A/S Vestfrost Solutions
Esbjerg Ø

Teknisk supporter – Technical support

Vil du være en del af fremtidens Product og Technology organisation i en international produktionsvirksomhed på en spændende vækstrejse?

Brænder du for at sikre høj kvalitet i en international produktionsvirksomhed med spændende produkter? Så kan vi tilbyde et interessant og udfordrende job hos A/S Vestfrost i Esbjerg. Vi søger en selvstændig og engageret teknisk supporter, som motiveres af at sikre kunderne den bedst mulige service på tekniske spørgsmål samt produkttræning.

Som teknisk supporter spiller du en afgørende rolle i at opretholde kundetilfredshed ved at yde effektiv og professionel support for vores produkter eller tjenester.

Du vil samarbejde med et bredt tværorganisatorisk netværk på flere niveauer for at sikre, at vores kunder får en problemfri og positiv oplevelse. Du er struktureret, målrettet og drives af at gøre en forskel - din nysgerrighed udfordrer status quo og sikrer løbende forbedringer og korrigerende handlinger i forhold til kundereklamationer og afvigelser.

Du vil få et spændende job med gode og inspirerende kollegaer, faglig udvikling og mulighed for at være med til at videreudvikle A/S Vestfrosts høje servicestandard, så vi konstant lever op til vores kunders forventninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Besvare henvendelser fra kunder via telefon, e-mail eller chat og give teknisk hjælp og vejledning.
  • Identificere og analysere tekniske problemer og give løsninger på en forståelig måde.
  • Arbejde aktivt på at opretholde høj kundetilfredshed ved at være imødekommende, tålmodig og professionel i alle interaktioner med kunder.
  • Feedback fra markedet med løbende dialog til medlemmer af Product & Technology teamet.
  • Bindeled mellem kunden og kvalitet i forhold til reklamationer.

Din profil:

  • Solid forståelse af tekniske produkter og evne til hurtigt at lære og tilpasse sig nye produkter. Dette kan omfatte hardware, software og andre teknologier, samt begå dig godt IT-mæssigt på engelsk både mundtligt og skriftligt.
  • Mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på både dansk og engelsk, så du kan forklare komplekse, tekniske begreber på en forståelig måde.
  • Du har energi, robusthed og handlekraft, samt trives i en omskiftelig hverdag og evnen til at arbejde selvstændigt for at løse problemer og hjælpe kunder.
  • Du er en alsidig person med lysten til et afvekslende job, er struktureret og har et godt overblik, samt evnen til at samarbejde med andre teammedlemmer og tekniske eksperter for at løse tekniske udfordringer.
  • Du evner at have mange bolde i luften og kan prioritere opgaver.
  • Empati for kundens behov og evnen til at håndtere frusterede eller bekymrede kunder med tålmodighed og forståelse.
  • Præsentation af og træning i produkt-porteføljen i forhold til det produkttekniske over for distributører, partnere og internt salg.
  • Du er ikke bange for at udfordre status quo.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse i en innovativ virksomhed, hvor gode arbejdsrelationer og gode personaleforhold er i højsædet.
  • Et spændende og varieret job i en 100% danskejet, international virksomhed i vækst.
  • En uhøjtidelig og uformel organisation med stor frihed under ansvar.
  • At du bliver en vigtig del af vores Product & Technology afdeling.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt - efter aftale. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via ansøgningslinket eller ring på telefon 28 11 63 46.

________________________________________________________________________________________

A/S Vestfrost Solutions er en danskejet virksomhed med produktion og udvikling i både Danmark og Ungarn. Med udgangspunkt i stort know-how omkring køl og frys sælges værdiskabende B2B-løsninger internationalt til forretningsområderne: Biomedical, Cold Chain Equipment, Merchandising & Wine og Food.

Virksomheden er i dag førende inden for innovative, kundespecifikke løsninger samt energi- og miljøoptimeret køleudstyr.

A/S Vestfrost Solutions, som har hovedkontor i Esbjerg, omsætter i dag for godt kr. 635 millioner og har ca. 600 ansatte, heraf er der ca. 400 ansatte i den 100 % ejede dattervirksomhed Vestfrost Zrt. i Ungarn.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.