259 job matcher din søgning 259 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EUC LillebæltUnderviser til Kørekort og Chaufføruddannelserne

EUC Lillebælt, Fredericia

Vi søger ny kollega til undervisning på uddannelserne inden for kørekortundervisning og chaufføruddannelserne.

Vi er en af Danmarks førende Transportskoler og tilbyder undervisning til stort set alle brancherne i Transportsektoren – lige fra grundforløb til svendebrev. Dette gælder AMU-kurser og uddannelse til disponent, ligesom vi løbende deltager i en del udviklingsopgaver.

Vi er desuden landsdækkende brancheskole for kranføreruddannelsen og særtransport.

Du bliver en del af en afdeling i rivende udvikling, hvor kvalitet og kundetilfredshed er nøgleord. Vi hviler ikke på laurbærerne, men ønsker hele tiden at udvikle os. Dette i takt med vores kunder og de nye teknologiske udviklinger, der kommer til at præge transportbranchen fremadrettet både nationalt og internationalt.

Trekantens Dyrlæger ApSVært/-inde/receptionist til fast stilling

Trekantens Dyrlæger ApS, Fredericia

Trekantens Dyrlæger er en moderne smådyrspraksis, hvor kunde og patientfokus er i højsædet. Vi ønsker at give vores kunder og patienter den allerbedste oplevelse. Her kommer du ind i billedet. Vi søger dig, som brænder for service og som elsker at kommunikere med kunder, patienter og kollegaer.

Trekantens Dyrlæger består af én dyreklinik og ét dyrehospital. Vi er 7 dyrlæger, 4 veterinærsygeplejersker, to klinikassistenter og to veterinærsygeplejerskeelever. Taulov Dyreklinik fungerer som satellitklinik og henviser større udredninger og kirurgiske indgreb til Fredericia Dyrehospital. Fredericia Dyrehospital er et moderne ISO certificeret smådyrshospital fyldt med fantastiske kollegaer og fedt udstyr.

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Regnskabsassistent med erfaring søges til RSM i Fredericia

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

RSM i Fredericia søger en erfaren regnskabsassistent med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi.

Du kommer til at arbejde i et revisionsfirma, som lægger vægt på at give kunderne personlig og nærværende service samtidig med, at vi dyrker de stærke relationer til vores kunder ved at være deres kompetente sparringspartner inden for alle vores kerneområder.

Som vores nye kollega i RSM erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en række kunder hos hvem, du er tilknyttet som regnskabsassistent og varetager opgaver inden bogføring, løn mm. Du vil opleve at have mange bolde i luften, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag. Vi klæder dig på til opgaven gennem introduktion til kunderne, uddannelse og sparring med dine kolleger.

AHA
Barchef

AHA

Kan du skabe magi i baren?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende ansvar i baren på AHA, måske Danmarks fedeste spillested, hvor kvalitet og service er nøgleordene. AHA er inspireret af de største kunstnere fra 80’erne og 90’erne og er på både indretning og musik en nutidig cocktail med et strejf af de gode gamle dage, hvor mobiltelefoner ikke fandtes, og man mødtes og kom hinanden ved. AHA fører os tilbage til tiden med livemusik med eget husorkester og kapelmester.

AHA
DLGDLG-koncernen søger Financial Controller til strategisk forretningsområde

DLG, Freder

Vil du være en del af et ambitiøst og fagligt stærkt team for et vigtigt strategisk forretningsområde i én af Danmarks største virksomheder? Så kan stillingen som financial controller i Vilofoss være noget for dig.

Ét af DLG koncernens tre strategiske forretningsområder er Vitaminer og Mineraler, hvilket er samlet under Vilofoss Gruppen. Hertil søger vi en selvkørende og energisk financial controller til at varetage pålidelig og retvisende ledelsesrapportering, analyse af regnskabsmæssige problemstillinger, samt styre og eksekvere diverse interne projektopgaver, der alt sammen er med til at understøtte den forretningsmæssige udvikling.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Færdiggøre regnskaber til brug for månedsrapportering og årsafslutning
 • Konsolidere regnskaber, budgetter og forecast
DLGProcesoperatør til DLG´s centrallager og distributionscenter i Taulov

DLG, Fredericia

Til DLG´s nybyggede centrallager og distributionscenter (Terminalen), som vi flyttede ind i sidste år, søger vi en procesoperatør til vores opsækningsafdeling.

I afdelingen modtager og opsækker vi korn, foder, råvare og træpiller via et fuldautomatisk anlæg, hvorfra vi emballerer og mærker produkter i sække af 5-20 kg og storsække af 500-850 kg.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Modtagelse af råvare til silo
 • Betjening og overvågning af anlægget
 • Håndtering af fyldte paller med sække til lageret
Arla Foods amba
Teamleder til Taulov Mejeri

Arla Foods amba

Har du lyst til at arbejde med pakkeri- og produktionsudstyr på Danmarks mest avancerede gul ost-mejeri? Og vil du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste?

”Du har som teamleder stor frihed og mulighed for at præge din dagligdag og din ledelsesstil,” fortæller Lars Hoelgaard, senior maintenance manager hos Arla Foods.

Nysgerrig? Læs mere her! 

Arla Foods amba
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
AudiSalgsrådgiver til Audi Fredericia

Audi

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Nu har du muligheden for at blive en del af Danmarks største Audi-forhandler.

Med afsæt i Audis brede vifte af modeller, har vi behov for en salgsrådgiver, der kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler.

Hos Audi Fredericia er vi et team af engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, teamspirit, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

I din meget udadvendte rolle, rådgiver du vores kunder og sælger dem nye og brugte Audier. I dialogen med kunderne løser du deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring.

Karvil Biler A/SDygtig værkstedschef

Karvil Biler A/S, Fredericia

Til vores Ford og Mazda afdeling i Fredericia, søger vi nu en dygtig værkstedschef. For at få succes i jobbet skal du i en travl hverdag kunne holde mange bolde i luften, ligesom du er udadvendt og god til kundekontakt.

Det daglige arbejde omfatter bl.a.

 • Booking og planlægning til værkstedet.
 • Kundemodtagelse.
 • Professionel rådgivning.
 • Fakturering.
Optimum HRBogholder

Optimum HR søger for Compta i Fredericia

Compta ApS søger en selvstændig bogholder til en deltids- eller fuldtidsstilling. Trives du med ansvar i et mindre team og mange spændende finansielle opgaver indenfor regnskab, så har vi jobbet til dig her.

Du vil få et bredt ansvarsområde i dagligdagen, der indebærer at supportere flere forskellige kunder med bogholderi og finansielle opgaver. Da din dagligdag vil være præget af mange forskellige opgaver, også ude af huset, kan du se dig selv i et fleksibelt arbejdsmiljø, samtidig med at du opretholder gode kunderelationer med din venlige tilgang til mennesker.

Som bogholder hos Compta ApS bliver nogle af dine ansvarsområder, at

 • Bogføre i forskellige systemer, såsom C5, e-conomic, Business Central m.fl.
 • Håndtere løn, primært for funktionærer samt timelønnede i mindre omfang
 • Ansøge om forskellige former for lønrefusion
ALDI Danmark1. assistent - Fredericia, Treldevej

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
ALDI Danmark1. assistent - Fredericia, Snoghøj

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger. Vi søger lige nu en 1. assistent til vores butik i Fredericia på Strevelinsvej 3, Snoghøj.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
DANX A/S
Lagermedarbejder

DANX A/S, Taulov

Det nordiske logistikfirma DANX søger en lagermedarbejder til vores terminal i Taulov

Til vores afdeling i Taulov søger vi en medarbejder til vores terminal til vores eftermiddagsvagt med en arbejdstid mandag – fredag 14:30 - 22:30.

De primære opgaver i denne stilling er:

 • At pakke returpakker
 • Hjælpe med at læsse vores biler
 • Tale med vores vognmænd, der ringer ind med informationer ude fra ruterne og derudover supporterer du vores vognmænd, hvis der opstår problemer på ruten
DANX A/S
BankdataSoftware Developer med interesse for domænearkitektur

Bankdata, Fredericia

Trives du i en hverdag, hvor du både får lov til at forme afdelingens fremtid og samtidig har hænderne nede i den praktiske surdej? Har du erfaring som Software Developer, og har du lyst til at arbejde tænke software udvikling i et bredere perspektiv.

Så er du måske vores nye domænearkitekt indenfor kapitalmarkedet i Bankdata, der dækker 12 teams og ca. 70 medarbejdere. Lige nu står vi over for at skulle se på, hvordan it i vores virksomhed ser ud om 5, 10 og 20 år. Og vi har brug for din hjælp.

På teknologi-siden arbejder vi bl.a. med udstilling af APIer i en REST-baseret microservice arkitektur, specificeret igennem OpenAPI v3 / YAML , og som enten er implementeret i et containerized miljø med Java/Spring Boot som underliggende stack eller igennem udstilling af service-kald på vores z/OS Mainframe, og her er du som domænearkitekt med til at sikre, at vi udstiller det rette rigtigt.”

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Fredericia KommunePlejehjemsleder til Hybyhus, Leve bo og specialenhederne

Fredericia Kommune

Har du gode lederegenskaber – er du handlekraftig og dynamisk, har du mod på en anderledes lederstilling, så er det måske dig vi mangler.

Hybyhus er et plejehjem, der består af Leve bo afdelinger, specialenheder og plejeboliger, i alt 84 boliger i et hus.

Som plejehjemsleder vil du få ansvaret for
Distrikt 13 består af demensboliger, hos os er der tre Leve-Bo afdelinger, hvor den ene afdeling har fem aflastningspladser for mennesker med demens (udredning).

Distrikt 14 er to enheder, den ene er for gerontopsykiatriske borgere, og den anden er for yngre med alkoholrelateret demens, her er to testpladser (en på hvert afsnit).

Synoptik A/SFritidsjob hos Synoptik i Fredericia

Synoptik A/S

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os og vil være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, så er det måske dig, der er vores nye fritidsjobber.

Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor du hjælper teamet og blandt andet bidrager med at:

 • Tage imod kunder, sælge de bedste løsninger og formidle de nyeste modetrends
 • Rådgive og vejlede om stel, solbriller og kontaktlinser
 • Booke synsprøver, foretage elektroniske synstest samt udføre lettere reparationer
Ørsted
Trader

Ørsted, Gentofte eller Skærbæk

Forestil dig en fremtid, hvor du får mulighed for direkte at påvirke Ørsteds rejse mod grønnere energiproduktion.

I denne rolle vil du primært få til opgave at handle el, varme og systemydelser på det europæiske elmarked. Du vil derudover også skulle analysere og følge op på den daglige handel på markedet og derved optimere værdien af Bioenergys grønne energiproduktion.

Ørsted

Ørsted er global leder inden for havvindenergi og er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab. Vi går forrest i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i personlig og professionel udvikling af vores medarbejdere.

Ørsted