kun i én afdeling og er organiseret i selvstyrende årgangsteams. Skolen vægter inklusion og samarbejde højt.

Vi søger en lærer til et barselsvikariat pr. 15. november til en 80 %-stilling med mulighed for at supplere med vikartimer. Du skal undervise en 4. klasse i dansk og historie, 5. årgang i madkundskab og en 6. klasse i historie.

Vi forventer, du er læreruddannet og indstillet på at arbejde tæt sammen med de øvrige lærere på mellemtrinnet.

Favrskov KommuneØstervangskolen i Hadsten søger lærer til indskolingen

Favrskov Kommune

Østervangskolen er en skole med højt til loftet og gode muligheder for at prøve sig selv af i et godt og udviklende arbejdsmiljø. Som ansat på Østervangskolen vil du blive en del af en medarbejdergruppe, som søger at skabe de bedst mulige rammer for alle elevers trivsel og læring. Skolens klare vision er at danne eleverne til hele mennesker med vægt på både akademiske, praksisfaglige, dramatiske, kropslige og musiske læreprocesser.

Østervangskolen ligger kun 10 minutters gang fra stationen, hvorfra der er gode forbindelser til både Aarhus og Randers. Skolen har ca. 425 elever fra 0. til 9. klasse, en modtagerklasse og 45 ansatte. Skolen har en engageret og interesseret forældregruppe og et tæt samarbejde med skolebestyrelsen.

Gem
Grønlands Selvstyre
Barselsvikar til undervisning i PI/SPS Ilulissat

Grønlands Selvstyre

BARSELSVIKAR SØGES TIL SOCIALPÆDAGOGISKE UDDANNELSER I GRØNLAND

Har du mod på nye udfordringer og er klar til nye horisonter, så har vi en stilling til dig som underviser ved PI/SPS Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat.

Du bliver en del af et underviserteam ved PI/SPS med mulighed for at præge og videreudvikle undervisningsforløb i tråd med Seminariets vision, om at bidrage til og gøre en forskel i det socialpædagogiske praksisfelt i hele Grønland.

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialpædagogiske fagområde er en god kollega, som møder sine omgivelser og arbejdsopgaverne med en positiv tilgang.

Grønlands Selvstyre