easySure Forsikringsformidler
Skanderborg

Skadebehandler med det sorte bælte i autoskader

Er du en ægte superhelt inden for skadebehandling, og har du et sort bælte i autoskader? Har du en passion for at være med til at løse enhver udfordring, der krydser din vej? Så er det netop dig, vi mangler. Vi leder efter en erfaren skadebehandler med ekspertise inden for autoskader, der kan være med til at sætte fut i vores spændende vækstrejse.

Om jobbet

Du bliver en nøgleperson i vores skadeafdeling, der i øjeblikket vokser hurtigt og består af tre personer, inklusive vores skadechef. Her får du en unik mulighed for at påvirke udviklingen af afdelingen og sætte dit præg på vores fremtidige succes. Du får ansvaret for håndtering af vores autoskader fra start til slut, men der er også rig mulighed for at lære om behandling af andre typer af skader.

Selvom vores team måske er lille, har vi tilsammen en imponerende erfaring inden for skadebehandling. Det betyder, at der er masser af muligheder for at sparre med dygtige kolleger og lære af hinanden. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og andre samarbejdspartnere, hvilket sikrer en effektiv arbejdsgang og høj kvalitet i vores arbejde.

Vi lover, at der aldrig er et kedeligt øjeblik i vores team. Der er altid plads til et godt grin og en skæv vinkel på tingene. Så hvis du er klar til at kaste dig ud i en verden af skadebehandling med et smil på læben og et glimt i øjet, så er det nu, du skal slå til.

Dine arbejdsopgaver

  • Skadebehandling: Selvstændigt ansvar for hele skadebehandlingen af autoskader fra oprettelse til afslutning. Det er dig, der tager imod anmeldelserne fra vores hjemmeside og sætter skaden på skinner. Du er en mester i at ringe til vores kunder og få dem til at føle sig som VIP’er, mens du graver dybt ned i skadedetaljerne. Du læser politirapporter og anden relevant information ift. at forstå ansvarsfordelingen, ligesom du håndterer taksatorrapporter og har den tilhørende dialog med taksator.
  • Opgørelse af skaden: Nu går det løs med at regne den ud. Det er din opgave at opgøre erstatningerne eller forklare vores kunder, hvorfor skaden ikke er dækket. Du jonglerer også med regres, når det giver mening i forhold til ansvarsfordelingen.
  • Kundekontakt: Du er en af vores kunde-glade stjerner, der brænder for at sikre vores kunder en fair og venlig behandling hver gang. Så gør dig klar til at svare på kundehenvendelser pr. telefon mellem kl. 09.00-15.00 med et smil på læben.

Din rygsæk indeholder

  • Relevant uddannelse indenfor skadeforsikring.
  • Mindst 3 års erfaring med autoskader – du har set det hele, fra småbuler til vilde ridser.
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med skadebehandling på andre produkter end auto, men det er ikke et krav.
  • Mundtlig og skriftlig dansk i topklasse og flydende engelsk – du taler sproget som en rigtig forsikringsninja.

Din særlige magi

  • En all-star holdspiller, der spotter muligheder i stedet for bump på vejen.
  • Motivation for at lære nyt og udvikle dig indenfor andre områder end motor.
  • Du har et falkeblik, når det kommer til detaljer, og det er en selvfølge, at al information og data er indtastet korrekt i systemerne.
  • Du er en selvstarter med et entreprenant mindset.
  • Du elsker et uformelt arbejdsmiljø, hvor smil og latter er i højsædet.

Sådan er det at arbejde hos easySure

Hos easySure er vi på mission for at ryste op i den danske forsikringsverden og gøre forsikringer til en leg at forstå. Vi vil skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder, men med et strejf af humor for at krydre det hele.

Her er ingen kedelige dage. Du vil sidde side om side med 25 andre entusiastiske kollegaer på vores kontor i Skanderborg. Vi er en del af et større kontorfællesskab med over 150 medarbejdere, hvor vi kan nyde godt af en lækker kantine, et fitnessrum og endda en massageordning.

Men det stopper ikke der - vi tror på, at det er vigtigt at have det sjovt på arbejdet, så vi sørger for masser af sociale arrangementer og en afslappet atmosfære. Så her er der plads til både grin og glæde, mens vi knokler løs for at gøre forsikringsverdenen lidt sjovere

Hvad kan vi tilbyde?

Du får en enestående mulighed for at blive en del af et team og en organisation, hvor der er højt til loftet. Du vil indgå i et kontormiljø, hvor vi hjælper hinanden også på tværs af afdelinger.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med mulighed for en vis grad af fleksibilitet.

  • En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.
  • Pensionsordning og sundhedssikring.
  • Muligheden for at være en del af et unikt og vækstorienteret miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, så tag endelig fat i vores skadechef, Sabina Nissen, på telefonnummeret +45 60 80 93 89. Hun står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig på rette vej.

Klar til at tage næste skridt i din karriere? Send os din ansøgning og CV på job@easysure.dk eller via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap. Vi gennemgår ansøgninger løbende og lukker stillingen, når den perfekte kandidat er fundet.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.