4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Slagteren i Rosengårdcentret ApS

Vi søger en delikatesseassistent / kok / smørrebrødsjomfru til køkkenet

Odense SØ

I arbejdet hos os, vil du primært stå for mad ud af huset til vores mange daglige privat- og erhvervskunder. Du skal derfor have erfaring med madlavning, smørrebrød og delikatesse, og du skal sætte en dyd i madens visuelle udtryk samtidig med at du skal være rimelig kvik på fingrene.

Du vil ligeledes skulle bistå det øvrige personale med at ekspedere vores kunder i hhv. sandwich-/salatbar og i butikken. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at give en god kundeoplevelse - både i service og kvalitet - og at du formår at bevare overblikket og et smil på læben, også på de hektiske dage.

Catering Danmark ApS

Kok, cater eller ufaglært med flere års køkkenerfaring søges til varmt køkken – vil du have fri om aftenen og hver anden weekend?

Odense SØ

Her får du kolleger, du kan regne med, og som du laver mad med hver dag. Kolleger, som du møder ind med, spiser frokost med og stempler ud med i en hverdag, hvor du kan fokusere på madlavningen. Alt det andet tager andre sig af.

Den største forskel mellem os og en restaurant er, at du kommer til at lave store portioner. Vores mindste gryde er 100 liter. Du kommer til at lave god mad sammen med os andre. Dine kolleger har stor faglig stolthed. Det er vigtigt, du også har det, så danskerne får god mad til deres fester.

- køkkenchefen
Catering Danmark ApS
Lokalcenter Rosengård

Selvejende institution Lokalcenter Rosengård søger afløser/sommerferieafløser til køkken og vaskeri

Odense

Vi søger en afløser som kan afløse i hverdagene ved fridage, ferie, sygdom samt i sommerferien i vores køkken samt vaskeri.

Arbejdstiderne er i tidsrummet fra kl. 7.00-14.30 både i hverdage og weekender.

Opgaver i køkkenet er bl.a. at hjælpe med div. opgaver, f.eks. smøre smørrebrød, gå på plejeafdelingerne med madvogn, opvask, oprydning, rengøring. Opgaverne i vaskeriet er vask af beboernes tøj, håndklæder m.m samt lægge tøj sammen og sørge for, at det kommer retur til beboerne.

Gæstekok på plejehjemmene i Odense kommune

Odense SØ

Ønsker du at lave mad helt fra bunden af de bedste råvarer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV