15 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

15 jobannoncer

Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
Gem
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
betterpeople A/S søger for H. Skjøde Knudsen A/S
Gem
betterpeople A/S

Økonomichef

Odense SØ

Få en afgørende rolle i en solid og vækstorienteret entreprenørvirksomhed. Skjøde koncernen søger en analytisk og kompetent økonomichef, som er i stand til at skabe økonomisk samspil på tværs af koncernens selskaber, og som er drevet af muligheden for faglig og personlig udvikling i en stærk organisation.

Skjøde lægger stor vægt på at skabe optimale betingelser for deres medarbejdere og stræber efter at være en inkluderende arbejdsplads med åben kommunikation og langvarige ansættelser.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Bacher Work Wear A/S

Regnskabsmedarbejder/controller

Odense SØ

Se video om Bacher Work Wear A/S som arbejdsplads

Er du skarp til tal, og har du interesse for at arbejde med mange af de forskellige opgaver, som findes i en økonomiafdeling? Er du detaljeorienteret og samtidig god til at bevare overblikket?

Som controller eller regnskabsmedarbejder vil du indgå i økonomiafdelingen, som i dag består af 4 medarbejdere placeret på vores kontor i Odense. Du bliver en del af et dedikeret team, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig såvel personligt som fagligt, og hvor opgaverne løses med høj grad af selvstændighed og ”frihed under ansvar”.

Bacher Work Wear A/S
Gem
KOMPAN A/S

Category Manager - Indirect & Go Green

Odense SØ

Are you looking for a new opportunity to take your category management skills to the next level? We are currently seeking an experienced category manager to build the category strategies Indirect and Go Green, and drive value creation in close collaboration with strategic suppliers and internal stakeholders.

You will become a part of the Sourcing Management Team and join a professional and result-oriented team of 19 colleagues globally. We have a professional but humorous tone of voice with a strong focus on teamwork.

Gem
Odense Kommune

Chefkonsulent til Center for Indsatser til Børn og Unge

Odense

Har du lyst til udfordrende og varierende arbejdsopgaver i Center for Indsatser til Børn og Unge (CIBU)?

En af dine væsentligste arbejdsopgaver bliver en PA-lignende funktion for centerchefen her i CIBU. Derudover vil der være en række opgaver, du løser i tæt samarbejde med din konsulentkollega, der som sit speciale arbejder med effekt- og udviklingsopgaver.

Vi er i CIBU optaget af, at udsatte børn og unge i Odense Kommune får den rette indsats, og at vi sammen formår at levere en afgørende forskel. Det betyder, at vi har høje ambitioner i forhold til kvaliteten og udviklingen af vores indsatser for udsatte børn og unge.

Odense Kommune
Gem
Aunsbjerg A/S

Indskriver til innovativt bilhus - klar til nye udfordringer?

Odense

Se video om Aunsbjerg A/S som arbejdsplads

Som indskriver hos Aunsbjerg giver du vores kunder en god velkomst i vores professionelle bilhus, hvor vi er kendt for at give vores kunder en personlig og mindeværdig serviceoplevelse.

Hos os bliver du en del af et familiært arbejdsmiljø med engagerede og energiske kolleger, der vægter godt humør højt – og hvor hygge altid er en del af hverdagen.

Vi er også gode til at pleje sammenholdet udenfor arbejdstiden, og du kan derfor glæde dig til personaleforeningsaktiviteter, der tæller alt fra fredagsbarer og grillaftener til vores fælles skitur, som vi er på hvert 2. eller 3. år.

Aunsbjerg A/S
Gem
KOMPAN A/S

Business Intelligence Analyst

Odense SØ

Do you want to enrich business areas with insight by developing front-end analyses in PowerBI?

Your main responsibilities are to develop and maintain front-end analyses in PowerBI. In this way, you will transform complex data sets into actionable insights that can enhance the value of the business.

You will enter a dynamic growth company and a very professional environment giving you the opportunity to develop both personally and professionally.

Gem
GLS Denmark A/S

Kundeservicemedarbejder med smil i stemmen (barselsvikariat) - Odense

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsMotiveres du af at hjælpe andre mennesker ved at løse hverdagens små udfordringer?

Din opgave bliver at servicere vores kunder via telefon og mail.

Glæd dig til en grundig onboarding med vores professionelle introduktionsforløb, sundhedsforsikring fra dag ét, lækker frokostordning og vores aktive personaleforening.

GLS Denmark A/S
Gem
TV 2 Fyn

Lønbogholder til 25 timers stilling

Odense SØ

Brænder du for lønadministration, og har du lyst til at arbejde i et mediehus i konstant udvikling?

Vi er en arbejdsplads med højt til loftet og en høj grad af frihed, med en ambition om at være Danmarks mest konstruktive mediehus.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ansvarlig for månedlig lønkørsel fra A-Z for både funktionærer og timelønnede
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Sikre, at alle bestemmelser i Overenskomsten mellem Dansk Journalistforbund og TV 2-regionerne overholdes
Gem
Damifo Odense

Kontorassistent med regnskabserfaring

Odense SØ

Stortrives du på et kontor, hvor vi hjælper hinanden og elsker du arbejdet med mangeartede økonomi- og administrationsopgaver? Så kan du være vores kommende kollega.

Vi søger lige nu en administrativ stærk og humørfyldt kollega, med kompetencer indenfor både økonomi og det administrative. Vores ejerledere takker af efter 38 år i miljøbranchen, og du overtager en meget velfungerende og varierende rolle, som du samtidig kan være med til at udvikle videre på.

Temp-Team A/S søger for Dansk Sprinkler Teknik A/S
Gem
Temp-Team A/S

Har du hvad der kræves for at levere førsteklasses kundeservice?

Odense S

Er du serviceminded med stort S, kundeorienteret og struktureret? Så har vi et spændende job til dig. Sætter du en ære i, at servicere dine kunder og kollegaer og trives du i en til tider uforudsigelig hverdag, så er vi på udkig efter dig.

Kom og vær med når de tre Odense-afdelinger bliver samlet i et helt nyt domicil. Som en af de bedste indenfor feltet bliver du del af et dedikeret team i serviceafdelingen, som altid sætter kunden i fokus.

Gem
Moment

Blæksprutte til produktionsvirksomhed i Odense SØ

Odense SØ

Vi søger dig, som kan arbejde med mange forskellige opgaver og god til at bevare overblikket - kort sagt en blæksprutte.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV