149 jobannoncer matcher din søgning 149 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarsministeriet

Vil du være med til at sikre Danmarks bidrag til Ukraines frihedskamp?

København K

Vi søger to civile eller militære sagsbehandlere til Ukraine-teamet i Center for Sikkerhed og Operationer.

I stillingen som sagsbehandler vil du opleve, at vi arbejder med både langsigtede processer såvel som krisehåndtering og aktuelle politiske sager.

Dine arbejdsopgaver kan f. eks. være:

  • Udarbejdelse af materialer samt planlægning og deltagelse i møder og besøg på politisk niveau og i internationale fora.
  • Sikre koordination og prioritering af donationer, humanitær støtte og stabiliseringsprojekter både nationalt og i regi af både NATO og EU.
  • Udarbejde input til regeringssager og øvrig almindelig ministerbetjening.
Forsvarsministeriet
Kompetencesekretariatet

Administrativ medarbejder med fokus på sagsbehandling søges til Kompetencesekretariatet – Projektansættelse (32-37 timer)

København K

Har du erfaring med sagsbehandling, er struktureret og ønsker et selvstændigt ansvar?

Dine opgaver vil primært ligge inden for bl.a. disse hovedområder:

  • Sagsbehandling af ansøgninger i Den Statslige Kompetencefond
  • Brugerkontakt herunder besvarelse af mails og telefoner
  • Analyseopgaver

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer og et kollegialt fællesskab med en uformel tone og god stemning.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Har du økonomiske og analytiske kompetencer, og kunne du tænke dig at arbejde med den grønne omstilling af landbrugs- og fødevaresektoren i Danmark?

København K

Fødevareministeriets departement søger dygtige akademikere, som brænder for at anvende den økonomiske værktøjskasse i praksis. Hos os vil du få betydningsfulde og afvekslende opgaver og mulighed for at omsætte din faglighed til oplæg til politiske beslutningsgrundlag.

De ledige stillinger er i departementets kontor for Klima og Analyse, hvor vi har brug for akademikere med solide analytiske og økonomiske kompetencer til udarbejdelse af samfunds- og erhvervsøkonomiske konsekvensvurderinger. Vi udarbejder analyser og design af politiske initiativer på hele ministerområdet, f.eks. i relation til grøn skattereform, Grøn Trepart og genbesøget af landbrugsaftalen.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Analysechef til Uddannelses- og Forskningsministeriets departement

København K

Vil du være med til at skabe et stærkt fagligt grundlag for uddannelses- og forskningspolitikken, og vil du have ansvaret for ministeriets samlede analyseindsats?

Som kontorchef får du ansvaret for ministeriets samlede analyseindsats, og du skal trives med at arbejde på tværs og skabe værdi for hele departementet, koncernen i tæt samarbejde med eksterne interessenter.

Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Gem
BankInvest

Financial Controller til Fondsregnskab i BankInvest

København K

Er du nyuddannet som fx cand.merc.aud og har du lyst til at være en del af et professionelt og engageret team i Fondsregnskab, hvor du får stort ansvar inden for dit eget ansvarsområde? Så er det måske dig, vi søger til rollen som Financial controller i Fondsregnskab med tiltrædelse snarest muligt.

Der er tale om en udvidelse af teamet da vi har løbende tilgang af nye opgaver. Du bliver en del af et team på snart fire engagerede og kvalitetsbevidste kollegaer, der refererer til chefen for Fondsregnskab. Vi tilbyder en stilling i en dynamisk virksomhed i hjertet af København med en uformel omgangstone og stor fokus på medarbejdertrivsel.

Gem
Monies A/S

Finance Manager

København K

Se video om Monies A/S som arbejdsplads

Efter flere år med vækst søger vi nu en proaktiv kollega, som kan være med til at professionalisere økonomiafdelingen.

Som finance manager i Monies bliver du ansvarlig for opgaver vedrørende virksomhedens økonomi, regnskab og daglige bogholderi.

Vi er et lille team med et stærkt fællesskab, og hvis det er nødvendigt, hjælper vi hinanden med at løse de udfordringer, vi står overfor.

Monies A/S
Getinge IT Solutions ApS

Back Office Trainee (Kontorelev med speciale i administration)

København K

As a Kontorelev at Getinge, your development is taken care of from the first day. The education is a 2-year program, a combination of work at the office and school attendance, as part of the BackOffice team.

As a Kontorelev spezialising in Administration in our Getinge BackOffice Team you will be introduced to and work with varied and challenging jobs, including order handling related to our software product lines and support of our Sales and Service Units across the globe.

You will also work with various administrative tasks within pricelist maintenance, data quality, supplier management and process descriptions.

Getinge IT Solutions ApS
e-nettet A/S

Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektor

København K

Vi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en mere bæredygtig retning.

I rollen som Business Consultant i e-nettet vil du netop få en central rolle, hvor du sammen med den samlede finansielle sektor og mange eksterne dataleverandører, skal finde det helt rigtige datagrundlag for sektoren til en mere bæredygtig omstilling.

e-nettet A/S
Dansk Flygtningehjælp

Senior Partnership Advisor - International Foundations

Copenhagen

Your overall responsibility will be to strengthen DRC’s capacity to maintain and grow relationships and strengthen fundraising efforts with International Foundations.

You will be expected to take the lead in fundraising processes at all stages, from mapping and scoping opportunities, as well as strategic pre-positioning, through proposal development to kick-off of secured grants. An important part of your role is to lead on partnership engagement in close collaboration with key internal stakeholders.

Culture Box ApS

Bogholder til deltidsstilling – få fleksibilitet og stort ansvar

København K

Er du passioneret omkring tal og økonomi og klar til at tage ansvar?

Du vil varetage disse opgaver (ikke udtømmende liste).

Opgaverne varetages selvstændigt, men i tæt sparring med virksomhedens ledelse.

  • Bogføring, afstemninger og lønadministration
  • Momsafregning, årsafslutning, rapportering og koncertliste

Der er stor fleksibilitet i planlægning af arbejdstid og udførelsen af arbejdsopgaver. Du skal dog være på kontoret 1-2 dage om ugen hhv. tirsdage og torsdage.

Det Kgl. Bibliotek

Økonomielev

København K

Vi søger en selvstændig og ambitiøs økonomielev, der er klar til nye udfordringer. Som økonomielev hos Det Kgl. Bibliotek tilbydes du et spændende og lærerigt 2-årigt ud­dan­nelsesforløb, hvor du får lov at prøve kræfter med alle sider af en økonomi­forvaltning.

Dine arbejdsopgaver bliver en bred palet med bl.a.

  • debitor- og kreditoropgaver
  • kasse- og rejseadministration
  • afstemning
Det Kgl. Bibliotek
Flying Tiger Copenhagen

Demand Planner

Copenhagen

Are you a planner at heart and driven by generating accurate forecasts ensuring we have the right products in the right quantity and at the right time?

Monitoring our forecasting efforts, you'll analyze historical data and market trends to predict future demand patterns, facilitating informed decision-making across our organization. Collaborating closely with cross-functional teams, you'll coordinate replenishment activities and drive continuous process improvements to optimize our supply chain efficiency.

Keystone Investment Management A/S

Investment Director

København K

Ønsker du at være en del af et investeringsteam

Keystone Investment Management søger en Investment Director med ca. 5 års erfaring med at gennemføre ejendomstransaktioner til at bistå i forøgelsen af vores samarbejdspartneres ejendomsporteføljer.

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et lille team af eksperter, der arbejder med nogle af de største ejendomsinvestorer i verden og på nogle af de mest spændende ejendomstransaktioner i Danmark.

Gem
Jeudan A/S

Forsikrings- og flådeansvarlig

København K

Vil du være med til at sikre en optimal drift af Jeudans bilflåde og forsikringer? Brænder du for at få tingene til at spille, og kunne du tænke dig at arbejde med at fremme den grønne omstilling i Jeudan – og i det centrale København?

Som forsikrings- og flådeansvarlig er du aftaleansvarlig for Jeudans forsikrings-, auto- og cykelaftaler. Du er tovholder på diverse skadessager f.eks. bygning, auto- og erhvervsforsikringer.

Du kan se frem til en udfordrende hverdag med fleksible rammer i en spændende virksomhed, hvor forretningsudvikling og kunderne er i fokus.

Jeudan A/S
Dampskibsselskabet NORDEN A/S

Head of Customer Centricity

Copenhagen

Do you enjoy building solid and long-lasting relationships to maximize customer satisfaction and ensure business growth? And are you a strategic thinker who appreciates aligning overall business goals with stakeholder management? 

As the Head of Customer Centricity at NORDEN, you will be in charge of building our internal approach towards selling our offerings to key accounts. You will be developing and anchoring a new and innovative sales approach across our functional teams and products of Logistics, Decarbonisation and Chartering, supporting NORDEN’s strategic priority.  

Dampskibsselskabet NORDEN A/S
e-nettet A/S

Business Continuity Specialist

København K

e-nettet søger en Business Continuity Specialist, der sikrer, at e-nettets politik for Business Continuity & Disaster Recovery efterleves gennem planlagte beredskabsafprøvninger.

Derudover skal du kunne agere med autoritet , overblik og ro i rollen som Business Continuity Specialist, hvor du udfylder den vigtige rolle at varetage styring og koordinering af kritiske og højt prioriterede incidents, så vi sikrer den gode kundeoplevelse.

e-nettet A/S
Heimstaden Danmark A/S

Banke, banke på… Hvem der? Den nye ejendomsadministrator!

København, Aarhus eller Odense

Se video om Heimstaden Danmark A/S som arbejdsplads

Som Ejendomsadministrator hos Heimstaden Denmark får du en uformel, fleksibel og dynamisk hverdag - hver dag. Du vil blive tilknyttet vores kontor i København eller Aarhus, alt efter hvor i landet du bor.

Vi er et kompetent team, hvor holdånden er helt i top. En social, sammentømret super-afdeling, der sammen administrerer en af Danmarks største ejendomsporteføljer. Vi lærer til og lærer fra, sætter pris på hinanden og elsker det, vi gør.

Heimstaden Danmark A/S
Nordisk Ministerråd

Seniorrådgivare inom politikområdet utbildning och forskning till Nordiska ministerrådet i Köpenhamn

København

Vill du bidra till Nordiska ministerrådets vision om att Norden ska vara världens mest hållbara och integrerade region år 2030, så är en roll som Seniorrådgivare inom politikområdet utbildning och forskning något för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Att följa, driva och utveckla den nordiska utbildningspolitiken i enlighet med gällande politiska riktlinjer, särskilt med avseende på förskola, grundskola, yrkesutbildningar, gymnasium och lärarutbildning
  • Att initiera och utveckla samarbetet inom utbildningsområdet utifrån ministerrådets vision, bl.a. avseende utbildning i hållbar utveckling och demokrati samt gällande framtidens kompetenser och analyssamarbete
The Global Wind Organisation

Coordinator

Copenhagen or Herning

Are you ready to take the next step in your professional life and contribute your structural flair, planning and organizational skills to a non-profit organisation founded by leading wind turbine manufacturers and operators?

As a Coordinator in the Compliance and Operations team, you will play a pivotal role in ensuring smooth operation and administrative efficiency.

GWO offers the following:

  • Flat organisational structure
  • Emphasis on a balanced work life
  • Continuous personal development
DAHL Advokatpartnerselskab

Piccolo/Piccoline til København og Aarhus

Aarhus C eller København K

Søger du et job i dit sabbatår, hvor du får en afvekslende hverdag blandt dygtige kolleger? Så er du måske et af vores smilende ansigter udadtil og indadtil?

Du bidrager til at få vores travle hverdag til at gå op i en højere enhed ved at løse en masse forskellige opgaver. Det kan bl.a. være anretning og oprydning ifm. morgenmad, frokost og møder, at assistere i forbindelse med firmaarrangementer samt bestilling af varer.

DAHL Advokatpartnerselskab

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV