54 jobannoncer matcher din søgning 54 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Esbjerg Kommune

Jobcenter Esbjerg, Jobafklaring søger en kontoruddannet medarbejder

Esbjerg

Der er tale om et barselsvikariat på 30 timer med ansættelse pr. 1. juli 2024.

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med sygedagpengeindsatsen, og som har mod på udfordringer i hverdagen.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at være med til selv at præge jobbet og opbygge et professionelt og godt socialt miljø. Du får ligeledes mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt blandt engagerede og kompetente kollegaer.

Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du skal blive økonomiassistent hos SAGRO, hvis du gerne vil kunne styre din hverdag ligeså meget, som du styrer regnskaber.

Helt grundlæggende læser du nok dette, fordi du godt kan lide tal og struktur.

Det er bare rigtig vigtigt for os, at du også kan lide fællesskab. Her løser vi tingene sammen. Det betyder, det er naturligt for dig at spørge om hjælp og hjælpe andre.

Sagro I/S
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent til lønservice

Holstebro, Esbjerg, Billund eller Herning

Hos SAGRO har vi enkelte økonomiassistenter, som også månedligt kører løn for vores kunder. Det betyder, at du arbejder som økonomiassistent noget af tiden, og noget af tiden laver du løn.

Det giver et fint afbræk i det normale arbejde, og så kan jeg godt lide kontakten med kunden. Til slut kan alle jo godt lide at få deres løn, så jeg er jo med til at gøre folk glade.

En af dine (måske) kommende kolleger
Sagro I/S
Arla Foods amba

Elektriker- Esbjerg mejeri

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner, så er du måske vores nye elektriker.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 400 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 40 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål.

Arla Foods amba
Marius Pedersen A/S

Kundeservicemedarbejder/kontorassistent

Esbjerg Ø

Motiveres du af en travl hverdag i et kundeservicecenter med stort fokus på service og mange forskellige opgaver der skal løses her og nu? Kan du yde en service ud over det sædvanlige og samtidig have flere bolde i luften på en gang?

Som kundeservicemedarbejder/kontorassistent bliver du en del af teamet i kundeservicecentret, hvor du refererer til regionschefen. Du vil deltage i de daglige opgaver med fokus på kundebetjening og effektiv administration og drift, i tæt samarbejde med dine kollegaer på kontoret.

Marius Pedersen A/S
Esbjerg Kommune

Medarbejder med interesse for myndighedsopgaver inden for miljø

Esbjerg

Esbjerg Kommune søger en medarbejder til at varetage opgaver inden for et bredt myndighedsområde for primært Deponi Syd I/S og Bobøl Deponiselskab I/S.

Opgaverne omfatter at sikre, at vilkår i miljøgodkendelser og tilslutningstilladelser for flere deponier overholdes samt at være tovholder på forskellige ansøgnings- og etableringsprocesser for nye anlæg på de forskellige lokaliteter.

Du skal kunne indgå i dialog med de relevante myndigheder og samarbejdspartnere om drift på affaldsdeponier. Der skal også udarbejdes årsopgørelser ud fra spildevandsanalyser.

RelyOn Nutec Denmark A/S

Timeansatte instruktører

Esbjerg Ø

Har du en uddannelse inden for det maritime, offshore eller brand & redning?

Med reference til vores teamleder bliver du som instruktør ansvarlig for undervisning inden for dit kompetenceområde, hvor dine primære opgaver vil være:

  • Undervisning som instruktør på vores sikkerhedskurser
  • Onsite undervisning hos kunder i kundespecifikke elementer

Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger med plads til medbestemmelse og personlig udvikling.

Esbjerg Kommune

Familierådgivningen Esbjerg Kommune søger 2 børne- og ungerådgivere

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave med politisk bevågenhed?Mener du også, at alle børn og unge har ret til en tryg opvækst, på lige vilkår med andre jævnaldrende? Og at netop denne ret, er værd at kæmpe for?

Som familierådgiver på børne-/ungeområdet skal du på den ene side kunne være i positiv dialog med hele familien og samarbejdspartnere, og på den anden side samtidig være myndighedsrådgiver, der har ansvaret for at sikre at barnet opnår de samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og trivsel som deres jævnaldrende.

ANDRITZ Feed & Biofuel A/S

R&D Automation Engineer

Esbjerg Ø

Every day, ANDRITZ continues to deliver successful innovative solutions to our customers globally. Why are we so successful? Because we are passionate and love what we do!

The R&D Automation Engineer will be a key asset in developing electrical and automation designs of our future products, technologies and services.

ANDRITZ understands that life is a dynamic balance between personal and professional and believes that a successful and fulfilling career varies between people, so we offer a broad range of flexible opportunities.

ANDRITZ Feed & Biofuel A/S
Gem
Sagro I/S

Trainee i Regnskab

Esbjerg Ø, Billund, Herning eller Holstebro

Vil du gerne have en god allround uddannelse inden for økonomi? Så burde du overveje SAGRO. ”Hvad er det?” tænker du måske. Og det kan vi godt forstå, for vi er ikke noget verdensfirma. Men det behøver vi heller ikke være for at være en virkelig god arbejdsplads

Hvorfor skal du arbejde hos SAGRO, og hvad får du ud af det?

  • Du får hurtigt ansvar for kunder. Når der arbejdes med landbrug, er det lidt anderledes end andre kunder. Og med anderledes mener vi, at møder af og til bliver taget ved bordet i køkkenet og ikke i et mødelokale. At arbejde sammen med landmænd er anderledes jordnært end andre kundetyper, hvilket selvfølgelig gennemsyrer SAGRO.
Sagro I/S
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
  • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
AOF Center Sydjylland

AOF Job & Dansk søger pædagogisk koordinator til vores kontor i Esbjerg

Brænder du for danskundervisning af voksne udlændinge – og vil du være med til at sikre, at de får en professionel vejledning og kvalificeret undervisning?

Du får det administrative ansvar for en gruppe kursister og skal derfor være indstillet på at varetage alle administrative opgaver forbundet med kursist- og holdadministration, visitation, modultest og skemaplanlægning. Derudover bliver sparring med undervisere om kursisternes forløb en del af dine opgaver. Stillingen indebærer undervisning enten fast eller i perioder efter behov.

POULSEN søger for Swagelok
Gem
POULSEN

Team Lead til markedsledende leverandør af fluid systems

Esbjerg

Vil du være med til at sikre tætte forbindelser mellem en af verdens førende fluid systems-leverandører og dens kunder i form af best-in-class kundeservice?

Dine primære mål er at sikre en høj kvalitet i virksomhedens kundeservice ved at lede og udvikle denne funktion samt indkøb og lager i takt med forretningen. Det bliver din opgave at sikre, at de nødvendige kompetencer og ressourcer er til stede for at opfylde de strategiske mål for funktionerne.

Bravida Danmark A/S

Køleteknikere

Esbjerg Ø

Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer hos en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger?

Der vil være tale om et varierende arbejde med alsidige arbejdsopgaver inden for køl, hvor du både vil stå for servicering og montage af køleanlæg.

Bravida Danmark A/S
Esbjerg Kommune

AFIS-operatør til Esbjerg Airport

Esbjerg Ø

Esbjerg Airport søger AFIS-operatør til lufthavnens AFIS-tjeneste til ansættelse pr. 1. september 2024. Arbejdstiden er 37 timer, fordelt på skiftende arbejdstider alle ugens dage, også helligdage og du vil skulle indgå i en vagtturnus.

Arbejdsområdet omfatter bl.a.:

  • AFIS-tjeneste
  • vejrobservationer
  • administrative opgaver
Arla Foods amba

Teamleder Lager - Esbjerg Mejeri Center

Har du lyst til at stå i spidsen for et passioneret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores logistikprocesser og arbejdsmetoder på Esbjerg Mejeri Center?

I tæt samarbejde med de øvrige teamledere i Lager og Logistik står du i spidsen for vores eksterne færdigvarelager og emballagelager, som ligger på Esbjerg Gods og Cocio. du bliver ansvarlig for den at sikre, at den daglige drift på færdigvarelager og emballagemodtagelsen kører planmæssigt og fungere optimalt. Det er et område, som modtager alt emballage og færdigvare inbound og outbound.

- Arne Jørgensen, Senior Logistics & Planning Manager
Arla Foods amba
Gem
Sagro I/S

Bogholder

Esbjerg Ø

Er du vores nye Bogholder i SAGRO og vores nye kollega i Team 2 Regnskab? Hvad laver SAGRO? SAGRO tilbyder en bred palette af uvildig landbrugsrådgivning til landmanden. Vi yder rådgivning i alle former for økonomi samt varetager administrative, regnskabs- og skattemæssige opgaver.

Det som, for mig, gør SAGRO til en god arbejdsplads, er den frihed og fleksibilitet, vi har – frihed til selv at kunne planlægge og strukturere din hverdag, både med arbejdsopgaver og tid. Det betyder også, at har du brug for at gå tidligere en dag, så gør du det. Den mulighed, synes jeg, er rigtig fed.

Mads Schmidt, Økonomiassistent
Sagro I/S
Scania Danmark A/S

Lastvognmekanikerlærling til Esbjerg

Esbjerg Ø

Drømmer du om at blive lastvognsmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Esbjerg med praktikstart efter sommerferien eller før.

Du får en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange.

Du få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reparation af moderne køretøjer. Du vil være med under hele reparationsprocessen – fra fejlfinding til reparation, testkørsel og klarmelding.

Scania Danmark A/S
Bravida Danmark A/S

Projektassistent til Revit

Esbjerg

Hos vores VVS-/sprinklerafdeling i Esbjerg fortsætter ordrebogen med at være fyldt, og vi søger derfor en dygtig medarbejder til bl.a. at tegne mindre sprinklerinstallationer i Revit, hjælpe med kvalitetssikring, håndtere projekter i f.eks. Dalux og meget andet.

Du indgår i et stærkt team, der står klar til at bidrage med faglig sparring og støtte.

Du vil aldrig mangle faglige udfordringer, og du får løbende mulighed for at få opdateret din tekniske viden inden for området. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger.

Bravida Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV