80 jobannoncer matcher din søgning 80 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BAUHAUS

Logistikleder til BAUHAUS Ishøj

Ishøj

Har du erfaring med varemodtagelse og kendskab til detailhandel? Har du styr på detaljen og kan du lave kvalitetskontrol samtidigt med at du formår at begejstre andre?

Som Logistikleder bliver din primære opgave, at sikre at vi har vare på hylderne, lede og fordele de mange forskellige opgaver I har i varemodtagelsen.

BAUHAUS
Orkla Care A/S

Kvalitetsspecialist til kosttilskudsfabrik

Ishøj

Til vores kvalitetsafdeling i Ishøj søger vi en erfaren kvalitetsspecialist indenfor fødevareproduktion.

Arbejdet som kvalitetsspecialist vil være afvekslende. Du vil medvirke til håndtering af interne afvigelser og være en væsentlig bidragsyder til implementering og vedligeholdelse af standarder og lovgivning på området samt udarbejde risikovurderinger.

Solartag ApS

Kommercielt kommunikationstalent søges

Ishøj

Er du passioneret for bæredygtig energi og ønsker at være en del af et team, der revolutionerer æstetikken i samspillet mellem arkitektur og solcelleteknologi?

Solartag er i kraftig vækst og søger derfor en dynamisk og engageret kollega til vores passionerede team på kontoret i Ishøj.

Vi tilbyder muligheden for at være en del af en innovativ og grøn virksomhed i vækst.

People Company søger for Triplan International A/S
Gem
People Company

Automatiktekniker

Ishøj

Brænder du for produktionsteknik, og kan du tage teten i en ambitiøs vækstvirksomhed?

Som vedligeholdelsesteknikker hos Triplan International A/S får du din daglige gang i produktionen. Dine arbejdsopgaver spænder mellem vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsanlæg.

Virksomheden tilbyder et selvstændigt, spændende og udviklende job i en vækstorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling og hvor der er plads til, at du også kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling af virksomheden

People Company søger for Triplan International A/S
Gem
People Company

Produktionsmedarbejder

Ishøj

Er du erfaren produktionsmedarbejder, og har du erfaring med opstilling og drift af maskiner, og ønsker du en udfordrende hverdag, hvor dine kvalifikationer gør en forskel inden for metalindustrien – så har vi jobbet til dig!

Som Produktionsmedarbejder hos Triplan, bliver du en del af et team, hvor der er plads til alle, og hvor du og dine kollegaer samarbejder om at løfte produktionen. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer af opgaver, det er derfor vigtigt, at du trives i en alsidig hverdag med skiftende opgaver.

Scania Danmark A/S

Lastvognmekaniker til opbygningsafdeling i Ishøj

Ishøj

Er du uddannet lastvognmekaniker, og har du erfaring og ikke mindst interesse og flair for el-arbejde på lastbiler?

Vi tilbyer en spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser. Du får frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø.

Vi arbejder løbende med forbedringer, og vi tilstræber at gå forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem, og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os.

Scania Danmark A/S

Ejendomsadministrator - uddannet eller med bred erfaring fra området

Ishøj

Selvom du vil være den eneste medarbejder på kontoret, vil du i det daglige have tæt kontakt og samarbejde med grundejerne, driftsmedarbejdere, foreningens kasserer og formand samt tæt kontakt med bestyrelsen, som er din arbejdsgiver.

Arbejdsopgaver inkluderer bl.a. administrative opgaver i forbindelse med salg og indflytning samt bogføring og udfærdigelse af måneds- og årsrapporter

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

HR Navigator søger for ISHØJ HEGN A/S
Gem
HR Navigator

Administrerende direktør

Ishøj

Er du forretningsorienteret? Er du leder med et stærkt fokus, en god driftsøkonomisk forståelse og kan du skabe synlighed i markedet? Er du energisk og vedholdende? Har du drive og godt humør?

Du vil indtage en afgørende rolle i virksomhedens udvikling, med det overordnede ansvar for at sikre de økonomiske resultater og udvide Ishøj Hegns position på markedet. Det er afgørende at du kan lede, motivere, udvikle og styre både virksomheden og dens medarbejdere.

Du får stor indflydelse i en familieejet virksomhed med dygtige medarbejdere, sunde værdier og spændende udviklingsmuligheder.

Smørmanden

Chauffør

Ishøj

Smørmanden søger en morgenfrisk chauffør til levering af fødevarer i København og omegn.

Arbejdstid er deltid eller fuldtid efter aftale, og mødetiden er ca kl. 6.00.

Kørekort til lastbil kat. C samt EU-bevis er et krav.

Scania Danmark A/S

Lastvognmekanikerlærling

Ishøj

Drømmer du om at bliver lastvognmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Ishøj med praktikstart efter sommerferien, eller før. Som mekanikerlærling hos Scania får du en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange.

Du få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reparation af moderne køretøjer. Du vil være med under hele reparationsprocessen – fra fejlfinding til reparation, testkørsel og klarmelding.

Scania Danmark A/S
Anticimex A/S

Sommermedhjælper med flair for administrativt arbejde

Ishøj

Er du på jagt efter et job hen over sommeren, inden du f.eks. skal starte på dit studie efter sommerferien?

Dit arbejde vil bestå i at modtage og oprette ordrer via telefon og mail, samt at pakke ordrer, som skal sendes afsted til vores kunder. – Og vi oplærer dig selvfølgelig grundigt i de opgaver, du skal udføre.

Et arbejde, hvor du gør en vigtig forskel – både for mennesker og miljøet.

Anticimex A/S
Orkla Care A/S

Formulation Technician til udviklingsafdeling

Ishøj

Vil du gerne kunne bringe dine kompetencer som farmakonom i spil i udviklingen af kosttilskud? Synes du, at det er sjovt at arbejde med tabletfremstilling i laboratoriet og supportere i produktionen?

Arbejdet som Formulation Technician er afvekslende. Du kommer dels til at arbejde i vores laboratorie med produktudvikling, produktoptimering og test af råvarer – mest med tabletter, men også med hårde kapsler og flydende produkter.

Gem
Netto

Butiksassistent under 18 år - Ishøj

Ishøj

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Carbucks

Autolakerer/Pladesmed/Skadetekniker søges til vores nye afdeling i Ishøj

Ishøj

Vi åbner en ny afdeling i Ishøj og søger derfor 6 autolakerer/skadetekniker, som vigtigst af alt ikke går på kompromis med kvaliteten i sit arbejde.

Vi søger både nyuddannede og erfarne autolakerer/skadeteknikere. Er du uddannet pladesmed og er interesseret i at lære lakeringsprocesserne, tilbyder vi også dette gennem uddannelse og træning hos os.

Din primære opgave vil blandt andet være af-påmontering, opretning, spartling, lakering og færdiggørelse af bilerne, i tæt samarbejde med dine kollegaer, inden for vores 2 timers deadline. Den første periode vil være med oplæring og træning. Er du god til at tale med kunder, er det en fordel.

Carbucks
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Ishøj Strand Danhostel

Cater

Ishøj

Vi søger en cater, der vil være med til fortsat at udvikle køkkenet på Danhostel Ishøj Strand.

Vi søger en udviklingsorienteret cater, som deler visionen om en sund kostpolitik med vægt på gode danske råvarer og brænder for at være med i processen for et bæredygtigt køkken.

Du bliver en del af et lille team med 8 ansatte. Vi tilbyder en arbejdsplads tæt på naturen i Ishøj strandpark, hvor vi har de 17 verdensmål som en del af vores DNA og logo. Vi har fået tildelt Green Key miljømærket og har bronze i Det Økologiske Spisemærke.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Beierholm Rekruttering søger for Stahlwille Nordic A/S Tools & Technical Solutions
Gem
Beierholm Rekruttering

Internal Sales Manager

Ishøj

Som Stahlwilles nye Internal Sales Manager vil du få mulighed for at lede og udvikle det interne salgsteam på i alt 4 medarbejdere. Du vil være ansvarlig for at udarbejde og implementere procesbeskrivelser og forretningsgange, som følger af den vækst, man har oplevet, og som baseres på den fortsatte udvidelse af det nordiske setup. Du vil desuden være i førersædet for at implementere en mere digital intern adfærd, hvor blandt andet yderligere automatisering af Business Central (ERP) og forretningsgange er på dagsordenen.

Du tilbydes en udviklende stilling i en spændende virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan være med til at præge din hverdag.

Beierholm Rekruttering

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV