197 jobannoncer matcher din søgning 197 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Er du en ørn til IT- og Sikkerhedsjura - og har du mod på at prøve kræfter med en af de største og mest komplekse IT-porteføljer i Danmark?

Frederiksberg

Brænder du for at løse de juridiske aspekter ved cybersikkerhed, herunder persondataretlige spørgsmål, og har du lyst til på daglig basis at blive udfordret på dine kompetencer inden for en bred palet af teknologianskaffelser og IT-udviklingsprojekter?

Du vil få en udadvendt rådgivende rolle, hvor du kommer til at have et tæt fagligt samspil med såvel dine juridiske kollegaer som centrets øvrige teams inden for fx risikovurderinger, teknisk sikkerhed og informationssikkerhed mv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for PostgreSQL, Zabbix eller driftsautomatisering i en stor koncern?

Frederiksberg

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team. Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Den Selvejende Institution Sophie Amalie Gården

Ejendomsleder

Frederiksberg

Kan du arbejde systematisk samt organisere og styre projekter? Er du analytisk anlagt og vant til at begå dig i en organisation, hvor du refererer til en bestyrelse?

Du får ansvaret for betjening af ejendommen i opgaver vedrørende driften, herunder forvaltning af de nødvendige midler og ressourcer. Ligeledes får du ansvar for bygningernes vedligeholdelse og planlægningen af denne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Ønsker du at skærpe din generalistprofil ved at understøtte projektstyringen i Skatteforvaltningens it-projekter?

Frederiksberg

Vil du være med til at styrke projektstyringen og anvendelsen af projektmetoder i Danmarks største offentlige it-organisation? Brænder du for analyseopgaver, hvor du kan grave dig ned i faglige detaljer samtidig med, at det motiverer dig at have en bred kontaktflade i organisationen?

Så er du måske vores nye kollega i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi søger dig, der interesserer dig for it-projektstyring, og som har mod på en stejl læringskurve, hvor du i løbet af kort tid får opbygget en solid viden om projektstyringsmetoder og -værktøjer i en statslig og politisk styret kontekst.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Karrieremulighed inden for cybersikkerhed

Frederiksberg

Er du interesseret i at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for cybersikkerhed, herunder trusselsvurderinger, håndtering af sikkerhedshændelser, indsatsledelse og efterforskning? Har du evnen til at strukturere og håndtere sikkerhedshændelser på en stringent måde samtidig med, at du kan træde i karakter som indsatsleder i tilfælde af en truende cybersikkerhedshændelse?

Du vil opleve en hverdag fyldt med varierende opgaver, som kræver struktur og dokumentation. Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med attraktive arbejdsforhold og plads til personlig udvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Gem
Edlund A/S

Product Owner for Disbursement

Frederiksberg

Are you a person that thrives with taking ownership, that sees solutions to problems and has a passion for development, progress, and software solutions, then you might be the perfect match for this position!

We are looking for someone who has the desire to grow and strengthen Edlund's important products for the Life- and Pensions industry.

Someone who can work with agile software development, that supports customers' needs and makes it easy for them to run their business.

We offer the option to grow as a PO e.g learning how to master SCRUM.

Edlund A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Tekniske testere med fokus på kvalitet og faglige udfordringer

Frederiksberg

Er du en faglig skarp teknisk tester, der motiveres af høje kvalitetskrav og kan levere på dem? Vil du arbejde med moderne teknologier og være med til at sikre kvaliteten af it-løsninger, der understøtter indberetninger, dataudveksling og kontrol? Og kan du se dig selv i et moderne DevOps setup, hvor vi arbejder mod samme mål - så har vi brug for dig!

Du vil stå på mål for nødvendige og tilstrækkelige test-aktiviteter, som er med til at sikre, at de leverede løsninger er sikre, stabile, smidige og lever op til både funktionelle og non-funktionelle krav.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
TK Montage København ApS

Ventilation – Servicetekniker søges til serviceopgaver på Sjælland

Frederiksberg

Har du kendskab til ventilationsbranchen? Så er det måske dig, vi søger til projekter på Sjælland.

Vi søger dig, som kan servicere ventilationsanlæg hos vores faste kunder.

Vores kundegruppe er erhverv, boligselskaber og private, som årligt får serviceret deres ventilationsanlæg.

Du vil indgå i et team med erfarne kolleger, som kan tilbyde dig faglig sparring.

TK Montage København ApS
Tøjeksperten A/S

Tøjeksperten Frederiksberg Centret søger frisk sælger på deltid, 5-8 timer pr. uge

Frederiksberg

Vi søger en modeinteresseret og fleksibel deltidssælger, der kan give en ekstra hånd med, når vi har travlt i butikken.

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg, kundeservice og den gode kundeoplevelse igennem vores passion for mode.

Ud over vores benefits vil du altid kende din vagtplan 12 uger frem i tiden. På denne måde kan du planlægge dit arbejde og fritid på mest optimal vis.

Frederiksberg Kommune

Rengøringscontroller til Frederiksberg Badene (Genopslag)

Frederiksberg

Formår du at gøre rengøring spændende for dine kollegaer og klæde livreddere og teamledere på til at sikre rene og indbydende omgivelser hele dagen til vores mange gæster?

Det bliver dit ansvar at koordinere både den interne og eksterne rengøring. 80 procent af rengøringsopgaverne varetages af vores mange livreddere. Du vil ligeledes være ansvarlig for at styrke teamledernes viden samt identificere indsatsområder, så vi forebyggende kan løse vores rengørings- og hygiejneopgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst med projektleder-gen til SKAT erhvervsopkrævning

Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at drifte, vedligeholde og udvikle en af Danmarks største SAP-installationer, Skattekontoen, som håndterer ca. 90% af den danske stats indtægter?

Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver, samtidig med at der er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Løsningsarkitekt til spændende og samfundsvigtigt it-projekt

Frederiksberg

Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af vores sagsbehandling, så skatteyderne også i fremtiden oplever en effektiv og korrekt sagsbehandling, når det drejer sig om skat og moms?

Du vil naturligvis få et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i en ofte travl hverdag.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejere/Application Managers til SAP-installationer

Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at drifte, vedligeholde og udvikle en af Danmarks største SAP-installationer, Skattekontoen, som håndterer ca. 80% af den danske stats indtægter?

Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksberg Kommune

Virksomhedskonsulenter søges til Virksomhedsservice

Frederiksberg

Vil du være med til at skabe muligheder for job til alle?

Vi søger en virksomhedskonsulent, som er drevet af at etablere samarbejde med virksomhederne til gavn for borgerne i kommunen. Med lovgivningen om virksomhedsrettet aktivering, ønsker vi at opdrive endnu flere gode tilbud, hvilket virksomhedskonsulenter har en central rolle i.

Virksomhedskonsulenter er opdelt i mindre teams, hver med særlige ansvar for branche eller målgrupper. Det betyder mulighed for tæt sparring og ideudveksling omkring dine arbejdsopgaver.

Gem
DEAS

CTS-Specialist til DEAS Sustainability

Frederiksberg

Har du lyst til en spændende og innovativ rolle, hvor du ud over at være ansvarlig for den daglige drift og optimering af vores investorers CTS-anlæg også er med til at udvikle og implementere forskellige innovative løsninger, der er med til at fremme bæredygtighed og effektivitet?

Du vil blive en nøgleperson i vores team, når det kommer til CTS-anlæg, og du kan virkelig få lov at udfolde din tekniske ekspertise og dine evner til at følge med i den teknologiske udvikling.

– Martin Hansen, Director i Sustainability Installations Commercial
DEAS
Johannesskolen

Lærer til fysik/kemi, geografi og idræt

Frederiksberg

Vi søger en engaget og initiativrig naturfagslærer, der gerne vil være en del af et stærkt fællesskab. Har du lyst til at være en del af en ambitiøs skole med et kompetent personale, så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Vi har i dagligdagen et åbent og tillidsfuldt forhold mellem ledelse og medarbejdere med fokus på kort vej fra tanke til handling. Vi har en tutorordning for alle nyansatte lærere og ekstra tid til forberedelse de første to skoleår for nyuddannede lærere. Og så er vi fælles om at tage varmt imod nye kolleger. Velkommen!

Scandic Hotel A/S

On-call Housekeepers, Scandic Falkoner

Frederiksberg

If you can take responsibility, have an eye for detail and take pride in making our hotel shine, we believe you could be our new on-call housekeeper at Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

We know that you are professional to your core and always on top of the daily cleaning procedures. You understand the importance of folding the bedding just right and always greeting our guests with a smile. And you never leave a room until you have been into every corner.

We know that you are a perfectionist through and through. We look forward to meeting you. We believe in you.

Scandic Hotel A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklere til Internationalt samarbejde

Frederiksberg

Kan du designe og udvikle elegante og gennemtænkte løsninger til komplekse problemstillinger? Brænder du for at arbejde sammen med andre kompetente udviklere i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vil du udfordres fagligt og bidrage til, at du og dine kollegaer udvikler jeres kompetencer sammen? Vil du være en del af en enhed, der er i rivende udvikling, og hvor vi har det sjovt, mens vi laver fantastiske løsninger?

Du vil arbejde med både frontend og backend, men det er okay hvis du har en præference for en af delene. Så hvis du gerne vil sætte dit præg på løsningen af samfundskritiske problemstillinger – er det dig, vi søger!

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Scrummaster med ønske om at arbejde med agil coaching til Internationalt samarbejde

Frederiksberg

Brænder du for at arbejde med kompetente og selvstyrende udviklingsteams i en agil organisation, der har et nært og godt samarbejde med brugerne? Vil du udfordres fagligt og bidrage til at du og dine agile kollegaer udvikler jeres kompetencer sammen? Vil du være en del af en enhed, der er i rivende udvikling og hvor vi har det sjovt, mens vi laver fantastiske løsninger?

Kontoret hedder Internationalt samarbejde, og vores opgave er at udvikle løsninger til international indberetning og udveksling af data som grundlag for fremtidens skattevæsen med samarbejde på tværs af EU og resten af verden.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Frederiksbergmuseerne

Caféansvarlig til Bakkehusets museumscafé

Frederiksberg

Bakkehusets Orangeri, som er en del af Frederiksbergmuseerne, søger netop nu en kompetent caféansvarlig med et stærkt fundament i restaurationsbranchen og robuste færdigheder i daglig ledelse og økonomistyring.

Dine opgaver:

  • Daglig drift og administration af caféen, inklusiv at holde en fornuftig køkkenprocent, bestilling af varer og lagerstyring.
  • Budgetlægning og økonomisk styring med løbende sparring med, og økonomisk rapportering til, museets publikumschef.
  • Rekruttering, vagtplanlægning og ledelse af vores lille caféteam, inklusiv håndtering af vores vagttelefon.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV