81 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

81 jobannoncer

Gem
Alektum A/S

Collector til Legal Collection Teamet

Aarhus C

Se video om Alektum A/S som arbejdsplads

Du bliver sammen med dine kollegaer ansvarlig for at afholde fogedretsmøder, udforme betalingspåkrav og udlægsbegæringer.

Du vil få en dynamisk og alsidig arbejdsdag med retslig inddrivelse og en dag med stor kontaktflade både telefonisk og skriftligt.

Du får en fuldtidsstilling på 37 timer i et uformelt arbejdsmiljø, placeret i Aarhus midtby.

Alektum A/S
Gem
Advodan Glostrup København

Receptionist & koordinator

Glostrup

Se video om Advodan Glostrup København som arbejdspladsEr du en struktureret og serviceminded person, som trives i en travl hverdag, hvor du bruger dine kommunikationsevner og har mange forskellige opgaver?

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte administrative opgaver: Assistere med diverse administrative opgaver såsom oprettelse af sager, samling af ekstrakter, sende ugentlige tidsregistreringsoversigter til jurister mv.

Vi har en uformel omgangstone og arbejdskultur, hvor vi tror på, at fleksibilitet og frihed under ansvar skaber de bedste rammer for at sikre god trivsel og de bedste resultater.

Advodan Glostrup København
Gem
Würth Danmark A/S

PA for den Adm. Direktør

Kolding

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsEr du ambitiøs, resultatorienteret og har du en vilje til at lykkes? Trives du med ansvar, har du sans for overblik og struktur, og er du særdeles stærk i dine kommunikative evner?

Så tag første skridt mod din drømmekarriere med en to-årig læringsrejse som PA for den Adm. Direktør i Danmarks største salgsorganisation

Würth Danmark A/S
Gem
Comwell

Receptionist, Comwell Rebild Bakker

Skørping

Du får en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Du får en selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes Du bliver en del af et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor den enkeltes sundhed og trivsel sættes højt.

Gem
TDC NET

Support the CFO on the transformation journey in Finance

Copenhagen SV

Are you driven by transformation, change, taking things to the next level, high quality, a can-do attitude, passion, and the willingness to go the extra mile? If so, you should consider applying for this job

- Steen Møller, CFO

This role is crucial in ensuring the smooth operation of the CFO’s office, with a significant focus on managing projects, developing business plans, creating PowerPoint presentations, and handling various ad hoc tasks.

Gem
NOVASOL part of Awaze

Service Office Assistant

Varde

Du er firmaets ansigt udadtil og indgår i et stærkt lokalt team, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og ejere.

Derudover har du ansvar for forskellige administrative opgaver såsom skriftlige reklamationer, skader samt almindeligt forefaldende kontoropgaver.

Vi tilbyder pensionsordning inklusiv sundhedsforsikring, 5 ugers ferie og 5 feriefridage efter 9 måneders ansættelse, gode rabatter på leje af feriehuse i Europa samt en række andre personalegoder.

NOVASOL part of Awaze
Yaqub David Larsen Minde Forening
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Fairfield & Residence Inn Copenhagen Nordhavn

Nightreceptionist at dual-branded Marriott hotel in Copenhagen North Harbour

We are seeking receptionists, both part-time and full-time for night shifts. The hotel is marketed under two brands, Fairfield by Marriott and Residence Inn by Marriott, but behind the scenes, it's one team managing the operations of both concepts.

You'll have the opportunity to satisfy your wanderlust with discounts at more than 8,700 hotels. The global travel benefits are unparalleled, and the international work environment offers unique challenges in the Danish hotel market.

Gem
Region Midtjylland

Telefonist til Omstillingen på Aarhus Universitetshospital

Aarhus N

Er du på udkig efter et spændende job, hvor du kan udfolde og udvikle dit indre servicegen?

Indrykket:
Gem

Sekretær

København NV
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
N1 A/S

Assistent til PA – Vær tæt på Elnetskabet N1's ledelse og vær' en del af den grønne omstilling

Esbjerg N

Kan du skabe struktur, og er du dygtig til at planlægge og realisere? Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med en bred samarbejdsflade på tværs af N1.

Du får frihed og udfoldelsesmuligheder, og vi forventer engagement og godt samarbejde.

Din baggrund er ikke afgørende, da det for os er vigtigt, at vi får en person ind, der virkelig brænder for at gøre en forskel og få dagen til at flyde problemfrit.

N1 A/S
Academic Work søger for Rohde Nielsen A/S
Gem
Academic Work

Direktionssekretær

Kastrup

Drømmer du om at blive en central figur i en supportfunktion, hvor dine kompetencer som blæksprutte og din omstillingsparathed virkelig kan skinne igennem?

Som sekretær vil du være ansvarlig for at assistere ledelsen og medarbejderne, håndtere skriftlig kommunikation, koordinere møder og sørge for, at kontoret fungerer gnidningsfrit. Vi leder efter en initiativrig person, der trives i en travl hverdag og kan bevare overblikket, selv når det går hurtigt.

Gem
Domea.dk

Alsidig forvaltningssekretær

RandersBolig søger en alsidig forvaltningssekretær, der gennem samarbejde og med sans for service kan være med til at implementere de beslutninger, beboerdemokratiet træffer.

Du bliver en del af forvaltningsteamet, hvor du får 7 fagligt stærke kollegaer at sparre med. Vi løfter i flok om både stort og småt og vægter et godt kollegaskab højt.

Som vores nye forvaltningssekretær får du en central rolle i forhold til serviceringen af beboere, bestyrelsen og afdelingsbestyrelserne, og du samarbejder om dette med boligselskabets team og dine kollegaer i forvaltningsteamet. Der er stor variation i dine opgaver og mulighed for løbende at udvikle dig og dine kvalifikationer.

Gem
Energistyrelsen

Administrativ direktionssekretær

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsVi søger en kollega, der vil være med til at sætte sit aftryk på, hvordan vi yder den bedst mulige service for vores direktion. Sammen med det øvrige sekretærteam og resten af sekretariatet er du med til at sikre, at direktionens hverdag forløber smidigt og effektivt.

Du vil få ansvar for den daglige koordinering af to af vores direktionsmedlemmers kalendere og indhentning af mødematerialer. Derudover vil du stå for administrative opgaver som rejsebestilling, fakturahåndtering og diverse ad hoc-opgaver.

Energistyrelsen
Gem
Radiograf Rådet

Kontorhjælp til Radiograf Rådet – Deltid

Frederiksberg C

Vi mangler dig, der 12-16 timer om ugen tager fat uden tøven lige dér, hvor der er behov for det i vores lille sekretariat med alle mulige forefaldende kontoropgaver.

Du vil primært skulle assistere vores sekretær/administrativt ansvarlige med administrative og praktiske opgaver. Det vil sige, at arbejdsopgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter:

  • Div. forefaldende kontorarbejde
  • Administrativ medlemsservice (ind- og udmeldelser)
Gem
UL Solutions

Administrative Services Supervisor

Ballerup

We are looking for a candidate who will play a critical role in managing the UL Denmark office while also serving as the Executive Assistant to the Vice President.

You will manage a variety of administrative support functions and a wide variety of administrative duties including: Head of the reception and reception staff, contact the external vendors managing canteen and cleaning services.

UL Solutions
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV