68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 68 resultater.
KabelplusController, regnskabs- og systemansvarlig med CFO i maven

Kabelplus, Ishøj

Er det tid til at tage næste skridt i din karriere og tage dine evner inden for bogholderi/controlling til lederniveau?

 • Tag rejsen mod lederniveau over det næste års tid, mens du skaber den rette struktur og procedurer i vores systemer
 • Bliv en del af et ægte, innovativt iværksættermiljø i vækst
 • Spil en vigtig rolle som den, der danner den økonomiske kontekst til vores nye ideer og tiltag.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik her og læs mere.

Leos Legeland
Shiftleader deltid til Ishøj

Leos Legeland

Er du en person, som trives med at arbejde i et højt tempo og brænder for at levere god service med et smil? Så er det måske dig, vi søger!

Sammen med legelandschefen spiller du en nøglerolle i forhold til at lede og drive legelandet. Du vil også få ansvaret for legelandet, når legelandslederen ikke er til stede. Derudover vil du eventuelt blive ansvarlig for et eller flere områder, som fx fester eller køkkenet.

Arbejdsopgaver

 • Drift af virksomheden efter Leos nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg
 • Arbejde efter virksomhedens koncept og grundlag
 • Ansvar for, at legelandet altid er i optimal stand
Leos Legeland
Ishøj KommuneLeder og arbejdsmiljøkoordinator til plejecentret Kærbo/Torsbo

Ishøj Kommune

Er du en erfaren leder, der kan følge forandringer til dørs, begejstres ved at skabe struktur i arbejdsmiljøarbejdet, også under en byggeproces, og har en særlig interesse for borgerne og for god personaleledelse. Så er du måske vores nye teamleder.

Pr. 1. april 2020 har Ishøj kommune sammenlagt kommunens 2 plejecentre Kærbo og Torsbo under én fælles ledelse med en ny overordnede plejecenterleder.

Vi søger en teamleder, der i samarbejde med social- og sundhedspersonalet, sygeplejersken og udviklingssygeplejersken kan sikre en god hverdag for beboerne gennem høj faglighed i alle social- og sundhedsfaglige indsatser, herunder sikre vores dokumentation, medicinhåndtering samt implementering og kvalitetssikring af forskellige tiltag.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

NEXT Uddannelse KøbenhavnLeder til studieadministrationen på NEXT

NEXT Uddannelse København, Ishøj

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en leder til staben på NEXT. Stillingen til besættelse er i studieadministrationen og til daglig ledelse af vores gymnasieteam.

Vi er midt i en vigtig strategiproces på tværs af NEXT, hvor vores gymnasier er i gang med at udrulle deres respektive strategier. Disse strategier skal vi i Studieadministrationen understøtte, og hele tiden tilpasse os i forhold til. Denne opgave vil have høj prioritet for den kommende leder og kræve stort ledelsesmæssigt fokus.

Som leder i studieadministrationen får du ansvaret for dit eget team af administrative medarbejdere. Et team som fra centralt hold servicerer vores 6 gymnasier i Storkøbenhavn. Teamet er en del af en samlet studieadministration, som igen er en del af en samlet stab på tværs af hele NEXT og alle vores adresser og uddannelser.

Ishøj KommuneSocial- og sundhedsassistent søges til fast aftenvagt

Ishøj Kommune

Social- og sundhedsassistent søges til Kærbo/Torsbo plejecenter med fast aftenvagt på Torsbo plejecenter

Har du lyst til en ny og spændende hverdag, hvor du kan gøre en forskel, så er det dig vi søger.

Vi kan tilbyde 1 ledig stilling som SSA i aftenvagt, 28 timer om ugen, med arbejde mandag og tirsdag samt weekend hver 2. uge i lige uger.

Vi søger nye kolleger der

 • Kan være med til at sikre høj kvalitet i omsorg, samvær, pleje og behandling i samarbejde med beboerne, familier/pårørende og øvrige kolleger
 • Kan have ansvar for egne ansvarsområder – områderne afhænger af kompetencer
Ishøj KommuneDedikeret og fagligt stærk pædagogisk leder til Børnehuset Elverhøj

Ishøj Kommune

Er du pædagogisk ambitiøs, anerkendende og inkluderende i din tilgang til mennesker, og tænker du, at didaktik, dannelse, læring og pædagogik går hånd i hånd, så er du måske den nye pædagogiske leder, som Elverhøj søger.

Vi søger en pædagogisk leder, som vil ledelse og som trives godt med at stå med et ben i ledelsen og et i kerneydelsen. Du skal se din ledelsesrolle udlevet i tilstedeværelse i kerneydelsen, via sparring, proceshåndtering, guidning og facilitering af medarbejderne.

Den pædagogiske leder indgår i den daglige ledelse sammen med daginstitutionslederen. Du skal synes, at det er super spændende at tage den daglige pædagogik og observationer ind i det fælles ledelsesrum og arbejde strategisk med udviklingspotentiale af Elverhøj.

Salling GroupPraktikant til Marketing - med fokus på content

Salling Group, Ishøj

Mangler du en praktikplads? Så søger vi løbende praktikanter til opstarten af Salling Group nyeste satsning. Drømmer du om at blive en del af en af Danmarks største virksomheder, hvor du får indsigt i både strategiske, taktiske og operationelle opgaver indenfor markedsføring?

Du får som praktikant mulighed for at udvikle dig både professionelt og personligt sammen med os. Du vil gennemgå en udvikling fra studerende til professionel, mens du dygtiggøre dig i at omsætte teori til praksis.

Som praktikant i Marketing bliver du en vigtig del af teamet, hvor du vil få ansvaret for en række konkrete opgaver. Du bliver en del af content-teamet, og har du gemt en spirende tekstforfatter i maven, så er det en fordel.

Salling GroupHR Manager, Copenhagen area (Ishøj)

Salling Group

We are looking for a passionate HR Manager to be responsible for building and driving the HR setup in our food online business and be part of the senior management team in a new business unit in Salling Group.

To be successful in this role, you must be dynamic and self-driven with a proven track record of translating analysis into actions to support the business. You feel comfortable taking full responsibility of the HR agenda and working independently with the business to achieve common goals while always seeking to improve, optimize and challenge the status quo.

You will oversee all human resources operations and ensure they’re aligned with our business goal including set-up and manage strategies, take ownership on the labour law, and ensuring compliance with Global HR processes, group policies and principles supported by Group HR.

Ishøj KommuneGenopslag – Teamleder og arbejdsmiljøkoordinator til plejecentret Kærbo/Torsbo

Ishøj Kommune

Er du en erfaren leder, der kan følge forandringer til dørs, begejstres ved at skabe struktur i arbejdsmiljøarbejdet, også under en byggeproces, og har en særlig interesse for borgerne og for god personaleledelse.

Pr. 1. april 2020 har Ishøj Kommune sammenlagt kommunens 2 plejecentre Kærbo og Torsbo under én fælles ledelse med en ny overordnede plejecenterleder.

Vi søger en teamleder, der i samarbejde med social- og sundhedspersonalet, sygeplejersken og udviklingssygeplejersken kan sikre en god hverdag for beboerne gennem høj faglighed i alle social- og sundhedsfaglige indsatser, herunder sikre vores dokumentation, medicinhåndtering samt implementering og kvalitetssikring af forskellige tiltag.

Academic WorkFleksibelt studiejob som bot whisperer!

Academic Work søger for Front AI

Deltag i Front AIs 2 ugers kursus og kald dig selv for deres næste nye bot whisperer i et studiejob, hvor du kan arbejde hjemmefra! Har du mod på at lære nye ting, så kast dig ud i det med Front AI - og bliv ekspert indenfor anvendt AI. Læs videre og send din ansøgning i dag?

Front AI er specialiseret i automatisering af kundeservice og er nu startet et akademi for anvendt AI. Efter to ugers træning kan du kalde dig selv en bot whisperer, der lærer chatbots at tale med folk. Nu giver Front AI muligheden for dig til at deltage i en gratis uddannelse, hvorefter du kan begynde at arbejde både inden for virksomhedens interne projekter og kundeprojekter.

Arbejdsopgaver

 • Lær chat-botterne til at diskutere naturligt, smart og omfattende
 • Definer kombinationer af spørgsmål/svar
 • Analyser indgående kontakter fra kundeservice
 • Lede et Artificial Intelligence Learning Project
Domea.dkServicekoordinator til Ishøj Boligselskab

Domea.dk

Har du lyst til at blive servicekoordinator? Og kan du se dig selv i en rolle som administrativ koordinator på et lokalt boligkontor, så læs videre her…

Som servicekoordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og Ishøj Boligselskab, og du bliver boligselskabets administrative omdrejningspunkt, der skal være med til at sikre, at alle beboere og kunder får den bedste service. Som servicekoordinator skal du også sikre, at boligselskabet fungerer og være en del af den event- og mødeaktivitet, der kommer til at foregå. Du får reference til kundechefen, men arbejder i hverdagen under den lokale driftsleder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Yde personlig og telefonisk kundeekspedition samt evt. fremvise ledige boliger
 • Medvirke ved planlægning og booking af driftsopgaver til vores kørende personale
NettoButiksassistent under 18 år - Ishøj

Netto

Som butiksassistent er du med til at sikre, at vores kunder får en god indkøbsoplevelse. Din hverdag er varieret og ikke to dage er ens. Dine opgaver er blandt andet:

 • Kassebetjening
 • Lettere vareopfyldning
 • Oprydning og lettere rengøring af butikken
 • Håndtering af flasker fra flaskeautomat

Som butiksassistent er det vigtigt, at du er positiv og serviceminded, så både kolleger og kunder oplever butikken som et rart sted at være, når du er på arbejde.

Du er udadvendt og god til at kommunikere med alle typer af kunder. Mangler du erfaring sørger vi naturligvis for grundig oplæring. Det er et krav, at du er fyldt 15 år, har afsluttet 9. klasse, og at du er under 18 år, da der er tale om en stilling som ungarbejder.

Salling GroupCustomer Fulfilment Ops Lead (driftleder) til Danmarks nye online supermarked

Salling Group, Ishøj

Som Customer Fulfilment Ops Lead i Salling Food Online supermarked har du gode muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen og fremtiden med ledelsesansvar for et team, der håndterer kvalitetskontrol for alle vores varer samt sikrer vedligeholdelse af interne IT-systemer. Vi har brug for dig og dine ambitioner om at blive de bedste til hjemmelevering.

Rollen som Customer Fulfilment Ops Lead i Salling Food Online supermarked er nyetableret, og derfor vil du være med til at bygge funktionen op fra bunden.

Din vigtigste opgave er at sikre, gennem dit team, at kunderne får det maksimale udbytte af Salling Food Online – nemlig en hjælpende hånd i en travl hverdag, hvor der skal jongleres med arbejdstider, institutionslukketider, aftensmad og fritidsinteresser. Derfor er det helt igennem essentielt, at kunden får leveret de korrekte varer til den aftalte tid – hver eneste gang.

Jobindex A/S
Ingeniør med erfaring i produktudvikling og PLM

Jobindex A/S søger for IPES A/S i Aarhus

Har du erfaringen i og viden om produktudvikling? Og vil du være konsulenten, som kommer ind og effektiviserer udviklingsprocessen hos nogle af Danmarks største virksomheder?

Hos IPES forhandler og implementerer vi 3D softwareløsninger bl.a. fra Dassault Systèmes til danske produktionsvirksomheder. Sammen med vores dygtige konsulenter hjælper vi vores kunder med at implementere state-of-the-art-løsninger, som sikrer en optimal produktudvikling og produktion.

Du bliver applikationskonsulenten, som kan sætte dig ind i kundernes designproces og formidle fordelene ved at anvende et nyt koncept til produktudvikling og samarbejde. Du vil typisk køre flere projekter på samme tid, som kan vare alt fra 1 uge til 1 år.

Jobindex A/S