13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem
REMONDIS A/S

Driftskoordinator

Ishøj

Er du en opgavejonglør med sans for drift og logistik?

Du er med til at sikre den daglige drift af vores erhvervsafdeling på Sjælland. Du formår at skabe- og vedligeholde tillidsvækkende relationer mellem kørselslederne, chaufførerne og kunderne, og du får et alsidigt job med mange berøringsflader i en spændende organisation i rivende udvikling.

Vi giver plads til – og værdsætter – nytænkende og banebrydende idéer, der kan optimere driften.

REMONDIS A/S
Gem
NEXT Uddannelse København

Kontorelever

Storkøbenhavn

Drømmer du om en kontoruddannelse med speciale indenfor offentlig administration, og vil du blive klogere på arbejdet bag ungdomsuddannelserne og efteruddannelseskurser? Kan du trives i en spændende og travl organisation som NEXT, så er du måske én af vores to nye kontorelever.

Du bliver en del af et rotationsforløb med NEXTs øvrige kontorelever. Du får opgaver inden for flere af de uddannelsesadministrative områder indenfor f.eks. Gymnasie, Skoleoplæring, Optagelse samt Kursus- og virksomhedsservice. I løbet af din elevtid opnår du også et generelt kendskab til skolens øvrige drift.

Genitor ApS søger for ARKEN Museum for Samtidskunst
Gem
Genitor ApS

Økonomi- og administrationschef

Ishøj

Vil du være med til at lede et af Danmarks største museer?

ARKEN Museum for samtidskunst søger en erfaren og dynamisk økonomi- og administrationschef, der kan bidrage med både strategisk økonomistyring og effektiv organisationsudvikling.

Med en ny strategi under implementering er museet i en spændende udviklingsfase, hvor alle processer og systemer styrkes.

Dine overordnede ansvarsområder bliver:

  • Strategisk økonomistyring
  • Organisationsudvikling

Som vores nye økonomi- og administrationschef vil du spille en helt central rolle i museets videreudvikling og være med til at lede og forme fremtiden for samtidskunst.

Gem
Simonsen & Weel

Indkøbsdisponent

Ishøj

Har du lyst til at arbejde med et team af kompetente og engagerede kollegaer i en dynamisk virksomhed i helt nye moderne kontorer lidt udenfor København?

Som indkøbsdisponent spiller du en central rolle i at levere udstyr og ernæring fra verdens førende producenter til det danske sundhedsvæsen.

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt job i et moderne og dynamisk firma
  • En alsidig hverdag med produkter, der gør en forskel for vores kunder
  • Arbejdstider: Mandag-Torsdag: 8-16, Fredag 8-15.30
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Ishøj Kommune

Mobilitetsmedarbejder som vil være med til at skabe rammerne for grønnere transport?

Ishøj

Brænder du for at arbejde strategisk med sammenhængende trafik- og mobilitetsløsninger, der kan bygge bro mellem trafik og byudvikling? Så har du muligheden for at komme med på holdet, så dine idéer og evner kan være med til at påvirke fremtidens bæredygtige mobilitet i Ishøj.

Vores portefølje af opgaver spænder bredt fra helhedsplaner, lokalplaner, vejprojekter, knudepunktsudvikling, cykelplanlægning, trygge og sikre skoleveje til parkeringspolitik m.fl.

Gem
Ishøj Kommune

Spændende økonomistilling med rig mulighed for læring og udvikling i Ishøj Kommune - GENOPSLAG

Har du mod på en økonomistilling med forskelligartede arbejdsopgaver på en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling?

Vi søger en kollega, der selvstændigt kan bidrage til at løfte opgaverne vedrørende controllingen på en række områder i centret, herunder budgetlægning, opfølgning, fakturering samt regnskabsafslutning.

Vi tilbyder bl.a.:

  • stor indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdsdagen og udførslen af egne arbejdsopgaver
  • flextid efter nærmere aftale og mulighed for hjemmearbejde
Gem
DANX A/S

Lønbogholder

Ishøj

I DANX Carousel er vi midt i en spændende udvikling – det gælder også vores HR-team, hvor vi derfor søger en lønbogholder. Stillingen er på 15-20 timer om ugen.

    Du vil blive en del af et dansk HR-team, som arbejder tæt sammen, og der vil derfor være engagerede og gode kollegaer med humor og en fri omgangstone.

    Fagligt har du bl.a.:

    • Kendskab til forskellige lønsystemer og tidsregistreringssystemer
    • Kendskab til ferie-, barsel- og funktionærlovgivning
    DANX A/S
    Gem
    Eurofins VBM Laboratoriet A/S

    Vicevært

    Ishøj

    Stillingen indebærer forskellige servicefunktioner herunder modtagelse af prøver, afsendelse af varer, mindre håndværksopgaver, kontakt til eksterne håndværkere, lageropgaver samt lettere disponering af interne chauffører. Kundeservice er en væsentlig del af stillingen.

    Jobbet er selvstændigt, men deles med en erfaren medarbejder, så der vil være god mulighed for oplæring. Du vil blive en del af vores afdeling i Ishøj, hvor vi er 30 personer tilknyttet. Der er en god atmosfære, et behageligt arbejdsmiljø og søde kollegaer der ser frem til din start.

    Eurofins VBM Laboratoriet A/S
    Gem
    Ishøj Forsyning ApS

    Administrativ kontorassistent – gerne nyuddannet

    Du indgår i administrationen og er den daglige kontaktperson for borgere og leverandører. Herudover bliver dine opgaver bl.a. betjening af telefoniske borgerhenvendelser samt håndtering af vores hovedmail.

    Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld rolle med berøring i alle tre hovedselskaber: Ishøj Vand, Ishøj Spildevand og Ishøj Varme. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

    Gem

    Teknisk servicemedarbejder

    Ishøj

    Brænder du for at yde den bedst mulige service, og vil du være med til at skabe rammerne for gode kulturoplevelser i en varieret og dynamisk hverdag?

    Indrykket:
    Hentet fra Jobcenter
    Gem

    Logistik Team Manager

    Ishøj

    Som en del af vores vækstrejse, søger vi en ny medarbejder til vores Logistik team.

    Indrykket:

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV