103 job matcher din søgning 103 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 103 resultater.
Peak Rekruttering
PTA ingeniør/Projektleder

Peak Rekruttering søger for DAFA A/S i Brabrand

Vil du med på DAFA´s spændende udviklingsrejse? Holder du af at arbejde med produktionsoptimeringer, maskinindkøb samt projektledelse? Vil du være en del af en innovativ og uformel organisation?

Du refererer til produktionschefen, og du vil indtræde i et PTA team hvor opgaverne generelt består af både produktionsmodning, optimering og stamdatahåndtering mv. Du vil få meget tværfaglig dialog med dine kollegaer i produktionen, supply chain, salgsafdelingen mv. Du vil løbende være med til at sikre at generelle nye tiltag også indføres på produktionsenhederne i Polen og Kina. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Optimering og forbedring af produktionsmetoder og flow
 • Indkøb af maskiner og andet teknisk udstyr
 • Projektledelse ifm. implementering af maskiner/udstyr og procesoptimeringer
Peak Rekruttering
Salling GroupJunior Product Owner

Salling Group, Brabrand

Har du lyst til at udvikle og vedligeholde nogle af Danmarks største kundeloyalitetsapps? Vil du være en del af et ungt team med godt humør? Arbejder du systematisk og med et højt energiniveau? Så kan det være dig, vi leder efter.

Som vores nye Junior Product Owner er din primære opgave at understøtte udvikling og vedligeholdelse af vores loyalitetsapps føtex Plus, Bilka Plus, Netto+, ClubSalling samt Scan&Go. Du vil arbejde tæt sammen med den nuværende Product Owner, som har et indgående kendskab til vores apps.

Dine opgaver omfatter:

 • Understøtte planlægning og koordinering af udviklingssprints og tilhørende releases
 • Understøtte kvalitetssikring løbende og i forbindelse med releases
 • Bidrage løbende til planlægning af roadmap samt prioritering af backlog-opgaver
Salling GroupSupply Chain Developer

Salling Group, Brabrand

Når vi i Salling Group skal fuldføre vores mission om altid at give vores kunder den bedste indkøbsoplevelse, er vores Supply Chain et væsentligt omdrejningspunkt.

Derfor søger vi nu en ny kollega som kan være en stærk medspiller i at optimere og udvikle vores Supply Chain og hjælpe os med at bevare vores position som en af Danmarks ledende detailhandlere.

Som Supply Chain Developer bliver du en del af en professionel Supply Chain-afdeling med dedikerede kolleger. Vi arbejder sammen om det fælles mål i et inspirerende og dynamisk miljø, med en åben og direkte omgangstone.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
OKNygaard A/STilbuds- og kalkulationsmedarbejder

OKNygaard A/S, Brabrand eller Borup

Vil du være med til at kalkulere og vinde anlægsprojekter for OKNygaard Anlæg i Danmark?

Vi søger fagligt dygtige tilbuds- og kalkulationsmedarbejdere til vores beregnerteam. Du vil få udgangspunkt enten fra vores afdelingskontor i Borup på Sjælland eller vort hovedkontor i Brabrand ved Aarhus.

Du bliver sagsansvarlig for egne projekter, som spænder bredt indenfor landskabsprojekter som f.eks.: Anlæg af parker, taghaver og større haveanlæg. Klimatilpasningsprojekter med tilhørende LAR-løsninger, separat kloakering og områdefornyelser. Du kommer til at indgå i et stærkt team af erfarne kollegaer, der som dig udarbejder tilbud i hoved- og fagentrepriser.

Stevanato Group
HR-konsulent med fokus på rekruttering

Stevanato Group, Silkeborg/Brabrand

Brænder du for at levere kvalitet og har lyst til operationelle og taktiske HR-opgaver i tæt samarbejde med organisationen? Lige nu har du muligheden for at få alletiders springbræt til en karriere i HR.

Med reference til HR-manageren, vil du blive konsulent for medarbejdere og ledere i de to udviklingshuse Innoscan i Brabrand og SVM Automatik i Silkeborg. Din dagligdag vil bestå af både udviklings- og driftsopgaver indenfor HR-relaterede emner herunder:

 • Udvikling af jobbeskrivelser, jobannoncer og kontraktpakker
 • Arrangering og eksekvering af interne og eksterne employer branding-aktiviteter
 • Udarbejdelse af og support i onboarding-programmer
Stevanato Group
Super Dæk Service
Alsidig dækmontør søges til Brabrand

Super Dæk Service

Til vores afdeling i Brabrand søger vi en robust dækmontør til at servicere vores kunder på de danske motorveje, byggepladser m.m. Som udekørende dækmontør skal du fortage alle former for dækservice på den tunge side, det vil sige dæk til lastbiler, entreprenør, landbrug m.m.

SDS

Vi tilbyder grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service, samt et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer.

Du vil få mulighed for at arbejde i en spændende afdeling, og du bliver en del af et engageret team af dygtige og glade kolleger.

Super Dæk Service
Fischer GroupKommunikationsmedarbejder

Fischer Group, Brabrand

Er du et vidtfavnende, struktureret og handlekraftigt kommunikationsmenneske, der både kan håndtere detaljerne og bevare det kølige overblik? Så er det måske dig, vi søger til Skandinaviens stærkeste solafskærmnings- og gardinkoncern, Fischer Group (Fischer Holding A/S).

Du bliver en del af vores kommunikations- og marketingafdeling, hvor du i et nært samarbejde med en grafisk designer, en online specialist og vores direktion er med til at udvikle og fastholde vores kommunikationsindsatser. Du refererer til koncerndirektøren.

Dine hovedopgaver omfatter:

 • Udvikling og opdatering af hjemmesider
 • Tekster til hjemmesider
 • Interviews med eksperter og skrivning af artikler
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Servicemægleren A/SUdbudsjurist søges

Servicemægleren A/S, Brabrand

SERVICEMÆGLEREN A/S med hovedkontor i Aarhus søger en serviceminded m/k til at besætte en stilling som udbudsjurist. Vi er en vækstende dansk konsulentvirksomhed inden for udbudsrådgivning.

Miljøet i virksomheden er uformelt, men seriøst og rummer en spændende hverdag med mange interessante og alsidige opgaver samt en stejl læringskurve. Virksomhedsstrukturen er flad, og der er ikke langt fra idé til handling, hvorfor man her har mulighed for at gøre en bemærkelsesværdig forskel.

Du vil komme til at have dine egne kunder og udbudsprocesser, som du er ansvarlig for, men samtidig vil du også indgå i et team, hvor du altid vil kunne hente hjælp og sparring ift. løsningen af dine opgaver. Arbejdet er i høj grad proaktivt og kræver gode sociale egenskaber ifm. den daglige dialog med klienter, tilbudsgivere og potentielle kunder.

Pronor Industriteknik A/SServiceteknikere – Industritekniske anlæg – Aarhus og Herning

Pronor Industriteknik A/S

PRONOR IndustriTeknik as søger engagerede serviceteknikere til fastansættelse i vores Aarhus- og Herning-afdelinger. Du kommer både til at arbejde på vores værksteder og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for industritekniske reparationsopgaver som: elmotorer, pumper, gear og ventilation. Du får reference til afdelingernes ledere.

Du skal være en dygtig fleksibel servicetekniker som kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Du er elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

Du bliver en nøglemedarbejder i vores afdelinger. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Advansor A/S
Elektriker/Electrician

Advansor A/S, Brabrand

Er du på jagt efter et spændende job i en ambitiøs virksomhed med masser af dedikerede kolleger?
Advansor søger lige nu en dygtig elektriker eller to til vores fantastiske team.

Du vil blive tilknyttet vores el-afdeling og dermed sikre en høj kvalitet af opgaver og funktioner med tilknytning direkte eller indirekte til vores el-systemer. Du vil få ansvar og muligheder for selvstændigt at påvirke arbejdsindhold og metode.

Du vil komme til at arbejde bredt med montage af elektriske dele på køleanlæg og varmepumper. Dine primære opgaver bliver fortrådning af styretavler og komponenter på Advansors køleanlæg. Arbejdet vil endvidere bestå af løbende optimering af arbejdsmetoder i afdelingen. Advansor leverer kundetilpassede løsninger i hele verden og arbejder med styringer fra Danfoss, Carel, RDM, Wurm og Eckelmann.

Advansor A/S
Advansor A/S
Smed/Fitter

Advansor A/S, Brabrand

Advansor vokser, og vi søger derfor smede til vores smede/montageafdeling til produktion af bæredygtige CO2-køleanlæg.

Du vil blive tilknyttet vores smedehold i produktionsafdelingen. Du kommer til at arbejde bredt med montage og hårdlodning af alle de mekaniske dele og rør på køleanlæg og varmepumper. Du vil bidrage til at sikre en høj kvalitet af både opgaver og funktioner med tilknytning direkte eller indirekte til vores produktion af køleanlæg.

Vi arbejder i selvstændige teams med højt humør. Du vil også komme til at samarbejde med resten af produktionen. Du får et godt arbejdsmiljø med indearbejde og fleksible arbejdstider, så du kan selv styre, om du begynder din arbejdsdag kl. 06 eller 08 om morgenen. Der er mulighed for at skabe din egen stilling inden for rammerne af en udviklingsorienteret virksomhed.

