8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scan-Med A/S Denmark

Bogholder i Gazelle virksomhed

Brabrand

Økonomi ”blæksprutte”, der bliver en del af den daglige ledelse!

Vores bogholder, som har været hos os i 12 år går på pension. Vi søger hendes afløser, til at udføre centrale økonomiopgaver i en international handelsvirksomhed beliggende i Brabrand. Fordi vi deles om opgaverne opnår vi stor fleksibilitet og tilbyder en meget varieret hverdag.

Virksomheden er vel konsolideret og har en fornuftig og stabil indtjening. I 2023 blev vi udpeget som ”Gazelle” virksomhed.

Der er tale om en fuldtidsstilling og mødetiden kan delvist afpasses efter dine behov. Vi tilbyder en god fast løn og pensionsordning.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
JYSK

Customer Insight Specialist

Brabrand

Are you passionate about working with customer data and transforming data into relevant customer insights across JYSK? Then you might be the new Customer Insight Specialist we are looking for!

As a Customer Insight Specialist you will help collect, analyse and communicate customer insights across the organisation and ensure the voice of the customer across JYSK. You will work with many different types of projects and stakeholders and help create the foundation and direction for the newly established customer insight function.

JYSK
Gem
JYSK

Quality Assurance Coordinator - Garden

Brabrand

JYSK søger en Quality Assurance Coordinator, med erfaring indenfor havemøbel- og accessoriesområdet til vores Compliance and Quality afdeling.

Du bliver en del af en international Compliance & Quality afdeling, hvor vi har godt humør og en uhøjtidelig atmosfære. Du vil opleve et tæt samarbejde med JYSK Quality teams på vores 9 distributionscentre fordelt i Europa, samt med vores internationale leverandører.

JYSK
Gem
JYSK

Quality Assurance Coordinator - Textile

Brabrand

JYSK søger en Quality Assurance Coordinator, med erfaring indenfor tekstil området til vores Compliance and Quality afdeling.

Du bliver en del af en international Compliance & Quality afdeling, hvor vi har godt humør og en uhøjtidelig atmosfære. Du vil opleve et tæt samarbejde med JYSK Quality teams på vores 9 distributionscentre fordelt i Europa, samt med vores internationale leverandører.

JYSK
DOLLE Nordic A/S

Nordic Customer Service (barselsvikariat)

Brabrand

Kunne du tænke dig en Customer Service-rolle i vores skandinaviske kundeservice, hvor der er rum til nytænkning og rig mulighed for at påvirke tingene og være med til at forme DOLLE Nordic’s kundeservice?

Du får det daglige ansvar for en lang række opgaver, bl.a. ordrehåndtering, fakturering, oprettelse af nye kunder, reklamationshåndtering og besvarelse af kundehenvendelser.

GSV Materieludlejning

Udlejningskonsulent til Danmarks førende materieludlejer

Brabrand

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

Så er det måske dig, der skal være med til at forsyne landets virksomheder med entreprenørmaskiner ved at hjælpe vores kunder og have helt styr på det praktiske, når det kommer til selve udlejningen.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig.

GSV Materieludlejning

Webshop Assistant til Danmarks førende shop for hundetilbehør

Brabrand

Har du et stort kendskab til hunde fra avl, udstilling e.l?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV