85 jobannoncer matcher din søgning 85 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Vicevært

Ishøj

Stillingen indebærer forskellige servicefunktioner herunder modtagelse af prøver, afsendelse af varer, mindre håndværksopgaver, kontakt til eksterne håndværkere, lageropgaver samt lettere disponering af interne chauffører. Kundeservice er en væsentlig del af stillingen.

Jobbet er selvstændigt, men deles med en erfaren medarbejder, så der vil være god mulighed for oplæring. Du vil blive en del af vores afdeling i Ishøj, hvor vi er 30 personer tilknyttet. Der er en god atmosfære, et behageligt arbejdsmiljø og søde kollegaer der ser frem til din start.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Ishøj Forsyning ApS

Administrativ kontorassistent – gerne nyuddannet

Du indgår i administrationen og er den daglige kontaktperson for borgere og leverandører. Herudover bliver dine opgaver bl.a. betjening af telefoniske borgerhenvendelser samt håndtering af vores hovedmail.

Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld rolle med berøring i alle tre hovedselskaber: Ishøj Vand, Ishøj Spildevand og Ishøj Varme. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Elis Danmark A/S

Produktionsleder til vores afdeling

Ishøj

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdsplads

Du vil varetage en bred pallette af opgaver, men primært:

  • Driftsledelse – du er aktivt synlig blandt medarbejderne i driften og hjælper til i driften
  • Fokus på output og effektivitet
  • Medarbejderplanlægning

Du bliver en del af et formelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel, og hvor vi sætter en ære i at høre dine ideer og bidrage til din fortsatte personlige og faglige udvikling.

Elis Danmark A/S
M.J. Eriksson A/S

Tilbudsformidler

Vi har brug for en eller to nye kollegaer til vores tilbudsafdeling, hvor vi på baggrund af udbudsmaterialet finder de bedste bud på, hvordan vi udbygger og udvikler Danmark.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks største bygge- og anlægsprojekter og samarbejde med vores dygtige specialister samt et arbejdsmiljø med plads til forskellighed, hvor det er sjovt at gå på arbejde.

Gem
BO-VEST

Ejendomsmester

Ishøj

Kunne du tænke dig at få medansvar for den daglige drift i et job med stor kontakt til beboere og beboerdemokrati? Motiveres du af en arbejdsplads, hvor høj faglighed, engagement samt afvekslende arbejdsopgaver er en del af hverdagen?

Din nye arbejdsplads bliver i Gadekæret, som ligger i Ishøj og er en afdeling med 654 boliger, der består af tæt, lav bebyggelse med store grønne friarealer. Gadekæret er anlagt omkring et gadekær og har et købstadsagtigt præg med smalle, hyggelige gader, stræder, torve og pladser.

BO-VEST
Ishøj Kommune

Jurist til fællesadministrationen for Center for Ejendomme og Arealer samt Center for Byudvikling og Natur

Ishøj

Er du en dygtig jurist med gode samarbejdsevner og forvaltningsretlig erfaring? Og har du indsigt i kommunale problemstillinger, og vil du arbejde i et professionelt og løsningsorienteret arbejdsmiljø?

Juriststillingen er en nyoprettet stilling, og du vil derfor have gode muligheder for at sætte dit præg på stillingen og arbejdsgange. Du vil have en vigtig rolle som jurist for at styrke opgaveløsningen i de to centre, og samtidig vil du have gode muligheder for sparring og samarbejde med kommunens øvrige jurister.

Gem
Netto

Souschef – Ishøj

Ishøj

Du kan se frem til en masse selvudvikling, karrieremuligheder og ikke mindst fællesskab. Til daglig fungerer du både som butikschefens højre hånd og sparringspartner. Og er butikschefen ude af huset, syg eller på ferie, så er det altså dig, der har det overordnede ansvar.

Du bliver del af en stærk kultur præget af god energi, engagement og Netto-ånd. Vi har fokus på din personlige udvikling som leder.

Gem
Netto

Salgsleder – Ishøj

Ishøj

Tag dine første og vigtigste skridt i retning mod et spændende job eller en lederkarriere – med egne ansvarsområder og hands-on erfaring i, hvordan man styrer en butik.

Dette er den perfekte stilling for dig, der gerne vil udforske dit lederpotentiale. Det gælder både, hvis du gerne vil på Nettos skræddersyede udviklingsforløb – eller hvis du gerne vil have god ledelseserfaring på dit CV.

Gem
BAUHAUS

Logistikleder til BAUHAUS Ishøj

Ishøj

Har du erfaring med varemodtagelse og kendskab til detailhandel? Har du styr på detaljen og kan du lave kvalitetskontrol samtidigt med at du formår at begejstre andre?

Som Logistikleder bliver din primære opgave, at sikre at vi har vare på hylderne, lede og fordele de mange forskellige opgaver I har i varemodtagelsen.

BAUHAUS
Orkla Care A/S

Kvalitetsspecialist til kosttilskudsfabrik

Ishøj

Til vores kvalitetsafdeling i Ishøj søger vi en erfaren kvalitetsspecialist indenfor fødevareproduktion.

Arbejdet som kvalitetsspecialist vil være afvekslende. Du vil medvirke til håndtering af interne afvigelser og være en væsentlig bidragsyder til implementering og vedligeholdelse af standarder og lovgivning på området samt udarbejde risikovurderinger.

Solartag ApS

Kommercielt kommunikationstalent søges

Ishøj

Er du passioneret for bæredygtig energi og ønsker at være en del af et team, der revolutionerer æstetikken i samspillet mellem arkitektur og solcelleteknologi?

Solartag er i kraftig vækst og søger derfor en dynamisk og engageret kollega til vores passionerede team på kontoret i Ishøj.

Vi tilbyder muligheden for at være en del af en innovativ og grøn virksomhed i vækst.

People Company søger for Triplan International A/S
Gem
People Company

Automatiktekniker

Ishøj

Brænder du for produktionsteknik, og kan du tage teten i en ambitiøs vækstvirksomhed?

Som vedligeholdelsesteknikker hos Triplan International A/S får du din daglige gang i produktionen. Dine arbejdsopgaver spænder mellem vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsanlæg.

Virksomheden tilbyder et selvstændigt, spændende og udviklende job i en vækstorienteret virksomhed, der er inde i en spændende udvikling og hvor der er plads til, at du også kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling af virksomheden

People Company søger for Triplan International A/S
Gem
People Company

Produktionsmedarbejder

Ishøj

Er du erfaren produktionsmedarbejder, og har du erfaring med opstilling og drift af maskiner, og ønsker du en udfordrende hverdag, hvor dine kvalifikationer gør en forskel inden for metalindustrien – så har vi jobbet til dig!

Som Produktionsmedarbejder hos Triplan, bliver du en del af et team, hvor der er plads til alle, og hvor du og dine kollegaer samarbejder om at løfte produktionen. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer af opgaver, det er derfor vigtigt, at du trives i en alsidig hverdag med skiftende opgaver.

Scania Danmark A/S

Lastvognmekaniker til opbygningsafdeling i Ishøj

Ishøj

Er du uddannet lastvognmekaniker, og har du erfaring og ikke mindst interesse og flair for el-arbejde på lastbiler?

Vi tilbyer en spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser. Du får frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø.

Vi arbejder løbende med forbedringer, og vi tilstræber at gå forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem, og du kan være med til at gøre en forskel sammen med os.

Scania Danmark A/S

Ejendomsadministrator - uddannet eller med bred erfaring fra området

Ishøj

Selvom du vil være den eneste medarbejder på kontoret, vil du i det daglige have tæt kontakt og samarbejde med grundejerne, driftsmedarbejdere, foreningens kasserer og formand samt tæt kontakt med bestyrelsen, som er din arbejdsgiver.

Arbejdsopgaver inkluderer bl.a. administrative opgaver i forbindelse med salg og indflytning samt bogføring og udfærdigelse af måneds- og årsrapporter

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

HR Navigator søger for ISHØJ HEGN A/S
Gem
HR Navigator

Administrerende direktør

Ishøj

Er du forretningsorienteret? Er du leder med et stærkt fokus, en god driftsøkonomisk forståelse og kan du skabe synlighed i markedet? Er du energisk og vedholdende? Har du drive og godt humør?

Du vil indtage en afgørende rolle i virksomhedens udvikling, med det overordnede ansvar for at sikre de økonomiske resultater og udvide Ishøj Hegns position på markedet. Det er afgørende at du kan lede, motivere, udvikle og styre både virksomheden og dens medarbejdere.

Du får stor indflydelse i en familieejet virksomhed med dygtige medarbejdere, sunde værdier og spændende udviklingsmuligheder.

Smørmanden

Chauffør

Ishøj

Smørmanden søger en morgenfrisk chauffør til levering af fødevarer i København og omegn.

Arbejdstid er deltid eller fuldtid efter aftale, og mødetiden er ca kl. 6.00.

Kørekort til lastbil kat. C samt EU-bevis er et krav.

Scania Danmark A/S

Lastvognmekanikerlærling

Ishøj

Drømmer du om at bliver lastvognmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Ishøj med praktikstart efter sommerferien, eller før. Som mekanikerlærling hos Scania får du en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange.

Du få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reparation af moderne køretøjer. Du vil være med under hele reparationsprocessen – fra fejlfinding til reparation, testkørsel og klarmelding.

Scania Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV