224 jobannoncer matcher din søgning 224 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg Kommune

Uddannelseskonsulent for social- og sundhedsuddannelserne

Frederiksberg

I Frederiksberg Kommune lægger vi stor vægt på at uddanne vores kommende social- og sundhedshjælpere og -assistenter.

Vi tror på, at en af løsningerne på de udfordringer, som mange står over for inden for sundheds- og omsorgsområdet, er at sikre gode undervisnings- og oplæringsforløb for social- og sundhedselever, som er afgørende for at ruste fremtidens sundhedspersonale til det stadigt udviklende sundhedsvæsen. Særligt oplæringsvejledning spiller en central rolle i denne sammenhæng.

Det betyder, at du som uddannelseskonsulent, både alene og i tæt samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, skal arbejde med udvikling af læringsmiljøer og oplæringsvejledning.

Frederiksberg Kommune

Socialpædagog til dagstilbud for rusmiddelbrugere

Frederiksberg

Vi søger en pædagog, der sammen med os vil være med til at udvikle vores tilbud til psykisk udsatte borgere med ensomheds problematikker og eller rusmiddeludfordringer. Vi har et ønske om at udvikle på tilbuddets indhold/aktiviteter og udvide målgruppen i tilbuddet, da vi er to mindre tilbud som pt. drives som et tilbud.

”Roskildevej” er et visiteret socialpædagogisk dagtilbud hvor den primære målgruppe, er rusmiddelbrugere. Tilbuddet rummer et værested og en klub. Ansættelsen gælder også i tilbuddet Flinten, da vi dækker ind for hinanden ved ferie og sygdom og i stor grad laver aktiviteter sammen, deler økonomi og holder personalemøder sammen.

Hejmdal Privathospital A/S

Sygeplejerske med psykiatrisk erfaring søges til dagafsnit og ambulant klinik

Frederiksberg

Vil du bruge din faglighed til at gøre en forskel for børn, unge og deres familier? Har du solid erfaring inden for børne- og ungepsykiatri - også gerne fra dag- eller døgnafsnit? Vil du have indflydelse, udviklingsmuligheder og selvstændige ansvarsområder?

Så er du måske vores nye sygeplejerske til vores dagafsnit og ambulante klinik.

På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Som en integreret del af vores velfungerende tværfaglige miljø, kan du forvente fleksible rammer og kort vej fra idé til handling. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde.

Hejmdal Privathospital A/S

Lærer med erfaring fra miljøterapi og dagbehandling søges

Frederiksberg

Er du en engageret, dedikeret og omgængelig lærer med erfaring fra specialundervisning, gerne fra børne- og ungdomspsykiatri eller skole-dagbehandling? Vil du gerne have et meningsfuldt arbejdsliv, hvor din indsats og faglighed har stor betydning? Så er stillingen som lærer i vores dagafsnit for børn med psykiske lidelser måske noget for dig

Dine opgaver vil bestå af undervisning af børn og unge både individuelt og i små grupper. En afgørende del af din rolle er at skabe trygge og tillidsfulde relationer til de dagindlagte børn og unge, der ofte har kæmpet med massivt skolefravær, dårlige skoleerfaringer og lav selvtillid i forhold til deres egne faglige evner.

Jobindex søger for Traels.It
Gem
Jobindex

Ruby on Rails-udvikler – arbejd 100 % remote

Hjemmearbejdsplads

Vil du have fuld fleksibilitet hjemmefra og samtidig mærke kollegerne i hverdagen?

Så kom med og få øremærket tid til at lære, uanset dit erfaringsniveau – og uanset, om du arbejder fuld- eller deltid.

Hvis jeg ikke hører fra dig i 3 dage, stoler jeg på, at du har begravet dig i koden. Jeg orker ikke et arbejdsforhold baseret på mistillid og kontrol.

- Simon Træls Ravn, din nye leder.
Jobindex
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Stærke profiler til at styre strategiske analyseopgaver

Frederiksberg

Lyder det spændende at være med til at styre et komplekst strategisk analysearbejde, som har topledelsens bevågenhed? Så vil vi gerne have din hjælp til at klæde topledelsen på til at sætte den strategiske retning for modernisering af skatteforvaltningens it-portefølje.

Såvel teamet som opgaven er stadig under opbygning, så du har god mulighed for selv at være med til at forme din rolle og opgaver. Vi søger kollegaer, som enten ønsker at deltage i analysearbejdet som ansvarlig for et eller flere analysespor, eller kollegaer, der er gode til at skabe faste strukturer og rammer, og som måske kan se en fremtidig karriere indenfor PMO-arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Jurister med interesse for forvaltningsret og aktindsigt (fuldtid el. deltid (25-30 timer))

Frederiksberg

Har du lyst til at arbejde på et kontor, hvor godt kollegaskab og arbejdsglæde er i højsædet? Vil du gerne arbejde med forvaltningsret og hjælpe dine kollegaer med at løse særligt spændende sager om aktindsigt? Så har du chancen for at blive en del af et engageret og dynamisk team.

Vi har taget de første skridt imod at forankre en stærk forvaltningsretlig faglighed i styrelsen, men der er stadig et væld af muligheder, hvor nye ansøgere kan sætte deres personlige præg på udviklingen.

Fortæller souschef, Emilie Mørk Valente.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
SKECHERS Retail DK

Sales Associate 37

Frederiksberg

Brænder du for salg, personlig service og tilfredse kunder?

Du bliver en del af butikkens faste personale, dine arbejdsopgaver vil primært bestå af salg og kundeservice, hvor det at give kunden en enestående oplevelse af at handle i vores SKECHERS-butik er et must. Du skal også være indstillet på at fylde varer op, rydde op på lager etc.

Vi tilbyder gode pesonalerabatter samt et uformelt miljø med gode kollegaer.

SKECHERS Retail DK
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Projektleder

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre finansieringen af velfærdssamfundet ved at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning? Brænder du for at udvikle, kvalitetssikre og drifte løsninger inden for machine learning og artificiel intelligence i tæt samspil med forretningen?

Som projektleder skal du:

  • Sikre at vores opgaver og projekter bliver kørt sikkert i mål, herunder identificere forretningens behov og omsætte disse til tekniske løsninger i samarbejde med teamet
  • Varetage ledelse af interessenterne på alle niveauer, i projekter og opgaver, så du skaber, udvikler og fastholder det gode tværgående arbejde, herunder være det naturlige bindeled mellem fagstyrelse og udviklingsteam
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lægernes Pension & Bank

Senior ESG-manager

Frederiksberg

Bæredygtighed er et vigtigt udviklingsområde i Lægernes Pension & Bank, hvor vi arbejder for at kunne leve op til de stigende krav fra medlemmer, kunder og myndigheder.

Vi søger derfor en specialist, der ønsker at være med til at udvikle vores arbejde med bæredygtighed på tværs af bank og pensionskasse.

Du bliver en del af en koncern i positiv udvikling, hvor bæredygtighed er et højt prioriteret indsatsområde.

Lægernes Pension & Bank
CBS, Copenhagen Business School

CBS søger afdelingsleder/bygningschef til at lede facility management og byggeri i Campus Services

Frederiksberg

Motiveres du af at vedligeholde og udvikle CBS’ unikke campus på Frederiksberg og Amager? Vil du være med til at udvikle campus og være ansvarlig for en række større renoveringsopgaver med budget på mere end 100 mio. kr.? Har du rigtig god forståelse for kompleksiteten i rollen som bygningschef, og kan du indtænke den grønne omstilling i vores projekter?

Så bør du søge stillingen som leder for CBS’ Afdeling for Ejendomme og Arealer.

Som afdelingsleder er din primære opgave at tage vare på CBS’ portefølje af bygninger og udearealer både som ansvarlig for den daglige drift og med blik på gennemførelse af en omfattende renoveringsplan og et antal større projekter.

Lægernes Pension & Bank

Studiejob i bank nær CBS

Frederiksberg

Er du på udkig efter et alsidigt studiejob? Er du omhyggelig og ansvarsfuld? Vi har brug for en dygtig studerende til at hjælpe vores rådgivere i en travl hverdag.

Du bliver en del af Storkundeteamet, der rådgiver læger i almen praksis og speciallæger. Dit job bliver, sammen med teamets nuværende studentermedhjælper, at hjælpe teamets rådgivere med bl.a. indtastning af regnskaber, udfærdigelse af dokumenter samt diverse ad hoc-opgaver.

Lægernes Pension & Bank
P+, Pensionskassen for Akademikere

IT Service Desk medarbejder

Frederiksberg C

Se video om P+, Pensionskassen for Akademikere som arbejdsplads

Vi er på udkig efter en positiv og imødekommende kollega med fokus på service og dialogen med brugerne, som også har kompetencer inden for IT.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med en anden kollega, og sammen skal I sikre, at vores Service Desk er bemandet fra kl. 8.00 til 16.00 alle hverdage. Ud over de typiske opgaver i en Service Desk vil du også have ansvaret for at overvåge og administrere P+ Licensforbrug.

P+, Pensionskassen for Akademikere
SOS International

Nordic Treasury Manager

Frederiksberg og København S

SOS har på grund af vores globale aktiviteter som assistancevirksomhed betydelige betalinger i fremmed valuta, og styring af driftslikviditet samt valutarisiko er derfor en væsentlig del af vores rolle i Group Finance.

Rollen omfatter dels løbende driftsopgaver og at identificere områder, der kan forbedres. Din indsigt i driftsområdet vil være dit afsæt for at igangsætte relevante udviklingsaktiviteter. Opgaverne vil afveksle mellem både det operationelle og strategiske niveau.

SOS International
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Processtærk generalist til ledelsesbetjening i stor offentlig it-organisation

Frederiksberg og Kongens Lyngby

Synes du, at styring og optimering af processer lyder vildt spændende? Og har du samtidig lyst til at arbejde tæt på ledelsen i en stor it-organisation, der understøtter samfundskritiske opgaver? Så er du muligvis den nye kollega, som vi er på jagt efter.

Du vil være tilknyttet som ledelsesstøtte for underdirektøren for Person, og du vil få et centralt og selvstændigt leveranceansvar.

Dine primære opgaver bliver bl.a. at:

  • være tovholder på sager og bestillinger med selvstændigt ansvar for, at sagerne leveres som ønsket af ledelsen af fagområdet, herunder kvalitetssikring ud mod fagområdets kontorchefer
  • stå for mødeforberedelse, dagsordener samt mødereferater
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lægernes Pension & Bank

Bankrådgiver til lægepraksisteam

Frederiksberg

Du får en mindre portefølje af attraktive kunder, som du skal pleje og i vid udstrækning selv opsøge, når du ser, at der er behov for rådgivning. Derudover skal du opbygge porteføljen med nye kunder, som primært henvender sig i forbindelse med, at de vil købe lægepraksis.

Du bliver en del af en koncern i positiv udvikling, hvor din indsats og indflydelse er synlig. Vi arbejder i teams og har pensions- og investeringsspecialister nær ved.

Lægernes Pension & Bank
Gem
OK-Fonden

Plejehjemmet Lotte søger medarbejdere til afløserjob i sommerferien.. eller før sommerferie

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsØnsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt – så er dette job lige dig! I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

Du får en god og solid introduktion til Lottes kultur, værdier og rutiner. Vi afsætter tid og ressourcer, så du bliver integreret i arbejdet, og vi kan lære dig at kende. Vi tror på, at du kommer med vigtig erfaring og viden, som vi kan lære af, og så kan du sikkert også lære noget af os.

OK-Fonden
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Backend-udvikler til Java-baserede microservices

Frederiksberg

Brænder du for at arbejde med moderne teknologi, og motiveres du af at bryde hjernen med, hvordan kompleks forretningslogik kan understøttes af IT-løsninger? Kunne du tænke dig at være en del af en af de største IT-organisationer i Danmark?

Vi leder efter en backend-udvikler, der vil være med til at skabe en intuitiv og værdiskabende platform, som skal gøre hverdagen lettere for danske virksomheder, udenlandske samarbejdspartnere og vores sagsbehandlerkollegaer i Skatteforvaltningen.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

EU-partner til varetagelse af skatteforvaltningens interesser indenfor it-området

Frederiksberg

Vi søger en stærk generalistprofil, der primært skal være EU-partner på skatteområdet og derudover ansvarlig for opgaven med at understøtte international erfaringsudveksling.

Du vil som EU-partner løfte en vigtig opgave med at styre håndteringen og støtte og bistå it-faglige ledere og medarbejdere gennem EU-processerne samt sikre, at de it-tekniske vurderinger omsættes til skarpe høringssvar, der kan spilles ind i forhandlinger i EU og gøre en forskel for den danske skatteforvaltning.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Kommune

Lokal demenskoordinator med sygeplejefaglig baggrund til weekend- og vagtfri stilling i Frederiksberg Hjemmepleje

Frederiksberg

Du vil varetage demensforløbskoordination for nye og kendte borgere. Samtidig vil du tage del i levering af relevante sundhedslovsydelser, som fx medicindosering, til borgere med demens, som er i forløb hos dig.

Vi er optaget af at sikre høj faglighed, og du vil blive en del af et en arbejdsplads med engagerede kolleger, der værdsætter en respektfuld og uhøjtidelig omgangsform.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV