7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energy Cluster Denmark

Project Controller

Fredericia eller Esbjerg

Er kombinationen af grøn omstilling, økonomi og administration lige dig? Og har du lyst til at understøtte udviklingen af nye klimavenlige løsninger sammen med virksomheder, forskere og andre medlemmer af Danmarks energiklynge?

Vi ønsker os en ny kollega, der er vild med struktur, koordinering mellem forskellige projektpartnere, og som bliver glad af at hjælpe andre med at komme hurtigere mod mål i de innovationsprojekter, som er energiklyngens kerneopgave.

– Mette Straarup Jespersen, CFO, Energy Cluster Denmark
DLG
Gem
DLG

Indkøbsassistent til DLG i Fredericia

Fredericia

Vil du udnytte din evner og erfaring indenfor indkøb og logistik og vil være en del af en spændende virksomhed i konstant udvikling?

I jobbet som Indkøbsassistent får du ansvaret for den daglige disponering af egne varegrupper fra vores danske fabrikker samt diverse leverandører, nationale som internationale. I den forbindelse er det dit ansvar at sikre leverancer til rette tid, kvalitet, mængde og pris. Din primære opgave bliver at sikre flowet af varer ind til centrallageret i Taulov samt Vilofoss fabrikkerne i Danmark.

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens

Studiesekretær, barselsvikariat

Fredericia

Som studiesekretær vil du komme til at løse en bred vifte af opgaver primært inden for elevadministration, men du skal være klar til at tage del i løsningen af en række øvrige administrative opgaver efter behov.

Du vil få en spændende og til tider travl hverdag i et uhøjtideligt miljø som en del af et team af dygtige og engagerede kolleger, lige som du vil få en meget bred kontaktflade på skolen i forhold til kolleger i administrationen, uddannelsesvejledere, undervisere og ledelsen samt skolens elever og eksterne samarbejdspartnere, herunder praktiksteder.

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens
Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Muehlhan Wind Service A/S

Lagerkoordinator

Fredericia

Hos Muehlhan Wind Service er vores primære fokus rettet mod vores medarbejdere, vores kultur og deres trivsel. Vi tror på, at et solidt team er fundamentet for vores succes i de udfordrende opgaver, vi står overfor.

Vi oplever en stor vækst på både modne og nye markeder. Derfor er vi på udkig efter en lagerkoordinator til vores back office i supply chain. Du vil få adresse på vores hovedkvarter i Fredericia og blive en del af fantastisk team, der hjælper hinanden og prioriterer det gode samarbejde.

Human Skills søger for Etex Nordic A/S
Gem
Human Skills

Teamlead Customer Service

Fredericia

Vi søger en stærk teamleder, der kan motivere og styrke Etex Nordics customer serviceteam med 4 medarbejdere i Fredericia og Malmø. Teamlederen er en spillende træner, og du deltager derfor selv aktivt med primært danske nøglekunder. Du går forrest og viser vejen ud fra egne erfaringer og best pratice i hverdagen.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Ansvar for ledelsen samt bistå customer serviceteamet.
  • Ansvarlig for løbende forbedringer og optimering i afdelingen.
  • Ansvar for ordrehåndteringen fra udvalgte, primært danske nøglekunder.

Kursuskoordinator til Bureau Veritas

Fredericia

Vil du med på vores rejse i en spændende, international virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og brænder du for...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV