31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pilgrim A/S

Sales Coordinator

Skanderborg

Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Og har du lyst til at arbejde inden for modebranchen?

Følgende opgaver vil blive en del af din hverdag:

  • Administrativ support til salgsteamet primært i Norge og Sverige, men også på andre markeder
  • Support til vores svenske Country Manager
  • Ordrehåndtering og ordreopfølgning
Pilgrim A/S
Silhorko-Eurowater A/S

Master Planner

Skanderborg

Se video om Silhorko-Eurowater A/S som arbejdsplads

Are you an experienced planner with a good understanding of supply chain processes? Would you like to be part of a dedicated team, contributing with your knowledge and experience in running production planning and implementing a SIOP process?

With this position you have the opportunity to make your mark on the planning process of a growing company with a strong market presence in both Denmark and significant parts of Europe.

Silhorko-Eurowater A/S
Bygningsstyrelsen

Er du en af vores nye udbuds- og entreprisejurister? Bygningsstyrelsen søger fagligt stærke jurister til vores kontorer i Skanderborg og København

Skanderborg og København V

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at gøre karriere i en styrelse med ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til statslige institutioner i hele landet.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil blive en del af enheden Udbud og Kontrakter i Center for Byggeri, der bl.a. varetager udbudsret, entrepriseret, forsikringsret, løbende kontrakthåndtering samt understøttende projektledelse af styrelsens byggeprojekter. Udbud og Kontrakter varetager også IT-kontraktområdet, GDPR samt forvaltningsret.

Process Integration ApS

Lønbogholder

Skanderborg

Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt team, hvor du udvikler din faglighed og selvstændigt har ansvar som lønbogholder på koncernniveau?

Du møder en flad og dynamisk organisation med korte kommandolinjer og plads til at implementere nye idéer og til at udvikle sig.

Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du driver dine opgaver i tæt samarbejde med vores dygtige økonomi-team. Dit primære ansvarsområde bliver at sikre håndteringen af lønudbetaling til den internationale arbejdsstyrke.

Process Integration ApS
Process Integration ApS

Financial Controller

Skanderborg

Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt team, hvor du udvikler din faglighed og selvstændigt har ansvar som Financial Controller på koncernniveau?

Vi søger en controller, der har lyst til at arbejde i en alsidig organisation med stor indflydelse på økonomiområdet i vores selskaber.

Du møder en flad og dynamisk organisation med korte kommandolinjer og plads til at implementere nye idéer og til at udvikle sig. Vi sørger for at du bliver godt klædt på og kommer ind i tingene, og ved hvor du kan søge hjælp når der er behov for det.

Process Integration ApS
Vejdirektoratet

Alsidig projektassistent/kvalitetsmedarbejder til anlægsprojekter

Skanderborg eller Hedehusene

Har du en god forståelse for administrative opgaver? Og har du lyst til et job med en alsidig hverdag og gode kollegaer?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsSom projektassistent/kvalitetsmedarbejder vil du bl.a. få opgaver i forbindelse med vedligeholdelse og udvikling af kvalitetsledelsessystemet samt med udarbejdelse af Som Udført-dokumentation (SU) ved både større og mindre anlægsprojekter.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, kompetenceudvikling og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Der vil være mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet

Teamleder til økonomianalyseenhed

Skanderborg

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsEr du på udkig efter en lederstilling, hvor du kan udfolde dine kompetencer inden for ledelse, fagligt udviklingsarbejde, økonomiske analyser og procesoptimering? Så er det måske dig, vi søger som ny teamleder for Økonomianalyseenheden!

Som teamleder for Økonomianalyseenheden bliver det din opgave at være med til at sikre den fortsat høje kvalitet af økonomiske analyser og samtidig sikre et fortsat stærkt og velfungerende team. Du vil blive faglig leder og personaleleder for fire medarbejdere. Medarbejderne er placeret i både Skanderborg og København.

Vejdirektoratet
Biocarb Solution ApS

Trader til klimakreditter fra CO2-fangst

Skanderborg

Vil du være en del af den grønne omstilling og bidrage til at skabe forandringer og nye løsninger, der reducerer udledning af klimagasser?

Du skal være med til at opbygge salg og handel med CDR-kreditterne (Carbon Dioxide Removal) i ind- og udland samt sikre vidensdeling på tværs af vores virksomhed.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet med en relevant kandidatuddannelse – gerne indenfor bæredygtighed, finansiering eller økonomi. Vigtigst er, at du kan arbejde i et entreprenant miljø, hvor du bliver eksperten indenfor handel og salg af CDR-kreditter.

Bygningsstyrelsen

Vil du prøve kræfter med at rådgive statslige kunder om lokalebehov? Så søger Bygningsstyrelsen dig til et barselsvikariat i Skanderborg

Skanderborg

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsEr du tæt på at være færdig med din uddannelse og sidder i slutspurten af din afsluttende opgave og gennemtravler diverse jobsider for jobmuligheder? Eller trænger du måske til et skift i dit arbejdsliv?

Din primære opgave bliver at bidrage med at bistå forskellige statslige institutioner i deres valg af lokaleløsninger i både private og statslige ejendomme og koordinere processen internt i styrelsen. Du kan få mulighed for at følge byggeprocesser, bidrage til køb af ejendomme, udarbejde lejekontrakter og besvare løbende henvendelser om udlejning af statslige lejemål.

easySure Forsikringsformidler

Skadebehandler med det sorte bælte i autoskader

Skanderborg

Er du en ægte superhelt inden for skadebehandling, og har du et sort bælte i autoskader? Har du en passion for at være med til at løse enhver udfordring, der krydser din vej? Så er det netop dig, vi mangler. Vi leder efter en erfaren skadebehandler med ekspertise inden for autoskader, der kan være med til at sætte fut i vores spændende vækstrejse.

Du får en unik mulighed for at påvirke udviklingen af afdelingen og sætte dit præg på vores fremtidige succes. Du får ansvaret for håndtering af vores autoskader fra start til slut, men der er også rig mulighed for at lære om behandling af andre typer af skader.

Trafikstyrelsen

Motiveres du af personaleledelse og drift?

Skanderborg

Minksekretariatet, 2. instans, søger en teamleder til kontoret i Skanderborg, som tilbyder en fastansættelse med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og mulighed for at sætte dit præg på Danmarks historie.

Som teamleder har du personaleansvar for dit team med aktuelt syv juridiske medarbejdere. Teamet forventes gradvis at blive større, og du får derfor mulighed for at være med til at sammensætte dit eget hold. Du har samtidig ansvaret for at sikre den daglige drift af sagsbehandlingen af klagesager i teamet.

Trafikstyrelsen
Trafikstyrelsen

Har du lyst til at prøve kræfter med personaleledelse og har du forståelse for tal?

Skanderborg

Minksekretariatet, 2. instans, søger en teamleder til vores kontor i Skanderborg. Vi tilbyder en fast stilling med et godt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en enestående mulighed for at efterlade dit præg på Danmarks historie.

Som teamleder har du personaleansvar for dit team med aktuelt fem økonomiske medarbejdere. Teamet forventes gradvis at blive større. Du får derfor mulighed for at være med til at sammensætte det rigtige hold. Du har samtidig ansvaret for at sikre den daglige drift af sagsbehandlingen af klagesager.

Trafikstyrelsen
Pilgrim A/S

Product Controller til hovedkontoret i Skanderborg

Du bliver en del af vores Purchase & Product-afdeling, hvor du i tæt samarbejde med vores Purchase & Product Manager kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor hele virksomhedens værdikæde.

Desuden kommer du til at indgå i vores Controllergruppe, hvor du ved hjælp af monitorering og afrapportering af data er med til at sikre, at relevante analyser bliver frit tilgængelige og forståelige.

Du har en god forretningsforståelse, og du tør udfordre vores nuværende processer samt udvikle og optimere disse qua dine stærke analytiske evner.

Pilgrim A/S
Pilgrim A/S

Indkøbsassistent / indkøber til hovedkontoret i Skanderborg

Vi har fart på og leder derfor efter en struktureret indkøbsassistent/indkøber, der motiveres af at arbejde i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor du kan være med til at præge udviklingen.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Oprettelse samt vedligeholdelse af varer og stamdata i D365FO
  • Daglig kontakt med leverandører i Fjernøsten
  • Ordreplacering og -opfølgning samt sikring af rettidig levering
Pilgrim A/S
VKCONSULTING søger for GEA Westfalia Separator DK A/S
Gem
VKCONSULTING

Financial Controller

Skanderborg

Se video om GEA Westfalia Separator DK A/S som arbejdsplads

Har du solid erfaring og vil udfordres på dine faglige kompetencer og i en ledende retning?

Du bliver en del af en international koncern med fokus på højteknologiske løsninger og udstyr.

GEA-koncernen omfatter flere divisioner, hvoraf du kommer til at beskæftige dig med et af selskaberne, GEA Westfalia Seperator DK, der har 35 ansatte. Du vil få ansvar for alle opgaver i selskabet og én medarbejder.

VKCONSULTING
Jobindex recruiting on behalf of Dynaudio A/S
Gem
Jobindex

Accountant – Vær med til at præge udviklingen i en international virksomhed.

Skanderborg

Se video om Dynaudio A/S som arbejdsplads

En karriereplatform, en blanding af drifts- og udviklingsopgaver, masser af fleksibilitet og ansvar, et team af fantastiske kolleger fra hele verden og en kerneforretning med fokus på luksusprodukter inden for lyd.

Lyder det spændende? Det er nemlig lige præcis det, vi tilbyder dig som vores nye regnskabsmedarbejder.

Vi er påbegyndt en spændende udviklingsrejse i Dynaudio, så stillingen er en perfekt mulighed for dig der vil udfolde dine optimeringsfærdigheder og være med til at udvikle vores regnskabsområde,

fortæller Teamleder, Trine Voigt Kruse.
Jobindex
Skanderborg Kommune

Chef for Plejedistrikt Hørning

Skanderborg

Kontraktområdet Plejedistrikt Hørning søger en udviklingsorienteret chef til at stå i spidsen for en masse dygtige og engagerede medarbejdere og ledere.

Du får et stort og selvstændigt ledelsesrum, og du forventes at være generøs og distribuerende i din ledelsesstil, så det er naturligt for dig at dele dit ledelsesrum med andre, og tilsvarende interessere dig for det der foregår i resten af organisationen.

Du bliver chef for 4 ledere og ca. 200 medarbejdere, og du får det overordnede ansvar for et budget på ca. 60 mio. kr. Det er ledere og med­arbejdere, som er vant til at tage ansvar, og sætter en ære i at yde en god indsats. Vi står dermed på et rigtig stærkt fundament, klar til at tage imod morgendagens udfordringer sammen med dig.

Easysure Forsikringsformidler A/S

Finance Manager / Regnskabschef

Skanderborg

Er du god til at jonglere med tal og regnskaber? Har du ja-hatten på og drømmer om at være en central del af en spændende vækstrejse?

Du bliver vores Finance Manager / Regnskabschef, og din mission er klar: at sikre overblik over vores finanser. Du jonglerer med tal, budgetter, finansielle rapporter og sørger for, at der er styr på regnskaberne. Men bare rolig, du er ikke alene; du får én medarbejder i Danmark og yderligere to medarbejdere i udlandet fra koncernens Shared Service Center.

Finanssektorens Uddannelsescenter

Chefkonsulent til Uddannelsesafdelingen

Skanderborg

Du kan dit fag og har en vis erfaring som rådgiver. Nu er du klar til nye udfordringer og til at træde ind i rollen som underviser på to populære uddannelser.

Dine opgaver som underviser er primært på Finansuddannelsen og Finans Trainee-uddannelsen. Du bliver en del af et engageret team, der både er kompetent og kreativt. Vi arbejder tæt sammen, har højt til loftet og en god humor.

Vi hører hjemme i Skanderborg, men undervisningen foregår i hele landet og på Færøerne, så du skal forvente en del rejseaktivitet.

Gem
Normal A/S

Ejendomsadministrator / Controller

Skanderborg

Er du vant til at arbejde med lejekontrakter, og har du en god økonomisk forståelse?

Du vil indgå i vores team af controllere, der lige nu består af fire kollegaer, som sammen håndterer mere end 700 kontrakter på tværs af indtil videre otte lande.

Arbejdsmiljøet er præget af en uhøjtidelig og positiv stemning med fokus på arbejdsglæde, godt humør og trivsel.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV