111 jobannoncer matcher din søgning 111 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bravida Danmark A/S

ABA-serviceleder

Brabrand

Du bliver en del af et kompetent serviceteam, der sparrer og hjælper hinanden med brandtekniske kalkulationer og serviceopgaver hos vores kunder.

Vi repræsenterer innovation og god service – og betragter vores kunder som samarbejdspartnere. Hvilket også afspejler sig i din hverdag, som er alsidig og fleksibel og i høj grad koordineres af vores kunder og deres behov.

Bravida Danmark A/S
Gem
JYSK

HR Coordinator, Recruitment & Employer Branding

Brabrand

Do you have an eye for employer branding initiatives and a sharp storytelling pen?

Do you want to learn and develop within the administrative recruitment process? Do you want to be part of the ongoing development of a true global retail success story?

Well, then this is your chance!

JYSK
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
JYSK

Platform Engineer, Web DevOps

Brabrand

Are you passionate about continuous delivery and ensuring the reliability and scalability of deployments? Do you thrive in designing and implementing robust processes and tools? Then, this position is for you!

We are now looking for a Platform Engineer to help improve our CI/CD flows, to automate processes, build the tooling and DevOps best practice that will help optimise the software delivery and stability.

JYSK
Bravida Danmark A/S

Forsynings-/højspændingsmontør

Brabrand

Se video om Bravida Danmark A/S som arbejdspladsVil du være med til at sikre fremtidens elnet i Danmark? Og har du mod på at udforske og løse spændende opgaver inden for el-infrastruktur?

I vores el-infrastrukturafdeling udføres der en bred vifte af el-opgaver, hvormed vi spiller en afgørende rolle i udviklingen af Danmarks infrastruktur.

Tag springet ind i et team, hvor innovation, faglig stolthed og dynamik går hånd i hånd.

Bravida Danmark A/S
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Advansor A/S

Electrical Designer / Electrical Engineer

Brabrand

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

You will work within a team of Electrical Designers and your main role will be designing panels for our CO2 climate solutions and helping our Production, Sales and Service department in relation to electrical questions.

You will become part of a highly ambitious company that values a good working environment, diversity, and teamwork.

We offer flexible working hours, access to our gym, and probably the best canteen you have ever tried.

Advansor A/S
Gem
Silvan A/S

Finance Director, Aspirerende CFO

Brabrand

Hvis du har et operationel mindset, et stærkt kendskab inden for regnskab, controlling og IT og er klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner, så er denne stilling måske noget for dig!

Denne stilling er en unik mulighed for dig, der er på udkig efter det næste naturlige skridt i din karriere og drømmer om at blive CFO. Vi er private equity-støttede og tilbyder gode vækstmuligheder.

Salling Group

Praktikanter til indkøb: Sport & Energy, Salling Group efterår 2024

Brabrand

Drømmer du om en dynamisk og udfordrende praktikplads, der åbner døren til spændende muligheder inden for retail? Vil du være en del af en globalt anerkendt virksomhed, der sætter kvalitet og kreativitet i højsædet? Nu har du chancen for at blive en del af Indkøbsafdelingen hos Salling Group og tage det første skridt i din professionelle karriere!

Som vores praktikant vil du få din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus, hvor passionerede og dygtige kolleger skaber rammerne for fremtidens indkøbsoplevelser. Du vil blive en del af Commercial Nearfood, hvor 35 engagerede fagfolk arbejder sammen i fire forskellige teams: Personal Care, Homecare, Health & Hygiene samt Wine & Spirits.

Gem
XL-BYG

Marketingprojektleder til XL-BYG Kædekontor

Brabrand

Er du passioneret omkring digitale medier og elsker at jonglere med data?

Vi er i fuld gang med en række digitale Marketingtiltag, som vi har brug for hjælp til at sætte endnu mere fart på.

Dine primære opgaver vil være optimering af afkast på vores digitale medier samt planlægning og eksekvering af marketingindsatser på kategoriniveau for at styrke trafikken på XL-BYG.DK.

XL-BYG
IFF
Gem
IFF

Creative Assistant

Brabrand

Are you inspired to contribute your expertise to a global leading Flavors Organization? Are you passionate in working in a dynamic team with creative and empowered people?

Your Focus will be:

  • Always following correct compounding procedures
  • Prepare compounded flavors for evaluation, including preparation and running of difference testing if project requires.
  • Coordinate with QC to obtain specifications of all experimental recipes within 24 hours of completion of evaluation.
IFF
Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Aarhus søger weekendmedarbejder

Brabrand

Vi arbejder primært med B2B-kunder indenfor Catering og Foodservice. Du får en tæt relation og et godt kendskab til vores Catering- og Foodservicekunder i et herligt job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver. Du bliver en del af et dygtigt team af engagerede kolleger.

Det er en deltidsstilling med weekendarbejde hver fjerde weekend. Du modtager en grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver.

Dagrofa Foodservice
Gem
JYSK

Regional IT Helpdesk Supporter

Brabrand

Brænder du for at yde god support til dine kolleger og kunder, og har du lyst til at lære nye IT-systemer og hardware at kende? Og kunne du tænke dig at være en del af en stor international virksomhed, der er i rivende udvikling?

Du bliver en del af vores 1st/2nd line regionale helpdesk, der består af tre engagerede medarbejdere samt to studentermedhjælpere. Du vil have en stor berøringsflade med administrative brugere og vores JYSK-butikker, som du supporterer via telefon og ticket-system samt on-site support af hovedkontorets brugere.

JYSK
Gem
JYSK

Agile Coach

Brabrand

Are you passionate about fostering team collaboration and driving process improvements in an IT environment? Do you excel in guiding and mentoring teams towards continuous improvement?

You will play a key role in our Coaching team, which operates within the Business Agility department. The Business Agility Department comprises experts handling agile practices and test quality management.

JYSK
IFF
Gem
IFF

Technical Specialist, Product Quality, Nourish (Maternity cover, 12 months)

Brabrand

Are you an enthusiastic, motivated and detail-oriented professional with a desire to work in a team of colleagues with great technical competencies within production, regulation and processes?

Your core responsibilities:

  • Handling deviations for products manufactured at our factories.
  • Handling of product quality related complaints.
  • Coordinate and implement customer-specific requirements. Maintenance of master data in various IT systems, including SAP.
IFF
Salling Group

Indkøbskoordinator til Goods Not For Resale (GNFR)

Brabrand

Er du serviceminded og ansvarsfuld? Trives du i et omskifteligt miljø og kan du bevare overblikket, når det går stærkt?

Vi søger en kompetent indkøbskoordinator til vores afdeling, der er ansvarlig for indkøb af forvaltningsvarer til butikkerne for alle vores forretningsenheder i såvel ind- som udland.

Career søger for Dematic Ltd
Gem
Career

Vedligeholdstekniker (nathold)

Brabrand

Har du flair for mekanik og teknik? Kan du samtidigt se dig selv servicere og vedligeholde kraner i et automatiseret højlager?

Som vedligeholdstekniker vil din primære arbejdsopgave omhandle service og vedligeholdelse af højlagerkraner i et automatiseret miljø. Du bliver ansvarlig for at sikre, at kranerne fungerer optimalt og effektivt, samt at forebygge og løse eventuelle tekniske udfordringer.

Derudover vil opgaverne omhandle:

  • Service og vedligehold af conveyor bånd og lign.
  • Supportere kollegaer i reparations- og vedligeholdelsesopgaver
  • Reparationsopgaver relateret til drift
PRONOR IndustriTeknik as

Afdelingsleder til PRONORs El & Automationsafdeling i Aarhus

Vi søger en engageret og udadvendt afdelingsleder til vores El & Automationsafdeling. El & Automationsafdelingen har tre medarbejdere, men skal udvikles til mere end det dobbelte. Derudover skal du hjælpe med ledelsen af Elektroafdelingens 10 medarbejdere i spidsbelastningsperioder samt ferieperioder.

Du forstår at holde mange bolde i luften og evner at sætte dig ind i nye områder. Du har sikkert erfaring med PLC-programmering og CAD-konstruktion som SEE Electrical eller PC-Schematic.

Gem
Camfil A/S

eCom sælger til afdeling i Brabrand eller Skovlunde

Skovlunde, Brabrand

Vil du være med til at formidle produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på?

Til en nyoprettet stilling søger vi en eCom sælger med forretningsforståelse og strategisk fokus, der med tiden kan blive medansvarlig for forretningsudviklingen af vores eksisterende eCom-løsning (webshop). Du vil blive ansvarlig for dit eget salgsbudget og for at servicere eksisterende webshopkunder og skaffe nye webshopkunder.

Danske Fragtmænd

Salgskonsulent til Danske Fragtmænd – Aarhus

Brabrand

Er du en passioneret og målrettet salgskonsulent, der elsker at skabe gode kundeoplevelser? Har du erfaring med salg og evner at afdække kunders behov via telefon og mail?

Du bliver en central del af vores resultatorienterede og ambitiøse team. Du vil være ansvarlig for at betjene vores erhvervskunder gennem telefon og mail, hvor fokus er på det gode salg og den gode kundeoplevelse.

Danske Fragtmænd

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV