107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Normal A/SBarselsvikariat - HR Legal Partner

Normal A/S, Skanderborg

Vil du være med til at skabe fundamentet for fremtidig vækst, og vil du spille en væsentlig rolle i landets sjoveste og mest nytænkende detailhandelskæde? Og vil du gribe muligheden for at opnå solid erhvervserfaring med HR i en international virksomhed? Så er du måske den barselsvikar, som vi søger for vores danske HR Legal Partner.

Kulturen i NORMAL er præget af godt humør og sammenhold krydret med initiativrigdom og skabertrang. Vi kan derfor tilbyde et job med masser af mulighed for personlig og faglig udvikling i en innovativ virksomhed med et højt fagligt niveau.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Løbende rådgivning til vores butikschefer og regionschefer i Danmark.
 • Sagsbehandling, primært inden for dansk ansættelsesret og personalejura.
 • Opdatering af kontraktskabeloner og kvalitetssikring af processer.
GlobalConnect A/S
Solution and customer-oriented Project Manager

GlobalConnect A/S, Copenhagen/Skanderborg

Do you want to be a part of a dynamic project team? Can you see yourself working in a pan-nordic company with a changing environment and lots of exciting challenges? If so, we are looking for a motivated and pro-active Project Manager to join the Project Management team in our IT-Outsourcing department in Copenhagen (preferred) or Skanderborg.

As the new Project Manager you have a crucial role in the collaboration with our customers and at the same time to keep an eye on GlobalConnect’s internal processing business.

As Project Manager you will be responsible for establishing and executing on the following responsibilities:

 • Leading project planning sessions for our Outsourcing Projects
 • Coordinating staff and internal resources
 • Managing project progress
GlobalConnect A/S
DIS A/S
Erfaren og teknisk IT-chef – Stilling nær Aarhus

DIS A/S

Kan du skabe resultater og levere de bedste digitale værktøjer til de bedste ingeniører i Danmark og i udlandet? Ser du dig selv som en spillende træner, og ønsker du en bærende rolle i IT, hvor du sammen med forretningen øger digitaliseringen og effektiviseringen af hele organisationen?

Med reference til vores CFO bliver du leder for IT-organisationen, som består af tre specialister på hvert deres område. Det er vigtigt, at du ser dig selv, som spillende træner, da du også vil få hands-on-opgaver i afdelingen.

Dit ansvar bliver at sikre fortsat stabil drift af organisationens samlede IT samt at realisere effektiviseringspotentialer. Dit mål bliver at sikre en sund balance mellem driftsaktiviteter og projekter med fokus på forretningsudvikling og -digitalisering.

DIS A/S
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye handyman i Skanderborg?

ISS Facility Services A/S

ISS søger en handyman til en fast stilling på en af vores kontrakter i Skanderborg, med opstart 1. december 2020. ISS er i tæt kontakt med vores kunder og du indgår i et tværfagligt team af kollegaer, hvor teamets opgave er at løse alle former for opgaver, både planlagte og pludseligt opståede. Dine succeskriterier er at sikre, at alle kunder er glade og tilfredse, og det kræver, at du er en person der tager fat i opgaven og får den løst.

Stillingen er på 37 timer om ugen mandag-fredag kl. 7.00-15.00.

Dine opgaver:

 • Forefaldende arbejde og små reparationer
 • Hjælp ved flytninger
 • Bygningsrunderinger
ISS Facility Services A/S
Kamstrup A/SProduct Specialist for Software Solutions

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at lave kunderettede softwareløsninger? Har du lyst til en hverdag, hvor dine tekniske kompetencer konstant udfordres? Er du struktureret, og sætter du en ære i at være primus motor i løsninger til kunder og samarbejdspartnere fra start til slut?

I stillingen som Product Specialist vil din primære opgave være at bidrage til implementeringen af nye softwareløsninger og løbende være kundens repræsentant i udviklingsteamet. Helt konkret er du med til at specificere løsningerne fra starten, og efterfølgende arbejder du tæt sammen med udviklerne til det færdige produkt er udarbejdet.

Mere specifikt vil dine primære ansvarsområder vil være:

 • Specifikation af nye måleraflæsning- og analyseløsninger baseret på markedets og kundernes behov
 • Drive lanceringen af nye produkter, herunder salgssupport og træning
 • Vedligeholdelse og optimering af eksisterende produktportefølje
DHL Express
Passioneret og serviceminded kurer til vores terminal i Skanderborg

DHL Express

Vi vækster som aldrig før, og vi har virkelig brug for nogle friske medarbejdere, som kan hjælpe os med det, vi er bedst til – nemlig levering og afhentning af pakker.

Hos DHL Express bliver du en del af et fællesskab – en kultur og en følelse. Vi er en del af Danmarks bedste arbejdspladser, og vi gør en dyd ud af at sikre vores medarbejders trivsel og engagement.

Som kurer har du ansvaret for at levere og afhente vores pakker hos vores kunder. De er vigtige for os, så det er et must, at du forstår, hvad forskellen på god og dårlig service er, at du er villig til at yde det ekstra, der får kunden til at huske dig og os, og at du kan smile uanset vejret.

DHL Express
DIS A/S
TECHNICAL SALES CONSULTANT - STILLING NÆR AARHUS

DIS A/S

Har du flair for samt erfaring med teknisk salg, og brænder du for at få lov til at spille en central rolle i DIS’ fortsatte vækst og udvikling?

I stillingen som Technical Sales Consultant vil du være med til at udvikle DIS’ forretningsområder i Stilling med primært fokus på vores fagområder: mekanik, el & automation samt projektledelse. Her vil du få en stor berøringsflade i industrien til både nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere. Mere konkret vil du have ansvaret for:

 • Opsøgende salg (kanvassalg) til nye kunder
 • Udvikling af salg hos eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af salgsstrategi samt egen eksekvering
 • Opfølgning på og vedligehold af CRM-system
DIS A/S
The Army PainterMaskinoperatør

The Army Painter, Skanderborg

The Army Painter i Skanderborg har travlt og søger derfor nye maskinoperatører til vores tappelinjer.

PROFIL

 • Selvstændig og initiativrig M/K.
 • Erfaring med maskinarbejde/tappelinje foretrækkes, men er ikke en nødvendighed.
 • Kvalitetsbevidst.
 • Robust og mødestabil.

ARBEJDSOPGAVER

 • Oplæring på vores tappelinjer i samarbejde med vores eksisterende operatører.
 • Selvstændigt arbejde på vores tappelinjer.
 • Opblanding af farver.
 • Sørge for orden og ryddelighed.
 • Afløser/overlap til produktion efter behov.
STARK
Butikschef

STARK A/S, Skanderborg

Ønsker du et arbejde med personlige og faglige udfordringer? Og har du evnen til at lede og udvikle medarbejdere gennem salgsledelse? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som butikschef.

I stillingen som butikschef vil du få til opgave at:

 • Udvikle forretningen – herunder analysere egen forretningsdata og identificere nøgleområder, hvor der kan skabes lønsom vækst.
 • Være ansvarlig for en høj standard i butikken i form af salgsklar butik i samarbejde med dine medarbejdere.
 • Rekruttere, udvikle, fastholde og afvikle medarbejdere, samt træne og vedligeholde forretningskoncepterne og vores værdier.
STARK A/S
Kamstrup A/SBusiness Development Manager for Software and Service

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to develop Kamstrup’s future concept for software and service within our water business? Are you able to conceptualize and test future software and service solutions together with our customers?

To succeed in the role as Business Development Manager for Software and Service, it is important that you are able to inspire Kamstrup with hands on experience and new perspectives on how to develop and commercialize a software and service driven business model. You will be responsible for taking the lead on developing a portfolio strategy and product roadmap which links our business ambitions with concrete actions and goals. You do so by applying a strong market and customer perspective.

More specific you will be responsible for:

 • Establishing market requirements and insights on customers’ needs and pains regarding software and service offerings
 • Identifying business, market and customer potential
Sparekassen Kronjylland Fagligt stærk erhvervsrådgiver til Skanderborg

Sparekassen Kronjylland

Er du en resultatorienteret holdspiller med et godt drive og en solid faglig ballast? Har du lyst til sammen med teamet fortsat at styrke og udbygge porteføljen, og motiveres du af at give kunderne sublim rådgivning?

Sparekassen kronjylland

Som erhvervsrådgiver vil du indgå som en aktiv del af afdelingens erhvervsteam, som i dag består af fem personer. Din faglige ballast er ligesom dine personlige kompetencer afgørende i det samarbejde. I alt sidder vi 17 personer i Skanderborg afdeling.

Dine primære opgaver bliver at:

 • tiltrække og udbygge kundeporteføljen
 • rådgive en eksisterende portefølje af mellemstore erhvervskunder
 • i med- og modgang være på forkant med de mest optimale løsninger for vores erhvervskunder
Sparekassen Kronjylland
Normal A/SInternational salgschef

Normal A/S, Skanderborg

Ekspansionen i udlandet fortsætter, og NORMAL søger derfor endnu en international salgschef, der kan understøtte salg og drift internationalt og sikre samspillet med organisationen i Danmark. Er du en stærk og dynamisk retailer på vej frem? Og drømmer du om en international rolle? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som international salgschef vil du, sammen med din kollega, få ansvaret for at yde salgs- og driftsmæssig support, sparre med regionschefer og landechefer samt sikre Best Practice på NORMALs internationale markeder.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Salgs- og statusmøder med regionschefer og landechefer
 • Sikre best practice og vidensdeling på tværs af markederne
 • Målrettet sparring på koncept, omsætning, kurv og avance samt lønprocent og svindprocent
Kamstrup A/SPTQ Engineer for Quality and Process Optimization

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at optimere og sikre, at produktionsudstyr- og processer kører optimalt? Trives du i en hverdag med mange problemstillinger og faggrupper? Interesserer du dig for højteknologisk og specialiseret produktion? Er du god til at sætte dig ind i og formidle tekniske problemstillinger til en bred målgruppe?

Som PTQ Engineer vil du få en bred vifte af tekniske opgaver, som du vil være projektleder på. Opgaverne vil spænde vidt, fra simple afklaringsopgaver i forbindelse med produktionsudfordringer til større projekter, hvor produktændringer og nyt produktionsudstyr skal specificeres og implementeres.

Mere specifikt vil dine primære opgaveområder være:

 • Optimering af eksisterende processer samt udarbejdelse af procesdesign til nye produkter
 • Daglig driftssupport igennem fejlfinding og problemløsning på produktionsudstyr
 • Projektdeltagelse i forbindelse med produktionsforberedelse af nye produkter
Kamstrup A/STechnical Key Account Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Can you see yourself as the technical go-to person for large customer accounts? Do you have the experience to create and validating technical solutions for the water business?

In the newly establish position as Technical Key Account Manager, you will be in close dialogue with large key customers within the waster business. We expect you to be available for your accounts and attend client meetings, as well as proactively reach out to them to discuss new product and solution opportunities. Moreover you will be responsible for inspiring, guiding and challenging the key accounts to ensure they gain the best solutions possible.

More specifically your primary responsibilities will be to:

 • Solve complex technical problems in close cooperation with the customer and technical parts of the Kamstrup organization
 • Specify detailed technical requirements and specifications to drive Product Management and our Technology organization
Kamstrup A/SSenior Commercial Key Account Manager

Kamstrup A/S, Skanderborg

Do you want to be responsible for sale to large key customers within our water business? Can you develop our future global business with existing and new customers?

As our new Commercial Key Account Manager you will be responsible for managing and developing a portfolio of our largest and most complex customer accounts. You will therefore be responsible for acquiring, developing and managing our group-level key accounts and building professional relationship at all levels. It is therefore important that you thrive on developing long term business results in close collaboration the customer and internal stakeholders.

More specifically your primary responsibilities will be:

 • Acquisition of new accounts in line with the water business strategy
 • Work closely with Technical Key Account Management to create customer specific solutions
 • Lead the negotiation of contracts with our customers and internal stakeholders
Frontmatec
Softwareingeniør MES C#.NET til fødevareindustrien

Frontmatec, Skanderborg eller Skive

Har du lyst til at arbejde med softwareudvikling, C#.NET og SQL i en visionær teknologivirksomhed, hvor du i høj grad kan tilrettelægge din egen arbejdsdag?

Frontmatec er teknologisk førende med egenudviklede, softwareprodukter inden for PLC, SCADA og MES. Hos os får du spændende opgaver og er med til at digitalisere førende danske fødevarevirksomheder.

Du får ansvaret for teknisk projektledelse af MES og automationsløsninger på højt niveau. Det indebærer både design, programmering, kvalificering og idriftsættelse i tæt dialog med kunderne.

Frontmatec
Frontmatec
Automationsingeniør til fødevareindustrien

Frontmatec, Skanderborg, Sønderborg eller Skive

Brænder du for programmering, og har du erfaring med PLC og SCADA? Har du har lyst til at arbejde i en visionær teknologivirksomhed sammen med nogle af branchens dygtigste?

Du vil blive ansat i Controls & Instruments Business Unit, der i over 30 år har udviklet kontrolsystemer til kunder i bl.a. fødevareindustrien. Frontmatec er teknologisk førende med egenudviklede softwareprodukter inden for PLC, SCADA og MES. Hos os kommer du til at arbejde med branchens største og mest udfordrende automationsprojekter i ind- og udland.

Du styrer egne projekter fra start til slut, og blandt dine opgaver er at:

 • Sikre at styring og overvågning spiller sammen med såvel mekanik som MES. Så kunden får én velfungerende løsning.
 • Sikre god kvalitet i projekter, hvor du bidrager med at programmere PLC og SCADA
 • Udarbejde styringsbeskrivelser, I/O-lister og faglig dokumentation
Frontmatec
Jobindex A/S
Salgsingeniør – sælg fremtidens automationsløsninger

Jobindex A/S søger for IFM Electronic A/S i Skanderborg eller Brøndby

Er du nysgerrig? Elsker du at lære nyt? Og vil du bruge din ekspertise om automation til at rådgive kunder, når de skal have styringer og sensorer til deres on- eller offroad-køretøjer?

 • Rådgiv og sælg en førende, innovativ teknologi, der vinder frem på det danske marked
 • Arbejd i dybden med applikationer og kundens behov indenfor PLC, IPC og datahåndtering
 • Indgå i et dedikeret team, hvor vi samarbejder tæt

”Vi arbejder med innovation, og derfor er vores opgave at kigge ind i fremtiden og tænke anderledes. Det er vores DNA, og vi har stor succes med det,” fortæller din nye kollega Tommy Pedersen.

Interesseret? Søg jobbet her!

Jobindex A/S
TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S