263 job matcher din søgning 263 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLink Technical Documentation Lead

PeopleLink søger for Crossbridge Energy Fredericia

Brænder du for at skabe overblik og struktur, og har du tekniske og systemmæssige færdigheder til at sikre det store overblik over et af landets største procesanlæg? Så er her en unik mulighed som Teamleder for den interne dokumentationsafdeling på raffinaderiet i Fredericia.

Afdelingen, som du kommer til at stå i spidsen for, har ansvaret for raffinaderiets skatkammer, hvor al teknisk dokumentation samles. Du får en koordinerende rolle, hvor samarbejdet med stort set alle funktioner på raffinaderiet og et betydeligt antal underleverandører er en stor del af hverdagen.

Bankdata Konsulent med bankfaglig viden – indgå i vores Service Desk

Bankdata, Fredericia

Vil du være med til at udvikle og drive vores Service Desk og samtidig give vores 8 banker over hele landet en fænomenal service?

”Vi er bankernes livslinje. Hvis de fx oplever fejl i selvbetjeningssystemerne, står vi klar med vores ekspertise,” fortæller Rikke Kortegaard, Senior Manager for Bankdata Service Desk.

Bankdata Senior Developer – bidrag til anti-terror og anti-hvidvask

Bankdata, Fredericia

Vil du sætte rammerne for arkitekturen bag en løsning, som understøtter arbejdet mod hvidvask og finansiering af terroraktiviteter? Og vil du arbejde direkte med kunderejsen for at sikre, at vi kan få relevant info?

Hos Bankdata står vi over for at skulle ændre en nuværende løsning, så den taler mere til vores kunders behov – og her har vi brug for dig, som kan styre processen i en hverdag med masser af fleksibilitet og mening.

Bankdata Student Worker til kommunikationsopgaver i IT-sikkerhedsteam

Bankdata, Fredericia

Brænder du for IT og kommunikation? Så har vi det fedeste studiejob til dig!

Vi søger en ambitiøs og kreativ studiemedhjælper til Information Security i Bankdata, som kan bidrage til, at vores awareness indsatser intensiveres.

I tæt samarbejde med dine nærmeste kollegaer vil du blandet andet få mulighed for at løse følgende opgaver:

 • Skrive artikler til vores intranet
 • Udvikle små avatar-videoer
 • Udvikle og opdatere vores Information Security intranetportal
Fredericia Kommune Ernæringsassistent til Elbokøkkenet

Fredericia Kommune

Elbokøkkenet er et fælleskommunalt ejerskab, det sikrer, at borgerne får en optimal service. Det er lokale mennesker tæt på brugerne, der er med til at sikre, at de daglige måltider når sikkert frem.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du sammen med 22 fagligt dygtige kolleger producerer og pakker middagsmad (køleproduktion) til de op til 1800 kunder, vi har i vores register. Elbokøkkenet har solide holdninger til, hvordan god mad skal laves, og det betyder meget, at vi kan tilbyde vores kunder de retter, som de sætter pris på.

Din hverdag bliver i et køkken, hvor vi hver uge laver 14 retter. Vi sikrer maden bevarer både vitaminer, mineraler, udseende og ikke mindst den gode smag.

Fredericia Kommune 5 SSA'er til faste stillinger på Othello

Fredericia Kommune

Er du SSA? Erfaren eller nyuddannet? Så søger vi lige netop dig fra den 15. august 2023 eller snarest muligt.

Vi søger fem fagligt dygtige Social- og Sundhedsassistenter i henholdsvis dagvagt og aftenvagt. Vi er åbne for, at timetal og mødetider kan aftales, så det matcher dit privatliv. For os er det vigtigt, at arbejde og privatliv er i en god balance, da det kræver overskud og motivation, at arbejde på et plejehjem og give beboerne den allerbedste pleje og omsorg.

Vi tilbyder ansættelse på et plejehjem med et nyt ledelsesteam, som er nytænkende og ikke bange for at prøve nye idéer og tiltag. Vi tror på, at åbenhed og ærlighed er det bedste udgangspunkt for udvikling blandt medarbejderne til gavn for vores beboere.

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

KARSBERG – rekruttering og headhunting Værkførerassistent

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Volvo Entreprenørmaskiner A/S i Taulov, Fredericia

Vil du være med til at bygge den verden, vi ønsker at leve i?

Som værkførerassistent bliver du en vigtig del af et stærkt team og sammen med værkføreren får du ansvaret for et hold af dygtige, mobile serviceteknikere, der servicerer vores kunder og deres maskiner onsite i hele landet.

I samarbejde med værkføreren bliver du ansvarlig for

 • planlægning af service, reparationer og vedligehold onsite hos vores kunder
 • opfølgning og håndtering af kundehenvendelser over telefonen
 • at bidrage til et godt arbejdsmiljø - både i teamet og for serviceteknikkerne i marken
Fredericia Kommune SSA, SSH eller pædagog til Stævnhøj Plejehjem

Fredericia Kommune

Er du SSH, SSA eller uddannet som f.eks. pædagog med lyst til et spændende og udfordrende job her på Stævnhøj Plejehjem – tæt på motorvejen, så har vi ledige stillinger.

Vi søger en faglig dygtig medarbejder i dagvagt og to medarbejdere i aftenvagt. Vi er åbne for, at timetal og mødetider kan aftales, så det matcher dit privatliv.

Vi ser os selv som nytænkende og ikke bange for at prøve nye idéer og tiltag. Der er god mulighed for udvikling af dine individuelle kompetencer og mulighed for, at udvikle dig sammen med dit team. Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø samt det fælles ansvar for dette. Vi tror på, at åbenhed og ærlighed er det bedste udgangspunkt for udvikling blandt medarbejderne til gavn for vores beboere.

Energinet
Erfaren product owner til Cloud Architecture-team

Energinet, Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vi søger en erfaren product owner til vores Cloud Architecture-team, der er ansvarlig for at drive og videreudvikle Energinets cloud-platform, der skal understøtte de mange teams og områder i Energinet, der har behov for at bygge solide cloud-løsninger effektivt.

Som product owner sørger du for en altid professionel vision, struktur og retning for et teknisk produkt, og du sikrer hele tiden, at både team og teamets interessenter er i sync igennem kontinuerligt og godt samarbejde.

Energinet
Banedanmark
Byggeleder til landsdækkende sporvedligehold

Banedanmark, Fredericia eller Roskilde

Har du overblik, og vil du være med til at koordinere og styre vedligeholdelsesarbejde på Banedanmarks infrastruktur? Så er du måske vores nye kollega.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Banedanmarks landsdækkende Spor & Leverandørstyring søger en byggeleder til at styre vores planlægning, udførelse og opfølgning af landsdækkende sporvedligehold.

Byggeledernes primære ansvar er at udarbejde årsplaner, detailplaner, styre udførelse, og løbende i processen sikre kontrol og opfølgning af vores landsdækkende sporvedligeholdelsesopgaver.

Banedanmark
Energinet
Governance, Risk & Compliance Officer til Cyber & Information Security

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Energinet ejer og driver energiens kritiske infrastruktur og den grønne omstilling heraf. Et af de vigtigste elementer i denne opgave er arbejdet i vores Cyber & Information Security. Derfor stiller vi store krav til vores medarbejdere, når vi skal sikre infrastrukturen mod trusler og være beredte, hvis uheldet er ude.

Se video om Energinet som arbejdsplads

Til nyoprettede jobs søger vi derfor kolleger, der med erfaring fra lignende kritiske samfundsfunktioner og forståelse for forretningerne og Cyber & Informations Security/GRC kan bevæge sig i området mellem det strategiske, taktiske og det operationelle lag og sikre forståelse for krav og rammer.

Energinet
Energinet
Kan du sætte retningen som Test Manager for et af nøglesystemerne i den grønne omstilling?

Energinet, Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Hvis du kan tænke dig at være retningsangivende for vores test management-setup i Energinet DataHub og dermed bidrage til at sikre, at det hybrid it-system, som er fundamentet for elmarkedet, leverer godt og veldokumenteret data til både aktører, forbrugere, forskere og service providers, så har vi jobbet til dig!

Som vores nye Test Manager får du indflydelse fra starten, når der udarbejdes et test-setup til den nye DataHub (og de dertilhørende services). Du får dermed stor indflydelse på vores setup i DataHub og på din egen jobbeskrivelse.

Energinet
Gem
Bravida Danmark A/S
Servicetekniker til ventilation

Bravida Danmark A/S

Vi har travlt i Bravida og søger nu en kompetent servicetekniker til vores ventilationsafdeling i Odense men med arbejdssted i Trekantområdet.

Dine arbejdsopgaver er alsidige, men vil primært være Service, El-fortrådning og indregulering af ventilation, samt mindre montageopgaver.

Du bliver en del af en yderst velfungerende afdeling med kunden i centrum og høj faglighed. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et stærkt socialt sammenhold og et stort medarbejderfokus.

Bravida Danmark A/S
Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Energinet
Studentermedhjælper til Analytikergruppe i Indkøb

Energinet, Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vil du være med til at bidrage til analytiske og vigtige drift opgaver samt rapportering indenfor indkøbsområdet, og har du lyst til at give dit CV et boost med et studierelevant arbejde, så har du muligheden her.

Som studentermedhjælper i afdelingen Indkøbsanalyse og -udvikling er dit hovedfokus rapportering til ledelsen samt ad hoc-opgaver, der er med til at gør hverdagen nemmere for indkøberne samt resten af forretningen.

Energinet
Fredericia Kommune Sygeplejerske i dagvagt til Hannerup Pleje- og Rehabiliteringscenter

Fredericia Kommune

Vi søger snarest eller pr. 1. august en sygeplejerske til hovedsagelig dagvagt med kun arbejde hver 4. weekend.

Vi arbejder ud fra borgerens plan med de personlige mål, som borgeren ønsker at opnå.

Eksempler på opgaver:

 • Det overordnede sygeplejefaglige ansvar
 • Koordineringsopgaver
 • Oplæring, undervisning og uddelegering

Hos os får du bl.a. et individuelt introprogram og en mentorordning samt en arbejdsplads, hvor dit arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Fredericia Kommune IT-Arkitekt/Projektleder til IT-afdelingen

Fredericia Kommune

Er du klar til at tage ansvar og ikke bange for at søge efter nye løsninger?
Er du også klar til at tage ansvar for Fredericia Kommunes IT-arkitektur?
Kan du kommunikere teknisk viden på en brugerorienteret forståelig måde?
….Så er det måske lige dig, vi står og mangler på holdet.

I en travl digital hverdag, hvor opgaverne er mange, søger vi en arkitekt og projektleder i samme person. Vi søger en kollega med bred viden og erfaring inden for administrative IT-systemer.

Vi kan tilbyde dig

 • En spændende arbejdsplads med gode rammer for udvikling og en uformel tone
 • Stor indflydelse på egen opgaveløsning
 • Mulighed for at afprøve og teste nye ideer og løsninger.
Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Silvan A/S Deltidssælger til Fredericia

Silvan A/S

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et spændende team i Silvan, så kan det være dig vi mangler! Lige nu søger vi en deltidssælger på 30 timer om ugen til vores butik.

I jobbet vil du komme til at håndtere en bred vifte af opgaver såsom:

 • Sikre en salgsklar butik hver dag
 • Servicere kunder både ved kassen og på gulvet
 • Vareopfyldning og trimning

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV