5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flying Tiger Copenhagen

Demand Planner

Copenhagen

Are you a planner at heart and driven by generating accurate forecasts ensuring we have the right products in the right quantity and at the right time?

Monitoring our forecasting efforts, you'll analyze historical data and market trends to predict future demand patterns, facilitating informed decision-making across our organization. Collaborating closely with cross-functional teams, you'll coordinate replenishment activities and drive continuous process improvements to optimize our supply chain efficiency.

Kriminalforsorgen

Erfaren udbudskonsulent søges til overraskende anderledes it-udbud

København K

Motiveres du af at gennemføre og selv at have ansvaret for komplekse it-udbud? Vil du samtidig være en del af en afdeling med stærke juridiske og it-mæssige fagligheder og have fleksible arbejdsforhold? Så er stillingen hos os et rigtig godt bud på dit næste job.

En central opgave vil være at agere rådgiver og sparringspartner på udbudsområdet både for vores tætte samarbejdspartnere i Center for It og Digitalisering, men også for dine øvrige kollegaer i Koncern Indkøb.

&TRADITION A/S

Jr. Purchaser/Indkøbsassistent

København K

Med reference til en Category Manager vil du spille en vigtig supporterende rolle på tværs af vores indkøbsteam bestående af fire Purchasers.

Arbejdsopgaver

  • Administrere indkøbsopgaver, herunder at afgive ordrer, systematisk følge op på leverancer og godkende fakturaer.
  • Vedligeholde stamdata i D365.

Vi tilbyder et udfordrende og spændende job i en ambitiøs designvirksomhed, hvor du vil være en vigtig del af vores team.

&TRADITION A/S
Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

København K

Som rådgiver bliver du en del af et stærkt, internationalt orienteret team, som alle brænder for ansvarlig forretning, bæredygtighed og global udvikling.

Din kerneopgave består i at facilitere samarbejde, videndeling og handling på tværs af private og offentlige aktører om menneskerettigheder, natur, miljø og klima i globale værdikæder. Formålet er at fremme økonomisk og bæredygtig udvikling gennem ansvarlig global handel.

Økonomistyrelsen

Ny kollega til tværgående udbud og analyser for hele staten

København K

Udbud og gode indkøb på den helt store skala – er det noget for dig?

Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø i Center for Indkøb og Udbud og vil komme til at arbejde sammen med kollegaer, der beskæftiger sig med strategiske, kommercielle, juridiske, økonomiske og politiske aspekter af indkøb.

Vi prioriterer, at du får spændende arbejdsopgaver samt faglig og personlig udvikling. Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Projektleder eller deltager i projektteams på statens strategisk vigtige udbud, hvor kommercielle, juridiske, grønne og brugerorienterede aspekter skal forenes.
  • Analyser, som skal anvise veje til at optimere det statslige indkøb

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV