114 job matcher din søgning 114 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Justsen Energiteknik A/S Smed til produktionsvirksomhed

Justsen Energiteknik A/S, Brabrand

Vi søger en smed til vores produktion, som varetager produktion af forskellige anlægskomponenter. Opgaverne kan både være skære-, klippe-, bukke- og svejseopgaver samt samling af komponenter.

Du tilbydes

 • Et spændende job med mange opgaver i en virksomhed i vækst.
 • Attraktiv løn og ansættelsesvilkår.
 • En uformel arbejdsplads med kompetente kollegaer, der med positiv ånd og godt humør samarbejder om dagligdagens gøremål, således kunderne får de bedste produkter og service.
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Servicemægleren A/S
Udbudskonsulent

Servicemægleren A/S, Brabrand

Vi oplever hos Servicemægleren i Aarhus stor interesse omkring vores koncepter og ydelser og søger derfor, som del af vores vækststrategi, en udbudskonsulent til vores udbudsafdeling til varetagelse af udbudsprocesser for vores kunder.

Du vil som udbudskonsulent være medansvarlig for vores udbudsprocesser fra. A-Z, lige fra de mere praktiske opgaver til afholdelsen af kundemøder. Dette f.eks. udarbejdelse af udbudsmateriale, afholdelse af kundeaktiviteter, men også mere praktiske opgaver som bygningsgennemgange mv.

Vi har mange projekter i gang samt en sund og voksende pipeline med vækst for øje. Vi har en flad og uformel ledelsesstruktur og en virksomhedskultur med frihed under ansvar, hvor alle har indflydelse på hvilken vej, vi går.

Servicemægleren A/S
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
JYSK
Manager, UX and insights

JYSK, Brabrand

Do you have experience with UX design in omnichannel? Would you like to play an important role in ensuring a seamless customer experience across multiple platforms? And do you want to be part of a growing international organisation?

We are seeking a highly skilled and experienced Manager for our UX and Insights team, with a keen omnichannel focus for our E-commerce department at JYSK Head Office in Aarhus.

JYSK
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Aut. VVS-Installatør Lars Lykkegaard ApS VVS-montør/energispecialist

Aut. VVS-Installatør Lars Lykkegaard ApS, Aarhus

Vi har meget travlt med spjæld og mindre projekter, og vi søger derfor en servicemontør til fastansættelse.

Vores forventninger til dig:

 • uddannet VVS-montør el. vvs-energispecialist
 • erfaring fra renovering og nybyggeri
 • sætter en ære i veludført kvalitetsarbejde

Vi tilbyder:

 • egen servicevogn
 • god fast timeløn efter kvalifikationer
 • sundhedsforsikring
Salling Group Enterprise Architect of BI, Analytics and Data Platforms

Salling Group, Brabrand

Salling Group has made a strategic committed to become a truly data driven company. Are you a technology thought leader with strong business acumen and ability to map out technology trends and business strategies? Then this is a unique opportunity to lead the journey.

You will be part of the Enterprise Architecture management team with responsibilities of business intelligence, cross functional analytical domains including ML/AI, and the overarching data platform.

Advansor A/S
Team-koordinator til Lager

Advansor A/S, Brabrand

I rollen som Team Koordinater får du ansvar for at koordinere forskellige lagerfunktioner, hvor tilrettelæggelse og udførelse af pluk til produktion samt daglig opfølgning på lagerdifferencer vil være nogle af dine hovedfunktioner.

Vi tilbyder et spændende job i en bæredygtig virksomhed, hvor du vil være med til at lave miljøvenlige køleanlæg og varmepumper til kunder som Aldi, Lidl og Spar og dermed være med til at nedbringe CO2-udledningen på verdensplan.

Advansor A/S
JYSK
Sales Coordinator

JYSK, Brabrand

Are you passionate about sales, marketing and retail? Do you want to be part of a professional organisation with global success? Are you an accomplished, analytical and structured person, who would appreciate the chance to work with colleagues across country borders?

Then you may be the person we are looking for!

In Sales & Expansion, we offer you the opportunity to be part of an ambitious department, where you can develop and grow professionally and personally.

JYSK
Søstrene Grene Import A/S Struktureret og imødekommende Logistikelev

Søstrene Grene Import A/S, Brabrand

Har du interesse i og lyst til at lære om logistik og de forskellige transportformer; luft, sø, bil, kurer og pakkedistribution? Og vil du være med til at sikre, at vores butikker rundt i Europa får varer leveret til rette tid?

Du bliver en del af vores logistikafdeling og et mindre shippingteam med 4 andre Søstre, der varetager alt i den daglige håndtering af forsendelser til butikker, booking af distributører, import og eksport til og fra vores Logistikcenter i henholdsvis Brabrand og Viby, toldbehandling samt intern koordinering på tværs af organisationen.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Kredsløb
Energirådgiver i Teknisk kundeservice

Kredsløb, Brabrand

Vil du gerne rådgive vores største kunder til energieffektive investeringer? Ønsker du at bidrage til udvikling af nye produkter? Brænder du for tillidsfulde relationer?

Du bliver en del af vores afdeling Teknisk kundeservice, der har ansvaret for teknisk rådgivning af fjernvarmens kunder som bidrag til optimal drift af vores distributionsnet.

Dine primære opgaver er at rådgive og motivere Kredsløbs største kunder til at lave energieffektive investeringer i varmeanlæg. Kunder udvælges bl.a. på baggrund af dine analyser af forbrugsdata. Du skal bidrage til udviklingen af nye services og produkter til vores kunder, så vi sammen kan nå i mål med bl.a. Kredsløbs temperaturstrategi.

Kredsløb
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Midt- og Nordjylland

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev i Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
JYSK
HEAD OF REAL ESTATE ENERGY AND ASSET MANAGEMENT

JYSK

Are you an experienced Real Estate Energy and Asset Manager? Do you see yourself in a position where leadership is key?

WHAT WE OFFER YOU

 • An in-formal and open-minded atmosphere, including lots of cooperation and sparring with skilled colleagues at all levels in JYSK
 • To become a part of an organisational culture with a short distance from decision to action
 • A position with great opportunity to develop and grow professionally and personally
JYSK
Jobindex
Head of Sales EMEA – join our spell-binding growth journey

Jobindex recruiting on behalf of Arcane Tinmen ApS in Brabrand

Are you ready to step into this new role with fantastic opportunities for growth – for us as a company and you as a person?

Then come join an international market leader within an industry that has a unique sense of community.

  “You won’t find a trade with more positive relations between distributors, retailers, and colleagues – because we are united in our strong focus on how we reach our common goals,” says Global Head of Sales Morten Holm.
Jobindex

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV