53 jobannoncer matcher din søgning 53 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kuehne + Nagel A/S

Speditør til Road Logistics-afdeling i Taulov

Se video om Kuehne + Nagel A/S som arbejdsplads

Vil du være en del af et stærkt team, der beskæftiger sig med eksport af stykgods til hele Europa?

Du får en vigtig rolle i at sikre, at vores kunders forsendelser kommer frem som planlagt. Du følger op på forsendelserne og har en bred kontaktflade til samarbejdspartnere og kunder.

Vores kunders tilfredshed er vores førsteprioritet. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på at yde førsteklasses kundeservice.

- Trine Fiil, afdelingsleder
Kuehne + Nagel A/S
Gem
Energinet

Økonom med fokus på modeller og processer

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vil du være med til at undersøge, definere og skabe fremtidens muligheder ved at udvikle modeller og processer, der ligger til grund for Energinets økonomiske og strategiske beslutningsgrundlag?

Hos os bliver du en del af en organisation i vækst, hvor trivsel, tillid og fleksibilitet står højt på dagsordenen, og gode kolleger står klar med sparring.

Energinet
Gem
Energinet

Gruppeleder til Operationelle indkøbere

Fredericia

Vil du gerne tage ansvaret for at sikre den rette faglighed og ensartethed i operationel indkøbs leverancer, samtidig med at du driver udviklingsprojekter og sikrer tilfredse kunder?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Så bliv en del af Energinet, og vær med når vi sikrer en stabil drift, sikring af hensigtsmæssige og optimeret processer indenfor operationalisering af indkøb, tilfredse kunder og høj trivsel.

Du får en vigtig rolle som gruppeleder for afdelingens dygtige og dedikerede operationelle indkøbere, og vi kommer sammen til at få et stærkt fokus på udvikling.

- Sofie Lund, Manager
Energinet
Gem
Monjasa

Sourcing Trader

Fredericia

Se video om Monjasa som arbejdspladsAre you a potential Trader with aspirations to develop in an international bunker company? Do you thrive with procurement, internal sales and building relations?

You will from day one become a part of a very likeable team who always walks the extra mile...

- Oliver Brix Sparsø, Trader

Your primary role is day-to-day trading, covering sales, purchase of bunker fuel and logistical planning to optimise profits.

Monjasa
Gem
Monjasa

Økonomielev

Fredericia

Se video om Monjasa som arbejdspladsHar du lyst til at tage det næste skridt i din karriere i en finansiel retning og blive en del af et finansteam, hvor der udover stor fokus på tallene også er plads til smil og grin hver dag?

Da Monjasa er en global virksomhed med finansafdelinger i bl.a. Dubai, Singapore og Panama, vil du også få mulighed for at komme på rotation undervejs i din uddannelsesperiode.

Monjasa
Gem
Energinet

Gruppeleder til Kreditor-team

Fredericia

Vil du gerne tage ansvaret for at sikre den rette faglighed og ensartethed i vores Kreditor-team, og har du mod på en gruppeledelsesopgave?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Så bliv en del af Energinet, og vær med når vi sikrer en stabil drift, sikring af hensigtsmæssige og optimeret processer indenfor kreditorbogholderi.

Du får en spændende rolle som gruppeleder for afdelingens dygtige og dedikerede kreditorbogholdere, og vi kommer sammen til at få et stærkt fokus på udvikling og automatisering.

- Sofie Lund, Manager
Energinet
DLG
Gem
DLG

Kontorassistent med erfaring inden for debitorbogholderi

Fredericia

Vi søger en kontorassistent til en stilling i vores Debitor team på vores kontor i Fredericia. Du får en alsidig rolle, hvor du bidrager med input til at optimere vores processer og samtidig har hands-on på daglige opgaver.

Du er en del af den daglige drift, hvor du bl.a. kommer til at beskæftige dig med:

  • Overvågning og opfølgning af kundeforhold
  • Kreditforsikring af kunder
  • Kundekontakt via telefon og e-mail
Boligkontoret Fredericia

Ejendomsfunktionær

Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Pleje og udvikling af grønne områder
  • Beboerservice
  • Udførelse af mindre håndværksmæssige opgaver

Vi tilbyder dig et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation.

Boligkontoret Fredericia
Gem
Carlsberg

Compliance & Process Coordinator, Carlsberg Danmark Supply Chain

Fredericia

Se video om Carlsberg som arbejdspladsSom Compliance & Process Coordinator i Utility & Environment teamet (UT&E), får du ansvaret for at håndtere vores procesrelaterede dokumenter og registreringer for at sikre compliance.

Som Compliance & Process Coordinator vil du assistere med at implementere Carlsbergs Excellence Foundation, som er Carlsbergs principper for continuous improvements (5S). Du vil revidere og vedligeholde eksisterende processer og dokumentation for overholdelse af krav.

Carlsberg
Gem
Ørsted

Senior Supplier Performance Manager (m/f/d)

Fredericia, Gentofte or Hamburg

Imagine a future where you’re responsible for ensuring a competitive and robust supply chain for foundation supply to our global offshore wind farms.

Join us in this role where you’ll play an important role in driving supplier performance management and securing a robust supply chain for monopile and jacket foundations for our global offshore wind project pipeline.

Ørsted
Gem
Energinet

Koordinator til administrative opgaver indenfor arbejdsmiljø

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vær med til at sikre det gode arbejdsmiljø på tværs af Energinets kontorer og byggepladser i en rolle, hvor du supporterer vores arbejdsmiljøorganisation med administrative og koordinerende opgaver. Du kommer ind i en nyetableret afdeling og et nyoprettet job, så du kan selv være med til at forme din hverdag.

Som leder lægger jeg vægt på at være ordentlig og tilgængelig – og jeg møder mine medarbejdere med en positiv indstilling. Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde, og jeg glæder mig til at bidrage til at ryste afdelingen sammen.

- Ida Notabi, afdelingsleder
Energinet
Gem
Bankdata

Juridisk ekspert på GDPR og outsourcing af IT-ydelser

Fredericia

Vil du arbejde som juridisk ekspert i et vækstområde på Bankdata, og få et tæt samarbejde på tværs af vores organisation?

Her får du muligheden for at træde ind i en rolle i Bankdata, som er i hastig udvikling – og samtidig få både en fleksibel hverdag og fagligt stærke kolleger i et virkelig velfungerende team.

Du kommer primært til at beskæftige dig med outsourcing og GDPR, hvor du sammen med teamets øvrige medlemmer foretager vurderinger af ny outsourcing og databehandling, samt følger op og rapporterer på eksisterende aftaler til ledelsen og kunder. Desuden har du en rådgivende og faciliterende rolle i forhold til Bankdatas udviklingsorganisation.

Gem
Nybolig

Ejendomsmægler/sælger – en hverdag dedikeret til kommissionering og salg

Fredericia

Hvis du er en selvstændig, ambitiøs og erfaren ejendomsmægler/sælger, er det her måske jobbet for dig.

Du indtager, sammen med resten af teamet en central rolle i at fortsætte forretningens succesfulde udvikling. Vi vægter kundeservice meget højt, og du sætter derfor en ære i at opbygge tillidsrelationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Nybolig
Banedanmark

Jurist (chefkonsulent) til lovarbejde og miljø- og ekspropriationsret

København eller Fredericia

Har du erfaring med lovteknik og har du lyst til at udarbejdeanlægslove?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver ansat i sektionen Arealer & Miljø, som består at et stærkt hold af jurister, landinspektører, miljømedarbejdere og GIS medarbejdere. Som jurist i sektionen er du med til ved at sikre et robust, juridisk fundament for Banedanmarks anlægsprojekter.

Vi tilbyder mulighed for hurtigt at kunne indtræde i spændende, selvstændige, juridiske opgaver og sætte din præg på den grønne omstilling.

Banedanmark
Skattestyrelsen

Kontrolmedarbejder til sikring af årsopgørelser

Fredericia

Brænder du for at analysere datasæt, afdække risikoområder med en revisions- og/eller juridisk tilgang og tænke ud af boksen for at finde innovative løsninger? Så er du måske den rette person til vores eKapital-enhed!

Vi arbejder med kontrol af tredjepartsindberetninger - de millioner af oplysninger, som Skattestyrelsen modtager fra finanssektoren og andre hvert år. Kontrolområdet er i konstant udvikling på grund af den teknologiske udvikling, og vi søger nye kollegaer, som trives i en ambitiøs faglig kultur og er motiveret af at løse komplekse analyseopgaver.

Skattestyrelsen
Gem
Keepers

Administrativ medarbejder/kommunikationsmedarbejder

Fredericia

Har du talent for kommunikation og administrativ koordinering med et stærkt servicegen og en naturlig evne til at skabe struktur? Er du samtidig ambitiøs, serviceminded og proaktiv med lyst til at spille en central rolle i vores administrative team?

Så bliv en del af Keepersfamilien, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed. Du får frihed under ansvar, stor indflydelse på egen udvikling, og du bliver en del af en travl og dynamisk virksomhed, hvor sparring og feedback er i højsædet.

Keepers
DLG
Gem
DLG

Disponent for tankvogne- og produktionsplanlægning søges til DLG

Fredericia

Planlægningsafdelingen i DLG-produktion og logistik er DLG’s landsdækkende planlægningsafdeling, som dagligt håndterer ca. 350 biler og produktion på 10 fabrikker. Du kommer til at indgå i et dygtigt team af 16 disponenter.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • planlægning af daglig transport af ca. 25 tankbiler og produktion på en eller flere af vores fabrikker
  • tæt kontakt med kundeservicecenteret, produktioner og chauffører tilknyttet området
Gem
Energinet

Konsulenter til offshore miljøvurdering og miljøundersøgelser

Fredericia eller Ballerup

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vi udvider – den grønne omstilling sker i høj hastighed – og vi leder efter to nye kolleger, som skal være fagansvarlige konsulenter til offshore miljøvurderinger og miljøundersøgelser i Energinet.

Vi er med i den største og grønneste omstilling af energinettet, og offshore projekter spiller en kæmpe rolle, når vi indpasser vedvarende energi i el-nettet og etablerer tilslutning af nye projekter fx udlandsforbindelser og havvind.

Bolette Ejsing Dahl, Senior Manager
Energinet
Gem
DANX A/S

Supervisor til natholdet

Fredericia

Til vores afdeling i Taulov søger vi en Teamledersupervisor til vores nathold. Arbejdstiderne er fra 20:00-04:00 mandag til fredag. Du vil indgå i et team på i alt 5 personer, der bl.a. sørger for at alle pakker kommer ud til vores kunder inden kl. 07:00 om morgenen.

Vi søger en person, der går op i at motivere og lede sit team, at sørge for at opgaverne fordeles på den rigtige måde, og som sætter en ære i at vores kunder får deres gods til den aftalte tid.

DANX A/S
Career søger for LS Intertank ApS
Gem
Career

Disponent

Fredericia

Stræber du efter altid at finde de bedste løsninger til loyale og engagerede kunder, og har du ambitioner om at vokse og udvikle dig i en familieejet virksomhed, der værdsætter deres medarbejdere? Så er du det nye medlem, vi leder efter til LS Intertank-familien!

Du bliver en del af et dedikeret team, bestående af 17 kolleger, som alle er professionelt stolte, og ansvarlige for at disponere omkring 200 tankvogne og 600 tankcontainere. Du vil få tildelt din egen portefølje af kunder, ordreprocesser og planlægning af vogne. Der vil blive sørget for den nødvendige oplæring, hvis du bringer dit engagement og dine gode planlægningsevner med dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV