198 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

198 jobannoncer

Gem
Fredericia Spildevand og Energi A/S

Er du smed, maskinarbejder eller lignende, så har vi lige nu en ledig stilling hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Fredericia

Til vores afdeling Ledningsnet drift søger vi en medarbejder til drift og vedligehold af pumpestationer samt etablering og opbygning af nye pumpestationer. Hos os får du en spændende stilling i en organisation med dygtige og engagerede medarbejdere med stor viden og kompetence.

Hos Fredericia Spildevand og Energi A/S vil du blive mødt af hjælpsomme, kompetente og engagerede kollegaer, der alle bidrager til fællesskabet, arbejdsglæde og et godt humør.

Fredericia Spildevand og Energi A/S
Gem
Sit'n Sleep A/S

Kreativ dekoratør

Herlev, Ishøj, Hillerød, Næstved, Holbæk, Aarhus og Fredericia

Du kommer til at arbejde med vores butiksindretninger og udstillinger i vores møbelhuse.

Du bliver ansvarlig for at vores Sit’n Sleep DNA bliver ført ud i vores fysiske butikker. Du får ansvar for at skabe kreative løsninger, der bidrager direkte til vores forretning, og du er med til at inspirere vores kunder, når de skal finde nye møbler og inspiration til deres hjem.

Sit'n Sleep A/S
Gem
Energinet

Senior IT Risk & Compliance Officer – form vores risikohåndtering

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vil du sætte retningen for risikostyring, sikkerhedsrapportering og audit management for noget af Danmarks mest kritiske IT-infrastruktur? Og kan du samle et team af dygtige specialister omkring en fælles vision og prioritere deres opgaver?

Redskaberne er mange, men målet er det samme – at passe på vores alle sammens el- og gasnet.

- Frederik Bækholm Kring Sloth, din nye leder, der har dit job i dag
Energinet
Gem
Energinet

Studentermedhjælper til Koncern HSE-data

Fredericia

Er du IT-, Kommunikations- og/eller Risiko-studerende, og kunne du tænke dig et studierelevant fritidsjob?

Se video om Energinet som arbejdsplads

I Energinet har vi indført den fleksible arbejdsplads, som selvfølgelig også gælder studentermedhjælpere. Det betyder at du – afhængig af opgaverne og samarbejde – selv kan være medbestemmende ift. hvor og hvornår du arbejder.

Jobbet giver dermed rigtigt gode muligheder for at planlægge arbejdstiden udenom studierne, og du arbejder under stor tillid og med frihed til selv at forme din opgaveløsning.

Energinet
Gem
Fredericia Kommune

Faggruppeleder til PPR, Børn og Læring

Fredericia

Brænder du for at understøtte den tidlige og forebyggende indsats samt at udvikle den specialpædagogiske sparring på almenområdet? Vil du lede ca. 20 engagerede medarbejdere, der arbejder tværfagligt for at skabe betingelserne for, at børn og unge udvikler sig positivt?

Du bliver en nøglespiller i vores indsats for at sikre høj kvalitet i dagtilbud og skoler samt praksisnær rådgivning og vejledning til de fagprofessionelle, der arbejder med tilrettelæggelse af gode betingelser for børns læring og trivsel via udviklende fællesskaber.

INDKOM søger for TVIS I/S
Gem
INDKOM

Energiplanlægger med ambitioner om at udvikle grøn fjernvarme i Trekantområdet

Fredericia

Har du en baggrund som ingeniør, energiteknolog eller landskabsinspektør med interesse for planlægning og energiberegning? Så kan dette være det rigtige job for dig.

Du får en afvekslende og varieret arbejdsdag inden for bl.a. modellering af fjernvarmenettet samt virksomheds- og samfundsøkonomiske analyser.

Du kommer i høj grad selv til at forme din hverdag - med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Gem
Energinet

Teamarkitekt – sæt den arkitektoniske retning for kernekomponenter i elnettet

Fredericia

Vil du arbejde hands-on med kritisk infrastruktur? Og kunne du tænke dig helt konkret at være med til at skabe løsninger, der understøtter vedvarende energi i Danmark?

Se video om Energinet som arbejdsplads

Så slut dig til os i Energinet og vær direkte med til at sikre, at vi lykkes med en af de største omstillinger af elnettet i Danmark til dato. Det vil være en stejl indlæringskurve, men både som organisation og som kolleger står vi klar til at klæde dig godt på.

Energinet
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
LIFA A/S Landinspektører

Lead Developer til LIFA digital

Odense, Fredericia, Vejle, Glostrup, Vissenbjerg m.f.

Er du en erfaren udvikler med lederevner, der brænder for at forme fremtidens teknologiske løsninger? Vil du lede et dynamisk team og have stor indflydelse på agile processer i en virksomhed i vækst?

Vi søger en erfaren og dygtig Lead Developer til at træde ind i en vigtig mellemlederrolle i vores dynamiske og voksende team. Som Lead Developer vil du være ansvarlig for at lede vores udviklingsteam, drive tekniske beslutninger og sikre levering af høj kvalitet på alle vores projekter.

Gem
Ørsted

Resource Scheduling and Allocation Specialist

Fredericia or Gentofte

Imagine a future where you take charge of allocating resources for diverse projects, ensuring safe, efficient, and optimised execution.

Join us in this role where you'll develop and deploy comprehensive manning plans to support project managers and specialised tasks across the organisation. You'll manage efficient resource planning, advise on risks and opportunities, and excel in a dynamic environment with ad-hoc tasks and co-developing new procedures and tools.

Ørsted
Gem
DANX A/S

Lagermedarbejdere til Aftenholdet

Fredericia

Du kender os måske ikke, for vi leverer primært til vores kunder om natten - men vi er Nordens førende leverandør af reservedele til mange forskellige brancher, og efter mere end 30 år i branchen oplever vi stadig stor tilgang af kunder.

Vi søger derfor til vores afdeling i Taulov en medarbejder til vores aftenvagt med en arbejdstid mandag-torsdag fra 17.00-01.00 & fredag fra 17.00-00.30.

Erfaring med lagerarbejde er en fordel, men ikke en forudsætning for at søge stillingen.

DANX A/S
Gem
DANX A/S

Lagermedarbejdere til Nathold

Fredericia

Du kender os måske ikke, for vi leverer primært til vores kunder om natten - men vi er Nordens førende leverandør af reservedele til mange forskellige brancher, og efter 30 år i branchen oplever vi stadig stor tilgang af kunder.

Arbejdstiden vil være 22:00 til 06:00 mandag til fredag. Erfaring med lagerarbejde er en fordel, men er ikke en forudsætning for at søge stillingen.

DANX A/S
Gem
Ørsted

Senior HSE Manager

Fredericia eller Gentofte

I denne rolle vil du blive tilbudt et alsidigt og udfordrende job, hvor du har unikke muligheder for at præge din egen hverdag.

Du indgår i et dynamisk kompetencecenter med engagerede kolleger, som beskæftiger sig med projektarbejde og har fokus på faglig sparring og tværfagligt arbejde.

Du får gode muligheder for at bruge og videreudvikle dine kompetencer inden for HSE-området såvel internt som eksternt.

Ørsted
Gem
Fredericia Spildevand og Energi A/S

Laborant med interesse for arbejdsmiljø og formidlingsopgaver

Fredericia

Fredericia Spildevand og Energi A/S søger en engageret laborant til vores laboratorium. Du vil bl.a. varetage prøvetagning, måling og analyse samt spændende opgaver inden for arbejdsmiljø, rundvisning og skoletjeneste.

Som vores nye kollega vil du arbejde både selvstændigt som laborant og i tæt samarbejde med dine kollegaer. Som dine primære opgaver vil du have ansvaret for at tage spildevands- og slamprøver og lave analyser i vores laboratorie. Ligeledes skal du dokumentere og registrere analyserne i både interne og eksterne systemer.

Fredericia Spildevand og Energi A/S
Gem
MT Højgaard A/S

Projektchef til jordentrepriser i Vestdanmark

Risskov, Aalborg eller Fredericia

Trives du med at have det skarpe overblik og med at få projektdeltagere – hvad enten de er fra dit eget eller andre firmaer – til at skabe fælles resultater?

Hvis ja, så får du her muligheden for at få styringen af Jordentreprisen på infrastruktur- og energiprojekter i Jylland og på Fyn netop nu.

Gem
Klinkhammer Intralogistics

Vedligeholdelsestekniker til skiftehold

Fredericia

Vores kunde BESTSELLER, en velkendt og succesfuld modevirksomhed, sætter lige nu standarder med hensyn til hastighed, tilgængelighed og fleksibilitet med opførelsen af et højteknologisk logistikcenter med shuttle-robotter og automatiseret kasse- og pallehåndtering.

Som servicetekniker vil du efter endt introduktion på skift indgå i et af vores 3 skiftehold, som overvåger drift- og vedligeholdelse af det elektriske og mekaniske transportanlæg samt Exotecs shuttlesystem. Med mange forskellige opgaver i et fuldautomatisk lagerkompleks, vil to dage ikke være ens.

Gem
Würth Danmark A/S

Butikssælger til håndværkerbutik i Fredericia og Kolding

Kolding og Fredericia

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsHer langer du ikke kun varer over disken eller fylder hylder op. Vi giver dig nemlig det fulde ansvar for hele butikken, bortset fra personalet. Og så har vi smidt ideelle mødetider og et unikt fællesskab i indkøbskurven til dig.

Jeg møder aldrig sure kunder. Langt hen ad vejen ved de selv, hvad de skal have, og ellers finder vi den rette løsning sammen. Og så får man et lige så nært forhold til dem, som til sine kolleger.

Stine Hinrichsen, butikssælger i Aabenraa.
Würth Danmark A/S
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
  • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
føtex

Kasseassistent under 18 år - Fredericia

Vil du have et studiejob, hvor du kan tjene dine egne penge sammen med unge kolleger og samtidig lære om detailbranchen?

Arbejdstiderne kan variere, men du har altid din vagtplan ved hånden i vores medarbejder-app, hvor du også får adgang til en række informationer og personalegoder. Vi bestræber os naturligvis på, at din vagtplan tilpasses med evt. skole eller studie. Du bliver selvfølgelig ansat under ordnede forhold – og det er vi stolte af.

Gem
LEMAN A/S

Teamleder til terminal/lager – Taulov

Fredericia

Får du det bedste frem i andre og trives du i rollen som leder? Så skal du da med på vores hold!

I teamet arbejder 37 mand og 4 teamleadere, og denne gruppe du blive en del af. Som leder er du ansvarlig for at arbejdet bliver koordineret og fordelt effektivt og du kan lide at samarbejde på tværs og skabe nye relationer.

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og spændende job med udviklingsmuligheder.

LEMAN A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV