19 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

19 jobannoncer

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Gem
Aalborg Portland

Exciting opportunity as Business Controller at Aalborg Portland

Aalborg

Are you interested in playing a key role in a market-leading company?

You will join a skilled PB&C team, responsible for providing analyses and forecasts to support the business. You will serve as a vital partner, offering insights and guidance to both the business and Aalborg Portland's management.

Ideally, you have 2-4 years of experience, but we are also open to recent graduates who demonstrate the right profile.

Aalborg Portland
Gem
Nordværk I/S

Økonomielev

Aalborg Øst

Se video om Nordværk I/S som arbejdspladsDrømmer du om en 2-årig uddannelse indenfor økonomi, søger vi hos Nordværk lige nu en økonomielev til opstart d. 1. september 2024. Vores arbejdsmiljø er præget af høj faglighed, en uformel omgangstone og en masse dygtige og engagerede kollegaer.

I økonomiafdelingen vil dine opgaver kunne være følgende:

  • Debitor-, kreditor- og finansbogholderi
  • Håndtering af moms og afgifter, herunder indberetning og afstemninger
  • Budgettering og økonomistyring
Nordværk I/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

EHS Team Lead

Aalborg Øst

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

The HSE Team Lead will report directly to the Head of HSE and will serve as the direct supervisor for a team of 8 skilled HSE professionals, comprising 4 HSE Officers and 4 Workflow Managers. This team is characterized by its dedicated members who excel in collaboration, mutual support, and fostering strong relationships with production teams.

As the Team Lead you will ensure that the team delivers high-quality work aimed at enhancing the factory's safety culture and preventing accidents.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
Nordværk I/S

Driftsansvarlig til afdelingen for Farligt Affald

Aalborg Øst

Se video om Nordværk I/S som arbejdsplads Som driftsansvarlig vil du blandt andet være ansvarlig for den daglige og langsigtede planlægning for en blandet medarbejdergruppe, der arbejder med kundebetjening på mail og telefon, affaldsmodtagelse, kontrol, om emballering, sortering, pakning, mærkning og forsendelse.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du sammen med afdelingsleder og vores dygtige team af driftsmedarbejdere og kontorpersonale, kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre, god, sikker og hensigtsmæssig håndtering af de opgaver, som er forbundet med vores daglige drift.

Nordværk I/S
Gem
Nordværk I/S

Offentlig administrationselev

Aalborg Øst

Som elev hos Nordværk får du en 2-årig kontoruddannelse som er en kombination af administrative opgaver suppleret med skoleophold samt en afsluttede fagprøve.

Se video om Nordværk I/S som arbejdsplads

Du får en bred og alsidig uddannelse med garanti for både faglig og personlig udvikling, og bliver en del af en spændende virksomhed med en varierende hverdag. Et arbejdsmiljø i et dynamisk og et travlt miljø med en uformel omgangstone og ikke mindst gode og dygtige kollegaer.

Nordværk I/S
Gem
Nordværk I/S

Offentlig administrationselev med speciale i HR og Løn

Aalborg Øst

Se video om Nordværk I/S som arbejdspladsVores arbejdsmiljø er præget af høj faglighed, en uformel omgangstone og en masse dygtige og engagerede kollegaer.

Du vil som elev i HR og Løn blandt andet komme igennem opgaver som:

  • Sagsbehandling og journalisering af personalesager
  • Vedligeholdelse af data i vores HR-System
  • Support på udarbejdelse af ansættelseskontrakter
Nordværk I/S
Gem
Nordværk I/S

Ejendomsservicetekniker til Aalborg

Se video om Nordværk I/S som arbejdsplads

Ser du muligheder frem for begrænsninger, har du ildhu og engagement, så er du måske Nordværks nye servicetekniker. Nordværk står nemlig og mangler en servicetekniker til at hjælpe med den daglige drift og vedligehold af vores bygninger og grønne områder.

Der er tale om en nyoprettet stilling på vores serviceområde, hvor du vil få en daglig berøringsflade med en lang række faggrupper. Din hverdag er varierende, men består primært af vedligeholdelse, pleje af udearealer samt opgaver inden for inventar. Jobbet tilbyder et godt arbejdsmiljø og frihed under ansvar.

Nordværk I/S
Gem
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Production Assistant

Aalborg Ø

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdspladsPå en del af vores fabrik i Aalborg vil du være en del af support til produktionen og produktionschefen i forbindelse med løn, arbejdstøj, og diverse administrative opgaver.

Helt konkret får du til opgave at:

  • Supportere vores gruppeledere i løntastning og øvrige lønspørgsmål
  • Ugentlige løntjek, samt et månedligt løntjek inden endelig lønkørsel
  • Registrering af ferie, fravær- og kursusdage i SAP
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
Domea.dk

Ejendomsfunktionær til ejendomsservice

Aalborg

Har du et godt håndværksmæssigt øje? Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens? Og en hverdag med en kombination af både selvstændighed og samarbejde i et team?

Din alsidige hverdag vil primært omfatte beboerservice i Domea Aalborg, der er tilknyttet Servicecenter Bolig Nord. I tæt samarbejde med dine kolleger får du det daglige ansvar for:

  • Beboerservice og småreparationer
  • Renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af de grønne områder, herunder plantepleje
  • Vedligeholdelse af maskiner og værktøj
Gem
Vejdirektoratet

Barselsvikar til sagsbehandling og projektkoordinering i myndighedsteam

Aalborg Øst

Kunne du tænke dig at være en del af et engageret myndighedsteam, der er med til at sikre god fremkommelighed og trafiksikkerhed på statsvejene?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Opgaver inden for sagsbehandling kan f.eks. være:

  • behandling af ansøgninger i forhold til vejbyggelinjer og vejadgange langs statsvejene
  • sagsbehandling af reklamer i det åbne land langs statsvejnettet

Opgaver inden for projektkoordinering vil være myndighedsgodkendelse af større og mindre ombygninger af vores vejanlæg, hvor f.eks. kommuner og virksomheder søger om tilladelse til at lave anlægsprojekter på vores veje.

Vejdirektoratet
Gem
Randers Tegl A/S

Salg og kundeservice - Aalborg

Vil du med på holdet i en af Aalborgs ældste og mest solide private virksomheder og som er Great Place to Work certificeret? Vi er et dynamisk salgsteam med fokus på samarbejde og resultater!

Som vores nye salgs- og kundeservicemedarbejder bliver du afdelingens all-round medarbejder, der kan give en hånd med, der hvor behovet er.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Privat familieejet virksomhed med kort vej til beslutninger, en flad organisation og en uhøjtidelig omgangstone
  • Stærk teamkultur med supergode kolleger og godt humør
Randers Tegl A/S
Gem
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger medarbejdere til grundvandskortlægningen

Aalborg Øst

Rent drikkevand, som kommer direkte fra undergrunden og ud i hanerne, er en unik dansk ressource. .

Afhængigt af kompetencer vil du i Grundvandskortlægningen få mulighed for at arbejde med geologisk og hydrologisk modelarbejde, sårbarhedskortlægning, grundvandskemisk kortlægning, projektledelse af fagligt komplekse opgaver og deltagelse i faglige udviklings-opgaver indenfor grundvand.

Vi tilbyder dig bl.a. flexible arbejdsdage med mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Miljøstyrelsen
Gem
Nordværk I/S

Afregningsspecialist

Aalborg Øst

Se video om Nordværk I/S som arbejdspladsVi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye afdeling for afregning og inddrivelse, hvor du vil være en nøgleperson i opstarten af afdelingen. Som en del af vores dedikerede team får du mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af afdelingen og bidrage til udviklingen og implementeringen af effektive processer og procedurer.

Din primære opgave vil være at sikre korrekt fakturering og afregning af Nordværks ydelser over for vores kunder, herunder Aalborg, Hjørring, Rebild og Jammerbugt Kommune samt vores erhvervskunder.

Nordværk I/S
Gem

Jurist med særlig interesse for Patienterstatning til Region Nordjyllands største arbejdsplads

Aalborg Øst

Brænder du for juridisk rådgivning i krydsfeltet mellem det sundhedsfaglige og juraen?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Lønkonsulent

Aalborg Øst

Har du erfaring med opgaver inden for løn, og en passion for at levere enestående service?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Medarbejder til Team Indkøbsadministration

Aalborg Øst

Er du positiv, ansvarsfuld, har flair for tal og et godt overblik, så er det måske dig vi søger.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV