162 job matcher din søgning 162 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 162 resultater.
Energinet
Senior Site Reliability Engineer til Energinets dataplatform

Energinet, Fredericia

Bliv en del af vores dataservice-team og vær med til at drive udviklingen af Energinets Dataplatform, som er et centralt, teknisk fundament for at lykkes med den grønne omstilling, hvor et af håndtagene er at øge informationsmængden og intelligensen i energisystemet.

Du får sammen med en SRE-kollega ansvar for:

Energinet
 • Design af processen for at komme fra udvikling til produktion.
 • Design af tiltag til monitorering af tilgængelighed, reaktionstid og den overordnede tilstand på løsningen.
 • Drift og orkestrering af dataintegrationer og tilknyttede applikationer.

Du sikrer således sammen med resten af udviklingsteamet en god software-livscyklus, så vi får en optimal udviklingsrutine kombineret med en solid drift.

Energinet
Indrykket: 
Carlsberg Danmark
Supply Chain Graduate

Carlsberg Danmark, Fredericia and Valby

Are you ready to kick off an ambitious career within one of the world’s largest breweries with some of the most known brands in the category? Then read on!

Verisure

The Carlsberg Graduate Programme in Carlsberg Denmark is a stepping-stone for young talents with engineering or supply chain background, who are looking for an ambitious career with both national and international possibilities. The programme will be kicked off from 1st of September 2021.

As a graduate in Supply Chain, you will primarily work in Supply Chain in Fredericia, but there will also be a long-term rotation in our commercial functions in Valby.

Carlsberg Danmark
Indrykket: 
Carlsberg Danmark
Commercial Graduate

Carlsberg Danmark, Copenhagen and Fredericia

Do you want to fast track your personal development and grow your talent? And are you ready to kick off an ambitious career within one of the world’s largest breweries with some of the most known brands in the category? Then read on!

Verisure

The Carlsberg Graduate Programmes are all 2-year programmes with a steep learning curve and lots of exciting projects and tasks. You can learn much more about being a Carlsberg Graduate at our career site and watch videos of our current Graduates sharing their experiences and good advices for future Carlsberg Graduates.

As graduate you will spend a year in the area of marketing and/or Customer development. To ensure full value chain focus, you will also have a 6-month rotation in Supply Chain in Fredericia, as well as a 6-month rotation in our sales department.

Carlsberg Danmark
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Dynamica Ropes ApSOperatør til tovfabrik i Fredericia

Dynamica Ropes ApS

Vi har rygende travlt og søger derfor ny medarbejder til vores virksomhed i Taulov, Fredericia.

Vi producerer højteknologisk tovværk og har brug for en ekstra medarbejder, som hovedsageligt skal betjene maskiner til produktion af tovværk. Du skal have hænderne skruet rigtigt på og være tålmodig og nøjagtig i dit arbejde. Vi sørger for en grundig oplæring til den rette kandidat. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, og du skal have lyst til at bidrage til den gode stemning i vores lille virksomhed på ca. 25 medarbejdere.

Virksomheden tilbyder

 • Fastansættelse
 • Fuldtid
 • Almindelige vilkår
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
RigspolitietFuldmægtige til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Aarhus og Fredericia

Rigspolitiet

Vil du være med til at videreudvikle et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig en dygtig jurist med interesse for nævnsbetjening og sagsbehandling i komplekse sager med mange aktører?

Din vigtigste opgave er at betjene Ungdomskriminalitetsnævnet. Det betyder, at du løbende forbereder og kvalitetssikrer sagerne, som nævnet skal behandle, og at du under nævnsmøderne – som afholdes løbende i alle politikredse – fungerer som nævnssekretær. En af dine opgaver i nævnsbetjeningen er bl.a. samarbejde med forebyggelsesenhederne i politiet, kommunerne og ungekriminalforsorgen om at forberede og formidle nævnets afgørelser.

Indrykket: 
JKSMedarbejder til kundeserviceafdeling

JKS søger for kunde i Fredericia

Har du erfaring med SAP, er du serviceminded, og har du lyst til et længerevarende vikariat? Så er det måske dig vi søger.

For kunde i Fredericia søger vi en medarbejder til et vikariat i deres kundeserviceafdeling.

Kunden leverer byggematerialer til tag og facade. Varighed forventes til ca. 4 måneder.

Arbejdsopgaver:

 • Ordrebehandling i SAP
 • Håndtering af forespørgsler via telefon, EDI og e-mail fra kunder og kolleger
 • Opfølgning på leveringer, restordrer mv.
 • Krediteringer og små reklamationer
Indrykket: 
Energinet
Kontorelev med fokus på administration og ledelsesstøtte

Energinet, Fredericia

Har du lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af administrative opgaver? Og ser du muligheder i at arbejde med forskellige typer af opgaver inden for primært ledelsesstøtte, strategi og kommunikation

Energinet

Så grib muligheden og tag en uddannelse som kontorelev hos Energinet i vores datterselskab Elsystemansvar, hvor du i løbet af uddannelsen får indsigt i mange forskellige områder af virksomheden – alt sammen med fokus på at sikre fundamentet for en sikker og effektiv grøn omstilling.

Din faste base bliver i afdelingen Økonomi og Regulering i Elsystemansvar hos vores strategi- og ledelsesstøtteteam. I dette team, og gennem ophold hos andre teams og i andre afdelinger, får du en bred uddannelse, hvor du får en masse viden at bygge videre på.

Energinet
Indrykket: 
Hartmanns A/SHartmanns i Fredericia søger branchens bedste vikarkonsulent

Hartmanns A/S, Fredericia

Du kan lide, at din hverdag er præget af mange deadlines

Som vikarkonsulent sætter du pris på, at to dage ikke er ens. Du har daglig kontakt til mange kunder og kandidater, og en af dine vigtigste opgaver er at være på forkant med kundens behov for bemandingsløsninger. Dit job består i at ekspedere vikarordrer, searche og interviewe kandidater samt indhente referencer. Det vil være en klar fordel, hvis du har erfaring fra branchen.

Det er afgørende, at du er vant til et højt aktivitetsniveau og forstår, at succes skabes af hele holdet og med dedikation og proaktivitet. Ud over det, har du et stort engagement, er fleksibel i forhold til opgaver og tid. Du er vedholdende og formår med tillid at yde ekstraordinær god service over for kunder og kandidater.

Indrykket: 
Fredericia KommuneSygeplejerske til udekørende Distrikt 4, Plejen

Fredericia Kommune

En af vores sygeplejersker har valgt at søge nye udfordringer, derfor søger vi en sygeplejerske til hjemmesygeplejen, så hvis du brænder for hjemmesygeplejen – så skal du læse mere her!

Er du uddannet sygeplejerske og har team-ånd? Prioriterer du det tværfaglige samarbejde? Vil du have en foranderlig arbejdsdag med mange udfordringer i borgernes hjem? Vægter du kvalitet og høj faglighed? Så har vi jobbet til dig.

Vi tilbyder

 • En hverdag med mange sygeplejefaglige udfordringer
 • Daglig sparring med dine sygeplejekollegaer, såvel som dit team, bestående af SSH, SSA, husassistenter og en terapeut
 • God introduktion og mentorordning
PopulosStrategy Lead – til Finans IT

Populos søger for kunde i Trekantsområdet

Kan du sikre implementering af strategien og samtidig tydeliggøre, hvornår mål er nået?

Populos er rekrutteringspartner for vores kunde, som er en moderne IT-virksomhed med 700 ansatte og med lokationer i Jylland. Virksomheden udvikler og drifter IT-løsninger til deres kunder og ejere.

Til en nyoprettet stilling søger vi en strategy lead, der skal opbygge struktur og systemer for strategi-udrulning og opfølgning, både operationelt og taktisk. Som strategy lead refererer du til direktøren for området, og du indgår i en 4 mand stor ledergruppe. Din kerneopgave er at drive den årlige business planning proces og sikre sammenhæng mellem den overordnede strategi for organisationen og leverancerne i de respektive udviklingsområder, således at initiativer og aktiviteter er aligned på tværs.

PostNord DanmarkSpeditørelever til pakke- og godsterminal i Brøndby og Taulov/Fredericia

PostNord Danmark

Kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks største logistikvirksomheder med fart på hverdagen og fokus på at levere? Har du tempofyldt diesel i blodet, og er du klar som landevejens forlængede arm?

PostNord har en vigtig samfundsopgave i at være med til at holde hjulene i gang – vi er midt i en større omstillingsproces, som betyder stor kundetilgang og volumenvækst.

Derfor har vi brug for nye, topmotiverede speditionselever til vores pakke- og godsterminal på hhv. Priorparken 385, 2605 Brøndby og Stakkesvang 15, 7000 Fredericia.

Du vil blive en del af vores stærke disponeringscenter med ansvaret for al trafik til og fra Norden, hvor du vil spille en afgørende rolle i at sikre effektiv disponering, så vores gods altid er tætpakket og vi dermed kun har de nødvendige transporter på landevejene.

Indrykket: 
Energinet
Stærkstrømsingeniør til kabelanlæg på højeste spændingsniveauer til integrering af vedvarende energi

Energinet, Fredericia

Vær med til at udbygge og ombygge Danmarks eltransmissionsnet med nye kabelanlæg. Brænder du for at arbejde med teknik inden for kabelanlæg, og vil du være en del af et hold, der har et fagligt niveau i verdensklasseniveau?

Energinet

Så bliv en del af afdelingen Ledningsanlæg og vær med til at udbygge vores elsystem på tværs af landet. Vi har mange nye projekter i støbeskeen, der udfordrer grænserne, bl.a. verdens længste 525 kV HVDC-kabel kaldet Viking link og energi-Ø-projekterne, der skal tilsluttes i Østersøen og i Nordsøen. Du er med til at forme og udbygge det danske elsystem for at sikre, at vi kan integrere den alternative energi.

Energinet
Indrykket: 
BankdataSoftware developer og ildsjæl til vores Datateam

Bankdata, Fredericia

Brænder du for at arbejde i et stærkt Scrum-team i et af Danmarks største IT-udviklingshuse, som er gået all in på udvikling efter Scrum-principperne?

I rollen som software developer vil du være i dialog med vores kunder – danske banker samt alle 110 teams i Bankdata – omkring den data, der skal lægges i Data Warehouse. Her sørger du for kontinuerlig udvikling og drift af processer og flows med det mål at sikre korrekt kvalitet af data, som vores kunder nemt kan trække information ud af. Du vil i forbindelse med driftdelen på sigt også kunne indgå i en vagtordning, hvor du er ansvarlig for en vagttelefon.

Indrykket: 
BankdataAfdelingsleder til afdelingen Kapitalmarked Masterdata

Bankdata, Fredericia

Vil du arbejde med ledelse i et professionelt lederteam, der er på forkant med den agile tilgang? Og har du lyst til at spille en central rolle i at vækste forretningen og skabe succes for dine medarbejdere samt nye løsninger til den finansielle sektor?

”Det er fordel, hvis du har ledererfaring, men det er ikke en forudsætning. Det er en helt unik mulighed for at blive klædt på af et erfarent lederteam, ligesom du får ansvar for 18 dygtige medarbejdere,” fortæller underdirektør, Kapitalmarked Basis, Jesper Glogauer.

Som afdelingsleder får du et tæt samspil med 4 andre afdelingsledere og ansvar for 18 medarbejdere. Din hverdag kommer til at bestå af at:

 • lede de mange tværgående opgaver som tilgår afdelingen
 • opbygge gode relationer til medarbejdere, kolleger og kunder
 • stå i spidsen for at opstarte et nyt teknologisk moderniseringsprojekt både i Danmark og Indien
Indrykket: 
PostNord DanmarkBusiness Proces Analyst til Parcel Operation

PostNord Danmark, Kastrup, Taulov, Aarhus eller Aalborg

Vil du være med til at gøre en forskel for at styrke vores vækstagenda gennem effektiv business mapping og analyse? Kan du bygge bro mellem forretningsmæssige behov og tekniske muligheder indenfor AI og Power BI?

Til at understøtte vores arbejde med at identificere nye forretningspotentialer står struktureret business mapping af vores kerneprocesser højt på agendaen.

Med din stærke analytiske tilgang vil du forestå kortlægning og modellering af eksisterende og fremtidige processer. Kortlægningen skal bidrage til at identificere potentialer til kommende nye projekter samt medvirke til at synliggøre end-to-end processen, der kan underbygge og kvalificere business cases i forbindelse med kommende projekter.

Indrykket: