DOLLE Nordic A/S
Brabrand

Nordic Customer Service (barselsvikariat)

Kunne du tænke dig en Customer Service-rolle i vores skandinaviske kundeservice, hvor der er rum til nytænkning og rig mulighed for at påvirke tingene og være med til at forme DOLLE Nordic’s kundeservice? Er du serviceminded, og har du erfaring med kundeservice, så er det dig vi leder efter!

Operationel kundeservice rolle i vores skandinaviske kundeservice

Vi har fart på hos DOLLE Nordic, og vi er på en sjov og spændende vækstrejse, hvor ambitionerne fortsat er tårnhøje. Og lige nu søger vi en barselsvikar til vores kundeservice, der vil være med på rejsen.

I rollen som Nordic Customer Service får du det daglige ansvar for en lang række opgaver, bl.a. ordrehåndtering, fakturering, oprettelse af nye kunder, reklamationshåndtering og besvarelse af kundehenvendelser. Din primære og vigtigste funktion er dog at levere fantastisk kundeservice på telefon og mail. Du kommer til at indgå i vores kundeserviceteam og referere til vores Nordic Operations Manager.

Proaktiv kundeserviceprofil med masser af gåpåmod

Vi er på udkig efter dig, der har nogle års erfaring med administrativt arbejde og kundeservice. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du både taler og skriver dansk. Det vil være en fordel, hvis du også kan begå dig på norsk og/eller svensk, men det er ikke et krav. Vi forventer, at du behersker Office-pakken, og har du allerede kendskab til Microsoft D365 Finance & Operations, er det et plus.

Som person er du struktureret, proaktiv, og du har et naturligt servicegen med sans for kvalitet. Det vigtigste af alt er, at du kommer med en lyst til at yde en god service til vores kunder og bidrage med godt humør og gåpåmod i dagligdagen.

Dynamisk og resultatorienteret team

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor fællesskab og lysten til at yde en god indsats er i højsædet. Vi sætter en ære i at hjælpe hinanden og vi har en kultur, hvor det er okay at lave fejl. Vores respekt for hinanden såvel som sammenhold og tryghed kollegaerne imellem gør, at albuerne altid er nede. Du vil opleve et miljø, hvor der er plads til at byde ind, udfordre og gøre en markant forskel.

Vil du være en del af holdet?

Så send din ansøgning og dit CV via knappen "Ansøg" snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Mathies Løvgreen, Nordic Operations Manager på tlf. 30 50 55 40 for eventuelle spørgsmål til stillingen.


DOLLE er verdens største lofttrappe-producent samt en betydelig aktør inden for pladsbesparende trapper og udendørs gelændersystemer.

DOLLE Nordic er ansvarlig for salg og markedsføring af DOLLEs produkter i Norden. Kerneproduktet er lofttrapper og skunklemme. Med tiden er sortimentet udvidet til pladsbesparende trapper, gelænder-systemer samt DOLLEs patenterede i-CLiPS® facadebeklædning og terrassebelægning.

Læs mere på www.dolle.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.