101 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

101 jobannoncer

Gem
Biocarb Solution ApS

Trader til klimakreditter fra CO2-fangst

Skanderborg

Vil du være en del af den grønne omstilling og bidrage til at skabe forandringer og nye løsninger, der reducerer udledning af klimagasser?

Du skal være med til at opbygge salg og handel med CDR-kreditterne (Carbon Dioxide Removal) i ind- og udland samt sikre vidensdeling på tværs af vores virksomhed.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet med en relevant kandidatuddannelse – gerne indenfor bæredygtighed, finansiering eller økonomi. Vigtigst er, at du kan arbejde i et entreprenant miljø, hvor du bliver eksperten indenfor handel og salg af CDR-kreditter.

Gem
Godt Smil Tandlægerne

Klinikassistent søges til Godt Smil Skanderborg

Arbejder du struktureret, og ønsker du at bidrage til, at vores patienter får den bedste tandlægeoplevelse?

Vi tilbyder dig medindflydelse på dagligdagen og stor udvikling igennem selvstændige opgaver. Du får dygtige kollegaer, der hjælper hinanden og har det sjovt sammen i hverdagen, og så har vi en topmoderne klinik med det nyeste udstyr.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
KIBO Sikring A/S

Kundeservice i verdensklasse

Skanderborg

Brug dit skarpe blik for fantastisk kundeservice, og bliv en del af et firma i verdensklasse

Hos os får du brugt alle dine talenter, når du hjælper vores kunder med at få den helt rigtige hjælp. Du er tusindmetermester i at skabe gode relationer over telefonen, og leder du samtidig efter et sted at være, hvor kundeservice også betyder forretningsforståelse, tekniske løsninger, udvikling, tal, IT-systemer eller noget helt tredje – så fortæl os, hvordan lige netop DU kan give os det, som vi ikke vidste, vi manglede.

KIBO Sikring A/S
Gem
Kamstrup A/S

Domain Architect

Skanderborg

Are you ready to future-proof and elevate our device security to the next level? Are you motivated by working with technical leadership and system design for large distributed systems, that play a major role in securing clean water and energy worldwide? Are you driven by a desire to make tangible changes, and do you consider yourself analytical?

As a Domain Architect specializing in device security, you'll lead the interpretation, definition, and implementation of security standards and regulations for IoT devices throughout their entire lifecycle across our development teams. This includes activities such as production, provisioning, operation, and decommissioning.

Gem
Skanderborg Kommune

Sommerfrisk sommervikar til nattevagter med start i juni 2024 - Boenhed 14 i Landsbyen Sølund

Skanderborg

I forbindelse med at de faste nattevagter skal afvikle ferie, søger vi to nattevagtsafløsere til Boenhed 14, Landsbyen Sølund.

Beboerne er alle mellem 19 år og 65 år, og der bor 8 beboere i hvert hus. Udviklingsniveauet er forskelligt i husene. Gældende for begge huse er at en del af beboerne ikke har et verbalt sprog, det vil sige en stor del kommunikation foregår nonverbalt.

Fælles for beboerne i Boenhed 14 er, at de har brug for hjælp og støtte i til at få en god og tryg nat. Du vil få et introforløb sammen med de faste nattevagter, hvor du vil blive grundigt indført i beboerne og de praktiske opgaver.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
V. Løwener A/S

Løwener i Stilling søger reservedelsekspedient til entreprenørmateriel

Skanderborg

Din primære funktion bliver at fungere som det logistiske bindeled i vores reservedelsforretning, hvor du skal hjemtage og ekspedere rette dele til rette tid. Du skal løse opgaverne i et tæt samarbejde med dine kolleger i reservedelsafdelingen, værkstedspersonalet, de udekørende sælgere – og ikke mindst – Løweners mange kunder.

Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling

Gem
Mc Uldall Maskinfabrik A/S

Bliv vores nye industritekniker, og få:

Skanderborg
  • fingrene i avancerede og højtspecialiserede maskiner
  • gode kolleger, som kan udfordre dig fagligt
  • en stabil arbejdsplads i vækst – og en leder, der lytter til dine gode ideer.

”Her er det ikke bare dig, der bliver stillet krav til. Det går også den anden vej. Og vi tager altid dine ønsker og input seriøst,”

siger Casper, som bliver din nye leder.
Mc Uldall Maskinfabrik A/S
Gem
VILA

Sales Representative

Skanderborg

Er du ambitiøs, og brænder du for at skabe vækst og nære kunderelationer? Har du en energisk personlighed og et stort gåpåmod?

Du bliver en del af VILA’s salgsafdeling bestående af 30 dedikerede kollegaer, der alle brænder for at skabe vækst og gode resultater. Du vil få en vigtig rolle i et dynamisk team bestående af to Sales Representatives, hvor det primære ansvar er at opretholde, styrke og sikre VILA’s position på det danske marked.

Gem
Vejdirektoratet

Projektcontroller til økonomistyring af anlægsprojekter

Skanderborg

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsKunne du tænke dig at arbejde med økonomistyring af komplekse anlægsprojekter? Og vil du være en del af en veldrevet projektorganisation, som prioriterer medarbejdertrivsel og et arbejdsliv i balance? Så er denne nyoprettede stilling som projektcontroller lige noget for dig!

Du vil få tildelt en projektportefølje af større anlægsprojekter, hvor du har ansvaret for at sikre et så retvisende billede af projekternes økonomiske status som muligt. I første omgang vil du blive projektcontroller for etablering af en tredje limfjordsforbindelse, som Folketinget netop har vedtaget anlægslov for.

Vejdirektoratet
Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
Normal A/S

Ejendomsadministrator / Controller

Skanderborg

Har du lyst til at arbejde med ejendomsadministration i en ambitiøs vækstvirksomhed?

Vi søger en dygtig hands-on ejendomsadministrator/controller til at hjælpe med arbejdsopgaverne omkring vores lejemål.

Arbejdsmiljøet er præget af en uhøjtidelig og positiv stemning med fokus på arbejdsglæde, godt humør og trivsel.

Gem
Normal A/S

Junior Controller / Accountant

Skanderborg

Hos NORMAL har vi vokseværk, og vi søger derfor endnu en Junior Controller/Accountant til at hjælpe med primært de finansielle arbejdsopgaver omkring vores lejemål.

I tæt samarbejde med vores tre controllere vil du få ansvar for finansielle opgaver inden for budgettering, bogføring og udarbejdelse af regnskaber.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at lære og udvikle sig, og som over tid vil få givet mere og mere ansvar. Bredden af opgaver vil blive løbende udviklet og tilpasset.

Gem
Kamstrup A/S

Security Architect

Skanderborg

Are you ready to take our security domain to new heights?

You will play a key role in designing a coherent system that extends from the meters to the customer interfaces, ensuring the security of Kamstrup’s current and future software solutions.

You will have a great impact on the development of both the ‘what’ and ‘how’ of our applications. You will experience encouragement from your colleagues to make a change, which is why we also have a strong focus on your professional development, both in your daily assignments but also through relevant certifications, courses, and education.

Gem
Kamstrup A/S

License Manager

Skanderborg

Do you want to enter an essential role in a dynamic global corporate IT department?

Your responsibilities include:

  • Establishing and continuous development of a strategy for IT related products
  • Monitoring and optimization of license agreements, including cost control of maintenance costs

In Kamstrup, there is plenty of room for you to grow and challenge yourself, and you will easily be able to see the marks you leave along the way.

Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Vejdirektoratet

Controller til økonomistyringsenhed

Skanderborg eller København V

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsI stillingen som controller bliver du en del af det tværgående team i økonomistyringsenheden. En væsentlig del af teamets opgaver er at sikre, at Vejdirektoratets økonomistyring baserer sig på og følger dokumenterede principper og metoder.

Blandt opgaverne er:

  • Ansvar for et eller flere økonomiske specialer (det kunne fx være budgetopfølgning, lønstyring, registreringsramme), så området er dokumenteret, beskrevet og løbende udvikles og tilpasses interne og eksterne krav
  • Aktivt samarbejde med de øvrige teams i form af sparring, kommunikation og koordinering
Vejdirektoratet
VKCONSULTING søger for GEA Westfalia Separator DK A/S
Gem
VKCONSULTING

Financial Controller

Skanderborg

Se video om GEA Westfalia Separator DK A/S som arbejdsplads

Har du solid erfaring og vil udfordres på dine faglige kompetencer og i en ledende retning?

Du bliver en del af en international koncern med fokus på højteknologiske løsninger og udstyr.

GEA-koncernen omfatter flere divisioner, hvoraf du kommer til at beskæftige dig med et af selskaberne, GEA Westfalia Seperator DK, der har 35 ansatte. Du vil få ansvar for alle opgaver i selskabet og én medarbejder.

VKCONSULTING

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV