152 job matcher din søgning 152 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 152 resultater.
Humain ApS
Salgschef

Humain ApS søger for klient

Vi søger en stærk kommerciel salgschef med teknisk forståelse og succes fra en lignende stilling – er det dig?

Med reference til CEO har du ansvaret for den strategiske, resultatmæssige og ledelsesmæssige udvikling af salgsorganisationen. Du udarbejder markeds- og salgsstrategier inden for de forskellige segmenter i tæt samarbejde med dit team – og står efterfølgende i spidsen for aktiviteterne, der sikrer resultaterne.

Du har selv en aktiv rolle i salgsprocessen med et selvstændigt ansvar for et segment. Derfor identificerer du selv potentielle samarbejdspartnere, opbygger partnerskaber og gennemfører opsøgende salgsaktiviteter i Europa samt USA. Du skal forvente en rejseaktivitet på 60-80 dage årligt.

Ørsted
Technology Director til udvikling af grønne energiteknologier

Ørsted, Gentofte eller Skærbæk

Vil du lede og udvikle 75 dygtige eksperter og sikre udvikling af teknologi og kompetencer fra kul til biomasse?

Ørsted Som Technology Director i Bioenergy vil du lede en afdeling, som består af ledende eksperter, der er de første til at skabe specialviden indenfor deres felter. Du bliver bl.a. ansvarlig for at udvælge og sikre den teknologi, der gør, at vi i 2023 siger endegyldigt farvel til kul på vores kraftværker og dermed leverer ét af de allerstørste bidrag til reduktionen af Danmarks CO2-udledning.

Ørsted er global leder inden for havvindenergi og er kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed. Vi går forrest i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i personlig og professionel udvikling af vores medarbejdere.

Ørsted
LEMAN A/S
IT Service Desk Agent til et globalt IT-miljø

LEMAN A/S, Taulov eller Greve

Motiveres du af at arbejde med markedsledende teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med højt tempo? Så er det måske dig, vi søger til vores Group IT, IT Operations-afdeling.

Som IT Service Desk Agent vil du få mulighed for at bringe al din IT-erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige er du en af nøglepersonerne i vores Service Desk og ansvarlig for at levere ”best-in-class”-fejlsøgning på de henvendelser, vi modtager i vores globale servicefunktion.

Dit overordnede mål er at bidrage til en stabil og veldokumenteret supportfunktion og en effektiv fejlsøgning af indrapporterede opgaver, herunder:

 • 1st og 2nd level support i samarbejde med det globale supportteam
 • Telefonsupport samt deltagelse i vores 24/7/365-vagtordning
 • Opsætning, konfigurering og flytning af pc'ere, printere og netværk
LEMAN A/S
Ørsted Offshore
Measurement Engineer

Ørsted Offshore, Gentofte or Skærbæk

Ørsted

Imagine a future where you will take an active part in the offshore wind transformation.

Join us in this role where you’ll design and execute all the offshore wind farm measurement campaigns needed for loads on the structure, inclinometer, corrosion monitoring, and much more.

You’ll be part of the Measurements department and a team spanning several expertise areas. Here you’ll work closely with stakeholders across the organisation, including experts in wave assessment, loads analysis, foundation design, and site classification in designing the best measurement campaigns for our offshore wind farms. We offer an exciting and interesting job where your work will continuously bring you new challenges.

Ørsted Offshore
Nippon Gases Danmark A/SAmbitiøs salgskonsulent til industrien

Nippon Gases Danmark A/S, Fredericia

Er du målrettet, og vil du være med til at skabe yderligere succes i Nippon Gases? Vi søger nu en salgskonsulent, der har fornemmelse for både kunder og muligheder i god kombination med en teknisk forståelse.

Vi giver dig mulighed for at blive dygtig inden for vores felt, gennem velkendte produkter, løsninger af høj kvalitet – og at blive omgivet af stærke kolleger, der ved rigtig meget om industrigasser. Det vil opbygge din tekniske forståelse yderligt, sådan at du trygt og sikkert kan komme ud til vores kunder og accelerere vores stærke koncept endnu mere.

Du vil blive uddannet grundigt til at varetage selvstændigt salg af industrigasser, levnedsmiddelgasser samt tøris. Dette salg vil være baseret på nye kunder og i tæt samarbejde med de øvrige distriktschefer og forhandlere. I takt med at du udvikler dig, vil omfanget af kunder, salgskampagner og mere ansvar også følge med.

Energinet
Configuration Manager til tværgående rolle i stor it-organisation

Energinet, Fredericia

Vær med til at sikre optimal effektivitet på tværs af Energinet-koncernens store it-organisation i et nyoprettet job som Configuration Manager.

Som configuration manager er din vigtigste opgave at sikre en retvisende konfigurations- og relationsdatabase for alle IT’s configuration items. Det bliver dit ansvar at etablere og vedligeholde en model og struktur til at registrere items og tilhørende relationer i databasen på tværs af systemer, herunder at sikre en til stadighed effektiv integration med leverandørernes ITSM-systemer.

Energinet
DHL Express
Distributions-kurérer (Tilkaldevikar)

DHL Express, Fredericia

Kunne du tænke dig at arbejde på en af Danmarks Bedste arbejdspladser?

Du vil ikke blot forbedre vores servicekvalitet, som en certificeret international specialist, du vil også gøre kundernes liv bedre.

Vi har ekstraordinært travlt og søger derfor 6 Tilkaldevikarer til vores pulje af kurérer, der skal kunne træde til på fuldtid for at afhjælpe den stigende efterspørgsel vi oplever. Der vil være mulighed for at senere fastansættelse, såfremt kemien er tilstede.

Som kurér har du ansvaret for levering og afhentning af pakker og dokumenter direkte hos vores kunder. Det drejer sig om distribution af mellem 50-90 stops om dagen, så det kræver at du er i god fysisk form. Herudover kræver jobbet, at du er god til at omgås kunder hvor din fleksibilitet er påkrævet, da vi har mange forskellige kunder med mange forskellige krav. Arbejdet foregår i dagtimerne. Erfaring som distributionschauffør er en fordel, men ikke et krav.

DHL Express
Ørsted
SCADA Component Security Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you’re responsible for ensuring that our offshore wind farms are built with a state-of-the-art cyber security level

Join us in this role where you’ll make sure that our different SCADA and related wind farm systems are designed according to the required cyber security level.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
Ørsted
Marine Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, Grimsby (UK)

Imagine a job where you play a key role in the marine safety on all vessels at our offshore wind farms

Join us in this role where you’ll be defining the Group’s maritime standards at sea and developing the vessel operators’ standards by vessel inspections, office audits, dialogue, workshops, etc.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
DLGRegnskabsassistent til finansbogholderi

DLG, Fredericia

Har du erfaring med finansbogholderi og brænder du for at bidrage med din faglighed i et stærkt og effektivt miljø, som fortsat har fokus på at udvikle sig? Så har du nu muligheden, da vi søger en regnskabsassistent i DLG, som er en af Danmarks største virksomheder.

Du vil komme til at indgå i vores finansbogholderi i Fredericia, hvor du bliver en del af et team med 11 kollegaer. Sammen har I ansvaret for korrekte og rettidige registreringer i koncernen, som er en helt afgørende faktor i, at vi kan levere høj kvalitet i vores ledelsesrapportering, både internt og eksternt.

Dine primære arbejdsopgaver består af:

 • Finans bogføringer
 • Interne faktureringer
 • Betalinger
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Ørsted
Senior Project Lead

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or London

Imagine a future where you play a key role in an enthusiastic and committed offshore cable installation team managing the construction of our offshore wind farm projects.

Join us in this role where you’ll be responsible for engineering, tendering, and managing the installation of export and/or array cables from the early design phase through tendering, contract signing, and on to the final execution of the project.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
Ørsted
Senior Process Optimisation Specialist

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at sikre, at de danske kraftværker er klar til morgendagens energisystem.

I denne rolle vil du, sammen med afdelingens øvrige 16 tekniske specialister, arbejde inden for procesmodellering og procesregulering samt el- og SRO-anlæg på et højt fagligt teoretisk og praktisk niveau.

Ørsted

Du bliver del af et team af procesingeniører, hvor du sammen med dine kolleger skal sikre høj performance og udvikling på kraftværkerne i Danmark. Arbejdet spænder fra detaljeret modelarbejde til målekampagner på værkerne. Vores opgaver for kraftværkerne spænder ligeledes fra driftsopgaver over projekteringsopgaver til teknologiudvikling.

Ørsted
KARSBERG – rekruttering og headhuntingBusiness Controller

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Volvo Entreprenørmaskiner i Taulov

Business Partnering på alle niveauer

Økonomifunktionen har gennemgået en rejse, hvor funktionen i høj grad er blevet forretningsunderstøttende og har fået en central rolle i udviklingen af forretningen. Som Business Controller får du et tæt samarbejde med teamet i afdelingen, virksomhedens ledelse samt resten af forretningen og du kommer tæt på beslutningerne - i en virksomhed hvor økonomifunktionen er en afgørende samarbejdspartner.

Med reference til CFO har du fokus på business partnering på virksomhedens strategiske projekter, hvor du vil inddrage og samarbejde med relevante interessenter i hele forretningen.

Du skaber et stærkt team med afdelingens anden Business Controller, som du vil sparre med og støtte op omkring ift. aktuelle udfordringer, både ift. de strategiske initiativer og de mere driftsmæssige opgaver.

Fredericia KommuneØkonomisk konsulent med fokus på Social- og Handicapområdet til Budget og Analyse

Fredericia Kommune

Vi søger en kollega med erfaring fra arbejdet som økonomikonsulent i en kommunal organisation – gerne med kendskab til økonomistyring på Social- og Handicapområdet.

Du kommer til at arbejde både selvstændigt og teambaseret. Dine opgaver er blandt andet udarbejdelse og kvalitetssikring af:

 • Budgetlægning, budgetopfølgning og regnskabsopgaver på det specialiserede socialområde
 • Opfølgning på politiske ændringer hos decentrale ledere i hele organisationen
 • Dialog med decentrale ledere og koncernchefen om økonomiske problemstillinger
BankdataNetværksspecialist – sæt dit præg på vores infrastruktur

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at tage ansvar for komplekse infrastrukturer og domæner? Og træde ind i en rådgivende rolle, hvor du skal udtænke design og forbedringer, der kan gøre den store forskel for Bankdata og vores kunder?

Nogle af dine nye kolleger i teamet er i forvejen dedikeret til netværk, og som netværksspecialisten træder du ind som den førende ekspert, arkitekt og rådgiver på området. Derigennem tager du ansvar for den videre udvikling og forvaltning af netværk og infrastruktur, og det bliver din mission at styrke både sikkerhed og kompetencer.

For at lykkes skal du bl.a.:

 • undersøge problemstillinger og muligheder for udvikling og sætte dem i gang hos vores leverandør, JN Data
 • agere Bankdatas repræsentant i udviklings- og vedligeholdelsesprojekter udført af JN Data
 • skabe overblik og dokumentation omkring netværksinfrastrukturen på Bankdatas side
DanKaf
Salgskonsulent

DanKaf

Salgskonsulent til distrikt Trekantsområdet/Fyn – med talent for nysalg til BtB-kunder i foodservicebranchen.

DANKAF er et nyoprettet selskab under BKI foods a/s der servicerer BtB-kunder på det danske foodservicemarked. Vi tilbyder professionelle kaffeløsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

Med reference til salgschefen i DANKAF, vil du få ansvar for salg af kaffeløsninger samt tilbehørsvarer inden for foodservice.

Som salgskonsulent vil hovedopgaven være at opsøge nye kunder og via professionel rådgivning, at sælge komplette kaffekoncepter herunder også maskin- og serviceløsninger.

Solid SearchProjektchef

Solid Search søger for kunde

Fristes du af ansættelse i en veletableret og dynamisk entreprenørvirksomhed med et godt renomme, baseret på en flad organisation, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Du vil få det samlede ansvar for produktionen, i tæt samarbejde med ejeren, hvor du skal planlægge, koordinere og føre tilsyn med virksomhedens projekter.

Du får en spændende og udfordrende hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og frihed under ansvar. Som medlem af ledergruppen vil du opnå stor indsigt og indflydelse.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Kolding & Fredericia (deltid og fuldtid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Kolding, Fredericia!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her, du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.