6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S Vestfrost Solutions

Teknisk supporter – Technical support

Esbjerg Ø

Vil du være en del af fremtidens Product og Technology organisation i en international produktionsvirksomhed på en spændende vækstrejse?

Som teknisk supporter spiller du en afgørende rolle i at opretholde kundetilfredshed ved at yde effektiv og professionel support for vores produkter eller tjenester.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse i en innovativ virksomhed, hvor gode arbejdsrelationer og gode personaleforhold er i højsædet.
  • En uhøjtidelig og uformel organisation med stor frihed under ansvar.
A/S Vestfrost Solutions
Esbjerg Kommune

Jobcenter Esbjerg, Jobafklaring søger en kontoruddannet medarbejder

Esbjerg

Der er tale om et barselsvikariat på 30 timer med ansættelse pr. 1. juli 2024.

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med sygedagpengeindsatsen, og som har mod på udfordringer i hverdagen.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med til selv at præge jobbet og opbygge et professionelt og godt socialt miljø. Du får ligeledes mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt blandt engagerede og kompetente kollegaer.

Marius Pedersen A/S

Kundeservicemedarbejder/kontorassistent

Esbjerg Ø

Motiveres du af en travl hverdag i et kundeservicecenter med stort fokus på service og mange forskellige opgaver der skal løses her og nu? Kan du yde en service ud over det sædvanlige og samtidig have flere bolde i luften på en gang?

Som kundeservicemedarbejder/kontorassistent bliver du en del af teamet i kundeservicecentret, hvor du refererer til regionschefen. Du vil deltage i de daglige opgaver med fokus på kundebetjening og effektiv administration og drift, i tæt samarbejde med dine kollegaer på kontoret.

Marius Pedersen A/S
Esbjerg Kommune

Medarbejder med interesse for myndighedsopgaver inden for miljø

Esbjerg

Esbjerg Kommune søger en medarbejder til at varetage opgaver inden for et bredt myndighedsområde for primært Deponi Syd I/S og Bobøl Deponiselskab I/S.

Opgaverne omfatter at sikre, at vilkår i miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser for flere deponier overholdes samt at være tovholder på forskellige ansøgnings- og etableringsprocesser for nye anlæg på de forskellige lokaliteter.

Du skal kunne indgå i dialog med de relevante myndigheder og samarbejdspartnere om drift på affaldsdeponier. Der skal også udarbejdes årsopgørelser ud fra spildevandsanalyser.

AOF Center Sydjylland

AOF Job & Dansk søger pædagogisk koordinator til vores kontor i Esbjerg

Brænder du for danskundervisning af voksne udlændinge – og vil du være med til at sikre, at de får en professionel vejledning og kvalificeret undervisning?

Du får det administrative ansvar for en gruppe kursister og skal derfor være indstillet på at varetage alle administrative opgaver forbundet med kursist- og holdadministration, visitation, modultest og skemaplanlægning. Derudover bliver sparring med undervisere om kursisternes forløb en del af dine opgaver. Stillingen indebærer undervisning enten fast eller i perioder efter behov.

POULSEN søger for Swagelok
Gem
POULSEN

Team Lead til markedsledende leverandør af fluid systems

Esbjerg

Vil du være med til at sikre tætte forbindelser mellem en af verdens førende fluid systems-leverandører og dens kunder i form af best-in-class kundeservice?

Dine primære mål er at sikre en høj kvalitet i virksomhedens kundeservice ved at lede og udvikle denne funktion samt indkøb og lager i takt med forretningen. Det bliver din opgave at sikre, at de nødvendige kompetencer og ressourcer er til stede for at opfylde de strategiske mål for funktionerne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV