3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejdirektoratet

Bliv analytiker i Vejdirektoratets Økonomiområde

Skanderborg eller København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsStillingen som analytiker er placeret i Økonomiområdets analyseenhed. Teamet består af en teamleder og tre højt kvalificerede medarbejdere med et godt boldøje og et DNA af virksomhedsforståelse og strategisk analytisk kraft.

Arbejdskulturen er grundlagt på teamforståelse og teamsamarbejde i en åben, konstruktiv, udfordrende og nysgerrig dialog med ledelse og forretning. Teamet er opstået på baggrund af et behov for et dedikeret team med ressourcer øremærket til at analysearbejde.

Teamet fungerer også som bufferkapacitet i forhold til vores fætre og kusiner i økonomistyringsenheden, og der vil derfor også være perioder med tværgående controlling-opgaver.

Vejdirektoratet
Bygningsstyrelsen

Vi søger en akademiker med sans for jura og økonomi til rådgivning inden for statslige ejendomme

Skanderborg eller København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsMotiveres du af at påvirke strategiske beslutninger inden for fast ejendom, rådgive om lokaleløsninger og udarbejde analyser på statslige ejendomme?

Din primære opgave bliver at bistå forskellige statslige institutioner i deres valg af lokaleløsninger i både private og statslige ejendomme og koordinere processen internt i styrelsen. Du kommer til at følge byggeprocesser, bidrage til køb af ejendomme, udarbejde lejekontrakter og besvare løbende henvendelser om udlejning af statslige lejemål.

Konsulent til barselsvikariat i Sekretariatet i Børn og Unge

Skanderborg

Vil du med på rejsen mod at skabe et mere sammenhængende børn- og ungeområde, brænder du for tværfaglighed og samarbejde, og har du viden om digitalisering?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV