323 job matcher din søgning 323 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredericia Kommune To logopæder til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Fredericia Kommune

Vi er så heldige i Fredericia, at vi har kunnet starte en tale-sprogklasse-række på en af vores folkeskoler. Derfor har vi brug for to nye kolleger til at supplere ind, da nogle af vores faste logopæder dækker en del af timerne.

PPR er en selvstændig enhed under Dagtilbud, Skoler og Fritid med 34 medarbejdere og egen ledelse. Vi vægter faglig og tværfaglig udvikling højt, og der er en stor grad af fleksibilitet i medarbejderstaben og en humørfyldt omgangsform. Der er mulighed for hjælp og støtte fra erfarne kolleger.

Vi har fokus på konsultative tilgange for i høj grad at understøtte arbejdet i 1. led i daginstitutioner og skoler. Den overvejende del af indstillingerne til PPR er behandlet konsultativt, inden vi får dem.

Fredericia Kommune Afdelingsleder med fokus på indskoling til Kirstinebjergskolen, afdeling Indre Ringvej

Fredericia Kommune

Er du ambitiøs, og har du ledelseserfaring eller mod på ledelse til vores indskoling og SFO-tilbud på afdeling Indre Ringvej?

Vi søger dig, der gennem ledelse af pædagoger og lærere, ser det, som en spændende udfordring at sikre en god sammenhængende dag for alle vores børn i indskolingen.

Som kommende afdelingsleder, ønsker du at være i et ledelsesteam, hvor vi er fælles om ledelsesopgaverne – både lokalt på Indre Ringvej, men også på tværs i distriktet. Din ledelseserfaring kan være formel, som uformel. Har du ikke en lederuddannelse, så forventes det, at du i løbet af det første år påbegynder denne. Det vigtigste er, at du har værdierne i orden og kendes på ordentlighed.

Det vil være positivt, hvis du har erfaring med KRAP og udvikling af inkluderende læringsmiljøer, men det er ikke afgørende for at komme i betragtning til stillingen.

Fredericia Kommune Udviklingskonsulent til Sekretariat for Børn, Unge og Kultur

Fredericia Kommune

Vi søger en dygtig generalist til Sekretariat for Børn, Unge og Kultur, som skal understøtte vores Unge- og Uddannelsesudvalg og særligt have lyst til at være med til at udvikle Fredericia som attraktiv uddannelsesby, implementere uddannelsespolitikken og understøtte en nystartet ungeenhed.

Du bliver ansat som konsulent i Sekretariat for Børn, Unge og Kultur med reference til sekretariatschefen. Du vil dog ligeledes være i tæt kontakt og have et tæt samarbejde med fagchefen for Unge og Uddannelse.

Dit primære fokus vil være politisk betjening af Unge og Uddannelsesudvalget og udmøntning af de uddannelsespolitiske dagsordner med særligt fokus på Byrådets Uddannelsespolitik 2021-2025, Erhvervsuddannelsesstrategien og implementering af ny organisatorisk ungeenhed, der er forankret hos fagchefen for Unge og Uddannelse.

Jysk Diamantskæring A/S Bore-/skæremedarbejdere søges

Jysk Diamantskæring A/S, Esbjerg, Ikast, Hørning, Skørping, Roskilde eller Fredericia

Antal stillinger: 3-5
Stillingstype: ufaglært

Jysk Diamantskæring A/S søger flere montører til boring og skæring med specialværktøj i beton, tegl og andre hårde materialer. Opgaverne er varierende og udfordrende – sjældent er to dage ens, hvilket er med til at gøre hverdagen interessant.

Vi er i en rivende udvikling, og har senest etableret nye kontorer i både Trekantsområdet og Roskilde, hvilket gør Jysk Diamantskæring til det eneste, reelt landsdækkende bore-/skærefirma i Danmark med kontorer i Ikast, Aarhus, Fredericia, Esbjerg, ved Aalborg og i Roskilde – vi søger medarbejdere i hele landet, som vil blive tilknyttet vort nærmeste kontorsted.

Erfaring fra branchen er en fordel; men bestemt ikke et krav, da vi vil sørge for en grundig oplæring.

Skattestyrelsen Nye kollegaer til kontrol og visitering af anmeldelser om bl.a. sort økonomi

Skattestyrelsen, Fredericia

Vil du være med til at sikre, at alle betaler den skat de skal samt sikre lige konkurrence blandt virksomhederne, så samfundsøkonomien og den danske velfærd opretholdes? Vil du være en af vores kolleger inden for kontrol af sort økonomi?

Har du indsigt i økonomiske sammenhænge i regnskaber, budgetter og privatforbrugsberegninger? Så er her muligheden for at gøre en synlig forskel – da vi søger nye medarbejdere til vores enhed i Skattecenter Fredericia.

Din hverdag kan bestå af bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Visitering (identifikation, journalisering samt orientering i henhold til GDPR) af modtagne anmeldelser, herunder prioritering samt evt. fordeling til andre specialiserede enheder.
 • Kontrol af bl.a. prioriterede anmeldelser, herunder kontrol af regnskaber og bankudtog, pengestrømsanalyse, privatforbrugsberegninger mv.
Skattestyrelsen
Egil Rasmussen A/S Kontorelev til økonomi og administration

Egil Rasmussen A/S, Fredericia

Er du nysgerrig og engageret, og har du lyst til at udvikle dit talent inden for økonomi og administration? Så er du måske vores nye kontorelev til vores afdeling i Taulov.

Som elev i vores administration vil du indgå i et team på fem medarbejdere. Du vil have en stor berøringsflade ud i alle dele af organisationen samt i datter-/søsterselskaber, da vi laver regnskab for hele koncernen.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Klargøring af ordrer til fakturering og efterfølgende fakturering
 • Udsendelse af kontoudtog
 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Håndtering af kreditorfakturaer
Schenker A/S
Customer Development/Pricing Manager Ocean

Schenker A/S, Taulov eller Hvidovre

Trives du med at gøre en forskel, og at din indsats bemærkes? Drives du af resultater, og får du energi af at være der, hvor tingene sker? Kunne du tænke dig at have et af de største globale netværk indenfor transport- og logistikløsninger i ryggen?

Vil du med på vores vækstrejse? Med denne stilling henvender vi os til dig, der vil give kunderne en god oplevelse og til dig, som ønsker at gøre en forskel. Du bliver bindeleddet mellem salgsafdelingen og operationen, samtidig med at du kommer til at du arbejde med egen kundeportefølje, både udviklings- og operationsmæssigt.

Du bliver en del af et fantastisk team med dygtige kollegaer i en organisation, hvor der er en god stemning, masser af energi og et godt sammenhold. Vi tilbyder et miljø med masser af udfordringer, frihed under ansvar, og mulighed for karriereudvikling.

Schenker A/S
Schenker A/S
Speditør sø-eksport til Key Accounts

Schenker A/S, Hvidovre eller Taulov

Trives du med at gøre en forskel, og at din indsats bemærkes? Kan du holde overblikket, og nyder du en stor kontaktflade til kunder og leverandører i dit daglige arbejde?

Kan du lide blandingen af driftsorienterede opgaver og at løse udfordrende opgaver for kunderne? Kunne du tænke dig at have et af de største globale netværk indenfor transport- og logistikløsninger i ryggen?

Du vil primært skulle arbejde med vores Key Accounts, hvor du vil få del i ansvaret omkring deres forsendelser. Du laver daglige opfølgninger på sendinger og afvigelser i Schenker-netværket og følger proaktivt op på forsendelser for at sikre, at afsendelse sker rettidigt.

Schenker A/S
Super Dæk Service
Automekaniker søges til Fredericia

Super Dæk Service

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.

Teamet i Fredericia tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser, så du kan yde den bedste service.

SDS

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker ved hjælp af moderne testudstyr.
 • Montering/afbalancering af dæk og fælge i sæson.
 • Kontakt til kunderne vil også være en del af dagligdagen.
Super Dæk Service
JKS Dispatcher with a structured can-do mindset and great overview

JKS recruiting on behalf of LS Intertank ApS in Fredericia

As LS Intertank's new dispatcher you will daily find the best and most efficient solutions for our customers. Keeping track of trucks and tanks is an important task and a great responsibility – and it is crucial for our business. With us we always manage to find a solution for the customers. Are you an excellent coordinator with great overview and a solutions-oriented mindset – then this might be the job for you.

Efficient execution and planning are keywords for this position. You will get responsibility for customers, order processes, planning of trucks, tanks and drivers. Creating structure and overview comes naturally to you, and you ensure that the planning and transports always reaches the finish line.

JKS
DHL Freight
Terminalmedarbejdere, Taulov

DHL Freight, Fredericia

Vil du være med til ”at flytte verden” og sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Grib muligheden og bliv en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group!

Vi vækster, og derfor søger vi terminalmedarbejdere til vores terminal i Taulov. Du får muligheden for at blive en del af et engageret team i et professionelt arbejdsmiljø, hvor vi har stor fokus på effektivitet og teamwork.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Varemodtagelse
 • Truckkørsel
 • Scanning af gods
DHL Freight
Ørsted
Project Manager on Process Optimization and Employee Experience

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where your work with standardisation, globalisation, and operational excellence takes our services to the next level and enhance competitiveness.

Ørsted

Join us in this role where you’ll challenge and rethink operational HR and financial processes into efficient, lean, and user-friendly services. We aim to balance efficiency, cost effectiveness, global and scalable processes as well as quality-improvement, user journey, and employee experience.

We design and implement standard processes while focusing on automation, digitalisation, self-service, and employee satisfaction.

Ørsted
Bankdata Product owner til platformteam indenfor procesautomatisering

Bankdata, Fredericia

Tag ansvaret for vores procesautomatiseringsværktøjskasse og sørg for at vores kunder altid har adgang til de bedste værktøjer, når vi procesoptimerer finanssektoren.

Procesautomatisering er et stort fokusområde i finanssektoren og der er derfor brug for stærke og effektive værktøj, til at løse opgaven. Du og teamet stiller et bredt sortiment af værktøjer til rådighed overfor vores kunder og teams internt i Bankdata. Du får den direkte kontakt med vores kunder i en meget central og koordinerende rolle. Kunderne tæller otte danske pengeinstitutter, og det er dig, der forventningsafstemmer med dem, så vi leverer de værktøjer og services, der er brug for.

Bankdata Vil du arbejde agilt med et kritisk system, der forhindrer finansiel kriminalitet?

Bankdata, Fredericia

Så brug dine evner som support-guru, back-end-detektiv og antiterror-arkitekt, når du drifter og udvikler integrationerne af vores indkøbte system, der forhindrer hvidvask og økonomisk støtte til terrorisme.

”Jeg føler virkelig, at mit arbejde gør en forskel. Og så har vi et super tæt sammenhold og samarbejde med specialisterne i bankerne,” siger Domænearkitekt Martin Hansen.

Interesseret? Læs mere her.

DLG IT Specialist, Core Infrastructure

DLG, Fredericia or Viby

Are you a specialist within IT operations and have experience within maintenance of server, networks and applications infrastructure in data centers – then this job could be interesting for you.

For our IT Core Infrastructure department in DLG, Denmark we are looking for an IT specialist, who can implement and maintain our server infrastructure in the entire DLG Group. Our primary responsibility is to ensure a robust infrastructure for IT Applications used in the group, both maintaining the current environment as well as designing our future.

DLG IT Team Manager for SAP Solutions Logistics and Production

DLG, Fredericia

Group IT and SAP Solutions are on an exciting and demanding journey to become a truly global IT organization. The ambition is to operate as one global team. SAP Solutions has 3 functional teams in different locations in Denmark and Germany, and we are now looking for a new manager for one of these teams.

The department has 10 SAP consultants, and your area of responsibility will be supporting the Logistics and Production processes of the business based on the SAP modules: MM, PP-PI, LE, WM, SAP TM, EWM and QM.

Your primary responsibilities will be:

 • Leading and managing an international team of 10 SAP consultants
 • People- and competence development
 • Lead the team closer to business
AKVA group Land Based A/S
Teknisk Designer

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Vil du være del af en spændende virksomhed, som er førende indenfor design, udvikling og servicering af anlæg til fiskeopdræt på land i hele verden?

Du kan se frem til en hverdag, hvor samarbejde, sparring og vidensdeling i teamet og på tværs af afdelinger er i fokus, og hvor tonen er uformel og humøret højt. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og vores arbejdsmiljø er præget af tillid og frihed under ansvar.

Din primære opgave vil være at sikre designkvaliteten i vores projekter i samarbejde med projektledere- og ingeniører, herunder:

 • Produktion og design af 3D modeller og 2D tegninger ud fra ingeniørkalkulationer
 • Sparring med Projektteamet i opbygning af vores projekter
AKVA group Land Based A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Løvbjerg Supermarked A/S Salgsassistent

Løvbjerg Supermarked A/S, Fredericia

Vi søger en salgsassistent til tørvarer, der skal være med til at sikre super kvalitet, spændende oplæg samt et stærkt sortiment.

Du bliver en del at et tæt team, der arbejder for et godt sammenhold. I Løvbjerg sætter vi en ære i at hjælpe hinanden og vi samarbejder på kryds og tværs – det kalder vi for Løvbjerg-ånden.

Vi lægger vægt på varer af allerhøjeste kvalitet og kundeservice i særklasse. Hos os er der fokus på den faglige stolthed – du skal brænde for dit fag og glæde dig til at arbejde hver dag som en del af et hold, som altid hjælper hinanden med at give kunderne den bedste oplevelse.