Advansor A/S
JYSK
B2B Specialist, E-business

JYSK, Brabrand

Can you say “Yes” to:

Passion for both B2B and E-business?
Digital and commercial mindset and experience?
Ready for global expansion of JYSK Business to Business?
Then this is your chance!

We believe in continuous improvement to ensure that JYSK customers always get a great offer. This is a guiding light for the entire organisation – and consequently we are now seeking an B2B Specialist to join our E-business team at our Head Office in Aarhus.

We are looking for a B2B Specialist with strong commercial drive and who is ready to develop, operate and coordinate all digital B2B activities across the JYSK countries.

JYSK
InnoScan A/S
Chefbogholder - Teamkoordinator Økonomi & Administration

InnoScan A/S, Brabrand

Er du en person med gåpåmod, godt humør og bred erfaring indenfor regnskab og bogholderi? Kan du sikre dig, at opgaverne løses med præcision og til tiden, og kan du med et smil supportere dine nærmeste kolleger fagligt? Så har vi jobbet til dig!

Som Innoscans nye Chefbogholder, vil du få et stort selvstændigt ansvar med mulighed for at skabe værdi for både virksomhed og dine kolleger, hvor du vil være det faglige holdepunkt i vores økonomiafdeling i Brabrand. Forventningerne er høje og opgaverne mangeartede bl.a.:

 • Koordinering af opgaver mellem dig og de 2 øvrige i afdelingen
 • Projektstyring, herunder økonomisk opfølgning på projekter samt månedlige opgørelser i forbindelse med månedsafslutning
 • Likviditetsstyring
InnoScan A/S
Stevanato Group
Mekanikprojektleder

Stevanato Group, Silkeborg/Brabrand

Vi har travlt og har brug for forstærkning. Der er nemlig stor efterspørgsel på vores kundetilpassede maskiner blandt farmaceutiske producenter i hele verden. Kan du samle et fagligt stærkt team omkring dig, så I sammen leverer de bedste mekaniske løsninger til højteknologiske maskiner?

Med reference til lederen af Mechanical Engineering, der består af 15 mekanikingeniører, vil du i denne nyoprettede fuldtidsstilling blive ansvarlig for at sikre projektleveringerne fra det mekaniske projektteam.

Da vi arbejder projektbaseret for at sikre den optimale løsning for den enkelte kunde, vil du skulle arbejde tæt sammen med den overordnede projektleder, hardwareingeniører, softwaredesignere og produktion som ansvarlig for den mekaniske side af maskindesign, opbygning og indkøring.

Stevanato Group
Scan-Med A/SLager- og servicemedarbejder

Scan-Med A/S, Brabrand

Vores lageransvarlige gennem de sidste 15 år går på pension og vi søger hans afløser med tiltrædelse 1. maj 2021. Du bliver ene mand på lageret, tager dig af al indgående og udgående logistik samt foretager service på vores udstyr hos speciallæger og hospitaler i hele Danmark.

Vores lager indeholder varer indenfor kategorier som trykaflastningspuder, madrasser, transportmateriel, inventar, hjul, rørben, elektroniske komponenter, medicoteknisk udstyr samt forbrugsartikler til hospitals- og sundhedssektoren.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Aarhus Kommune
Teknik og Miljø søger erfaren natur- og skovfaglig projektleder til grønne områder

Aarhus Kommune, Brabrand

Team Grønne Områder søger en kollega, der kan være med til at udvikle Aarhus Kommunes natur- og skovområder.

Vi forventer, at du evner at tage førertrøjen på for sammen med dygtige kolleger, kommunens entreprenører og byens borgere at sætte retningen for byens grønne områder i fremtiden. Du kan i samarbejde med kolleger håndtere teamets udviklingsprojekter fra idé over politisk behandling og vedtagelse til udførelse.

Aarhus Kommune har store ambitioner for udvikling af natur- og skovområder i kommunen, og der skal forsat være balance mellem hensynet til brugere, arrangementer og naturen selv. Det er derfor vigtigt, at du fagligt kan håndtere komplekse problemstillinger og kender til lovgrundlaget herfor.

Salling GroupSenior Project Manager

Salling Group, Brabrand

Do you have a burning passion for Project Management? Are you eager to deliver both the most complex IT projects as well as bringing project management itself to the next level in one of Denmark’s largest companies?

As a Senior Project Manager in our IT Department you will be the preferred Project Manager for the strategic projects with the highest complexity. Projects across different platforms and technologies, requiring large Organizational Change Management within the Business, delivery across our Scrum Product Teams and in many cases establishing collaboration with new 3rd party vendors.

In IT project managers are leaders. We expect that you are able to lead a project organization with the business in mind. While we acknowledge the need for project administration and compliance activities, we value our project managers’ ability to lead a collaborative learn-adapt-deliver process even more.