140 job matcher din søgning 140 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SVM Automatik A/S
Montør til højteknologiske inspektionsmaskiner

SVM Automatik A/S, Brabrand eller Silkeborg

Er du en holdspiller, der har teknisk flair, og vil du arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Trives du med at arbejde efter deadlines, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Som montør hos os begynder du med sidemandsoplæring i modulopbygning efter arbejdstegninger, så du får en god start og en grundig oplæring, da sikkerheden er vores højeste prioritet. Du indgår i en gruppe af montører, som har ansvar for at bygge maskinen og gøre den klar til indkøring.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Modulopbygning efter arbejdstegninger
 • Kabling og fortrådning af maskiner
 • Deltage i tavlemøder med fokus på status og planlægning
 • Sikre overholdelse af deadlines
SVM Automatik A/S
Fischer Danmark A/S Studentermedarbejder til marketing

Fischer Danmark A/S, Brabrand

Har du mod på grafisk arbejde, sociale medier og koordineringsopgaver? Og har du interesse for områder som design & æstetik, arkitektur, byggeri og bæredygtighed? Så er det dig, vi leder efter.

Fischer Group søger en studentermedhjælper 10-15 timer/uge til vores Kommunikation & Marketing-afdeling med base ved Fischer Gardiner i Brabrand. Herfra supporterer vi koncernens øvrige selskaber i Norden.

Nu mangler vi dine hænder til bl.a.:

 • Grafisk arbejde. Det er en stor fordel, hvis du har god visuel sans og erfaring med Adobe-pakken
 • SoMe-assistance til videreudvikling og drift af vores tilstedeværelse på de sociale medier
 • Koordineringsopgaver, herunder bl.a. billede-, fotograf- og videokoordinering m.v.
CBM Trading ApS
Alsidig indkøber søges til webshop i Aarhus 37 timer om ugen

CBM Trading ApS, Brabrand

Cotonshoppen.dk er Danmarks officielt største webshop med tilbehør til hunde. Vi søger en erfaren og alsidig indkøber, der skal kunne håndtere hele processen fra produkt ide til research og endelig forhandling med leverandør samt shippingvirksomheder.

De leverandører du vil få ansvaret for, er fortrinsvis placeret i Kina, men kan i princippet være fra hele verden – også Danmark.

Dine arbejdsopgaver:

 • Afdækning af nye vareområder og research af disse
 • Indkøb fra eksisterende leverandører i Danmark og udland
 • Kontaktperson med vores forwarder pt. DSV
CBM Trading ApS
PRONOR IndustriTeknik as Serviceteknikere – Industritekniske anlæg – Aarhus og Herning

PRONOR IndustriTeknik as, Aarhus og Herning

Serviceteknikere indenfor industritekniske opgaver til PRONORs afdeling i Aarhus og Herning

PRONOR IndustriTeknik as søger to engagerede serviceteknikere en til fastansættelse i vores Aarhus-afdeling og en til fastansættelse i vores Herning-afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder.

Opgaverne vil spænde bredt indenfor industritekniske reparationsopgaver som: elmotorer, pumper, gear og ventilation. Du får reference til servicelederen for Jylland.

JKS God kollega med truck og solid plukke- og pakkeerfaring søges til Stark Brabrand

JKS søger for STARK Danmark

Har du lagererfaring primært inden for pluk og pak, og er du klar til nye udfordringer i et godt arbejdsmiljø? Ved du hvad lokationer og pluk og pak er? Så har vi et fedt job til dig.

Til Stark i Brabrand søger vi en medarbejder, da de går ind i deres højsæson, som forventes at vare frem til oktober.

Vi tilbyder:

 • Længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse
 • Godt arbejdsklima
 • Gode kollegaer
JKS
Gem
JKS Medarbejder til at samle elektronik - Brabrand

JKS søger for kunde

Til en af vores kunder søger vi en medarbejder til at samle elektronikdele. Virksomheden har en nicheproduktion til internationalt marked. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 50 ansatte.

Din arbejdsopgave vil være at montere ledninger på printplader efter tegninger. En stor del er deres ordrer er specielt designet til den enkelte kunde. Så du skal hele tiden følge de instruktioner der er på det enkelte produkt.

Indrykket:
IFF
Customer Service Representative

IFF, Brabrand

We are looking for a Customer Service Representative who will be responsible for our customers in the North-West of Europe.

As Customer Service Representative your tasks will be related to order handling which includes:

 • Management of sales orders, samples, invoicing documents (debit & credit notes) and return orders
 • Registration of customer requirements
 • Management / registration of global complaints
IFF
IFF
Customer Service Representative

IFF, Brabrand

We are looking for a Customer Service Representative who will be responsible for our customers in the German speaking countries (Germany and Austria).

As Customer Service Representative your tasks will be related to order handling which includes:

 • Management of sales orders, samples, invoicing documents (debit & credit notes) and return orders
 • Registration of customer requirements
 • Management / registration of global complaints
IFF
Buus Anlægsgartner A/S MEDARBEJDER TIL TEAMET FOR KALKULATION OG KS

Buus Anlægsgartner A/S, Brabrand

Er du god til tal, har du flair for indkøb, kalkulation og tilbud, og har du gode tekniske og/eller håndværksmæssige forudsætninger? Trives du i en virksomhed med udvikling og højt tempo og sætter du en ære i at levere godt arbejde og være en god kollega? Hvis du kan sige ja til ovenstående, håber vi at høre fra dig.

Dine arbejdsopgaver:

 • Projektgranskning
 • Risikovurdering
 • Opmåling og kalkulation
 • Indhentning af tilbud fra leverandører
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Brabrand Boligforening Boligsocial ungemedarbejder med supplerende evalueringsfunktion i Gellerup/Toveshøj

Brabrand Boligforening

Vi har allerede god kontakt med 30-40 unge ml. 13 og 18 år. De har enten lommepengejob eller kommer i vores lektiecafe. Dem skal du og en kollega lave et ungemiljø sammen med, hvor I med de unge planlægger og gennemfører aktiviteter, som styrker fællesskabet, rykker grænser og udforsker deres interesser.

Aktiviteterne skal samlet set styrke de unges uddannelsesparathed, så lektiehjælp og uddannelsesvejledning er en central del af aktiviteterne. Lektiehjælpen koordinerer vi med frivillige lektiehjælpere og andre udbydere i området. Uddannelsesvejledningen trækker på Aarhus Kommunes uddannelsesvejledning, som gør en særlig indsats i den boligsociale helhedsplan. Denne stilling har et primært ansvar for at arbejde med de unges jobparathed.

Gem
Saint-Gobain Weber
Teknisk rådgiver

Saint-Gobain Weber, Brabrand eller Karlstrup

Har du lyst til at rådgive omkring markedets bedste løsninger inden for opmuring, facadeprodukter, fliseklæb gulvspartelmasser og specialbetoner?

Så får du i denne stilling hos Saint-Gobain Denmark, Weber, mulighed for netop dette over for kunder i hele byggeriets værdikæde.

SDS

Med arbejdsplads i enten Brabrand eller Karlstrup arbejder du med formidling af bygningsfaglig viden både eksternt til kunder, uddannelsesinstitutioner og rådgivere og internt til salgs- og marketingkolleger. Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med innovationsafdelingen og Product Management for udvikling af nye løsninger på markedets udfordringer.

Saint-Gobain Weber
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Erfaren lagermedarbejder med gaffeltruck

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde i Brabrand

Vil du være en del af en anerkendt og spændende arbejdsplads med opstart hurtigst muligt? Har du tidligere lagererfaring og truckkørekort? Så har vi jobbet til dig!

På vegne af vores kunde søger vi en ny medarbejdere til deres internationale lager i Brabrand til deres dagshold.

Arbejdsopgaverne indebærer:

 • Truckkørsel, herunder på - og aflæsning af lastbiler
 • Emballering
 • Plukning og pakning af varer
 • Andre ad hoc-opgaver
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

JYSK
Campaign Coordinator (maternity cover)

JYSK, Brabrand

Do you have interest in campaign paper production and enjoy tasks that require a sharp attention to details? Are you a well organised, structured and cooperative person? Would you like to be part of an international Marketing team?

You will be part of our Marketing Operations team with 15 people in the Marketing department, and you will refer to our Team Leader Coordination, working from our Head Office in Aarhus. As campaign coordinator you will take part in the continuous job with ensuring high quality and smooth production of our campaign papers to 27 countries. You will face a busy, independent and detail oriented job and have a solid cooperation with both internal and external stakeholders.

JYSK
Salling Group Sustainability Project Manager

Salling Group, Brabrand

I Salling Group er vi nået langt med bæredygtigheden. Men med en ambition om at være bæredygtig frontløber i Danmark, har vi meget, vi skal nå endnu.

Som Sustainability Project Manager skal du have styr på din projektværktøjskasse, kunne holde struktur, have overblik og bidrage til at sikre fremdrift på bæredygtighedsdagsordenen i hele Salling Group.

Dine opgaver er projektledelse og koordinering på tværs af workstreams og afdelinger, og at implementere en let tilgængelig struktur og holde snor i den løbende opfølgning. Samtidig får du ansvar for den praktiske udarbejdelse af materiale til Salling Groups Sustainability Committee, som er bestyrelsens udvalg for bæredygtighed, samt til gruppens øverste ledelse.

Salling Group Microsoft-tekniker med primært fokus på identity management

Salling Group, Brabrand

Brænder du for at arbejde med Microsoft-infrastruktur og i særdeleshed identity management, har vi det helt rigtige job til dig. Vi søger en ny kollega, der kan være med til at udvikle vores infrastruktur som servicerer mere end 60.000 brugere. Vores infrastruktur er en god blanding af et traditionelt setup og elementer i 0365 samt Azure. Stillingen indeholder et miks af drift, udvikling, arkitektering og projektopgaver.

Dit primære ansvar er drift sammen med vores drift-leverandør, samt udvikling af vores Microsoft Active Directory. Derudover vil arbejdsopgaverne blandt andet være:

 • Microsoft Active Directory-drift og design
 • PowerShell-scripting, udvikling og automatisering, ofte mod eksterne API’er
 • Fejlsøgning i infrastrukturen og herunder specielt på integrationerne mellem Active Directory, SAP samt de mange andre systemer der integreres med
Unique Human Capital Communications Director

Unique Human Capital recruiting on behalf of JYSK in Brabrand

With overall responsibility for communication within both JYSK and LARS LARSEN GROUP

As Communications Director, you will be responsible for ensuring that the company’s communication activities, both externally and internally, are carried out optimally, based on the overall concepts and values across the Family owned business in JYSK and LARS LARSEN GROUP.

As Communications Director, you will work as a trusted communication advisor for the senior management team finding it natural to keep the management informed by being proactive on communication-related topics.