6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ennova A/S

Office assistant

Aarhus C

Motiveres du af at være den første kunder og kolleger ser, når de kommer til kontoret? Og er det smil du sender dem, også med til at gøre din egen dag god?

På vores hovedkontor i Aarhus har vi brug for en Office Assistant, der motiveres af bl.a. følgende opgaver:

  • supportere vores afdelinger med lettere administrative opgaver
  • behandle indkomne e-mails på vores Ennova mail
  • indkøbe kontorartikler, dagligvarer m.m.
Ennova A/S
Gem
Navest A/S

Office Assistant i kontorfællesskabet MT04 og Navest A/S

Aarhus

Ønsker du at blive en del af et aktivt kontorfællesskab samt et Family Office i vækst? Er det en del af din drivkraft at hjælpe til og sørge for en sublim serviceoplevelse for kolleger, ejere, samarbejdspartnere og gæster af huset?

Du spiller du en vigtig og værdsat rolle for både huset, hvor du får en bred kontaktflade i en alsidig hverdag. Du vil f.eks. stå for at servicere lejere samt stå for opdækning til møder, håndtering af frokostordning, digital og fysisk post samt kontakt til diverse leverandører og administrative opgaver eller praktiske ærinder for Navest.

Scandic Hotel A/S

Shiftleader Front Office, fuldtid, Scandic Aarhus City

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du på din vagt altid går forrest med god energi og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du er god til at kommunikere og deler altid din viden.

Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Lidl Danmark K/S

Direktionssekretær til HR og Indkøb

Aarhus C

Tager du det helt køligt, når tingene brænder på? Trives du med administrative opgaver og fart over feltet, hvor struktur, planlægning og eksekvering er forudsætningerne for succes?

Du får en spændende mulighed for at samarbejde og få snitflader på tværs af organisationen og præge de projekter, som hører til i Indkøb og HR. Det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og agerer i krydsfeltet af de opgaver, der hører til indenfor HR og Indkøb.

Lidl Danmark K/S
MFT Energy A/S

Service Assistant

Aarhus C

Do you want a versatile work day, with both practical and administrative tasks, that creates high value for your colleagues daily?

At MFT Energy it is a big priority to be able to offer excellent and modern work facilities for our employees. As our new Service Assistant, you will have an important role in ensuring this.

You will experience a mix of daily routines and ad hoc tasks, that are mainly practical, but also administrative. You will be given a high degree of responsibility and room to influence your tasks depending on your interests and competencies.

Gem
DLA Piper

Servicemedarbejder til DLA Pipers interne servicefunktion

Aarhus C

Se video om DLA Piper som arbejdspladsDu vil blive tilknyttet vores interne serviceafdeling, hvor du sammen med resten af teamet har til opgave at sikre, at hverdagen forløber professionelt og effektivt. Arbejdsopgaverne er meget forskelligartede, og du vil være i daglig kontakt med alle medarbejdere og gæster i huset.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være: Opdækning samt afrydning ved møder, kopieringsopgaver og diverse administrative opgaver samt intern postomdeling.

DLA Piper

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV