Keystone Investment Management A/S
København K

Investment Director

Ønsker du at være en del af et investeringsteam, der rådgiver nogle af de største internationale ejendomsinvestorer i Danmark? – så er dette måske jobbet!

Keystone Investment Management søger en Investment Director med ca. 5 års erfaring med at gennemføre ejendomstransaktioner til at bistå i forøgelsen af vores samarbejdspartneres ejendomsporteføljer.

Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af et lille team af eksperter, der arbejder med nogle af de største ejendomsinvestorer i verden og på nogle af de mest spændende ejendomstransaktioner i Danmark.

Vi leder efter en profil med følgende egenskaber:

Du er eksekveringsfokuseret, struktureret og med øje for detaljer og resultater i din tilgang til jobbet. Du ønsker et job, hvor du indgår i et tæt samarbejde med mange interessenter, og hvor du hver dag kan gøre en forskel. Du trives i et uformelt og dynamisk miljø med højtmotiverede og drevne kollegaer. Desuden er du:

  • Engageret, ambitiøs og ansvarsbevidst
  • Selvstændig, proaktiv og serviceminded
  • Optaget af din personlige og faglige udvikling
  • I besiddelse af en etisk velfunderet forretningsforståelse

Vi hører gerne fra dig, hvis du:

  • Har ca. 5 års relevant erfaring fra ejendomsbranchen - gerne som investment manager eller lignende
  • Betydelig indsigt i ejendomstransaktioner og købsprocesser
  • Udpræget analytisk og matematisk forståelse samt erfaring med forhandling af købsaftaler
  • Er klar til selvstændigt at stå for købsprocessen af ejendomstransaktioner fra start til slut, herunder due diligence og closing

Vi tilbyder:

En dynamisk og krævende hverdag med ansvar for gennemførelse af ejendomstransaktioner, for Keystones eksklusive netværk af internationale ejendomsinvestorer.

Du kommer til bistå vores investeringsteam med alle opgaver som er en del af en ejendomstransaktion og selvstændigt blive ansvarlig for alle processer for en del af de ejendomstransaktioner som vi gennemfører. Arbejdsopgaverne omfatter:

  • Gennemføre markedsanalyser og præsentere strategiske rationaler for investeringer i ejendomsmarkedets delsegmenter og på enkeltejendomme for vores investorer
  • Source potentielle ejendomsinvesteringer indenfor udvalgte investeringssegmenter på baggrund af en tilbundsgående analyse af potentialet for investeringer
  • Opbygge avancerede cash flow modeller til afdækning af risiko og afkastpotentiale for ejendomme og ejendomsporteføljer, samt at tilvejebringe den nødvendige analysebaserede dokumentation for anvendelsen af de forudsætninger, som ligger til grund for modellen
  • Sikre det kommercielle og juridiske grundlag for eksklusivitet på ejendomstransaktioner eller ejendomsselskaber, der lever op til de foruddefinerede investeringskriterier, der er aftalt med vores investorer samt at forhandle, med bistand fra ledelsen og investorkredsen, købsaftaler, lånedokumenter o.lign.
  • Være den udførende ressource hos Keystone på due diligence og closing med bistand fra CIO og COO. Herunder være ansvarlig for alle dele af købsprocessen og den løbende dialog med investors investerings team.

Du får desuden mulighed for at udvide dine ansvarsområder i takt med din egen udvikling, herunder evt. til selvstændigt ansvar for dialog med din egen portefølje af ejendomsinvestorer.

Løn efter kvalifikationer, 5% arbejdsgiverbetalt pension samt sundhedsforsikring. En betydelig del af lønpakken vil være performance afhængig.

Jobbet vil være i en virksomhed med en stærk etisk forståelse for vores rolle som spydspids for udenlandske investorer i det danske ejendomsmarked. Du vil opleve, at vi tager vores ansvar for forvaltningen af vores kunders kapital yderst alvorligt og ønsker at sikre det højest mulige afkast til lavest mulige risiko. Alt sammen med fokus på transparens, ordentlighed og respekt for det ansvar vi indrømmes af vores investorer.

En central arbejdsplads (Havnegade, København K) med udsigt over Københavns havn og attraktiv frokostordning. Vi har desuden fokus på det faglige såvel som det sociale fællesskab i hverdagen.

Om Keystone:

Hos Keystone fungerer vi som lokal partner for professionelle, internationale investorer indenfor fast ejendom i Danmark. Vi hører til branchens mest markante kapitalforvaltere, og porteføljen er i fortsat vækst. Vi styrker kvaliteten af vores investorers aktiver ved at identificere og arbejde med de svageste led i værdikæden. Vi har en årelang track-record med at tilvejebringe investeringsmuligheder og forædle ejendomme for vores investorer, som primært er domicilerede i London, Stockholm, Oslo, München og Frankfurt. Keystone har knap 20 medarbejdere, og er en ejerledet virksomhed.

Vores resultater omfatter en equity multiple på vores konsoliderede portefølje i vores levetid på 2,4x. Værdiskabelsen er sket gennem en målrettet indsats for at øge ejendommenes indtjening, og vi har på tværs af vores portefølje til dato leveret en stigning i indtjeningen (eksklusive finansiering) på 7,6% p.a.

Ansøgning:

Ansøgning (vedlagt CV og relevant dokumentation) sendes via Jobindex’ QuickApply system.

Evt. spørgsmål kan rettes til: Thomas Mølhave Jacobsen, CIO tmj@keystoneim.dk, +45 31 21 18 61.

Tiltrædelse: Snarest muligt. Vi indkalder løbende egnede kandidater til en samtale.

I vores persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata, når du søger stillingen hos os. Vores persondatapolitik er tilgængelig her: Privacy Policy - Keystone (keystoneim.dk).

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.