2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DR Fyn og DR Syd

Driftstekniker til DR Medieteknologi/Distrikterne

Aabenraa, Odense SØ, Esbjerg

DR Medieteknologi søger en nysgerrig, teknisk velfunderet driftstekniker, som skal stå for drift og vedligehold af den daglige teknologiske understøttelse til de indholdsproducerende medarbejdere, der primært dækker DR Fyn i Odense og DR Syd i Aabenraa og Esbjerg.

Dine primære opgaver bliver at sikre drift og vedligehold af de medieteknologiske løsninger, som vi stiller til rådighed for DR´s distrikter, samt at hjælpe vores brugere til effektive teknologiunderstøttede arbejdsgange.

DR Teknologi sætter fleksible rammer for, at medarbejderne kan bruge og udvikle kompetencer i både produkter og fagligheder.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV