Aalborg Portland

Vi er en del af løsningen

Det har eksisteret længere end nogen af os. Det kan omdannes til hjem, hospitaler og højhuse. Det gør det muligt for os at krydse vand med lethed gennem tunneler og broer. Det er grundlaget for fantastiske konstruktioner fra vindmøller til operahuse. Vi kunne ikke bygge noget af dette uden det; et af de stærkeste byggematerialer i verden - cement. Det er, hvad vi producerer hos Aalborg Portland.

Men som verden har ændret sig, så har kravene til, hvordan vi bygger, også ændret sig. Urbanisering og klimaforandringer er altomfattende udfordringer, der skal løses på tværs af industrier. Vi har viljen og viden til at drive den forandring for cementproduktionen og fremme mere bæredygtige løsninger. Fordi løsningen ikke er at stoppe med at bygge. Løsningen er at skabe bæredygtige byggematerialer.

Cement er ikke bare cement. Fra vores base i Nordjylland har vi direkte adgang til lokale råmaterialer, hvilket gør det muligt for os at producere cement af høj styrke og kvalitet. Det er her, vi innoverer og udvikler de produkter, der sætter standarden for hele vores industri, og den viden, vi overfører globalt. Vi er opmærksomme på den påvirkning, vores produktion har på vores omgivelser, og hvordan vi kan gøre en positiv forskel. Vi forstår de udfordringer, vores planet står overfor - og vi vil fortsætte med at bruge vores erfaring og ekspertise til at finde løsninger: at udvikle mere energieffektive processer, lancere produkter med mindre klimapåvirkning og installere teknologier, der reducerer vores fodaftryk. Og ved at gøre det, hjælper vi Danmark og vores kunder med at nå deres ambitiøse klimamål.

At definere nye standarder for en hel industri er kun muligt på grund af vores mennesker. Vi er mere end 850 danskere plus mere end 2.200 internationale kolleger, der hver dag stræber efter at tilbyde den næste generation af cement til vores kunder. Vi har et internationalt synspunkt, men vi er dybt integreret i vores lokale samfund, der gennem generationer har givet os en loyal arbejdsstyrke og et solidt bånd til vores leverandører, naboer, virksomheder og myndigheder. Vi stoler på, respekterer og er afhængige af hinanden, og vi deler ambitionen om konstant at forbedre den måde, vi arbejder på - præcis som vi har gjort i de sidste 135 år og vil fortsætte med.

Vi har evnen til at drive forandringen og transformere vores industri - og samtidig levere den største enkeltstående bidrag til dansk industrielt CO2-reduktion. Vi er en del af løsningen.

Vil du være en del af Danmarkshistoriens største grønne omstilling?

Aalborg Portland beskæftiger cirka 400 medarbejdere, og hvert år fremstiller vi omkring 2,3 mio. tons cement. En af vores ovne - rotérovn 87 - producerer op til 5.000 tons cementklinker om dagen med forbrændingstemperaturer på op til 1500 grader. Vores berømte gravemaskiner graver op til 1.600 tons kalk op i timen ved siden af vores 40 meter dybe kalksø. Cementfabrikken leverer også fjernvarme til omkring 30.000 husstande i Aalborg.

Vi prioriterer lærlinge og elever højt og er stolte over at have konstant mere end 20 lærlinge og elever ansat. Aalborg Portland er kendt som den procesvirksomhed i Danmark, der har den højeste andel af lærlinge i forhold til antallet af ansatte. Vores engagerede lærlinge spænder bredt fra elektriker- og smedelærlinge til procesoperatørelever og industriteknikere, og vi ser disse talenter som en vital kilde til at besætte permanente stillinger.

I vores bestræbelser på at skabe og forme fremtidens talenter har vi i en årrække praktiseret graduate programmer, som gennem rotationer giver et unikt kendskab til forskellige funktioner og arbejdsprocesser på tværs af organisationens afdelinger. På grund af den store viden vores graduates får, bliver de tiltænkt en vigtig rolle i vores organisation – både nu og i fremtiden.

Vil du med på rejsen? Uanset din faglige baggrund eller erhvervserfaring tilbyder Aalborg Portland spændende jobmuligheder. Vi er åbne over for lærlinge, nyligt uddannede og erfarne fagfolk, og vi stræber konstant efter at være en foretrukken arbejdsplads inden for vores branche.

Se vores ledige stillinger her