197 job matcher din søgning 197 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 197 resultater.
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenBusiness Analyst til udvikling af fremtidens skatteforvaltning

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Skatteforvaltningen er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. For at kunne løse denne opgave, har vi brug for en Business Analyst, der vil være med til at gøre en forskel og sikre, at der oparbejdes større forretningskompetencer samt afdækkes og kortlægges IT-vendte processer, informationer samt systemlandskaber.

Som Business Analyst har du fokus på forretningsudvikling, hvor du skaber sammenhængen mellem forretning og it-applikationer i en balance mellem drift og videreudvikling. Din rolle er således helt uundværlig i en stor kompleks it-organisation med mange interessenter. Som Business Analyst vil du få et helt unikt indblik i meget komplekse it- og forretningsudfordringer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Domea.dkServiceorienteret driftsleder til Servicecenter København

Domea.dk

- med flair for ledelse

Har du ledelsesmæssige kompetencer? Har du måske en byggeteknisk baggrund og erfaring med økonomi og god kundeservice? Er du struktureret og kan holde mange bolde i luften? Så er du lige den driftsleder, vi søger til Servicecenter København.

Dine primære opgaver:

 • Personaleledelse af ejendomspersonale
 • Styre og prioritere de mangeartede opgaver inden for drift og vedligeholdelse af boligselskabets afdelinger
 • Være en del af overdragelsesprocessen fra byggeri til drift, samt bidrage til succesfulde renoveringssager
Copenhagen Business School
Studentermedhjælper til administration og support af video og digitale værktøjer

Copenhagen Business School, Frederiksberg

CBS Teaching & Learning søger en studentermedhjælp til varetagelse af drift og supportfunktion af undervisningsvideoer og evt. support til undervisere af andre digitale værktøjer. CBS bruger i dag systemet Panopto til at optage og administrere forelæsningsvideoer og andet videoundervisningsmateriale. Stillingen vil være på ca. 8-10 timer ugentligt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Videooptagelse af undervisning og efterfølgende let redigering
 • Organisering af indhold i vores Video Content Management System Panopto
 • Teknisk og praktisk support til undervisere

Det er ikke et krav, at du har forudgående kendskab til optagelse og klipning. Vi benytter os af webcams og bordmikrofoner. Systemet vi benytter er meget intuitivt og fuld oplæring vil naturligvis finde sted.

Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfarne frontend-udviklere - projektansættelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Brænder du for at levere lækre responsive web-interfaces? Vil du arbejde agilt i et tværfagligt team med dygtige kollegaer ? Vi leder efter to erfarne specialister, der vil være med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave. Der er tale om en projektansættelse med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.

Vi søger to erfarne frontend-udviklere til at indgå i et fuldt tværfagligt projektteam med alt fra UX/UI, udvikling og testkompetencer. Projektet består bl.a. af to webinterfaces – det ene henvendt virksomheder/borgere og det andet rettet mod sagsbehandlere internt i Skatteforvaltningen. Der er et stort fokus på performance og brugervenlighed, da løsningen skal bruges mange gange dagligt af den enkelte bruger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenErfaren PMO-specialist søges til et af de største it-transformationsprogrammer i Danmark

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at fungere som et vigtigt omdrejningspunkt i et af de største agile og måske mest ambitiøse it-transformationsprogrammer i Danmark? Vi leder efter dig, som har erfaring med PMO-funktionen fra en agil udviklingsorganisation.

Du vil i dit daglige virke være i dialog med en bred kreds af interessenter, herunder programmets ledere, kolleger fra fagkontorer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og vores kolleger i Toldstyrelsen. I programmet arbejder vi ud fra rammeværktøjet SAFe (Scaled Agile Framework), så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til metodikken og begreberne.

Dine primære opgaver vil være:

 • Planlægning på solution- og programniveau i tæt samarbejde med programmets Solution spor og de Agile Release Trains (projekter i programmet)
 • Sparring og support til senior projektledere
 • Intern og ekstern rapportering
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenSkarp AC-generalist til Direktionssekretariatet

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Har du lyst til at understøtte arbejdet med udvikling af fremtidens it-systemer til inddrivelse af skatter og afgifter til gavn for velfærdssamfundet? Og vil du være med til at koordinere og kvalitetssikre bidrag til Skatteministeriets departement i forbindelse med lovhøringer og politiske initiativer?

Du vil primært skulle løse opgaver i høringsteamet, der i høj grad samarbejder på tværs af styrelsen og har tæt kontakt til de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen og til Skatteministeriets departementet.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende:

 • Koordinering, opfølgning og kvalitetssikring af UFST´s bidrag til lovhøringer og politiske initiativer
 • Visitering, logning og sikring af direktørgodkendelse af indkomne bestillinger til styrelsen
 • Varetage udviklingsopgaver i samarbejde med de andre teams i Direktionssekretariatet
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
EY
Compliancespecialist til EY Regulatory Office, København

EY

Brænder du for at rådgive finansielle virksomheder om implementering og overholdelse af den finansielle lovgivning? Trives du med at tilegne dig ny viden og omsætte det til værdi for både kunder og kollegaer? Så læs videre her.

Du vil indgå i et specialiseret team af regulatoriske eksperter, der rådgiver kunder og kollegaer om en lang række forskellige regulatoriske forhold. Der vil være fokus på at opbygge og vedligeholde relationer til nøglepersoner hos vores kunder og hjælpe med at skabe overblik over den regulatoriske agenda i både et dansk, nordisk og europæisk perspektiv. Opgaverne omfatter lovfortolkning, lovimplementering, GAP-analyser, licensansøgninger, hel eller delvis outsourcing, undervisning og sparring m.v.
EY
Frederiksberg KommuneMyndighedssagsbehandler til vores anbringelsesteam – vikariat

Frederiksberg Kommune

Vores kære kollega er i lykkelige omstændigheder, og derfor søger vi en vikar pr. 1. november 2020, som kan passe hendes sager, mens hun passer baby.

Du vil blive en del af en familieafdeling, der er inde i en markant udvikling, hvor høj faglighed, nye arbejdsgange, systematik og lovmedholdelighed, etablering af fælles metodik og kultur, og ikke mindst udviklingen af de tværfaglige samarbejder, er i højsædet.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Opstart af nye anbringelser, med fokus på den rigtige matchning (særligt vigtigt)
 • Du skal afholde børnesamtaler, udarbejde og følge op på handleplaner
 • Udarbejdelse af børnefaglig undersøgelser – max. 4-5 i flow
Frederiksberg KommuneSocialrådgiver/socialformidler til vores forebyggelsesteam

Frederiksberg Kommune

Du vil blive en del af en familieafdeling, der er inde i en markant udvikling, hvor høj faglighed, nye arbejdsgange, systematik og lovmedholdelighed, etablering af fælles metodik og kultur, og ikke mindst udviklingen af de tværfaglige samarbejder, er i højsædet.

Udviklingsinitiativerne betyder, at du som ansat i afdelingen vil komme til at indgå i kompetenceudviklingsaktiviteter over de næste par år, som vil sikre, at du får et fagligt boost, som sagsbehandler på børne- og ungeområdet.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Du skal afholde børnesamtaler, udarbejde og følge op på handleplaner
 • Udarbejdelse af børnefaglig undersøgelser – max 4-5 i flow
 • Aktivt inddragelse af børnene, de unge, deres forældre og netværket
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenDriftsspecialist til drift og vedligehold af Oracle-databaser og middleware-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være en del af opbygningen af et nyt kontor med fokus på applikationsdrift og vedligehold af kritiske systemer og applikationer? Ønsker du at have gode rammer for dit arbejde og sætte standarden for fremtidens vedligehold og drift i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST)? Så er du måske den driftsspecialist, vi leder efter.

Vi er lige nu fire driftsspecialister i vores driftsteam. Vi er godt i gang med opbygningen af applikationsenheden. Som vores nye driftsspecialist kan du se frem til at være med i denne opbygning og blive en integreret del af vores drifts- og udviklingsteams.

Dine daglige opgaver som driftsspecialist er eksempelvis at:

 • planlægge, etablere og udføre driftsopgaver
 • fungere som 2. og 3. line support
 • yde direkte brugersupport hvor nødvendigt
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Lindevang KirkeKordegn

Lindevang Kirke, Frederiksberg

En stilling som kordegn ved Lindevang Kirke, Lindevang Sogn er ledig pr. 1. januar 2021. Stillingen er på 15 timer pr. uge fordelt på to hverdage.

Kordegnen skal varetage følgende opgaver:

 • Personregistrering
 • Forberedelse af kirkelige handlinger og højmesser (kollektbog, gudstjenestefolder, salmeark e.a.)
 • Planlægning af dåb, vielser og bisættelser
 • Ad hoc-kommunikationsopgaver (hjemmeside, kirkeskærm, folder e.a.)
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenFinansielle controllere til regnskabsteamet i Regnskabs- og Driftsøkonomikontoret

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at kvalitetssikre, standardisere og udvikle regnskabsområdet i statens mest komplekse it-organisationen? Er du god til at skabe relationer, og er du motiveret af at skabe fremdrift?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger målrettede kolleger med regnskabsmæssige kompetencer og evne til at arbejde strategisk med udvikling af regnskabsområdet.

Vi er stadig under opbygning, hvorfor der vil være rig mulighed for at præge udviklingen i kontoret. Som en del af Regnskabs- og Driftsøkonomikontoret, vil du skulle bidrage med at:

 • udføre finansiel controlling og bidrage til at sikre, at vores regnskabsdata er korrekte og dermed sikre et solidt fundament for økonomistyringen
 • medvirke til periode- og årsafslutning, herunder afstemning af diverse regnskabsposter
 • udarbejde og kvalitetssikre kvartalsregnskaber og årsrapport.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenLøsnings- og applikationsarkitekt til spændende nyt IT-udviklingsprogram

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Kan du godt lide at være tæt på løsningen og udviklingen og samtidig være den der tænker holistisk? Vil du gerne stå for arkitekturen på din egen løsning i et stort kompleks IT-udviklingsprogram?

Som løsnings- og applikationsarkitekt vil du få ansvaret for at sikre, at applikationen til understøttelse af Boligforliget er godt forankret i løsningens tekniske platform. Boligprogrammet kommer til at bestå af flere fullstack-udviklingsteams, hvor du vil indgå i det team, som vil stå for udviklingen af platformen og hovedelementerne til løsningen.

Dine primære opgaver vil være at:

 • Deltage i den videre udarbejdelse af løsningsarkitektur for det samlede landskab af komponenter
 • Udføre review af konsekvenser for arkitektur i forhold til: planer, pris, løsningsforslag og krav
 • Få afdækket hvilken funktionalitet skal placeres hvor
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIntegrationsteknikere til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens ITSM-platform

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe den bedste procesunderstøttelse af samarbejdet mellem nogle af Danmarks største it-organisationer og er du vild med at se dit arbejde få direkte og positiv effekt på kollegernes hverdag? Har du ambitioner om og lyst til, at være med til at skabe de bedste IT service management rammer for Danmarks Skatteforvaltning?

Som Integrationstekniker bliver du en del af Service Improvement teamet, som består af både teknikere og proceskonsulenter. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige ITSM-teknikere, som arbejder med at drifte og videreudvikle hele vores cloudbaserede ITSM-platform. Vi er et selvstyrende team, som planlægger og udfører de daglige opgaver, der ligger inden for teamets arbejdsområde. Du kan se frem til teamånd, ansvarlighed, professionalisme og en uformel tone med fokus på samarbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg KommuneNærværende afdelingssygeplejerske med geriatrisk erfaring

Frederiksberg Kommune

Generationernes by på Frederiksberg – Vil du være med på holdet?

Ingeborggården/Nimbusparken søger erfaren afdelingssygeplejerske, gerne med særlige geriatriske kompetencer og en bred viden om ældre. Vi søger en handlekraftig og robust afdelingssygeplejerske, der ser mulighederne i sygepleje til den sårbare ældre geriatriske beboer.

I tæt samarbejde med resten af ledergruppen, skal du stå i spidsen for, at vi sammen med det øvrige personale indfrier vores høje faglige ambitioner.

Overordnet vil ledelsesopgaverne være: at medvirke til en fortsat udvikling af sygeplejen til ældre, opfølgning og videreudvikling af triage og dokumentation (CURA), undervisning, vagtplanlægning og kompetenceudvikling af personalet. Du skal derudover være den gode rollemodel, der kan lære fra sig og vejlede bedside.

BoligPartnerAmbitiøs & Erfaren Køberrådgiver

BoligPartner

BoligPartner er et ambitiøst, nyopstartet, landsdækkende ”rådgivningshus”, som rådgiver boligkøbere i hele købsprocessen. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor du selv kan være med til at sætte rammerne for den videre udvikling med din medindflydelse, da du kan komme med om bord fra start.

Du kommer til at være en del af et set-up, hvor kerneværdierne er den tætte relation til vores kunder, med baggrund i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du selv har mulighed for at planlægge din hverdag med en kombination af din daglige gang på kontoret i Slagelse og hjemmearbejdsplads, som vi tilrettelægger, ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Vi er i rivende udvikling med store ambitioner, og søger derfor allerede en fuldtidskøberrådgiver, da vi har travlt.

Frederiksberg KommunePædagog der brænder for naturen og udelivet søges til Himmel & Hav

Frederiksberg Kommune

Børnehuset Gravhunden søger pædagog til vores udflytterbørnehave 35 timer ugentlig pr. 1. november 2020

Børnehuset Gravhunden er en kombineret 0-6-års institution med tre vuggestuegrupper og to minibørnehavegrupper i huset på Frederiksberg, samt to børnehavegrupper i vores udflytterbørnehave, som ligger i Værløse.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på målrettede pædagogiske indsatser med engagerede og nærværende voksne. Vi arbejder i små læringsgrupper med dynamiske lærerplaner med udgangspunkt i børnenes spor. Vi arbejder med pejlemærker for inklusion og lægger vægt på at møde børnene med anerkendelse og nærvær.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenTeknisk tester til testautomatisering i et agilt udviklingsmiljø

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du klar til at tage ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til skattevæsnet, og sikre at vi får den bedste kvalitet igennem automatiserede test? Så er det måske lige dig, vi søger til One Stop Moms-projektet.

One Stop Moms er et projekt i samarbejde med Skattestyrelsen, der skal opbygge en IT-løsning der skal lette momsindberetning for erhvervslivet og sikre mere fair konkurrence på tværs af EU, samt nedbringe svindlen med moms. På længere sigt vil du skulle bruge dine kompetencer i relation til nogle af vores kommende udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Planlægge og gennemføre automatiseret test på unit/komponent, funktionel og accept niveau
 • Automatisere og vedligeholde regressionstest
 • Installere, konfigurere og vedligeholde værktøjer til testautomatisering og teststyring
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen