239 jobannoncer matcher din søgning 239 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark

Veteranfaglig leder søges

Fredericia

KFUM’s Soldatermission søger en veteranfaglig leder, der brænder for samarbejde og udvikling og kan kvalificere arbejdet med veteraner og deres pårørende.

Vores fornemmeste opgave er at støtte og hjælpe veteranen i at mestre eget liv og hverdag, så veteranen på sigt kan flytte i egen bolig.

Vi søger en veteranfaglig leder, der bl.a.

  • Giver faglig sparring til lokale soldaterhjemsledere og ansatte i forhold til diakonale og socialfaglige forhold.
  • Er sparringspartner for soldaterhjemsledere og ansatte i forhold til kontakt til offentlige myndigheder og andre samarbejdspartnere.
Gem
Energinet

Beredskabsspecialist med godt overblik

Fredericia

Motiveres du af at kommunikere med mange forskellige mennesker – på tværs af organisationen og på forskellige organisatoriske niveauer? Og kan du holde hovedet koldt i pressede situationer?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vi søger dig, der har erfaring og forståelse for håndtering af krisesituationer, og som har lyst til at spille en rolle i at sikre Eltransmissions beredskab. Du bliver en del af et godt team, hvor der er en høj faglighed, plads til sparring og nysgerrighed på nye tiltag.

Søren Barkmann Andresen, Senior Manager
Energinet
Optimum HR søger for Crossbridge Energy A/S
Gem
Optimum HR

Senior Projektleder til Europas førende energieffektive raffinaderi Crossbridge Energy A/S

Fredericia

Er du klar til at tackle udfordringerne ved at jonglere med en bred vifte af projektledelsesopgaver?

Du vil drive projekter med fokus på styring af nøgleaspekterne i projekttrekanten: tid, økonomi og scope. Dit primære mål vil, sammen med et hold af fagligt dygtige kollegaer, være at sikre rettidig og vellykket levering til vores samarbejdspartnere, hvor projektstyringen er af afgørende betydning.

Projekterne kan variere fra opdateringer af mindre eksisterende produktionskomponenter til større omstruktureringer såsom udskiftning af vitale proceskomponenter på raffinaderiet eller tilbygninger.

Optimum HR
Banedanmark

Er du ingeniørstuderende og kunne du tænke dig at komme i praktik i en af Danmarks største bygherreorganisationer?

Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger lige nu en motiveret ingeniørpraktikant til afdelingen Spor- og Broprojekter i Banedanmarks anlægsdivision på kontoret i Fredericia. I afdelingen har vi ansvaret for projektstyringen og projektledelsen af dele af Banedanmarks anlægsprojekter.

Du vil indgå i et projektteam, hvor I sammen finder de rigtige løsninger, får det projekteret, udbudt og gennemført i marken.

Banedanmark
Gem
Energinet

Seniorsoftwareudvikler – skab en nøgleløsning for et grønnere elnet

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vil du være drivkraften i innovationen af Danmarks elnet? Så er du måske vores nye seniorudvikler i Team Phoenix, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier og domain-driven design, der tager driften af det danske elnet til nye højder.

Du er både med i teknologivalg og taktiske overvejelser, når teamet udvikler systemer, der sikrer strøm i stikkontakterne, både til hjemmene, virksomhederne og sygehusene.

Chris Radoor Hybjerg, Agile People Leader
Energinet
Gem
Energinet

Scrum Master til driftsudviklingsteam

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Har du solid forståelse for det agile? Og kan du skabe værdi i samspillet mellem mennesker og produkt? Så er du måske vores nye Scrum Master i Team Singularity, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt – vi klæder dig på til rollen ud fra din baggrund og dit erfaringsniveau.

Du får ansvar for at lede og facilitere teamet og dets agile processer med fokus på at sikre kontinuerligt flow i teamets opgaveløsning, samt håndtere hindringer, så teamets performance, leverancer og effektivitet sikres.

Energinet
Gem
Energinet

Netværksarkitekt – bidrag til retningen for vores netværksstrategi i vores IT-organisation Tech og Innovation

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Kunne du tænke dig at forme netværksinfrastrukturen i Energinet? Og vil du være med til at bygge et helt nyt team op og få indflydelse på, hvordan vi samarbejder? Så bliv en del af Energinet – her står trivsel og fleksibilitet højt på dagsordenen, og gode kolleger står klar til at tage godt imod dig.

Teamet er forholdsvist nyt, og du kommer til at bygge meget op fra bunden. Så du får virkelig mulighed for at sætte dagsordenen og gøre området til dit eget.

Sybille Bjerring Haxholm, Agile People Leader
Energinet
Skattestyrelsen

Start din karriere som kontorelev i Skattestyrelsen i Fredericia

Fredericia

Drømmer du om en spændende, udviklende og afvekslende hverdag samt en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv?

Din uddannelse vil blive tilrettelagt, så du kommer omkring flere opgaver og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver.

Jeg føler mig altid set og hørt, og jeg er ikke 'bare' en elev. Jeg faldt hurtigt på plads i min enhed, og jeg føler, at jeg har arbejdet der i flere år (på den gode måde). Dette sker, fordi jeg er omgivet af gode kollegaer, har en god leder og at der generelt er et godt arbejdsmiljø og socialt miljø i skatteministeriet.

Laura Kjeldsen, kontorelev
Skattestyrelsen
Gem
Bankdata

Product Owner til Team Domestic Clearing

Fredericia

Har du teknisk indsigt og måske forretningserfaring, og kunne du tænke dig at være med til at drive udviklingen for området for indenlandske betalinger på Bankdata?

Du bliver en del af vores Team Domestic Clearing, som har ansvaret for drift og udvikling af hele forretningsområdet; Indenlandsk Clearing. Et område som er i rivende udvikling, hvor vi er i gang med at udskifte de fleste af vore systemer – løfte dem over på ny OpenShift platform.

PRO&CO søger for Everfuel A/S
Gem
PRO&CO

Automation Engineer

Fredericia

Do you want to use your technical knowledge to work with complex systems related to hydrogen production plants (water electrolysis)? Do you have the motivation and ambition to make the world a better place to live?

You have technical knowledge and thrive working with complex systems As Automation Engineer at Everfuel you will be responsible for developing the automation architecture, specifications, designs, tools, and processes. You should expect focus to be on control loop optimization, functional safety, specifications design, and validation processes.

PRO&CO
Fredericia Kommune

To aftensygeplejersker til udekørende pleje - en fast stilling og et barselsvikariat

Fredericia

Som sygeplejerske i et vagtlag får du mange alsidige og afvekslende sygeplejeopgaver. Det er et alsidigt, fagligt udfordrende arbejde, med almen og specialiseret sygepleje til borgere i komplekse forløb i eget hjem og til borgere i aktive behandlingsforløb.

Vi har både akutte og kroniske forløb og palliative forløb i alle faser.

Vi har et godt kollegialt samarbejde sygeplejerskerne imellem, samt oplæring og sparring til hinanden er en del af det daglige arbejde.

Timetallet aftales ved ansættelsen, men udgangspunktet er 20-25½ time/uge.

Banedanmark

Sikringstekniker med fokus på undervisning

Aalborg, Fredericia, Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Er du bidt af jernbaneteknik? Og vil du være med til at øge punktligheden ved at uddanne vores sikringsteknikere i vores forskellige anlægstyper?

Hos Banedanmark søger vi lige nu en ny kollega, der skal være med til at uddanne vores sikringsteknikere, så vi sammen kan øge både sikkerheden og punktligheden på jernbanen.

Du vil komme til at indgå i vores team i Aalborg men når der undervises, vil det typisk foregå i Fredericia eller Ringsted. Stillingen er på deltid med en gennemsnitlig arbejdstid på 22,2 timer om ugen.

Banedanmark
Fredericia Kommune

Afdelingsleder til Kirstinebjergskolen, afdeling Indre Ringvej

Fredericia

Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring.

Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærere ser det som en spændende udfordring at sikre gode fritids- og læringsfællesskaber med et særligt fokus på mellemtrinnet.

Vi tilbyder

  • en stor og spændende skole med mange muligheder og opgaver
  • deltagelse i et stærkt lokalt ledelsesteam med plads til hinanden
  • et distrikt og et skolevæsen med kollegial støtte og opbakning.
Gem
Energinet

Visionær leder til Process Center of Excellence

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Drømmer du om at lede en afdeling af engagerede specialister med følgeskab og en tydelig retning? Og kribler det i dine fingre for at øge eksekveringskraften i Energinets kerneleverancer – og hermed bidrage direkte til den grønne omstilling?

Vi er kun i opstarten af at få skabt en fælles holistisk tilgang til og struktur for dette arbejde på tværs af organisationen, så du kan virkelig nå at være med til at påvirke hvordan vi lykkes.

Energinet
Gem
Energinet

El-teknisk profil med interesse for højspændingsteknologi

Fredericia eller Ballerup

Vil du arbejde med højspændingsteknologi på et fagligt højt niveau? Og søger du ansvar for egne opgaver og erfarne kolleger, der venter med sparring og videndeling?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde med komplekse tekniske udfordringer og bidrager direkte til at sikre de rigtige tekniske løsninger for Energinet og det danske samfund. Du bliver en del af et projekt-orienteret miljø med gode muligheder for sparring med dygtige kolleger i vores fagmiljøer og i vores store gruppe af internationale interessenter.

Energinet
Banedanmark

Underviser til Banedanmarks Sikkerhedsuddannelser

Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du SR-arbejdsleder og kunne du tænke dig et job, hvor du er med til, at sikre jernbanesikkerheden gennem engageret undervisning.

Så søger vi en ny kollega til vores gruppe af undervisere i Underviserteamet, HR-Sikkerhedsuddannelser.

Teamet er ansvarligt for indholdet og håndteringen af Banedanmarks sikkerhedsklassificerede uddannelser, og du vil som underviser få mulighed og ansvar for at undervise på Infrastrukturuddannelserne på både SR/OR-arbejdsleder som indeholder grunduddannelser såvel som efteruddannelser (EUSR/EUOR), Pas på, på banen, m.fl.

Banedanmark
Banedanmark

Risikomanager – styrk risikoledelsen hos Danmarks største infrastrukturforvalter

Aarhus, Fredericia eller Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du vise, hvordan risikoledelse kan styrke beslutninger på tværs af livscyklusfaser for jernbanens assets? Kan du udvikle et rammeværk for risikoledelse, der skaber sammenhæng i Banedanmarks forskellige behov for risikovurdering og risikostyring?

Og kan du se dig selv i et ambitiøst og strategisk udviklingsteam, der arbejder med risikoledelse som en del af strategisk asset management på tværs af Banedanmark? Så er du måske vores nye kollega!

Banedanmark
KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Regnskabschef

Fredericia

Med reference til CFO bliver du som regnskabschef en del af den udvidede ledergruppe, og du får ansvaret for virksomhedens regnskabsfunktion med i alt 4 medarbejdere.

Du sikrer den fortsatte videreudvikling af funktionen og medarbejderne i et velfunderet og motiveret regnskabsteam. Virksomhedskulturen er præget af en uformel og direkte omgangstone, hvor både humøret og teamwork holdes højt.

KARSBERG – rekruttering og headhunting
Gem
Energinet

Ingeniørpraktikant med interesse for højspændingsteknologi

Fredericia

Læser du elektrisk energiteknologi? Og har du lyst til at teste din teoretiske faglighed i Energinet med mulighed for spændende og udfordrende opgaver inden for den grønne omstilling?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Hos Energinet har vi jævnligt studerende fra videregående uddannelser i praktik som en del af deres uddannelse. Vi definerer sammen opgaverne i relation til din studieretning, så du får arbejdsopgaver, der matcher og udvikler dine faglige kompetencer – du bliver tilbudt et relevant og indholdsrigt praktikforløb.

Energinet
T. Hansen Gruppen A/S

Butikschef Fredericia

Fredericia

Drømmer du om en hektisk og interessant arbejdsdag hvor du kan finpudse dine lederkundskaber og udvikle dine ambitioner? Er du serviceminded til fingerspidserne og gør alt for at sikre tilfredse kunder? Er du interesseret i biler, mc eller andre af vores produktgrupper, så er du måske en af vores nye butikschefer.

Hos thansen skal det være sjovt at gå på arbejde. Vores motto er ”har du viljen, så udvikler vi talentet”. Vi har korte kommandoveje, vi tager hurtige beslutninger og vi har en hverdag i højt tempo. Hos os er alle med til at sætte sit præg på vores koncept.

T. Hansen Gruppen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV