3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Bankdata

Juridisk ekspert på GDPR og outsourcing af IT-ydelser

Fredericia

Vil du arbejde som juridisk ekspert i et vækstområde på Bankdata, og få et tæt samarbejde på tværs af vores organisation?

Her får du muligheden for at træde ind i en rolle i Bankdata, som er i hastig udvikling – og samtidig få både en fleksibel hverdag og fagligt stærke kolleger i et virkelig velfungerende team.

Du kommer primært til at beskæftige dig med outsourcing og GDPR, hvor du sammen med teamets øvrige medlemmer foretager vurderinger af ny outsourcing og databehandling, samt følger op og rapporterer på eksisterende aftaler til ledelsen og kunder. Desuden har du en rådgivende og faciliterende rolle i forhold til Bankdatas udviklingsorganisation.

Gem
Ørsted

Experienced Sourcing Manager

Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Join us in this role where you’ll be part of our Heavy Lifting procurement team that is globally responsible for the heavy lifting installation category for our offshore wind farms.

You’ll play a key role in sourcing offshore construction services and manage the tender process from defining the tender strategy to delivering the signed contracts within the agreed time and budget.

The heavy lifting installation category comprises offshore transport and installation of foundations, wind turbine generators, and substations.

Ørsted
Gem
home

Køberrådgiver

Vejle, Kolding og Fredericia

Vi søger en dygtig og gerne erfaren køberrådgiver, der kan indgå i vores team af køberrådgivere, der dækker vores 3 butikker i Vejle, Fredericia og Kolding.

Vi kan tilbyde dig at arbejde i et miljø med en masse dejlige mennesker, en fri tone, godt humør og højt til loftet. Herudover tilbyder vi et stærkt administrativt set up, der gør, at du i så vid omfang som muligt kan koncentrere dig om selve rådgivningsopgaven og kundekontakten.

Din hverdag vil sjældent være ens. Du vil skulle være på skift i de 3 byer, vi dækker, men er i høj grad medbestemmende til, hvordan din dag planlægges, herunder med fleksibilitet til at arbejde hjemme.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV