5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Epinion

Vi søger norsktalende kollega til Epinions team for Turisme, Kultur & Stedsudvikling

Aarhus C eller København N

Er du nysgerrig på brugeradfærd, attraktions- og stedsudvikling inden for turisme- og kulturområdet?

Vi søger lige nu en studentermedhjælper eller konsulent til teamet. Stillingen kan enten være fuldtid (37 timer/uge) eller i form af et studiejob (15 timer/uge).

Vi kan tilbyde dig en unik rolle i krydsfeltet mellem holdnings- og adfærdsorienterede analyser, der skal skabe forandring for turismeorganisationer og kulturinstitutioner i hele Norden – ikke mindst i Norge, hvor vi løser flere og flere opgaver.

Cryos International – Denmark ApS

Sales & Customer Care Consultant

Aarhus C

Vil du være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Brænder du for at yde en god service, og mestrer du spansk, engelsk og dansk og også gerne et fjerde sprog på højt niveau?

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt og uformelt miljø, frihed under ansvar og stort fokus på faglig sparring og personlig udvikling.

Studielektor i Tysk

Aarhus C

Find den lokale medarbejderportal for dit institut eller område.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV