256 job matcher din søgning 256 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Diakonissestiftelsen
Børnehuset Marthagården på Frederiksberg søger pædagog 35-37 timer ugentligt

Diakonissestiftelsen

Børnehuset Marthagården er et populært børnehus og en selvejende institution under Diakonissestiftelsen. Vi ligger centralt på Frederiksberg tæt på Metro og Den Grønne Sti. 

Som pædagog hos os bliver du en del af en dygtig og alsidig personalegruppe med en nærværende og tillidsfuld ledelse. Du vil blive tilknyttet mellemgruppen, hvor børnene er i alderen 2-4 år.

DM
Interesserer du dig for arbejdsliv og arbejdsmiljø? Bring din viden i spil, og sæt dit præg på vores arbejdsmiljøindsats som vores nye praktikant

DM, Frederiksberg

DM har brug for en praktikant, der er interesseret i at opbygge kompetencer og viden inden for arbejdsmiljøområdet både i forhold til rådgivning, analyse og formidling. Praktikperioden vil være efterårssemesteret 2023 fra ca. 4. september 2023 til 25. januar 2024.

Du bliver en del af afdelingen Arbejdsliv og Karriere, som arbejder med at udvikle og tilbyde arrangementer, kurser, rådgivning og digitale tilbud til vores medlemmer med et primært karrieremæssigt og arbejdslivsrelateret perspektiv.

DM
Frederiksberg Kommune Engageret økonomikonsulent til økonomiunderstøttelse af institutionsledere

Frederiksberg Kommune

Vil du være med til at understøtte institutionsledere i Frederiksberg Kommune med god økonomistyring? Og vil du være med til at udvikle et fælles økonomiopfølgningskoncept på tværs af Frederiksberg Kommune?

Som økonomikonsulent i Institutionsopfølgning og Controlling vil du få ansvar for at følge op på økonomien på flere institutioner af forskellig størrelse og type. Du vil derfor få et bredt indblik i, hvordan forskellige kommunale institutioners økonomi hænger sammen.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at bistå institutionsledere med budgetforståelse, lave løbende opfølgning på institutionernes forbrug og udarbejde gode prognoser med udgangspunkt i dialogen med institutionslederne.

Magistrenes A-kasse
Studiejobbet som peger direkte mod… JOBBET

Magistrenes A-kasse, Frederiksberg

Analyserne taler deres tydelige sprog: Vælg et relevant studiejob, og øg sandsynligheden for hurtigt at lande et godt job efter dimission.

Se video om Magistrenes A-kasse som arbejdsplads

Du skal rådgive vores medlemmer, typisk ledige, pr. telefon. Du får masser af praktisk erfaring med service og kommunikation, og det klæder ethvert CV. Faktisk så meget, at mange af vores juniorrådgivere er endt i faste stillinger i MA og alle mulige andre steder efter studierne.

MA tilbyder

 • gennemsnitlig 10-15 timers arbejde om ugen
 • god oplæring og mulighed for at udvikle sig
 • et spændende job, som tilmed er meningsfuldt
Magistrenes A-kasse
Imerco
Bliv elev hos Imerco i Region Hovedstaden

Imerco

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning, men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Imerco
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jeudan A/S
Arbejdsmand eller -kvinde til Jeudan Logistik

Jeudan A/S, København

Elsker du at yde god service? Er du et ordensmenneske med stort O – og har du lidt teknisk snilde, så du nemt kan begå dig i IT-systemer?

Her vil du som teamets nyeste medlem bemande lageret i dets fastlagte åbningstider sammen med dine tre andre engagerede kollegaer. Fra tid til anden vil der også komme en opgave eller to udenfor lageret.

Det kunne for eksempel være på en byggeplads ved et Jeudans mange smukke ejendomme.

Jeudan A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Curia Teknisk projektleder (NPI) - elektronikproduktion

Curia søger for Necas A/S i Støvring

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde?

Du bliver en afgørende faktor i den professionelle ledelse af projekter, hvor kundernes nye produkter skal introduceres i produktion hos Necas.

Du bliver del af en uformel arbejdskultur, hvor en humoristisk tone præger kollegaskabet.

Frederiksberg Friskole Frederiksberg Friskole søger matematiklærer

Frederiksberg Friskole

Vi søger en ny lærer på Frederiksberg Friskole. Du skal have matematik som undervisningsfag. Hvis du har natur/teknik og/eller idræt vil det også være godt, og hvis du kan varetage fortælling endnu bedre, men andre fagkombinationer er også mulige.

Vi er en lille, velfungerende friskole midt i byen med 176 børn fordelt fra børnehaveklassen til og med 7. kl.

Skolen er baseret på de Grundtvig-Koldske livsanskuelser og skoletanker.

Vi vil gerne skabe det bedste børneliv, og det kræver engagerede og initiativrige lærere, der gerne vil tage et stort ansvar. Som lærer på Frederiksberg Friskole skal du have lyst til at tage del i en friskole med en stærk kultur, hvor alle kender hinanden, og hvor samarbejdet er båret af tillid.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Test Manager søges til udvikling af samfundsrelevante IT-systemer, med en national og international berøringsflade

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du god til at holde det store overblik? Kan du lide at arbejde med testplanlægning og udvikling af komplekse IT-systemer? Er du god til at lære fra dig og samtidig indgå i et fagligt stærkt fællesskab med passionerede kollegaer?

Der arbejdes bl.a. med følgende nye teknologier og processer:

 • Spock, Groovy, Selenium
 • Test-driven development (TDD)
 • Behavior-driven development (BDD)
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen DevOps Engineers med speciale i Microsoft Azure

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at få DevOps til at ske i virkeligheden og til at forme fremtiden for hele Danmarks skatteforvaltning?

Som DevOps’er hos os arbejder du med helt moderne teknologier, og sammen med dygtige kolleger er du med til at sikre de bedste betingelser i opbygningen af fremtidens datadrevne og digitale toldområde.

Du er tilknyttet toldprogrammet EUTK og her udfylder du en vigtig rolle i at videreudvikle og vedligeholde platformen for vores egne applikationer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Projektledere til Release management

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være projektleder på et af statens vigtigste og mest komplekse it-transformationsprogrammer? Drømmer du om et job, der understøtter din høje faglighed, store udfordringer og super dygtige kolleger, som glæder sig til at tage godt imod dig?

Opgaverne for projektlederne er mange, herunder at:

 • være projektleder på større eller mindre releases og eksekvere på servicevinduer
 • understøtte transitionen fra agil udvikling til drift efter ITIL-rammeværket
 • foretage risikomitigering og -eskalering.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gældsstyrelsen Business Intelligence Specialister

Gældsstyrelsen, Frederiksberg

Vi søger skarpe BI-specialister/forretningsanalytikere, da vi er i gang med at optimere vores datadrevet tilgang til forretningsudvikling og oprydningen i den fejlramte gæld i inddrivelsen.

Som BI-specialist i porteføljestyringskontoret vil du få en helt central rolle i at levere databaserede forretningsanalyser og businesscases. Du kommer også til at være en vigtig del af udviklingen af nye forretningsudviklingsprojekter, og bliver dermed en del af en stab af engagerede kolleger, der arbejder med at genoprette den offentlige gældsinddrivelsesopgave.

Gældsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Ønsker du at skærpe din generalistprofil med porteføljestyrings- og strategikompetencer?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at lave porteføljestyring og arbejde med strategi i en af Danmarks største it-organisationer? Brænder du for at understøtte topledelsen med at sætte retning, og kan du skrive skarpe beslutningsoplæg?

Vi har lige nu en ledig stillinger i det team, der arbejder med strategi, men dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og gå på tværs af kontorets områder. Det er derfor vigtigt, at du trives i en tværgående og koordinerende rolle, hvor du har tæt kontakt til mange kollegaer i vores styrelse, og hvor vi leverer produkter i en høj kadence og har et stærkt fokus på at sikre gode processer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Selvstændig konsulent til arbejde med organisationsudvikling og strategi i statens største it-organisation

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til at lave strategi i en af Danmarks største it-organisationer? Kunne du tænke dig at være med til at understøtte topledelsen med at sætte retning for en af Skatteministeriets styrelser?

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og går på tværs af kontorets områder. Det er derfor vigtigt, at du trives i en tværgående og koordinerende rolle, hvor du har tæt kontakt til mange kollegaer i vores styrelse, og hvor vi leverer produkter i en høj kadence.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Business controllere til økonomistyring af samfundskritisk it-infrastruktur

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du arbejde med økonomistyring i statens største og mest komplekse it-organisation? Og har du lyst til gennem en ambitiøs data- og analysedrevet tilgang at understøtte ledelsen i at træffe de rigtige beslutninger? Så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af vores økonomiteam, hvor du skal bidrage med at:

 • udarbejde månedlig økonomirapportering
 • udføre løbende budget- og forbrugscontrolling
 • sikre en tæt kobling mellem økonomital og fremdrift i projekter.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Data analyst graduate til én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning. Hvis du er metodisk og analytisk stærk og har lyst til at være med til at drive udviklingen af den offentlige sektor igennem solide kvantitative analyser i en af de største it-organisationer i Danmark, så er det måske dig, vi søger som vores nye graduate. Du vil få en stejl læringskurve, præge din karrieremæssige retning og blive én af de bedste data analysts i branchen.

Som vores nye data analyst graduate har vi sammensat en pakke, som matcher din faglighed og interesser med et specifikt it-område.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen sikrer vi stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens it-systemer og udvikler de it-løsninger, som Skatteforvaltningen har brug for i tæt samarbejde med de andre skattefaglige styrelser.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Junior projektleder-graduate til én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning. Lige nu søger vi ambitiøse graduates, der vil være med til at drifte og udvikle de over 200 it-systemer i Skatteforvaltningen. Du vil få en stejl læringskurve, præge din karrieremæssige retning og blive én af de bedste projektledere i branchen.

Opgaverne er mange og både komplekse og specialiserede. Derfor vil du hos os have mulighed for at arbejde med mange forskellige områder, fx:

 • identificere og udvikle konkrete koncepter, metoder og værktøjer, som understøtter styregrupper og projektledere i deres styringsopgave.
 • facilitere processer, som sikrer inddragelse af aktører omkring os (både i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og fra andre styrelser i Skatteforvaltningen og Skatteministeriets departement).
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Forretningsorienteret Business Analyst Graduate til en af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg eller Kongens Lyngby

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne Skatteforvaltning. Lige nu søger vi ambitiøse graduates, der vil være med til at drifte og udvikle de over 200 it-systemer i Skatteforvaltningen. Du vil få en stejl læringskurve, præge din karrieremæssige retning og blive én af de bedste Business Analysts i branchen.

Opgaverne er mange og både komplekse og specialiserede. Derfor vil du hos os have mulighed for at arbejde med mange forskellige områder. I din første turnusperiode kommer du fx til at arbejde med:

 • Afdækning af forretningsbehov
 • Understøtte forandringsledelsesarbejde
 • Dokumentation og kravformulering, herunder systematisk kategorisering af oplyser
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Coop365 Discount Souschef, 365discount, Frederiksberg

Coop365 Discount

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Hos os får du

 • Masser af ansvar
  • Du får, sammen med din butikschef, et stort ansvar i det daglige – og når butikschefen er ude af huset, er du 100% in charge.
 • Garanteret læring
  • Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.
 • Masser af sparring
  • Sparring er en vigtig del af vores verden, og du kan forvente både at modtage og give værdifuld sparring.
DAB
Erfaren byggeteknisk driftschef

DAB, Frederiksberg

Er du byggeteknisk velfunderet? Tænker du lige så meget på mennesker som på mursten? Og vil du bringe din erfaring med it-systemer, udbud og valg af teknisk rådgiver i spil? Så er du måske vores nye driftschef til en nyoprettet stilling i Driftssupport.

Vi søger en erfaren byggeteknisk uddannet person med ledelseserfaring, som dels skal varetage sin egen mindre portefølje af selskaber og dels understøtte DAB’s øvrige driftschefer i forbindelse med miniudbud og brug af Dalux. Du er uddannet bygningskonstruktør eller lignende og ved, hvad det vil sige at arbejde i et politisk system, hvor prioriteterne og opgaverne kan skifte hurtigt.

Stillingen er todelt. På den ene side kommer du til at arbejde med den daglige drift og renovering af egen portefølje. På den anden side at rådgive og arbejde tæt sammen med de øvrige driftschefer i DAB-huset.

DAB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV