10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DEAS

Sagskoordinator – med flair for fakturering

Frederiksberg

Er du temaplayer med flair for kontrakter og fakturering?

Vi tror på, at det er vigtigt at have det godt både på og uden for arbejdspladsen, og vi stræber efter at skabe en harmonisk atmosfære, hvor du kan trives og udvikle dig.

Nogle af de opgaver, som venter dig, i Letting & Tenant Service er:

  • Fakturering
  • Udarbejdelse af boliglejekontrakter
  • Håndtering af administrative opgaver
  • Besvare henvendelser på telefonen
DEAS
Zoologisk Have – Copenhagen ZOO

Salgs-, konference- og eventkoordinator

Frederiksberg

Er du god til at sælge oplevelser og brænder du for godt værtskab?

I Zoologisk Have København får du et spændende job i den 165 år historiske gamle Have, hvor mange fagligheder arbejder mod en fælles formålsdrevet mission og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Du bliver en del af en travl og varieret hverdag i et spændende og uformelt miljø, hvor kærlighed til dyr og fællesskab med kollegaer i højsæde.

Zoologisk Have – Copenhagen ZOO
DAB
Gem
DAB

Boligrådgiver til Servicecenteret

Frederiksberg

Har du lyst til at være med til at skaffe mennesker et nyt hjem på et boligmarked, hvor beboerne er i fokus? Så søger vi en boligrådgiver til vores Servicecenter.

Som boligrådgiver får du ansvaret for, i samarbejde med dine kolleger, at sikre boligsøgende samt beboere får en god oplevelse, når de henvender sig til Servicecenteret.

Du skal betjene boligsøgende samt beboere ved telefoniske og personlige henvendelser, og du skal også, som en del af vores Servicecenter, kunne besvare andre henvendelser, som eksempelvis spørgsmål omkring husleje, fremleje, forbrugsregnskaber, og tidsbegrænsede lejemål.

DAB
DM
Gem
DM

PA til fagforeningen DM’s forperson

Frederiksberg

Se video om DM som arbejdsplads

Har du politisk forståelse, stærke koordineringsevner og trives du med at være tæt på den øverste ledelse, så kunne du måske være den nye PA i fagforeningen DM

Som PA får du en vigtig rolle som vores forpersons højre hånd, hvor du bl.a. skal løse kalender-opgaver og få enderne til at mødes i en til tider hektisk hverdag.

Opgaverne vil både være af praktisk og strategiske karakter. Du skal sikre koordination på tværs af DM og den røde tråd internt og eksternt. Dit arbejde vil bidrage til, at DM’s forperson får brugt sin stemme og position bedst muligt til gavn for vores medlemmer.

- Mette Fjord Sørensen, chef for Politik og presse
DM
Lægernes Pension & Bank

Brænder du for god service?

Frederiksberg

Er du interesseret i at bruge din erfaring til at løse en række administrative opgaver i Lægernes Bank, så bankrådgiverne kan bruge tiden på at tage sig godt af lægerne?

Din primære opgave vil være at sørge for at tage telefonerne, når vores kunder ringer til os samt løse forskellige praktiske opgaver som letter dagligdagen for vores kunder og bankrådgivere, fx

  • oprette nye kunder og konti
  • besvare netbank beskeder og mails fra vores kunder
  • postsortering
  • diverse kontoropgaver
Lægernes Pension & Bank
SOS International

Spændende og alsidig stilling til SOS Medical Centre

Frederiksberg

Vi åbner for en helt unik mulighed for at bringe din erfaring og dine kompetencer i spil indenfor rejse, sundhed og/eller assistancebranchen i en spændende og alsidig kombinationsstilling på tværs af organisationen i SOS Travelcare.

Dine primære opgaver er autorisation af patientransporter og øvrig medicinsk assistance på flyrejsen, visitation af indkommende rejseassistancesager, ligesom du vil fungere som støtte og rådgivningsfunktion for vores sagsbehandlere på Alarmcentralen og for vores medicinske personale.

SOS International
EY
Gem
EY

Piccoline - Corporate Finance (København)

Frederiksberg

Hos EY har du muligheden for at opbygge enestående erfaringer. Vi giver dig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi, og du bliver omgivet af ambitiøse og dedikerede kollegaer.

Får du et kick af at være den, der får puslespillet til at gå op, og er du ekstremt serviceminded? Så kan vi tilbyde dig et alsidigt job i et internationalt miljø, da vi søger en kvalitetsbevidst blæksprutte til vores Corporate Finance team i København.

EY

Administrativ medarbejder

Frederiksberg

Clarke Entreprise søger en administrativ medarbejder til hurtigst mulig tiltrædelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vi søger en stærk og erfaren sagskoordinator

Frederiksberg

Mulighed for en yderst fleksibel hverdag med hjemmearbejde efter eget ønske.

Indrykket:

Driftskoordinator til Elektrikerafdelingen på TEC

Frederiksberg

Vi søger en administrativ medarbejder, en blæksprutte, som både selvstændigt og i samarbejde med andre kollegaer kan hjælpe med at...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV